• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Umarım anlarlar. Açıkçası ben bu durumu anlamıyorum. Göbek sevmek okşamak nedir ya? Vücut dokunulmazlığımızın içine ediliyor iyice. Zaten gergin bir dönem, bir de üstüne bu tür saçma sevgi gösterileri eklenince tahammülsüz olabilir insan.

ne anlıyolarsa dokununca , bitanesi dediki gel azcık seviyim bende dedim işim var yerime dönüyorum , ama o an sinirım zıpladı ne munasebet .

art niyet aramıyorum , yaptığım şımarıklıktanda değil ama rahatsız oluyorum , kimseyede böyle birşey yapmadım bugüne kadar eğer olursada tecrübe ettiğim için kesinlikle denemem .

aa inanmıyorum nasıl okşatıyorsun yaa ,ben asla izin vermem ,tavrımı da bilirler yaklaşamazlar öyle
bence direk rahatsız olduğunu söyle ,bunda kırılacak ne var ,densiz şeyler :47:

günaydınn canım

hadi hayırlısı inş. hakkında hayırlısı olur .
ya o kan değerleri hep genetik ,ben bildim bileli demir eksikliği vardı bende ,hemoglobin de hep düşüktür ne yaptıysam artmadı artmıyor ,yapacak bir şey yok
bizim sıpaların da çok az düşük değerleri inş. benden onlara geçmez..
ay 1 saattir nette sorun var girip de yazamadım ,telden yazıcaktım ona da uğraşmak istemedim:1:
yemekten gelen yok mu :1:

Yemek yedik geldik ne yedik

Mercimek Çorbası
Taze Fasulye
Az pilav
Yoğurt
Karpuz

Biraz tansiyonum düşük galiba ağzım kuruyo ve başım dönüyo tatlı birşeyler yememek için kendimi zor tutuyorum :2:

Yemek yedik geldik ne yedik

Mercimek Çorbası
Taze Fasulye
Az pilav
Yoğurt
Karpuz

Biraz tansiyonum düşük galiba ağzım kuruyo ve başım dönüyo tatlı birşeyler yememek için kendimi zor tutuyorum :2:

afiyet olsun canım yarasın.
ben de çorba ,ızgara köfte ,pilav ,söğüş ve puding yedim ..
acayip uykum var bi türk kahvesi içicem şimdi yoksa uyuyup kalıcam valla:6:
neden tatlı yemiyorsun ki ,ye işte her gün bir porsiyon.
ben daha şeker testi bile yaptırmadım :)

afiyet olsun canım yarasın.
ben de çorba ,ızgara köfte ,pilav ,söğüş ve puding yedim ..
acayip uykum var bi türk kahvesi içicem şimdi yoksa uyuyup kalıcam valla:6:
neden tatlı yemiyorsun ki ,ye işte her gün bir porsiyon.
ben daha şeker testi bile yaptırmadım :)

Sanada afiyet olsun canım, paşayada bol bol vitamin.

Bende yaptırmadım, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum onun korkusuna çok tatlı yemiyim istiyorum bende haftaya gidicem. İnş şekerimiz olmazda yazı rahat geçiririz.

slm. biz ayrıntılıdan döndük. telaştan randevu saatini unutmuşum zor yetiştim hatta geç kaldım. şükür bebiş iyi bi sıkıntı yok. 820 gr 32 cm kdr da boy. haftayı yakalamış minik. taziye dileklerini ileten ve dua eden arkadaşalara tşk ediyorum Allah razı olsun.. geniş zamanda okuyacağım inş.. kendinize ii bakın.. şu telaşe de bitsin inş..

Sanada afiyet olsun canım, paşayada bol bol vitamin.

Bende yaptırmadım, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum onun korkusuna çok tatlı yemiyim istiyorum bende haftaya gidicem. İnş şekerimiz olmazda yazı rahat geçiririz.
yok canım öyle hemen tatlı yemeyle olacak bir şey değil şeker işi korkma o kadar
ben 10 gün sonra yaptırcam şeker testimi .
inş. canım inş. şeker çıkmaz hiçbirimizde
slm. biz ayrıntılıdan döndük. telaştan randevu saatini unutmuşum zor yetiştim hatta geç kaldım. şükür bebiş iyi bi sıkıntı yok. 820 gr 32 cm kdr da boy. haftayı yakalamış minik. taziye dileklerini ileten ve dua eden arkadaşalara tşk ediyorum Allah razı olsun.. geniş zamanda okuyacağım inş.. kendinize ii bakın.. şu telaşe de bitsin inş..

maşallah canım çok sevindim iyi olmasına . kısa kısa gelme uzun uzun gel :)

ya size bir şey sorucam bir fikir danışıcam ,ben bu elbiseyi yeni aldım ,sizce üzerimde nasıl duruyor ,yaz için ideal ,efil efil giyerim dedim ..
$796.jpg
bu arada eklemişken bir de göbüş ekliyeyim bari :1:
$78.png

Hımmm Bence çok güzel renkleride çok hoş. İyi yapmışsın valla yazın en güzeli elbiseler. Bu arada koldaki dantel ayrıntısını atlamayalım :9: süperrr

Benim göbek 8 aylık gibi.

