• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

hoş geldin canım ne oldu ki hayırdır

Nolsun canım taşınıcaz annemlerin yakınına ama bir zahmetle geliyor eşim, mecburiyetten , sıkı yönetim uygulayacakmışız :37:
bende ok dedim ne diyim, uzerine gitmedim ne uyguluyorsa kendi uygulasın bende göreyim değil mi :1:

kafam karışık eksikliklerimiz var ev eşyası bebek arabası yok beşik yok ondan öyle dalmışım sabahtan bu yana ..

sen nasılsın ? miniklerin napıyor iyiler mi :46::4:

Nolsun canım taşınıcaz annemlerin yakınına ama bir zahmetle geliyor eşim, mecburiyetten , sıkı yönetim uygulayacakmışız :37:
bende ok dedim ne diyim, uzerine gitmedim ne uyguluyorsa kendi uygulasın bende göreyim değil mi :1:

kafam karışık eksikliklerimiz var ev eşyası bebek arabası yok beşik yok ondan öyle dalmışım sabahtan bu yana ..

sen nasılsın ? miniklerin napıyor iyiler mi :46::4:

zamanla herşey oturur merak etme sen ..
alışıcak zamanla ,bırak istediği gibi yapsın ,en azından sana bir şey diyemez sen istedin de yaptım diye.
iyiyim ben de canım ,dün biraz soğuk algınlığım vardı ,eşimde de var aynı durum ,akşam bebeleri uyuttuktan sonra hemen sızmışız ikimiz de ,bebeler de biraz bizim gibiydi ,onlar da sızdılar ,sabaha kadar hiç uyanmadılar :nazar: ailecek hasta hasta sızmışız :)
kızımda kabızlık vardı dün yavrum çok zorlandı yapamadı akşam ,demin kreşi aradım biraz daha iyiymiş ama ıkınıyor yine de biraz yaparken .
ben de yemeğe çıktım geldim ,üşüyorum biraz yine ama düne göre iyiyim çok şükür

zamanla herşey oturur merak etme sen ..
alışıcak zamanla ,bırak istediği gibi yapsın ,en azından sana bir şey diyemez sen istedin de yaptım diye.
iyiyim ben de canım ,dün biraz soğuk algınlığım vardı ,eşimde de var aynı durum ,akşam bebeleri uyuttuktan sonra hemen sızmışız ikimiz de ,bebeler de biraz bizim gibiydi ,onlar da sızdılar ,sabaha kadar hiç uyanmadılar :nazar: ailecek hasta hasta sızmışız :)
kızımda kabızlık vardı dün yavrum çok zorlandı yapamadı akşam ,demin kreşi aradım biraz daha iyiymiş ama ıkınıyor yine de biraz yaparken .
ben de yemeğe çıktım geldim ,üşüyorum biraz yine ama düne göre iyiyim çok şükür

ayyy geçmiş olsun hepinize aileceee :nazar::nazar::nazar::nazar: :2:

evet bende öyle düşünüyorum herkes naparsa yapsın karışmıyorum ..:36::36:

çok feci tekmeler yiyorum ,dışardan belli oluyor bazen valla bi gün birine denk gelse utancımdan yerin dibine geçicem:26:

göbüşş eyii bomba ,
bebek yağı sürüyorum her akşam artık aksatmadan sürüyorum sen ?

yok be ne yağı ,benim zaten karın harita gibi ,e yeni doğum yaptım karnım geniş ,arada kaşınıyor çatlıycak da çatlıyamıyor sanırım :)) bi daha çatlasa da diğer çatlakların yanında kaynar gider artık :))

nabersiniz kızlar.
benim karnım bugün birden bire sivrildi ya :D
herhalde bebiş inişe geçti :D :D

iyidir senden naber ,seyrek uğruyorsun artık
bundan sonra sivrilmesi normal ,hele 28.haftadan sonra inişi bırak uçuşa geçicez sen asıl onu düşün..

