- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
hoş geldin önce :)) bi yamukluk mu var bakıncabende miyom var ,miyomu tepeleyince bi görmen lazım sağda solda aşağıda yukarıda bi tepecik oluşuyor :) poposudur belki orası ,poposu en çok hareket eden yer oluyor genelde
alo paket yok mu ,söyle gelsincanım kokoreç çekti hep sizin yüzünüzden napçaz şimdi yiyememde
ben de bu sabah uyandığımda karnımın sol tarafında hareket hissettim bi baktım orda bi yamukluk, tepe olmuş çok komikti yaa, sonra düzeldi sıpa, birde günde 2 bazen 3 defa karnımın ortasında bir toplanma oluyor sonra normale dönüyor sık sık yer değiştiriyor sanırım bizim oğlan. anası gibi sıkıntılı olcak galiba sürekli mekan değiştirmek istiyo
benim miyom kocaman 5mm ,o koca miyomla ikiz doğurdum bi deevet sezeryandı ,miyomun ufak mı ,pozisyonundan dolayı itelemiş olabilir belki ,randevunda göstersin doktorun sana kafası ayağı nerde ,ondan sonra rahat anlarsın nerde olduğunu ,gerçi çok dönüyorlar ama
bende severim öyle şenlikli işleri ama daha dün bizimkiyle doğum fotoğrafı yüzünden atıştım bir de babyshower dersem adam çüşş der bana.. doğum fotoğrafını tanıdık biri çekecek ücret almadan, albüm yaptırmak bana ait. bende ekstra masraf olmayacak diye heveslendim, ilk resimleri bu ay çekelim dedi bende göbüş maaşallah 6-7 aylık gibi çünkü, ama beyimizi ikna edemedim fotoğraf çektirmeye sanki çocuğu tek başıma ben yaptım. bu erkeklerin ruhsuz, duygusuz hallerinden fenalık basıyor bazen tepesim geliyo valla
benim 2.5 mm ama bir de pcoslar var :S doğumda kurtulacağım umarım hepsinden. bebek çok oynuyor, o yüzden nasıl duruyr bilmiyorum ama en son yan yatıyordu yüzer gibi hareketler yapıyordu
sezaryenden sonra göbeğin eridi mi ya? ben en çok onu merak ediyorum. bir de neden miyomu almadılar?
bende severim öyle şenlikli işleri ama daha dün bizimkiyle doğum fotoğrafı yüzünden atıştım bir de babyshower dersem adam çüşş der bana.. doğum fotoğrafını tanıdık biri çekecek ücret almadan, albüm yaptırmak bana ait. bende ekstra masraf olmayacak diye heveslendim, ilk resimleri bu ay çekelim dedi bende göbüş maaşallah 6-7 aylık gibi çünkü, ama beyimizi ikna edemedim fotoğraf çektirmeye sanki çocuğu tek başıma ben yaptım. bu erkeklerin ruhsuz, duygusuz hallerinden fenalık basıyor bazen tepesim geliyo valla
canım kokoreç çekti hep sizin yüzünüzden napçaz şimdi yiyememde
siz babyshower yapmak isteyenler ortaklaşa yapın ,ben de hediyemi kapar gelirim gari
boşver yaa amaaan erkek milleti köküne kibrit suyusen harçlıklarından biriktir ,doğuma eşin girecek mi ,gizliden tut fotocuyu
ben de bu sabah uyandığımda karnımın sol tarafında hareket hissettim bi baktım orda bi yamukluk, tepe olmuş çok komikti yaa, sonra düzeldi sıpa, birde günde 2 bazen 3 defa karnımın ortasında bir toplanma oluyor sonra normale dönüyor sık sık yer değiştiriyor sanırım bizim oğlan. anası gibi sıkıntılı olcak galiba sürekli mekan değiştirmek istiyo
yakında olsa ben gelirdim çekmeyeAh canım fotoğraf deme bana dostlarıma, arkadaşlarıma, doğum hediyesi niyetine kendim doğum fotoğrafçılığı yaptım bir kaç sefer. Kendi kendimi çekme imkanım olsaydı böyle güzel şeyleri bi kendime yapamadım zaten düğünümdede içim yanmıştı. Keşke fotoğraflarımı çekecek bir dostum olaydı diyorum kendi kendime. O kadar parada bayılamıycam şimdi bir sürü masraf var. Bebeğim eve geçtiğkten sonra hergün çekicem
evet yapı meselesi ya gereksiz görüyorlarbu durumu yada geleneklerine uymadığı için bizi uzen tepkiler veriyorlar , ortayı bulmak lazım ,
kesinkin kararları olması eşlerimizde bizi gerçekten rahatsız ediyor , yanlız değilsiz canım ...
