abooo 11 kgmu
canım hiç o kadar almış gibi değilsin,göbüşün de çok değil ,ödemmi oldu acaba
şekerinin düzgün çıkmasına sevindim ,şekerin çıkmamış nasılsa bence ölçülü bir şekilde yiyebilirsin ,doktorlar çok evhamlandırıyorlar insanı ,korkma bende bile şeker çıkmıştı ikizlerde ama her gün bir porsiyon tatlı yedim valla .. kasılmalar çok normal ,fazla kilo aldığından da oluyor ,taşıyamıyorsun kalçana vuruyor
bence bu kadar takmaman lazım fazla abartıyorsun ,sonuçta zayıflığı kafana taktıysan doğum sonra bu azimel hepsini verirsin
ben 20 kilo aldım ,doğumdan iki hafta sonra 25 kilo vermiştim ,o kadar korkma yani ,kasma kendini
bence hamilelik döneminde alınan kiloyu kafaya takmamak lazım ,herkes alıyor ,5 kg ile doğuranı gördünmü ,herkesin fizyolojisi bozuluyor ,bunlar çok normal ,yeterki ruhi olarak çökmeyin,yoksa o zaman daha çok kilo alıyor insan
günaydın canım ..canım 140 ciddi bir rakam değil ,bende de 150 çıkmıştı ,biraz ddikkat etmen yeterli ,doktorun abartmış , ben 150 çıktığında bile her gün bir porsiyon kendime tatlı hakkı veriyordum .
canım bebeğin önde olması şekerden olabilir ,obeziteye yol açabiliyor şeker ,dikkatli ol tabiki , doğum tarihin hiç belli olmaz canım daha çok hafta var şimdiden onu düşünme , ilerde belki bebiş şekere dikkat edersen biraz daha normale dönebilir ,bir de ultrason cihazları yanıltabiliyor ,bizim arkadaşa doktoru doğurana kadar senin bebek tombiş olucak ,hatta 4 kgya yakın doğar normal doğuramazsın sezeryan olabilir demişti ,bebek 3 kg doğdu
ultrason cihazları milim kaymada çok farklı sonuçlar elde edebiliyor,siz sadece bebeğin sağlığına dikkat edin ,diğer değerler çok önemli değil ...