2014 eylül anneleri geyik formatı :))

çok almamışsın canım normal bence

Sevindim valla canım ya daha 3.5 ay var çok kilo almadan sağlıklı bir şekilde doğum yaparız inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olsun yaa boşver kiloyu amaaan kafaya takınca daha çok kilo alınıyor rahat ol ..

sizde yine göbek göğüs orantılı büyümüş bende göbek onde göğüs arkadan takip ediyor çok buyumediler , ama göğsümde damarlar belirginleşmiş sizdede öylemi ?

sizde yine göbek göğüs orantılı büyümüş bende göbek onde göğüs arkadan takip ediyor çok buyumediler , ama göğsümde damarlar belirginleşmiş sizdede öylemi ?

olsun canım herkes bir olmaz . bende yok damar belirginleşmesi şuan ama ikizlerimde olmuştu ,çok normal merak etme ,senin göğüs sonradan da büyüyebilir çç

Bende önceden de damarlar çok belirgindi vucudumda özellikle de gogsumde şimdi daha cok Büyüyüp gerildikleri için daha da belli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben 53 kiloydum hamile kalmadan önce şimdi 72 kiloyum. Bunca kilo neremde bilmiyorum :/

Benimde memelerde damarlar belirgin ama uçları büyümüyor

ben yazmasamda surekli takip ediyorum sizleri bademelle bnm gibi zayif hamile kalmissin 54 kiloydum simdi ise 67 kiloyum cok da yemiyorum dr um bisey demiyor Allahtan sende bnm gibi hizli gidiyorsun dr un bisi diyormu

ben yazmasamda surekli takip ediyorum sizleri bademelle bnm gibi zayif hamile kalmissin 54 kiloydum simdi ise 67 kiloyum cok da yemiyorum dr um bisey demiyor Allahtan sende bnm gibi hizli gidiyorsun dr un bisi diyormu

boyum uzun diye sanırım belli olmadığından birşey demiyor daha doğrusu pek önemsemiyor ama ben çok sinirliyim bu konuda. eski halimi bilmedikleri için normal görünüyorum sanıyorlar ama ben eski halimi bildiğim için farkediyorum. eski pantolonlar olmuyor üzerime demek ki büyümüş baya kalçalar falan

hiç memnun değilim hiç...

tabi ki bebeğin sağlığı daha önemli ama benim de psikolojim önemli. bunca yıl 60 kg bile olmamış bir insan için bu kadar kilo kabus gibi. zaten zor günler geçiriyorum bir de kendimle barışıklığımı yitirdim

Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,

cumartesi günü şeker yüklemesi yapıldı 140 çıktı tam sınırdayım doktorum çok dikkat etmemi söyledi,
birde 25+5 olmamız gerekirken 27+5 çıktık şaşırdım ilerde olmasına ama doktorum birşey söylemedi doğum tarihim öne mi gelecek şimdi !!!!!!! :26:

kilosununda 1 kiloya yakın olduğunu söyledi bu şekerimin sınırda çıkmasıyla bir alakası var mıdır sizce ilerde olmamızın ?
Bir dahaki randevumuz temmuz başında ...

Günaydın Canım,

28. Haftanın içerisindesin yani :) bence güzel birazcık daha yanaştın meleğine desene sağlıkla gelsin kuzu.

Bende perşembe günü şeker yüklemesi yaptırdım, şeker çıkmadı ama 11 kg almışım dr daha çok dikkat etmemi söyledi, abur cuburdan uzak dur vs. dondurma bile çok çok istersem bir top yiyebileceğimi söyledi. Sol kalçamdaki kasılma için ilaç verdi. Dört gündür kullanıyorum çok şükür biraz etkili oldu. Her akşam 20 dk yürüyüş yapıyorum.

