• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

mona maşallah göbüşüne ,gözde senin de öyle ,ikinizin de göbüşü büyük değil bence ,mona sana laf atanalr halt etmiş yani siz hiç göbek görmemişsiniz :)
ben bi kere devlet hastanesien gittim ,içerde 500 tane gebe vardır herhalde ,ne göbekler gördüm devasa :1:

Aynen canım ya abartıyolar , bende hamiş hamiş kımseyi kırmak istemiyorum ama çok hassasım lonkkk die konuşuyorlar ,

o bebekli bodyleri ben işyerıne giyemem , :49: arkadaşım hediye almış anneler gününde xxl beden , onu evde giyiyorum doluruyorum içini ilk bedenini görünce birşey söylemedim kendisi tecrubeli anne olduğu için rahat rajat giyersin daha çok şişiceksin demişti 2 haftaya kalmadı ben girdim içine anamm bi baktım ki doldurmuşum xxl yi , benım kilo direk göbeğe gitti .

Maşallah de mona benim gibi bütün bedenine yayılmasın kilo benim basenlere gitti birazı inşallah son 3 ayıda gobeğe alırsın sonrada uçar gider kilolar,
Doğumdan sonra inşallah atıcam defnemi arabasına ben koşcam oda hava alsın :)

mona maşallah göbüşüne ,gözde senin de öyle ,ikinizin de göbüşü büyük değil bence ,mona sana laf atanalr halt etmiş yani siz hiç göbek görmemişsiniz :)
ben bi kere devlet hastanesien gittim ,içerde 500 tane gebe vardır herhalde ,ne göbekler gördüm devasa :1:

resmi silemedim nesee ,

bende avmlerde okadar büyük göbüşlü hamileler görüyorum ki ben onların yanında minnak kalırım bizim burda herkes 50 kilo oldugu için benım şuan ki göbeğim gözlerine böyyük görünüyor :1::1::1::1::1::1::8:

Maşallah de mona benim gibi bütün bedenine yayılmasın kilo benim basenlere gitti birazı inşallah son 3 ayıda gobeğe alırsın sonrada uçar gider kilolar,

İnşallah kısmet bakalım çok takılmıyorum kilo durumuna ama aşırı yemek tüketimide hem kendimize hemde bebişe zararlı olduğunu düşünüyorum .

Aynen canım ya abartıyolar , bende hamiş hamiş kımseyi kırmak istemiyorum ama çok hassasım lonkkk die konuşuyorlar ,
o diyenler hazmedemiyordur da ondan ,kesin kendilerinin devasa göbekleri olmuştur kıskanıyorlardır seni ,benim de var öyle tipler etrafımda ,geçen bir igeldi şok oldu hamile olduğumu duyunca ,bi kaç kilo almış gibisin sadece hiç belli değil filan dedi , o kıskanç tiplerden biri kafayı yedi sanırım yüzünden belliydi :))

Ohh yarasın kokusu buraya kadar geldi bende alırım bitane :16:
karşılıklı 3 hamiş içsek hiç fena olmazdı :))
bence de emzirirken düzgün yerseniz verirsiniz merak etmeyin
resmi silemedim nesee ,

bende avmlerde okadar büyük göbüşlü hamileler görüyorum ki ben onların yanında minnak kalırım bizim burda herkes 50 kilo oldugu için benım şuan ki göbeğim gözlerine böyyük görünüyor :1::1::1::1::1::1::8:
evet yaa çok feci olanlar var siz bence gayet normalsiniz
Sütlü tatlılara bende dayanmıyorum canım sabah akşam aç karnına tok hiç fark etmez yerım , şerbetlileri bi çatal kafi geliyor .

ben ayırt etmeden yiyorum herşeyi ,şerbetlisi ,sütlüsü hiç farketmiyor ,çatal mı o da ne :) kaç çatal yiyorum ALLAH bilir :))

o diyenler hazmedemiyordur da ondan ,kesin kendilerinin devasa göbekleri olmuştur kıskanıyorlardır seni ,benim de var öyle tipler etrafımda ,geçen bir igeldi şok oldu hamile olduğumu duyunca ,bi kaç kilo almış gibisin sadece hiç belli değil filan dedi , o kıskanç tiplerden biri kafayı yedi sanırım yüzünden belliydi :))

karşılıklı 3 hamiş içsek hiç fena olmazdı :))

bence de emzirirken düzgün yerseniz verirsiniz merak etmeyin

evet yaa çok feci olanlar var siz bence gayet normalsiniz

ben ayırt etmeden yiyorum herşeyi ,şerbetlisi ,sütlüsü hiç farketmiyor ,çatal mı o da ne :) kaç çatal yiyorum ALLAH bilir :))

:1::1::1::1::1: tatlı canavarı senıii,

aa inanmıyorum nasıl okşatıyorsun yaa ,ben asla izin vermem ,tavrımı da bilirler yaklaşamazlar öyle
bence direk rahatsız olduğunu söyle ,bunda kırılacak ne var ,densiz şeyler :47:

günaydınn canım

hadi hayırlısı inş. hakkında hayırlısı olur .
ya o kan değerleri hep genetik ,ben bildim bileli demir eksikliği vardı bende ,hemoglobin de hep düşüktür ne yaptıysam artmadı artmıyor ,yapacak bir şey yok
bizim sıpaların da çok az düşük değerleri inş. benden onlara geçmez..
ay 1 saattir nette sorun var girip de yazamadım ,telden yazıcaktım ona da uğraşmak istemedim:1:
yemekten gelen yok mu :1:

Belki bizim için normal olanı budur. Çünkü ben bir sorun yaşamıyorum sağlık açısından.

ne anlıyolarsa dokununca , bitanesi dediki gel azcık seviyim bende dedim işim var yerime dönüyorum , ama o an sinirım zıpladı ne munasebet .

art niyet aramıyorum , yaptığım şımarıklıktanda değil ama rahatsız oluyorum , kimseyede böyle birşey yapmadım bugüne kadar eğer olursada tecrübe ettiğim için kesinlikle denemem .

Ben de art niyet aramıyorum da cıvık bir samimiyet bu. Çok yakın arkadaşın olunca birşey diyemiyorsun ama bir şekilde belli etmek gerek.

ne yazdın merak ettim :21:

<Hamile kadınların göbeğini okşayıp sevmeyin. Hoşlanmıyor olabilirler, gereksiz sevgi gösterilerini kendinize saklayın, zaten hassas bir dönem daha fazla vücut dokunulmazlığını ihlal ederek sinir bozmayın< yazdım canım :D

Sütlü tatlılara bende dayanmıyorum canım sabah akşam aç karnına tok hiç fark etmez yerım , şerbetlileri bi çatal kafi geliyor .

ay bende tatlıdan vazgeçemeynlerdenim. hep kıskanırlar o kadar tatlı yiyorsun kilo almıyorsun diye ama bünye meselesi. Şerbetli pek sevmiyorum ama pastaydı, sütlü tatlıydı asla affetmem :D

Back