How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Canim uyku duzenini sormussun benim kizim (genelde tabi)gunduzleri 4 kez 45er dakikalik uykular yapar ayagimda sallanarak ya da disardaysak arabasinda. Aksamlari da banyo masaj ninni meme 7 gibi baslar bu uyku rutini. 8 en gec 8bucukta gece uykusuna gecer 10 11 gibi ruya sutunu emer bundan sonrasi gunun nasi gectigine bagli olarak genelde 2 kez bazen 1 bazen 3kez uyanir emip tekrar uyur. Sabah da en gec 7de yeni gunumuz baslar:KK66: simdilik boyle uyku duzenimiz.6 aylik olduktan sonra insallah gece emmesini kesmeyi ve rutinden sonra kendi basina uyumasi icin bi egitim dusunuyorum bakalim
canım senınkının duzenı cok guzelmiş ben kızımın daha 2 aylıkken kendi kendine uyumasını uyguluyorum peki gece nasıl memeyi nasıl keseceksın bi yontein var mı

canım senınkının duzenı cok guzelmiş ben kızımın daha 2 aylıkken kendi kendine uyumasını uyguluyorum peki gece nasıl memeyi nasıl keseceksın bi yontein var mı
Canim suan araştırma asamasindayim. Ne güzel sen kendi kendine uyumayi ogretmissin. Nasi basardin

benim de sağ mememi zor alıyor.. ben ilk onu veriyorum mızmızlanınca sola geçiyorum.. eğer kaırsa sğıyorum..

mukoralı dene canım atmasını kolaylaştırıyor..çocuk üniversitesi sınav kolejinin okul öncesi bölümü.. herhangi bir sınav falan olmuyor parasını bastır alıyorlar..eğitiminden çok memnunum ama
ben baska birseyle karistirsm ozaman canim

kızlar bu aralar cok mutluyum cunku teyze oluyorum ablam hamıle Allahın ıznıyle agustosda dogum var ınsallha bende giderım dogumuna :D
RABBIM SAGLIcakla dogurmak nasip etsin canim

kızlar ben daha bebek arabası almadım sız ne aldınız bana fıkır verırmısınız
ben joie marka travel sistem aldim çok memnunum .travel sistemler cok pratik oluyo .gece sütü kesmek kolay değil o kadar uzun sure cocuk ac kalmaz bence en guzeli gunduz ek gida gece meme

ben baska birseyle karistirsm ozaman canim

RABBIM SAGLIcakla dogurmak nasip etsin canim

ben joie marka travel sistem aldim çok memnunum .travel sistemler cok pratik oluyo .gece sütü kesmek kolay değil o kadar uzun sure cocuk ac kalmaz bence en guzeli gunduz ek gida gece meme
6 aylık oldugunda sabaha kadar dayanabildiklerini okuyorum ben. Uygulamada olmuyo mu canım yoksa

6 aylık oldugunda sabaha kadar dayanabildiklerini okuyorsürekli di. Uygulamada olmuyo mu canım yoksa
Yok canim cok zor , dis sancilari basliycak onlar bitene kadar kolay kolay gece beslenmesi bitmiyo , zaten surekli dis cikariyo ve o surecte en buyuk sakinlestirici meme oluyo.bizimkiler 1, 5yasinda anca biraktilar gece beslenmesini .

Yok canim cok zor , dis sancilari basliycak onlar bitene kadar kolay kolay gece beslenmesi bitmiyo , zaten surekli dis cikariyo ve o surecte en buyuk sakinlestirici meme oluyo.bizimkiler 1, 5yasinda anca biraktilar gece beslenmesini .
Sağlıklı olsunlar da varsın emsinler sabaha kadar

bol bol burnunu temizledim canım.. bir de mukoral şurup verdim 2 gün..
yaa sorma bizim de hemen yanımızda var canlı müzik vs yapılıyor ama gidecek kimse yok..komşularle pek samimiyetim yok.. arkadaşlarım da bir kısmı başka şehşrde.. burda olanların da iş güç .. arada iyi oluyor ama.. keşke yakın olsak yaa amma gezerdik haa..

merhaba canım hoş geldin. benim kızım da 11 eylül doğumlu..

ayyy ne güzel olur aslındaaaa.. şöyle eylül anneleri matinsei yapsak..
bu arada geçmiş olsun kuzuna.. bişey çıkmamıştır inşalah

ayy maaşallah kuzuyaaaa.. benim kızıma benziyor yaa..

sıra gecesine ben de çok gitmek istiyorum çok merak ediyorum.. ne güzel olmuş ..insan ne kadar deşarj oluyor değil mii
Ewt bana coook iyi geldi ...darısı sana olsun:KK54:

Kızlar yazicam ama bi türlü yazamıyorum. Kitap siparislerim geldi cuma günü 4unu bitirdim yaklaşık olarak. Geriye 2 tane dr eseri kaldı biri montessori biri tıp hakkında. E oğlanın wc alışması küçüğe pamuk beze geçiş derken bütün gün temizlik çamaşır vs ile geçiyor. Bugün misafir de aldım artık insansizliktan catlayacaktim yoksa. Oğlan bi kaza yapar diye kimseye gidemiyorum çünkü. Wc eğitiminin bu kadar keyif verici birşey olduğunu bilsem daha önce yapardım. Anneliği tam anlamıyla bunda hissettim emzirme doğum vs hiçbiri bu kadar doyurmamisti beni. Kendi halimde keyfimde ve kitaplarlayim ben yani. Elimdeki kitaplar ağır biraz zor yazarım bu ara yoksa herkese bi lafım var :-) şimdilik kendinize ii bakın hayırlı seneler hayırlı kandiller şimdiden hepinize bebislerinizle

selam herkese ..
pazar gecesinden beri yazamadım ,gece acil bi telefon annem trafik kazası geçirmiş ,acilde ..gittimki ağız burun darmaduman ,bi kaç yerinde kırık var .
araba 140 la geliyormuş bunların bulunduğu araç duruyormuş kavşakta ,araba çarpınca annem arka camdan fırlamış , araba durmasa ölürdü diyor doktorlar ,verilmiş sadakası varmış diyorlar ,ama hastane süreci biraz sürecek sanırım ,en az on gün fizik tedavi gerekliymiş çünkü akcigerğinde büzüşme varmış ameliyat için önce onun düzelmesi lazımmış sonra ameliyat edicekler derken 15-20 gün hastanede anlıycağınız .
olay nasıl omuşa gelince ,gecenin bi yarısı kardeşimin kocaı hastalanıyor ,kapıcıyı şöfür yapıp hastaneye gidicekler güya ,annem de atlıyo gidiyo ,evde yatalak hastası var annem damadının yanında hastaneye gidiyo iolacak işmi ,niye onları bırakamaz çünkü ,benim bebeğim günlerdir hasta bi bakmaya gelmedi ,hep telefonda bahaneler babanı bırakamıyorumlar ,ama damadı hastalandı nasıl bıraktı koşa koşa hastanelere ..sinirden çatladım yemin ediyorum .
neyse kapıcıya da sebep olmuşlar mı adamın da göğüs kafesinde mi ne kırıklar varmış ,neyse acilden servise aldılar .
ben de dün bebeği komşuya bırakıp bi gidip görüp geleyim dedim ,hastane on dakika yakın zaten ,bebeği hastane havasına sokmak istemedim hem zaten almıyorlar da ,neyse gittim hastaneye .
ziyaret saatleri dışında yasak diye güvenlik sokmak istemedi ,dedim iki dakika rica minnet ,bu sefer madem refakatçisi insin siz çıkın dediler tamam dedim ,abim iskenderundan gelmiş ,ablam da istanbuldan , çıktım annemi gördüm indim aşağı ,kapıda ablamla abim yukarı çıkıcaklar ,iki kişi olmuyor diye güvenlikçiler izin vermeyince abim olay çıkarttımı iki dakika izin verin diye ,güvenlikçiler de biriniz çıkın sonra biriniz dediler haklılar da ama nafile abim diklendimi hastane karıştı ,hasta yakınlar ıda itiraz ettilermi ,bizim ölümcül hastalarımız var bizi bile yollamıyorlar yukarı diye ,adamın biri abimi dövmeye kalktı ,kadının biri de şikayetçi oldu mu ,aldılar abimi hastane polisine ..
ordan ablam da tuttu güvenlikçiye inş. senin başına da gelir anlarsın demesinmi o da şikayetçi oldumu ablamı da aldılar mı ,ALLAHım tüm hastane bizi izliyo ,ablam tuttumu ben gazeteceyim kardeşim öğretmen demeye gerizekalı ,ALLAHIM yaa anaları yukarda can çekişiyo bunlar artistlik peşinde ,çünkü strese girmişler ,artık analarını bakacak ben yokumya onlara kaldıya daha ilk günden stresini yansıtmaya başladılar ,oh olsun hiç acımıyorum valla ,keşke karakola alsalar da akılları başlarına gelse ,güvenlikçiler de emir kulu ne yapsınlar ,bu işler rica minnet yumuşak yüzle olur hem dayılanmaya ne gerek var ,o arada işyerinden bir arkadaşım da annesi için bekliyormuymuş ,adam beni çok sever ,beni gelin almak bile çok istiyordu bana çok da yardımı dokundu neyse adam da şoka uğradı mı ,aile sorunlarımı bitek ona anlatıyordum ,bana demesinmi hakikaten sen haklıymışsın bu ne biçim aile böyle ,ben 40 gündür annemin başındyaım hem de bitkisel hayatta beni bile almıyorlar da abinle ablanın zoru ne demesinmi adam .valla sen yine bunlara iyi sabretmişsin diyor ..
neyse ablamın yanında işyeri arkadaşım demesinmi yaa annenizin yatalak hastası var damadıyla gece yarısı ne işi vardı o arabada ,kocasının başında kalsaydıya ,damadı çocukmu kendi gitsin filan .
ablam da yaa gitmiş işte herkes herkesin yanında gidebilir diye savunmaya geçti adamın sözlerine bozuldu yanımızdan ayrıldı .
işlerine gelmiyor tabi ..anneme yine de üzüldüm ama bi açıdan da bana yaptıklarını ALLAH ona bir gün elbet soracaktı ,şimdi diğer çocuklarının elinde rezil olsun bakalım da anlasın biraz belki gelir de özür diler benden .kim benim gibi onlara bakacak .ben babam için 1,5 ay işe gitmedim hakkımda soruşturma açıldı işimi kaybediyordum nerdeyse ama ne olursa olsun dedim yanında kaldım onlar yaparmı ,ikisi de çalışıyo nasıl iizn alıcaklar da bakıcaklar annemin bir aylık işi var kaldıki kızkardesim hamile babama kim bakıcak,poposunu annem siliyordu bakalım şimdi kim silicek.kardeşlerime acımıyorum senelerce ben baktım,düşmez kalkmaz bir ALLAH şimdi sıra onlarda ,benim feryatlarım yerde mi kalıcaktı