ya siz kafanıza koyduysanız yapın en fazla bi kavga edersiniz olur biteryok canım yaa parayla ilgili bi durum değil, fotoğrafçı para almadan çekecek zaten, bu işlerde yeni daha referans yapmak istiyor birde tanıdık olunca parasız oldu :) ben sadece basım ve albüme para vericem benim derdim karı koca birlikte çekilmek. 2 yıldır evliyiz ve evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz 3 kaybım oldu şimdi de herşey yolunda çok şükür. biraz paylaşım bekliyorum sadece ama nerdeee beyimiz "beni bulaştırmadan istediğini yap" modunda. ilerde yavrum "anne babam niye yok resimlerde" derse poposunu kaldırmak zor geldi derim artık
yok canım yaa parayla ilgili bi durum değil, fotoğrafçı para almadan çekecek zaten, bu işlerde yeni daha referans yapmak istiyor birde tanıdık olunca parasız oldu :) ben sadece basım ve albüme para vericem benim derdim karı koca birlikte çekilmek. 2 yıldır evliyiz ve evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz 3 kaybım oldu şimdi de herşey yolunda çok şükür. biraz paylaşım bekliyorum sadece ama nerdeee beyimiz "beni bulaştırmadan istediğini yap" modunda. ilerde yavrum "anne babam niye yok resimlerde" derse poposunu kaldırmak zor geldi derim artık
evet banada oluyor bu toplanma kirpi toplanır gibimi oluyorlar artık içerde anlamıyorum ama top gibi oluyor dımı
göbeğim sıfır oldu canım ve sıfır olan 2 tane daha arkadaşım var ,yapında varsa erir merak etme ,miyomu alamadılar derinde dedi doktor ,bunda alırlar belki ,bi de ikiz olunca daha zor olmuştur almak sanırım ..
bak canım benim hamilelik öncesi halim buydu ,hem de doğumdan 2 hafta sonra
Eki Görüntüle 1104148 Eki Görüntüle 1104149
aaa süper ya!! ben sezaryenden en çok göbek yüzünden korkuyordum demek bünyeyle alakalı
ben normal istiyorum ama kalbimde sorun olduğundan sezaryen olabilirmiş, 15inde ekodan sonra belli olacak bakalım.
maşallahın var kız, hem ikiz doğurmuşssun hem de hemen erimişsin
alo paket yok mu ,söyle gelsin
daha şimdi böyleler ,az daha büyüsünler dışarıdan belli olacakoturup kalkmaya utanıcaksın ben 6 aylıkken hiç unutmam doktora gittim bekliyorum ,teyzenin biri yanımda ,benim karın sağa sola kolbastı oynuyor ,karnım da belli olmuyordu ,teyze şaştı kaldı ,dediki kızım noluyo sana ,dedimki teyze bana bişey olduğu yok ,içerdeki kurtlandı galiba
sağol canım , ben zaten kilo alan bir yapıya sahipp değilim ,anneme çekmişim,ikiz olmasına rağmen 20 kilo almıştım ,onun da çoğu ödemdi ,ödem olduğundan birden eridi gitti ,kalbinde ne sorun var canım hayırdır ,ben de fetal eko yaptırmıştım ikizlerde ,oğlumun kalbinde ufak bir sorun vardı hep takipteydim ,doğumdan sonra da takipte kaldık ilaç kullandık geçti çok şükür ..
yemeğe çıkacaklar parmak kaldırsın
Canım benim sol kapakçığımda darlık var, kan akışı tam olmadığından çarpıntı oluyor ve bu da hamile olunca arttı. bu yüzden aspirin ve beloc kullanıyordum, şimdi sadece aspirin kullanıyorum beloc çünkü bebeğe de zarar verebilir. O yüzden dr duruma bakacak ona göre karar verecek.
Allah çaresiz derrt vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?