- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
tabi öyle işimiz hallolsun da herşey bebişler için...
ben de saat 3 te çıkıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi öyle işimiz hallolsun da herşey bebişler için...
ben de saat 3 te çıkıcam
evet canım git dinlen ,
görüşürüz canım hoşçakallllben çıkıyorum canım görüşürüz
iyidir senden naber ,seyrek uğruyorsun artık
bundan sonra sivrilmesi normal ,hele 28.haftadan sonra inişi bırak uçuşa geçicez sen asıl onu düşün..
herkese günaydın .....
hoş geldin.slm eylül anneleri. bende eylül annesiyim inş. son zmanlar benim oğlan kasmaya başladı beni :)
valla kan ilacını içmeni tavsiye ederim , o biraz toparlıyor ama genetikse ne yapsan nafile .Merhaba anneler Nasılsıniz :) kan testi yaptırdım kanım çok düşük çıktı 9.6 ilaç kullanmıyorum doğal şeyler kullanmak istiyorum bir kilo keçi boynuzu pekmezi içtim ise yaramamis ne yapmam lazım başka ilaç dışında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım giremiyorum ya, bilgisayarı bile açtığım yok neredeyse. Kuzenim evleniyor onun telaşındayz.
Üzülme ya birşey olmaz, ben koca gardrobu ve masayı kaldırıp başka odaya taşıdım birşey olmadı.
Ben şunu anladım ki kafaya çok takınca insan evham yapınca hep başına geliyor. Ama rahat olduğun zaman bir aksilik çıkmıyor.
Günaydınnn herkeseeeee ,
günaydın canım ..ne var ne yok
Nolsun canım aynıyız , ,
kramp konusu devam ediyor bende,doktoruma söyleyeyımde cumartesi magnezyum almak şart oldu
sen nasılsın daha iyimisin ?
inş. ilaçla geçer canım ... ama normal bu kramplar korkma yani.
ben de sürekli ıhlamur ,ballı zencefil derken boğazımdaki kırmızılık beyaza dönmeye başlamış ,çok şükür biraz toparladım ,dün iyiki eve gitmişim ,gerçi evde de dinlenmedim çok ama gece erken uyudum hep o bayağı işe yaradı ...
çok şükür iyiyim bugün şimdilik ...
uyku dinlenme her derde deva canım ,,
hoş geldin.
bundan sonra kasmalar çok normal ..sağlıcakla doğsunlar inş.
valla kan ilacını içmeni tavsiye ederim , o biraz toparlıyor ama genetikse ne yapsan nafile .
galiba genetik cocukkende çok kan ilacı icmistim o zaman hemen basliyim kansizligin bebeğe bi zararı varmı peki
hoş geldin.
bundan sonra kasmalar çok normal ..sağlıcakla doğsunlar inş.
valla kan ilacını içmeni tavsiye ederim , o biraz toparlıyor ama genetikse ne yapsan nafile .
galiba genetik cocukkende çok kan ilacı icmistim o zaman hemen basliyim kansizligin bebeğe bi zararı varmı peki
zararı varmı bilemem ama senin depolarının boşalması sana zarar verir
doktorun bu konuda daha isini bilir canım doktoruna sor
zararı varmı bilemem ama senin depolarının boşalması sana zarar verir
doktorun bu konuda daha isini bilir canım doktoruna sor
Anladım canım teşekkür ederim
günaydınnnnnnnnn...