• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

herkes kısa kollulara başlamış
ben de artık hava iyi diye bizimkilere ince mont giydirdim ,hemen hapşurdular ,sabah soğuğu etkiliyor hemen .
siz de kısa kolluya geçtiniz mi :1:

herkes kısa kollulara başlamış
ben de artık hava iyi diye bizimkilere ince mont giydirdim ,hemen hapşurdular ,sabah soğuğu etkiliyor hemen .
siz de kısa kolluya geçtiniz mi :1:

Günaydınnn efendimm herkeseeeeeeeeeeee,

evet yaaa kısa kollulara geçildi ama bi hırka istiyor ınsan üzerine öğlenleri çok sıcak oluyor akşamda ama sabahları dikkat etmek lazım , genel olarak artık ısındı havalar,
minik kuşlar yaaaaa ayy doğsun bizimkilerde yaa sen anlattıkça kucağıma bir an önce alasım geliyor ,

Bende yanıma incede olsa bir hırka alıyorum. Haziran gelsin elbiselere geçicem. :)
Bu arada ayaklarınız ne durumda şişler başladı mı?

Günaydınnn efendimm herkeseeeeeeeeeeee,

evet yaaa kısa kollulara geçildi ama bi hırka istiyor ınsan üzerine öğlenleri çok sıcak oluyor akşamda ama sabahları dikkat etmek lazım , genel olarak artık ısındı havalar,
minik kuşlar yaaaaa ayy doğsun bizimkilerde yaa sen anlattıkça kucağıma bir an önce alasım geliyor ,
evet gündüz iyi ama sabah ve akşamları serin.
ben sanırım bi süre daha bizimkilere kısa kollu giydiremicem :1:
bugün akşam onları süsleyip gezmeye gidicez arkadaşa akşam çayına ..
ay canım inş. sağ salim alırsınız siz de kucağınıza ,bebek kokusu bambaşka .
hele de bu zamanları en tatlı zamanları ,artık anne diyor ,gelip sarılıyorlar ,tepkileri sevgileri belirginya artık insanda yorgunluk filan kalmıyor gerçekten .
benim oğlan özellikle çok düşkün bana ,akşam 1 saat öpüşme sevişme halindeyiz ..
çok güzel bir duygu annelik gerçekten ,inş. sizler de yaşayacaksınız
Bende yanıma incede olsa bir hırka alıyorum. Haziran gelsin elbiselere geçicem. :)
bende şişme filan yok ayaklarımda henüz ,o şişmeler son aylarda olur genelde 32den sonra filan ,bi de çok fazla kilo alımında oluyor ağırlıktan dolayı.

Bitane babetle gidip geliyorum haftalardır işe onuda fırsat bukdukça ayağımdan çıkarıyorum serviste masada ,
ama hafiften rahatsız olmaya başladı şuan numara buyutmedim hala giyiyorum aynı ayakkabı no sunu .

evet gündüz iyi ama sabah ve akşamları serin.
ben sanırım bi süre daha bizimkilere kısa kollu giydiremicem :1:
bugün akşam onları süsleyip gezmeye gidicez arkadaşa akşam çayına ..
ay canım inş. sağ salim alırsınız siz de kucağınıza ,bebek kokusu bambaşka .
hele de bu zamanları en tatlı zamanları ,artık anne diyor ,gelip sarılıyorlar ,tepkileri sevgileri belirginya artık insanda yorgunluk filan kalmıyor gerçekten .
benim oğlan özellikle çok düşkün bana ,akşam 1 saat öpüşme sevişme halindeyiz ..
çok güzel bir duygu annelik gerçekten ,inş. sizler de yaşayacaksınız

bende şişme filan yok ayaklarımda henüz ,o şişmeler son aylarda olur genelde 32den sonra filan ,bi de çok fazla kilo alımında oluyor ağırlıktan dolayı.

Gün içerisinde çok oturuyorum. Sabah 8:30'dan akşam 18:00 a kadar otur otur bundan da şişebilir dimi. Aşırı kilo almadım ama sanırım artık yediklerime dikkat etmem gerekecek. Bünyem zaten çok kolay kilo alan bir yapıya sahip, en azından hamurişleri çikolatalar vs. bunları kesmem lazım.

Bende numara büyütmedim babetlerim gayet rahat oluyor da eve geldiğimde biraz şişlik oluyor ayaklarımda.

