- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
Günaydınnnnnn şekerimmm ,,
naber ne var ne yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnnn şekerimmm ,,
naber ne var ne yok
geçmiş olsun canım ,direncin mi düştü ,genelde ondan oluyor , inş. canım hayırlısıyla git gel bakalım ,güzel şeyler söyler neden söylemesin ki ,sen yarın gidiceksin ben de perşembe günü inş.iyi canım nolsun , ağzımın içinde aft tarzı bişey çıktı yanağımda içte çok acıyor tuzlu suyla gargara yapıcam birazdan , yemek yerken çok acıyor ,
yarın 11 de doktora gidicem bakalım güzel şeyler söyler inşallah biraz moralım düzelir ,
geçmiş olsun canım ,direncin mi düştü ,genelde ondan oluyor , inş. canım hayırlısıyla git gel bakalım ,güzel şeyler söyler neden söylemesin ki ,sen yarın gidiceksin ben de perşembe günü inş.
İnşallah canım,
ben şimdi birşey yemeden gideyim dimi ,
evet hamile kıyafetlerinde göbüşlerimiz daha çok çıkıyor ,
hoş geldin.
bundan sonra kasmalar çok normal ..sağlıcakla doğsunlar inş.
valla kan ilacını içmeni tavsiye ederim , o biraz toparlıyor ama genetikse ne yapsan nafile .
galiba genetik cocukkende çok kan ilacı icmistim o zaman hemen basliyim kansizligin bebeğe bi zararı varmı peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla ben ilk aydan beri demir kan ilacı ve elevit içiyorum ama hiç bir değerimde yükselme olmadı
tamamen bünyeyle alakalı birşey. bu ayki kontrolümde ilaçları kesmek istediğimi söyleyeceğim doktora. çünkü bende selülite neden olduklarını düşünüyorum.
sağlıklı beslenip spor yapmama rağmen selülitler oluşmaya başladı ve bunun sebebinin elevit olduğunu düşünüyrum
valla ben ilk aydan beri demir kan ilacı ve elevit içiyorum ama hiç bir değerimde yükselme olmadı
tamamen bünyeyle alakalı birşey. bu ayki kontrolümde ilaçları kesmek istediğimi söyleyeceğim doktora. çünkü bende selülite neden olduklarını düşünüyorum.
sağlıklı beslenip spor yapmama rağmen selülitler oluşmaya başladı ve bunun sebebinin elevit olduğunu düşünüyrum
ben elevit içmiyorum biliyormusun :))
Eki Görüntüle 1146874
alın size sabah göbüşü :)
bir şey farkettim hamiş pantolonunda göbüş daha fazla çıkıyor :)
bana biraz bol geldiğinden sanırım sanki normal kıyafetimde o kadar değil de hamiş pantolonuı giyince daha çok çıkıyor gibi :))
ben elevit içmiyorum biliyormusun :))
en iyisini yapıyorsun çünkü hiç bir işe yaramıyor, ben zararını gördüm zayıf olup selülitli olmak kadar korkunç birşey yok :/
göbeğin gayet iyi bence ,normal ,kaç kilo aldın ..
Ohh ohh Çılgın olmuşsun sen artık ,
bişey sorucam benım doktor bıraz sert yapılı tırsıyorum ondan ters birşey söyleyip moralimi bozmasın die ,
ben 22 hazıranda evi taşıyacağım ya o hafta için 5 gün rapor istemeyi düşünüyorum yarın gittiğimde nasıl söylesem bi de derse durup dururken rapor yazmam die
evet sana dedim canım ,
bakalım vermesse sağlık ocağından 2 gün taşınma izni işyerinden 2 gün etti dört , bununla idare ederim artık ,
evet sana dedim canım ,
bakalım vermesse sağlık ocağından 2 gün taşınma izni işyerinden 2 gün etti dört , bununla idare ederim artık ,
Eki Görüntüle 1146874
alın size sabah göbüşü :)
bir şey farkettim hamiş pantolonunda göbüş daha fazla çıkıyor :)
bana biraz bol geldiğinden sanırım sanki normal kıyafetimde o kadar değil de hamiş pantolonuı giyince daha çok çıkıyor gibi :))
Maşallah hepinize ) benimde son zamanlarda büyüdü sanki kilo da aldım çok :) buda bizim son halimiz :)
O zaman bende hiç baslamayayim ilaclara :))
maşallah.yoo bence göbeğin büyük değil normal ,kaç kilo aldınki ,çok kilo almış gibi bir halin yok ,zayıf mı hamile kalmıştın