• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

$IMG-20140605-WA0016.jpg

alın size sabah göbüşü :)
bir şey farkettim hamiş pantolonunda göbüş daha fazla çıkıyor :)
bana biraz bol geldiğinden sanırım sanki normal kıyafetimde o kadar değil de hamiş pantolonuı giyince daha çok çıkıyor gibi :))

iyi canım nolsun , ağzımın içinde aft tarzı bişey çıktı yanağımda içte çok acıyor tuzlu suyla gargara yapıcam birazdan , yemek yerken çok acıyor ,

yarın 11 de doktora gidicem bakalım güzel şeyler söyler inşallah biraz moralım düzelir ,
geçmiş olsun canım ,direncin mi düştü ,genelde ondan oluyor , inş. canım hayırlısıyla git gel bakalım ,güzel şeyler söyler neden söylemesin ki ,sen yarın gidiceksin ben de perşembe günü inş.

hoş geldin.
bundan sonra kasmalar çok normal ..sağlıcakla doğsunlar inş.

valla kan ilacını içmeni tavsiye ederim , o biraz toparlıyor ama genetikse ne yapsan nafile .

galiba genetik cocukkende çok kan ilacı icmistim o zaman hemen basliyim kansizligin bebeğe bi zararı varmı peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla ben ilk aydan beri demir kan ilacı ve elevit içiyorum ama hiç bir değerimde yükselme olmadı :D
tamamen bünyeyle alakalı birşey. bu ayki kontrolümde ilaçları kesmek istediğimi söyleyeceğim doktora. çünkü bende selülite neden olduklarını düşünüyorum.
sağlıklı beslenip spor yapmama rağmen selülitler oluşmaya başladı ve bunun sebebinin elevit olduğunu düşünüyrum

valla ben ilk aydan beri demir kan ilacı ve elevit içiyorum ama hiç bir değerimde yükselme olmadı :D
tamamen bünyeyle alakalı birşey. bu ayki kontrolümde ilaçları kesmek istediğimi söyleyeceğim doktora. çünkü bende selülite neden olduklarını düşünüyorum.
sağlıklı beslenip spor yapmama rağmen selülitler oluşmaya başladı ve bunun sebebinin elevit olduğunu düşünüyrum

ben elevit içmiyorum biliyormusun :))

Ohh ohh Çılgın olmuşsun sen artık ,

bişey sorucam benım doktor bıraz sert yapılı tırsıyorum ondan ters birşey söyleyip moralimi bozmasın die ,
ben 22 hazıranda evi taşıyacağım ya o hafta için 5 gün rapor istemeyi düşünüyorum yarın gittiğimde nasıl söylesem bi de derse durup dururken rapor yazmam die :27::37::37::51::49::49::49: :1:

göbeğin gayet iyi bence ,normal ,kaç kilo aldın ..
valla bence de normal beslenince elevite gerek yok
işyerinde öğle yemeğinde hergün et tavuk çıkıyor ,salatası ,yoğurdu oluyor ,daha ne gerek var ekstraya ..
Ohh ohh Çılgın olmuşsun sen artık ,

bişey sorucam benım doktor bıraz sert yapılı tırsıyorum ondan ters birşey söyleyip moralimi bozmasın die ,
ben 22 hazıranda evi taşıyacağım ya o hafta için 5 gün rapor istemeyi düşünüyorum yarın gittiğimde nasıl söylesem bi de derse durup dururken rapor yazmam die :27::37::37::51::49::49::49: :1:

bana mı diyorsun çılgın olmuşsun diye :)) anlamadım :))
canım durumunu anlat ,ev taşıycam kimsem yok rapor verirseniz yavaş yavaş taşınıcam malum ağırlaştım zorlanıyorum artık de ..
vermezse vermez ne yapıcaksın canım ,vermedi diye adamı bırakıcak halin yokya

Eki Görüntüle 1146874

alın size sabah göbüşü :)
bir şey farkettim hamiş pantolonunda göbüş daha fazla çıkıyor :)
bana biraz bol geldiğinden sanırım sanki normal kıyafetimde o kadar değil de hamiş pantolonuı giyince daha çok çıkıyor gibi :))

Maşallah hepinize ;)) benimde son zamanlarda büyüdü sanki kilo da aldım çok :) buda bizim son halimiz :)

Eklentiler

• $1402056621122.jpg
    $1402056621122.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 40
Maşallah hepinize ;)) benimde son zamanlarda büyüdü sanki kilo da aldım çok :) buda bizim son halimiz :)

maşallah.yoo bence göbeğin büyük değil normal ,kaç kilo aldınki ,çok kilo almış gibi bir halin yok ,zayıf mı hamile kalmıştın

O zaman bende hiç baslamayayim ilaclara :))

maşallah.yoo bence göbeğin büyük değil normal ,kaç kilo aldınki ,çok kilo almış gibi bir halin yok ,zayıf mı hamile kalmıştın

Ben hep gobekliydim hiç popom ve kalcam yoktu malesef yine oralardan kilo almadim orantısız bi vücut yapim vardı yani önceden 63 le hamile kaldım suan 70 im

Back