selam herkese ..
pazar gecesinden beri yazamadım ,gece acil bi telefon annem trafik kazası geçirmiş ,acilde ..gittimki ağız burun darmaduman ,bi kaç yerinde kırık var .
araba 140 la geliyormuş bunların bulunduğu araç duruyormuş kavşakta ,araba çarpınca annem arka camdan fırlamış , araba durmasa ölürdü diyor doktorlar ,verilmiş sadakası varmış diyorlar ,ama hastane süreci biraz sürecek sanırım ,en az on gün fizik tedavi gerekliymiş çünkü akcigerğinde büzüşme varmış ameliyat için önce onun düzelmesi lazımmış sonra ameliyat edicekler derken 15-20 gün hastanede anlıycağınız .
olay nasıl omuşa gelince ,gecenin bi yarısı kardeşimin kocaı hastalanıyor ,kapıcıyı şöfür yapıp hastaneye gidicekler güya ,annem de atlıyo gidiyo ,evde yatalak hastası var annem damadının yanında hastaneye gidiyo iolacak işmi ,niye onları bırakamaz çünkü ,benim bebeğim günlerdir hasta bi bakmaya gelmedi ,hep telefonda bahaneler babanı bırakamıyorumlar ,ama damadı hastalandı nasıl bıraktı koşa koşa hastanelere ..sinirden çatladım yemin ediyorum .
neyse kapıcıya da sebep olmuşlar mı adamın da göğüs kafesinde mi ne kırıklar varmış ,neyse acilden servise aldılar .
ben de dün bebeği komşuya bırakıp bi gidip görüp geleyim dedim ,hastane on dakika yakın zaten ,bebeği hastane havasına sokmak istemedim hem zaten almıyorlar da ,neyse gittim hastaneye .
ziyaret saatleri dışında yasak diye güvenlik sokmak istemedi ,dedim iki dakika rica minnet ,bu sefer madem refakatçisi insin siz çıkın dediler tamam dedim ,abim iskenderundan gelmiş ,ablam da istanbuldan , çıktım annemi gördüm indim aşağı ,kapıda ablamla abim yukarı çıkıcaklar ,iki kişi olmuyor diye güvenlikçiler izin vermeyince abim olay çıkarttımı iki dakika izin verin diye ,güvenlikçiler de biriniz çıkın sonra biriniz dediler haklılar da ama nafile abim diklendimi hastane karıştı ,hasta yakınlar ıda itiraz ettilermi ,bizim ölümcül hastalarımız var bizi bile yollamıyorlar yukarı diye ,adamın biri abimi dövmeye kalktı ,kadının biri de şikayetçi oldu mu ,aldılar abimi hastane polisine ..
ordan ablam da tuttu güvenlikçiye inş. senin başına da gelir anlarsın demesinmi o da şikayetçi oldumu ablamı da aldılar mı ,ALLAHım tüm hastane bizi izliyo ,ablam tuttumu ben gazeteceyim kardeşim öğretmen demeye gerizekalı ,ALLAHIM yaa anaları yukarda can çekişiyo bunlar artistlik peşinde ,çünkü strese girmişler ,artık analarını bakacak ben yokumya onlara kaldıya daha ilk günden stresini yansıtmaya başladılar ,oh olsun hiç acımıyorum valla ,keşke karakola alsalar da akılları başlarına gelse ,güvenlikçiler de emir kulu ne yapsınlar ,bu işler rica minnet yumuşak yüzle olur hem dayılanmaya ne gerek var ,o arada işyerinden bir arkadaşım da annesi için bekliyormuymuş ,adam beni çok sever ,beni gelin almak bile çok istiyordu bana çok da yardımı dokundu neyse adam da şoka uğradı mı ,aile sorunlarımı bitek ona anlatıyordum ,bana demesinmi hakikaten sen haklıymışsın bu ne biçim aile böyle ,ben 40 gündür annemin başındyaım hem de bitkisel hayatta beni bile almıyorlar da abinle ablanın zoru ne demesinmi adam .valla sen yine bunlara iyi sabretmişsin diyor ..
neyse ablamın yanında işyeri arkadaşım demesinmi yaa annenizin yatalak hastası var damadıyla gece yarısı ne işi vardı o arabada ,kocasının başında kalsaydıya ,damadı çocukmu kendi gitsin filan .
ablam da yaa gitmiş işte herkes herkesin yanında gidebilir diye savunmaya geçti adamın sözlerine bozuldu yanımızdan ayrıldı .
işlerine gelmiyor tabi ..anneme yine de üzüldüm ama bi açıdan da bana yaptıklarını ALLAH ona bir gün elbet soracaktı ,şimdi diğer çocuklarının elinde rezil olsun bakalım da anlasın biraz belki gelir de özür diler benden .kim benim gibi onlara bakacak .ben babam için 1,5 ay işe gitmedim hakkımda soruşturma açıldı işimi kaybediyordum nerdeyse ama ne olursa olsun dedim yanında kaldım onlar yaparmı ,ikisi de çalışıyo nasıl iizn alıcaklar da bakıcaklar annemin bir aylık işi var kaldıki kızkardesim hamile babama kim bakıcak,poposunu annem siliyordu bakalım şimdi kim silicek.kardeşlerime acımıyorum senelerce ben baktım,düşmez kalkmaz bir ALLAH şimdi sıra onlarda ,benim feryatlarım yerde mi kalıcaktı
Canim cok gecmis olsun allah sifasini versin Insallah. Sanirim cok kirip haksizlik yapmislar sana boyle konustuguna gore.ama bana kalirsa sen yine de icinde olumsuz duygular barindirma onlara karsi. Cunku yanlis da yapsalar onlar senin canin allah acilarini gostermesin.

