- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
günaydın canım .
konuştum kadınla ,kadın eli yüzü düzgün konuşması güzel bir kadın ama öyle süepr beğendim diyemem ,50 yaşında ,biraz bu işlerin altından kalkamaz gibi geldi bana ama aklımda durucak ,bugün öğlen bi kaç kişiyle daha telefonda görüşüp görüşme ayarlıycam bakalım.
bizimkiler hasta olmuşlar ,gözleri iltihaplanmış çapaklanmış
sabah kızım da ishal olmuş sanırım üst baş hep kaka ,sabah sabah yıkadık kuzumu .
gece bayağı ağladı ,aldık yanımıza koynumuzda uyudu ,sabah 6 da kalktık ,uykum var benim de
ateşi de vardı hemen calpol verdim ,akşama kadar ilerlemez inş. ,ilerlerse akşam doktora götürcem ,ilerlemezse yarın sabah..
doktoruna sormadan alma canım ilacı bence
ayy ne güzell yazmışsın inşallah inşallah , ameliyat olmaktansa o aciya dayanmayı çok istiyorum ama benım acı eşiğim düşük bundan sebep kesin alın die haykırabilirim ,
epidureli de çok araştırdım okudum ,bu işi iyi yapan bir doktor var istanbulda benım gittiğim hastane ile ortak çalışıyor , onunla mailleştik yüzyüze görüşelim dedi .
doktorumlada konuştuktan sonra bebişin ve benım durumum el veriyor ise epidural normal doğum istiyorum,
kısmet herşy artık ,
Aklına yatması lazım kısmet canım diğerlerinden belki daha sağlam bir aday çıkar ,,
kuzular kreşte bağışıklık mı kazanıyorlar , ara ara hastalanmalarının sebebi bu değilmi ,
evet telefon açayım al derse alırım ,
yok canım evdekiler bizimkilerden daha çok hastalar valla ,olacağı varsa oluyor ,kreşle alakası yok aslında ..
Anladım canım minik vücutları hemen toparlanır inşallah ..
KesinlikleBen o kadar çok şey duydumki ıkınma hissi gider yok vakumla çekerler doktorumla konuştum açıklık 7-8 cmde epidural yapılırsa ıkınamazsın tabi dedi onun bi dozajı bi ayarı var ve ben bu konuda kendime güveniyorum bu devirde böyle bi rahatlık böyle bi imkan varken bence çatır çatır doğurma dedi,iyiki dinlemişim eşim annem kardeşim gece 4 den sabah 10 a kadar yanımdaydılar gülüş cümbüş bu arada suni sancıda vermişler ama hiç bişey duymadım bacaklarını hissediyorsun ağrı yok saat 10 dan sonra bi ıkınma hissi 11 buçukdada doğurdum,seninde en iyisini doktorun bilir etraftakileri boşver onunla konuş öyle karar ver.
sabah erken kalkmışken kahvaltı da yaptık ,biber domates kızarttım ,tereyağlı ballı ekmek filan yarım ekmek yedim ,iyice doyurdum karnımı
ooo süperrr , kızartmaya bende bayılırım anneme söyliyimde yarın akşam onlardayız yapsın karışık yiyeyım ...
anneler herşeyi oluyorlar çocuklarının ...
her anne bir değil
ben zaten sürekli kızatma yiyorum fena tktım bu hamileliğimde kızatmaya ,haftasonu her gün mutlaka yapıyorum zaten ,bazen patates ,bazen biber patates karışık ama mutlaka yapıyorum ..
sanırım kızartmaya aşeriyorum
benım iştahım son derece açık mideminde maşallahı var hiç birşeyi geri çevirmiyor ,
Bu arada ofiste klimaları açtılar cıbıl cıbıl herkes ,
üşücem gibi hafiften bi şal getireyim yanıma , yanıyor burdakiler ..
ben de artık acıkıyorum sürekli , bebiş büyümeye başladıkça oluyor bunlar ...
aman dikkat et çarpılma klimaya ..
göbüş var mı göbüş :))
ahh olmazmı gobüş ben kiloda göbeğe gittim ,
gören dokunyor okşuyor ve ben acayip sinir olmaya başladımbudurumdan çok rahatsız oluyorum uygun bir dille bunu sürekli yapan bir iki kişi var kırmadan nasıl uyarabilirim die düşünüyorum ,
Canım ben de aynı durumdaydım facebooka ileti yazdım
facesimde olmayan kişiler ikisidebaşkası üzerinden örnnek vererek , rahatsız oluyorum artık diycem o da anlar sanırım umarımm
Umarım anlarlar. Açıkçası ben bu durumu anlamıyorum. Göbek sevmek okşamak nedir ya? Vücut dokunulmazlığımızın içine ediliyor iyice. Zaten gergin bir dönem, bir de üstüne bu tür saçma sevgi gösterileri eklenince tahammülsüz olabilir insan.
aa inanmıyorum nasıl okşatıyorsun yaa ,ben asla izin vermem ,tavrımı da bilirler yaklaşamazlar öyleahh olmazmı gobüş ben kiloda göbeğe gittim ,
gören dokunyor okşuyor ve ben acayip sinir olmaya başladımbudurumdan çok rahatsız oluyorum uygun bir dille bunu sürekli yapan bir iki kişi var kırmadan nasıl uyarabilirim die düşünüyorum ,
günaydınn canımGünaydınnnnn.....
Bu arada bana haftaya cuma ritim holter takılacak ve sonuca göre doğumun nasıl olacağına karar verilecek. Umarım normal doğum yapabilirim, acı eşiğim yüksektir, yeter ki kesilip biçilmeyeyim artık. Malum havalar ısısnınca çarpıntılarım iyice arttı.
Kan tahlili sonuçlarıma baktım. Kan değerlerim düşük çıkmış, oysa ki bir dünya vitamin içiyorum ve gayet sağlıklı besleniyorum anlam veremedim :S Bakalım salı günü göstericem kardiyoloğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?