İnşallah Aminnnn sağlıkla sıhhatle , erken gelsin tabii daha önce kavuşuruz birbirimize kucaklarımm onu benn ,

kilo aldığı için böyle çıkmıştır başka birşey olmasında , şaşırdım genelde hep günü gününe çıkardı , 1 ay da 2 hafta öne gitmişiz ,,
Benım krapm sorunum vardı birkaç gün arayla oluyordu , doktorum '' her akşam sık sık olmuyorsa vermiyorum çünü çok erkenden başlamış krampların '' dedi, ilaca karşı bizim doktor ,

abooo 11 kgmu canım hiç o kadar almış gibi değilsin,göbüşün de çok değil ,ödemmi oldu acaba
şekerinin düzgün çıkmasına sevindim ,şekerin çıkmamış nasılsa bence ölçülü bir şekilde yiyebilirsin ,doktorlar çok evhamlandırıyorlar insanı ,korkma bende bile şeker çıkmıştı ikizlerde ama her gün bir porsiyon tatlı yedim valla .. kasılmalar çok normal ,fazla kilo aldığından da oluyor ,taşıyamıyorsun kalçana vuruyor
bence bu kadar takmaman lazım fazla abartıyorsun ,sonuçta zayıflığı kafana taktıysan doğum sonra bu azimel hepsini verirsin
ben 20 kilo aldım ,doğumdan iki hafta sonra 25 kilo vermiştim ,o kadar korkma yani ,kasma kendini
bence hamilelik döneminde alınan kiloyu kafaya takmamak lazım ,herkes alıyor ,5 kg ile doğuranı gördünmü ,herkesin fizyolojisi bozuluyor ,bunlar çok normal ,yeterki ruhi olarak çökmeyin,yoksa o zaman daha çok kilo alıyor insan

günaydın canım ..canım 140 ciddi bir rakam değil ,bende de 150 çıkmıştı ,biraz ddikkat etmen yeterli ,doktorun abartmış , ben 150 çıktığında bile her gün bir porsiyon kendime tatlı hakkı veriyordum .
canım bebeğin önde olması şekerden olabilir ,obeziteye yol açabiliyor şeker ,dikkatli ol tabiki , doğum tarihin hiç belli olmaz canım daha çok hafta var şimdiden onu düşünme , ilerde belki bebiş şekere dikkat edersen biraz daha normale dönebilir ,bir de ultrason cihazları yanıltabiliyor ,bizim arkadaşa doktoru doğurana kadar senin bebek tombiş olucak ,hatta 4 kgya yakın doğar normal doğuramazsın sezeryan olabilir demişti ,bebek 3 kg doğdu
ultrason cihazları milim kaymada çok farklı sonuçlar elde edebiliyor,siz sadece bebeğin sağlığına dikkat edin ,diğer değerler çok önemli değil ...

günaydınn..
benim haftasonu yorucuydu biraz ,evdeydik ,çocuklar hasta mızmızdılar ,ben de tam boğaz enfeksiyonunu atalattım derken tekrar nüksetti hem de ne nüksetme ,boğazım çok kötü ,antibiyotik almadan geçmiycek sanırım ,çocuklara geçer diye de korkuyorum ,olmazda doktordan antibiyotik istiycem başka yolu kalmadı , oğlan yine diş çıkarıyor sanırım sabaha kadar uyutmadı
dün pasta börek yaptım
ben de perşembe gidicem doktora bakalım ,heyet verirse de perşembe heyet alıcam ,çocukları da pazartesiden itibaren kreşten alıyorum
henüz bir bakıcı bulamadım ama bulana kadar kendim bakıcam ,inş. çok yormazlar beni ....

evet bende şimdiden şekere dikkat ediyorum , tuzu da azalt dedi tatsız tuzsuz nasıl geççek 3 ay

yani ben tatlısız yapamam ki bi kase den birşey olmaz dimi , çayımı şekersiz içiyorum ama meyveden de kısarsam ne yicem yahuu

doğum zamanı son zamanlarda belli olur herhalde , 32. haftayı geçirmeyeyime çalışabilir raporu almak için böyle giderse temmuzun 1. haftasında almam lazım ,
5 temmuzda gidicem tekrar ozaman belli olur die düşünüyorum ,

