• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

bıdıklarımı çok özledim :ssz:saat 12 de çıkıcam bugün öğleden sonra yokum

Son düzenleme:
bende eylül annesiyim :) doktoruna mutlaka söyle kramp durumunu magnezyum eksikliğinden dolayı oluyo aynı şeyleri yaşadım suda eriyen magnezyum ilacı verir öyle rahatlarsın.beebkler ne var ne yok alıyolar hepinize hayırlı doğumlar:16:

Aminnnn hepimizin güzel az sancılı çabucak doğumları olur inşallahhhhhhhh :nazar::emir_bebek:

sakın bir daha göğüslerini sıkma ,erken doğuma yol açıyor haberin olsun ..
bende ikizlerde geliyordu süt ,bazısında geliyor bazısında gelmiyor ,bunda henüz bişey yok

hmmm.
bir dahaki kontorlüm 1 ay sonra o zaman 7 aylık olacağız ama benden su da gelmedi zaten demek sonradan gelecek.

Ay ya gelmezse?

hmmm.
bir dahaki kontorlüm 1 ay sonra o zaman 7 aylık olacağız ama benden su da gelmedi zaten demek sonradan gelecek.

Ay ya gelmezse?

gelmesi şart değil ki ,bu süt olmayacağı anlamına da gelmez , yapısal bir şey bu sadece ..
yani su ,sıvı ,süt gelmese de doğurunca sütünüz olur inş. merak etmeyin,kimisinde bu hormonlar erken salgılanıyor hepsi bu

gelmesi şart değil ki ,bu süt olmayacağı anlamına da gelmez , yapısal bir şey bu sadece ..
yani su ,sıvı ,süt gelmese de doğurunca sütünüz olur inş. merak etmeyin,kimisinde bu hormonlar erken salgılanıyor hepsi bu

hmm. inşallah gelir ya. ben göğsümden iki kere ameliyat oldum kistler yüzünden, doktor emzirebilirsin demişti ama içimde biraz sıkıntı var emin olamıyorum o yüzden.

eee senin keyifler nasıl? bayadır giremedim doğru düzgün

hmm. inşallah gelir ya. ben göğsümden iki kere ameliyat oldum kistler yüzünden, doktor emzirebilirsin demişti ama içimde biraz sıkıntı var emin olamıyorum o yüzden.

eee senin keyifler nasıl? bayadır giremedim doğru düzgün

olsun canım ,ameliyat geçirmen buna engel değil ,inş. bol sütün olur .
iyiyim ben de aynı işte ,bakıcı konusu ile uğraşıyorum bu ara ,bügn biriyle görüşmeye gidicem bakalım ..
evet giremiyorsun nadir giriyorsun ,çalışıyormusun sen

olsun canım ,ameliyat geçirmen buna engel değil ,inş. bol sütün olur .
iyiyim ben de aynı işte ,bakıcı konusu ile uğraşıyorum bu ara ,bügn biriyle görüşmeye gidicem bakalım ..
evet giremiyorsun nadir giriyorsun ,çalışıyormusun sen

çalışıyorum canım evet ama girsem de çok takip edemiyorum, keyifsizim son zamanlarda sıcaklar beni çok bunaltıyor, yorgun hissediyorum.

hadi bakalım inş helal süt emmiş birini bulursun.

dua et canim.suan cafedeyim bekliyorum:)ayni evde yeni birine alisma fikri zor geliyo

Aynen , zor bir durum , ben annemin bakma fikrinde bile baya düşünmüştüm nasıl olacak die bir yabancı ile nasıl anlaşabilirdim bilemiyorum .beni kimse çekmezde ondan kaçıp gider :DDDDDDDDDDD:46::46: :52::52::49:

kısmet canım inşallah uyumlu bir kadın olur hiç belli olmaz ön yargılı olma net haline tavrına bak bakalım , hayırlısı ise olur olsun ..

Aminnnn hepimizin güzel az sancılı çabucak doğumları olur inşallahhhhhhhh :nazar::emir_bebek:

İnşallah,bol bol yürüyüş,ve kesinlikle normal doğum derim,ben 41. haftada doğurdum ve hep beynime normal doğurcam diye hükmettim gece üçde adet ağrısı gibi bi ağrı 5 dk da bir dayanılmayacak gibi değil eşimdeki paniği görünce gülme krizine girmiştim hatta:9: hastaneye gittiğimde 3-4 cm açıklığım vardı epidural aldım 4.85 gr topaç gibi bi oğlum oldu Allahıma bin şükür olduktan sonra herşey unutuluyo bi tane daha olsa yine normal doğum yaparım benden tavsiye :3:

İnşallah,bol bol yürüyüş,ve kesinlikle normal doğum derim,ben 41. haftada doğurdum ve hep beynime normal doğurcam diye hükmettim gece üçde adet ağrısı gibi bi ağrı 5 dk da bir dayanılmayacak gibi değil eşimdeki paniği görünce gülme krizine girmiştim hatta:9: hastaneye gittiğimde 3-4 cm açıklığım vardı epidural aldım 4.85 gr topaç gibi bi oğlum oldu Allahıma bin şükür olduktan sonra herşey unutuluyo bi tane daha olsa yine normal doğum yaparım benden tavsiye :3:

ayy ne güzell yazmışsın inşallah inşallah , ameliyat olmaktansa o aciya dayanmayı çok istiyorum ama benım acı eşiğim düşük bundan sebep kesin alın die haykırabilirim ,
epidureli de çok araştırdım okudum ,bu işi iyi yapan bir doktor var istanbulda benım gittiğim hastane ile ortak çalışıyor , onunla mailleştik yüzyüze görüşelim dedi .
doktorumlada konuştuktan sonra bebişin ve benım durumum el veriyor ise epidural normal doğum istiyorum,
kısmet herşy artık ,

Günaydın şekerimm naptın ?

Ya dün gece benım diğer bacağımada kramp girdi bugün eczaneden magnezyum mu alsam ...

günaydın canım .
konuştum kadınla ,kadın eli yüzü düzgün konuşması güzel bir kadın ama öyle süepr beğendim diyemem ,50 yaşında ,biraz bu işlerin altından kalkamaz gibi geldi bana ama aklımda durucak ,bugün öğlen bi kaç kişiyle daha telefonda görüşüp görüşme ayarlıycam bakalım.
bizimkiler hasta olmuşlar ,gözleri iltihaplanmış çapaklanmış
sabah kızım da ishal olmuş sanırım üst baş hep kaka ,sabah sabah yıkadık kuzumu .
gece bayağı ağladı ,aldık yanımıza koynumuzda uyudu ,sabah 6 da kalktık ,uykum var benim de
ateşi de vardı hemen calpol verdim ,akşama kadar ilerlemez inş. ,ilerlerse akşam doktora götürcem ,ilerlemezse yarın sabah..
doktoruna sormadan alma canım ilacı bence

Son düzenleme:
Back