herkese günaydın .....

dün akşam bayağı rahatsızlandım ,boğazlarım iptal , yine erkenden uyudum .
gece çocuklara kalkınca zorlanıyorum artık kaldırıp indirmekten .
dün zaten çok feci kabızdım kasıklarım ağrıyordu ,akşam biraz daha ağrıdı ,ağırlaşmaya başladım artık .
eşim de gece hiç kalkma ben kalkayım diyor ama oğlan gece uyandı ,babası kalktı durmadı onda illa beni istiyor ,ben sakinleştirip uyuttum
dua edin bana da bu indirip kaldırmalardan bir aksilik olmasın .
zaten boğazlarım feci ,halsizim ,bi de çocuklar iyice iptal oldum ,bi de dün akşam çok mızmızlardı ,onlar da hafiften hastalar ,ondan sanırım ,uyutana kadar hep mızmız gezdiler .
sabah kalktım ,eşim duşa girdi ben hala yataktayım uyuyorum uyanamamışım hastalık ve yorgunluktan ,neyseki sıpalar da uyuyordu ,normalde 645 -7 de kalkan ben 730 da zor kalktım ,hemen apar topar çocukların altını al ,bi çay koydum kahvaltı yaptık eşimle ,çocukları servise attık kapıdan ,kahvaltımıza devam ettik ,e haliyle işe de arabayla geldim.. iyiki gelmişim valla ..
ay oı hasta halimle bi de nasılsa arabayla geliyorum diye evi topluyorum :)) huyum kurusun dağınık ev bırakmayı hiç sevmiyorum .
öğleden sonra da 3 gibi izin alıp gidicem ayakta duramıyorum ,kafayı vurup uyurum en azından am bu hastalık antibiyotiksiz zor geçicek gibi ...şimdilik ilaçsız direniyorum bakalım

dün akşam bayağı rahatsızlandım ,boğazlarım iptal , yine erkenden uyudum .
gece çocuklara kalkınca zorlanıyorum artık kaldırıp indirmekten .
dün zaten çok feci kabızdım kasıklarım ağrıyordu ,akşam biraz daha ağrıdı ,ağırlaşmaya başladım artık .
eşim de gece hiç kalkma ben kalkayım diyor ama oğlan gece uyandı ,babası kalktı durmadı onda illa beni istiyor ,ben sakinleştirip uyuttum
dua edin bana da bu indirip kaldırmalardan bir aksilik olmasın .
zaten boğazlarım feci ,halsizim ,bi de çocuklar iyice iptal oldum ,bi de dün akşam çok mızmızlardı ,onlar da hafiften hastalar ,ondan sanırım ,uyutana kadar hep mızmız gezdiler .
sabah kalktım ,eşim duşa girdi ben hala yataktayım uyuyorum uyanamamışım hastalık ve yorgunluktan ,neyseki sıpalar da uyuyordu ,normalde 645 -7 de kalkan ben 730 da zor kalktım ,hemen apar topar çocukların altını al ,bi çay koydum kahvaltı yaptık eşimle ,çocukları servise attık kapıdan ,kahvaltımıza devam ettik ,e haliyle işe de arabayla geldim.. iyiki gelmişim valla ..
ay oı hasta halimle bi de nasılsa arabayla geliyorum diye evi topluyorum :)) huyum kurusun dağınık ev bırakmayı hiç sevmiyorum .
öğleden sonra da 3 gibi izin alıp gidicem ayakta duramıyorum ,kafayı vurup uyurum en azından am bu hastalık antibiyotiksiz zor geçicek gibi ...şimdilik ilaçsız direniyorum bakalım

Günaydın ,

Ahh canım yaa Allah yardımcın olsun fena durumların var , tez zamanda toparlanırsız inşallah en mühimide sensın şuan senın iyi olman eşittir miniklerin iyi olması , acil kendini iyileşme programına al çok acilindennn

Back