Evet canım malesef 11 kg ilk 3 ay kilo verip ikinci 3 ayda tam 11 kg alan işte o benim :) Sen hamilesin iki cansın diyip elinde peşimde tatlı ile dolaşanlara şekerimin çıktığını doktorun çok dikkat etmem gerektiğini söylediğini ilettim. Tamam ben dikkat ediyorum da çevre baskısı çok anam neyse dikkat edicez sebze ağırlıklı beslenicez artık :) tatlıda canım isterse yerim çok kasmam veririz evel allah.

Çok geçmiş olsun canım, İnşallah kuzulara geçmez bence de iç normal yollarda geçmediyse tek çözüm antibiyotik
İnşallahheyet verirlerde sende rahat edersin. Hemde bebek öncesi çocuklarla daha çok vakit geçirirsin onlara da iyi gelir.

Hadi ya atlatsaydın iyidi =( :2:
Çok geçmiş olsun,
benım ağzımdaki aft ta geçmedi hergun yapıyorum tuzlu gargara canımı hala yakıyor yedıklerımden birşey anlamıyorum , :44:

günaydın. geiçmiş olsun.ıhlamur adaçayı iç iyi gelir. bebegede zararı olmaz hem. diş çıkarma dönemleri hiç bitmicek gibi geliyor:) benimkide bitiremedi gitti. afiyet olsun çeksydin resimlerini ben ancak resimlerine bakıyorumbu bakıcı işi okadar zorki allah kolaylık versin. ama bu dünemde yorulacagın kesin. ailenden müsait birileri yardımcı olsa biraz yükün azalır.en azından ev işlerini yapacak birisi olunca bile rahat ediyor insan.,Allah kolaylık versin cnm.

yok canım aileden biri ,olsa zaten bakıcıya ihtiyaç olmazdı
bakıcıyla anlaşamazsam en kötüsü ikizleri yine kreşe bırakır ben ufaklığa bakarım ne yapayım ,yalnızlık zor işte ..
Hadi ya atlatsaydın iyidi =( :2:
Çok geçmiş olsun,
benım ağzımdaki aft ta geçmedi hergun yapıyorum tuzlu gargara canımı hala yakıyor yedıklerımden birşey anlamıyorum , :44:
sağol canım ,sana da geçmiş olsun ,vücut direncimiz düştüya atlatamıyoruz bir türlü
o 2 can lafı tamamen efsane ,hiç aldırma ,ben tek kişilik yiyorum , sakın onlara aldanma ..

canım illa tuzsuza gerek yok ,azaltman yeterli korkma ,kendine sınır çiz ,o sınırda kalırsan sorun olmaz
mesela her gün kendine bir porsiyon tatlı izni ver ,hafif tatlılar olsun ama o sınırı aşma , ozaman bir şey olmaz
tuza dikkat et ,ekmek çok yeme düzene girer canım ,bol bol yoğurt ye ,meyveyi de çok abartma ve çok fazla su iç ,ben bunları yaptım düzene girdi

tuza dikkat et ,ekmek çok yeme düzene girer canım ,bol bol yoğurt ye ,meyveyi de çok abartma ve çok fazla su iç ,ben bunları yaptım düzene girdi

meyve kiraz çok yedim geçtiğimiz haftalarda kayınpedirimin bahçesinden getirdik onlarında etkisi olmuştur kesinlikle bide sabah kahvaltıda tahin pekmez gündüz çikolat , burda doğum gunu kutlaması oluyor gün aşırı 1 dilim pasta hohhhhh tabi çıkar şeker ,
daha az şekerli meyve yiyeyım, bir gün araylada tatlı yerim ki bennnn evet ekmek pirinç vs azaltımmı güzel geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…