Son düzenleme:
Hımmm Bence çok güzel renkleride çok hoş. İyi yapmışsın valla yazın en güzeli elbiseler. Bu arada koldaki dantel ayrıntısını atlamayalım :9: süperrr

Benim göbek 8 aylık gibi.

sağol canım beğenmenize sevindim ,elbisenin içindeki dantelli body ,elbiseye ait değil :1: dantell çok severim ,altına da düz beyaz babet giyerim ,zaten topuklu giymiyorum hiç ..
ama senin göbeğin de ufaktı birden mi büyüdü

maşallah canım ,çok büyük değil canım abartma sen de nerde 8 aylık ,tam ayına göre bence göbüşün..
ben bol giydiğimden belli olmuyor ,mesela dün böyleydim ,göbek möbek anlaşılmıyordu :1:
Eki Görüntüle 1135799

Son düzenleme:
ne güzel fotolar öyleeeeee ,

vbenım de göbek 8 gibi hatta gören çok buyudu karnın henuz erken değil mi diyince hohhhhh 3 buçuk ay kaldı şunun şurasında daha buyumeyecekte ne zaman buyucek dedim ,
ay milletin ayarı yokkkkkkk anacımmmm :49::51::52:

Benim birden büyüdü canım, Bende kıyafet sıkıntısı çok çekerim diye düşünmüştüm, öyle üzerime yapışan şeyler giymeyi sevmem bekarken bile göğüsten büzgülü bir sürü elbise giydiğim için onlar çok işime yaradı.

Tuniğini çok beğendim salaş ve hoş, göbüş bol giyinince pek belli değil. :)
Geçen alışverişe çıktık hani üzerinde bebiş resimleri olan body'ler varya benimki onlara takmış illa onlardan alıcaz onlardan giy :1: dedi durdu neyseki aldık yarın giycem bide öyle çekerim :):)

ne güzel fotolar öyleeeeee ,

vbenım de göbek 8 gibi hatta gören çok buyudu karnın henuz erken değil mi diyince hohhhhh 3 buçuk ay kaldı şunun şurasında daha buyumeyecekte ne zaman buyucek dedim ,
ay milletin ayarı yokkkkkkk anacımmmm :49::51::52:
sağol canım .
yok canım bana deseler göbeğim çıktı diye ohh sefam olsun çıkıcak tabi derim :1:
maksat onları uyyuz etmek:1:
ayy gerçektenmi göbeğimmi çıktı desen mutlu olurlar ne gerek var:1:
Benim birden büyüdü canım, Bende kıyafet sıkıntısı çok çekerim diye düşünmüştüm, öyle üzerime yapışan şeyler giymeyi sevmem bekarken bile göğüsten büzgülü bir sürü elbise giydiğim için onlar çok işime yaradı.

Geçen alışverişe çıktık hani üzerinde bebiş resimleri olan body'ler varya benimki onlara takmış illa onlardan alıcaz onlardan giy :1: dedi durdu neyseki aldık yarın giycem bide öyle çekerim :):)
sağol canım ben henüz hamile pantolonuna bile geçmedim:1: eski kıyafetlerim hep bunlar ,üzerimdeki pantolonum da öyle , 40 beden ve bol geliyor :1:
tamam onunla da çek de görelim ,ben öyle badiler iş yerinde giyemem ,utanırım :26:

mona maşallah göbüşüne ,gözde senin de öyle ,ikinizin de göbüşü büyük değil bence ,mona sana laf atanalr halt etmiş yani siz hiç göbek görmemişsiniz :)
ben bi kere devlet hastanesien gittim ,içerde 500 tane gebe vardır herhalde ,ne göbekler gördüm devasa :1:

o bebekli bodyleri ben işyerıne giyemem , :49: arkadaşım hediye almış anneler gününde xxl beden , onu evde giyiyorum doluruyorum içini ilk bedenini görünce birşey söylemedim kendisi tecrubeli anne olduğu için rahat rajat giyersin daha çok şişiceksin demişti 2 haftaya kalmadı ben girdim içine anamm bi baktım ki doldurmuşum xxl yi , benım kilo direk göbeğe gitti .

Back