Bitane babetle gidip geliyorum haftalardır işe onuda fırsat bukdukça ayağımdan çıkarıyorum serviste masada ,
ama hafiften rahatsız olmaya başladı şuan numara buyutmedim hala giyiyorum aynı ayakkabı no sunu .

Gün içerisinde çok oturuyorum. Sabah 8:30'dan akşam 18:00 a kadar otur otur bundan da şişebilir dimi. Aşırı kilo almadım ama sanırım artık yediklerime dikkat etmem gerekecek. Bünyem zaten çok kolay kilo alan bir yapıya sahip, en azından hamurişleri çikolatalar vs. bunları kesmem lazım.

Bende numara büyütmedim babetlerim gayet rahat oluyor da eve geldiğimde biraz şişlik oluyor ayaklarımda.

göbeğiniz biraz büyükse o da baskı yapar ,bir de şişme ve ödemin en büyük sebebi tuz alımı ve az su içimidir , çok tuzlu yemeyin ,bol su için, ödem olmaz.
ve mutlaka hareket edin..
öğlen mesela 5-10 dakika da olsa dışarı çıkın bi yürüyüp gelin,akşam fırsat bulursanız yürüyün.
ben zaten çocuklardan vs hareketli olduğumdan hareket etmiş oluyorum ama siz hareketi asla kesmeyin, suyu da bir anda değil azar azar için ki metabolizmanız sürekli aktif olsun

birde tuzu kesmemiz lazım çünkü ellerimde şişlik hissediyorum sebebinide tuza bağlıyorum doktoruma haftaya sorucam ,,

dün gece bacağıma kramp girdi uykumdan bağırarak uyandım nasıl bir acıdır kıpırdatamıyorsun 3. kere oldu hamileliğimden bu yana , öylece yattım sabah üzerine bastım ama hala acısı var kasılıyor bacağım ,

göbeğiniz biraz büyükse o da baskı yapar ,bir de şişme ve ödemin en büyük sebebi tuz alımı ve az su içimidir , çok tuzlu yemeyin ,bol su için, ödem olmaz.
ve mutlaka hareket edin..
öğlen mesela 5-10 dakika da olsa dışarı çıkın bi yürüyüp gelin,akşam fırsat bulursanız yürüyün.
ben zaten çocuklardan vs hareketli olduğumdan hareket etmiş oluyorum ama siz hareketi asla kesmeyin, suyu da bir anda değil azar azar için ki metabolizmanız sürekli aktif olsun

evet çok haklısın benım oğlen dışında yurume alışkanlığım yok eve geç gittiğim için o yuzden taşındıktan sonra yürümeyı düşünüyorum en azından eve erken gidebileceğim ,

yaptı ama geçmedi diğerleri hemen geçmişti ,, :26:

ters bir hareket mi yaptın acaba ,bir kaç gün sürerse bi git doktoruna ,bi de bu kramplar calsium eksikliğinden oluyor ,sık sık tekrarlarsa doktorun calsium hapı yazar muhtemelen ,zaten belli bir haftadan sonra calsium yazmaya başlıyorlar bu kramp ve baskılar için

ters bir hareket mi yaptın acaba ,bir kaç gün sürerse bi git doktoruna ,bi de bu kramplar calsium eksikliğinden oluyor ,sık sık tekrarlarsa doktorun calsium hapı yazar muhtemelen ,zaten belli bir haftadan sonra calsium yazmaya başlıyorlar bu kramp ve baskılar için

canımm verdi , içiyorum osteocare die bi hap, 2 gün aksattım bundan sebep olabilir mi acep ?

geçmesse bakıcam bir çaresine ..

canımm verdi , içiyorum osteocare die bi hap, 2 gün aksattım bundan sebep olabilir mi acep ?

geçmesse bakıcam bir çaresine ..
haptan dolayı olacağını sanmam ,öyle hemen aksatınca olmaz sanırım ,ama sen hapı almaya devam et ,eğer kesilirse kramp anlaki haptandır ,yok devam ederse o zaman bakarsın

yaptı ama geçmedi diğerleri hemen geçmişti ,, :26:

bende eylül annesiyim :) doktoruna mutlaka söyle kramp durumunu magnezyum eksikliğinden dolayı oluyo aynı şeyleri yaşadım suda eriyen magnezyum ilacı verir öyle rahatlarsın.beebkler ne var ne yok alıyolar hepinize hayırlı doğumlar:16:

evet magnezyumu da yazıcaktım şimdi arkadaş yazmış ,magnezyum eksikliğinden oluyor asıl ,ben calsium yazmışım :1: kafam nerde acaba:1:

Back