Herkese günaydın ..haftasonu nasıl geçti anlatın bakalım .cumartesi günü ben bol bol aktivite yaptırdım minnoşlara ..bloğa ekliycem ekleyemedim daha ..
bu ara bizde bi nazar var dua edin bana .4-5 gün önce ocağa kurufasulye koymuştum .çocukları uyutmuştum kocam da büyük oğlanla uyumuş ben de pişssin diye tv izliyordum ,yorgunluktan tv izlerken olduğum yerde uyumuşmuyum ,fasulye köz olmuş resmen gözümü bi açtımki evi duman götürüyo ,3 gün evden koku çıkmadı o kadar havalandırmama rağmen ,ALLAH korudu valla ..
haftasonu da cumartesi günü eşim markete gitmişti ben de küçüğün odasını havalandırmıştım kapatayım camı diye odaya girdim kapı kapandı arkamdan ,büyük oğlan anne diye peşime gelirken anahtarı çevir , kitledi beni .
ocakta çay var kaynıyo ,patates var altı açık kızarıyo ,ayy altıma yapıcaktım korkudan inanırmısınız böyle bir kokrku bilmiyorum ,ufak ağlamaktan krize girdi ,büyüklere anlatıyorum anahtarı kapıdan çıkarın alttan atın filan ,kızım anladı anahtarı çıkardı ama atmayı bilemiyo ,başladım ağlamaya ,aklım ocakta o patates yanar da kokusundan etkilenirlerse ,çaydanlıktaki su kaynaya kaynaya şıp şıp ediyo sıçrarsa ,deliye döndüm inanın elim ayağım buz kesti ,en sonunda balkona çıktım aşağı yukarı komşulara sesleniyorum ,eşim 5 dakikalığına markete gitti ama yine de korkuyo insan ,ben balkondayken eşim girmiş içeri açtı kapıyı ama bayılacaktım korkudan .
bi nazar var anlamadım ,bu kadar üstüste yanmadıysak daha da yanmayız valla ..
çok şükür nazar etmeyin ama büyükler ufaklığı çok seviyorlar ,sürekli oynayıp oynayıp iki öpüyorlar küçüğü sonra oyuna devam ,bıraksam bakıcaklar ,biri bezni getiriyo biri emziğini ,ağlayınca sallıyorlar beşiği ,ayy bi de tamam tamam Oğuzhan bişey yok oğlum demezler mi :) beni taklit ediyorlar ,çok zor olsa da aralarında az yaş farkı olması çok güzel yeni yeni keyif veriyor ,maşallah hiç zarar vermiyorlar bayılıyorlar kardeşlerine ,artık bi kaç ay sonra oturup oynatırlar inş.
bugün saçımı kestircem aşırı dökülüyor ,bakıma gircem yani .:)
dün oyun parkına gittik ,bizim oğlan bir keyiflendi anlatamam nereye koşturcağını şaşırdı yavrum ,oğuzhanı da uyutmuştum ,ben yanında otururken kızı göz hapsine alıyorum baba da büyük oğlanla uğraşıyo ,kadının biri oturuyordu yanımda ,ben bi yanımdakine oğlum diyorum öbürüne oğlum öbürüne kızım filan ,kadın şokta üçü de sizin mi :) klasik tepki:) dedim evet üçü de benim ,maşallah faslı falan .. gören bunlar delimi diyor :)
markete girdik teyzenin biri yapıştı ,ahh kızım bunların hepsi senin mi ,evet teyze benim:) ahh ben de çok zor büyüttüm filan ,yok teyze alıştım ben artık diyorum ,ısrarla yok yok bunlar seni yer bitirir :) iki danalar süt krizine girdi ellerinde kutu anne aç anne aç derken kadına fenalık geldi ,halbuki çok normal bir durum bana göre yani:)
bazen vayyy bee diyorum eşime ,ula ne işler beceriyoruz başkaları şaşırınca daha bi anlıyorum diyorum :))