• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

meyve kiraz çok yedim geçtiğimiz haftalarda kayınpedirimin bahçesinden getirdik onlarında etkisi olmuştur kesinlikle bide sabah kahvaltıda tahin pekmez gündüz çikolat , burda doğum gunu kutlaması oluyor gün aşırı 1 dilim pasta hohhhhh tabi çıkar şeker ,:37::37::37::37:
daha az şekerli meyve yiyeyım, bir gün araylada tatlı yerim ki bennnn:52::52::52::52::52: evet ekmek pirinç vs azaltımmı güzel geçer inşallah

aynen canım ,valla tartılmadım ben ama ben de kilo aldım biraz sanırım :52:
bak nasıl duruyorum şu fotoda
$20140609_085136.jpg

$20140609_085123.jpg

Son düzenleme:
Çok iyi görünüyosun yaaa, bende çok kilo almadım aslında görüntüm fena olmadı dobişkoo olmadım ama dün dışarı çıktık birşeyler bakalım die ayak topuklarım ağrıdı vücudum taşımıyor 64 kiloyu uzun süre dolaşmaya hiç gelemiyorum hemen biyerde oturasım geliyor , belimde ağrımış eve gelince ayaklarımı yukseğe kaldırdım:49::52::51:

Çok iyi görünüyosun yaaa, bende çok kilo almadım aslında görüntüm fena olmadı dobişkoo olmadım ama dün dışarı çıktık birşeyler bakalım die ayak topuklarım ağrıdı vücudum taşımıyor 64 kiloyu uzun süre dolaşmaya hiç gelemiyorum hemen biyerde oturasım geliyor , belimde ağrımış eve gelince ayaklarımı yukseğe kaldırdım:49::52::51:

ilk fotoda göbüş belli artık ama :)
yani 3 kilodan fazladır kilo alımım ,4-5 bile olabilir :)) ama kilomun hepsi göbüşte değil orası var ,göğüslerim mesela çok şişti ,yanlardan filan da desene 3 kilosu göbüştedir ondan belli değil çok sanırım .
sen kaç kiloyla hamile kalmıştın ... çok kilo olunca ayaklar taşımıyor ,tuzu da azaltmazsan ilerde ayakların şişmeye başlar dikkat et ..
ben son 2 haftada 38 no olan ayakkabım 40-41 e çıkmıştı , 5 kg ağırlık taşıdım kolaymı ,ayaklara binince hep ödem oldu ,ayağımın üstüne bastıkça kemiğim acıyordu

ilk fotoda göbüş belli artık ama :)
yani 3 kilodan fazladır kilo alımım ,4-5 bile olabilir :)) ama kilomun hepsi göbüşte değil orası var ,göğüslerim mesela çok şişti ,yanlardan filan da desene 3 kilosu göbüştedir ondan belli değil çok sanırım .
sen kaç kiloyla hamile kalmıştın ... çok kilo olunca ayaklar taşımıyor ,tuzu da azaltmazsan ilerde ayakların şişmeye başlar dikkat et ..
ben son 2 haftada 38 no olan ayakkabım 40-41 e çıkmıştı , 5 kg ağırlık taşıdım kolaymı ,ayaklara binince hep ödem oldu ,ayağımın üstüne bastıkça kemiğim acıyordu

60 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ayda 3 kilo verdim 57 .

verdiğim kiloyu aldım üzerine 4 buçuk kilo aldım işte ,

çok normal o zaman canım ,belkide aynı almışızdır kilo olarak ,çok aldım diyorsun da çok almamışsın ,sadece kısa zamanda çok çabuk almışsın :1:

evet hızlı aldım ondan bi anda ayaklarıma yük bındı , dengem bir acayip oldu yemek yerken bigün dökmesem ertesi gün üzerime birşey döküyorum.

ben kestirmedim çok uzadılar doğumdan sonra artık ,

niye kestirmiyorsun
öğlen süper bir yere kahvaltıya gittik iş arkadaşımla , dıçana kadar yedik ,bi semaver çay içtik ,açık havada çimlerin içinde efil efil esen bir yerdi ,o kadar iyi geldiki anlatamam ,sen olsaydın arabaya atar götürürdüm seni de :))

niye kestirmiyorsun
öğlen süper bir yere kahvaltıya gittik iş arkadaşımla , dıçana kadar yedik ,bi semaver çay içtik ,açık havada çimlerin içinde efil efil esen bir yerdi ,o kadar iyi geldiki anlatamam ,sen olsaydın arabaya atar götürürdüm seni de :))

gözümde canlanırdım bile ne iyi yapmışsınız ohh misss yaaa ,
saol tatlımmmmm teşekkür ederimmmm güzel düşüncen içinnn gelirdimm koşa koşa :8::8::8::8::8::9:

boyum uzun diye sanırım belli olmadığından birşey demiyor daha doğrusu pek önemsemiyor ama ben çok sinirliyim bu konuda. eski halimi bilmedikleri için normal görünüyorum sanıyorlar ama ben eski halimi bildiğim için farkediyorum. eski pantolonlar olmuyor üzerime demek ki büyümüş baya kalçalar falan :(

hiç memnun değilim hiç...

tabi ki bebeğin sağlığı daha önemli ama benim de psikolojim önemli. bunca yıl 60 kg bile olmamış bir insan için bu kadar kilo kabus gibi. zaten zor günler geçiriyorum bir de kendimle barışıklığımı yitirdim

canim ben de memnundegilim oglumda 15 kilo alip 22kilo verdigim icin yine veririm diye avutuyorum kendimi özel hayatindada Allah bir an once sana ferahlik getirsin ins hersey yoluna girer bebisin kismetiyle gelir

Back