Canim cok gecmis olsun allah sifasini versin Insallah. Sanirim cok kirip haksizlik yapmislar sana boyle konustuguna gore.ama bana kalirsa sen yine de icinde olumsuz duygular barindirma onlara karsi. Cunku yanlis da yapsalar onlar senin canin allah acilarini gostermesin.
canim yasadiklarimi burda anlattim sen yoktun ozaman .yok zaten kötü duygularim yok Allaha havale ettim onca seye ragmen ama biraz artik kendilerine ceki duzen vermeleri lazım. Allah onlari bisekilde hep uyariyo ama umurlarinda degil Allah ıslah etsin

Kizlar hepinize mutlu yillar diliyorum. Yeni yilda tum sevdiklerimizle saglik huzur mutluluk icinde yasayalim insallah. :KK68:
amin canim

Çılgınanne geçmiş olsun canım...

Herkese mutlu yıllar bebekleriyle sağlıklı yıllar diliyorum...

Benim kız uyumamak için direndi resmen sanırım yeni yıla uyuyarak girmek istemiyor :-))

Cilginanne gecmis olsun ......herkesin yeni yili saglik huzur mutluluk getirirsin inslh:KK68: 2014 cok sukur guzel gecti ...tum dunyaya barus getirmesi dilegiyle....dun annemlere davetliydik cok guzel gecti ablamlar abimler herkes vardi gukduk eglendik sesiz sinema oynadik...massallahhh cok guzel di...cig kofte yapip tatli yedik 3.5 eve geldik darisi 2015 olsunnn..:KK28:

cılgın anne cok gecmiş olsun ALLAH annene acil şifalar versin dertlerın olabilir ama dertlerıne dön ve deki benım buyuk allahım var de canım ben sıkıntıya girdigimde hep bunu derım ve rahatlarım

cılgın anne bır de bu dunya imtihan dunyası sınavı kazananlardan olalım yenı yıl hayırlar getırır inşallah amınnn

Merkaba arkadaslar hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu ve sevdiklerinizle musmutlu yıllar diliyorum .,
Çılgın geçmiş olsun canım Allah şifa versin .
Geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir .
Biz 4. Ayımızı doldurduk
Karma aşımız rota aşımız ve bir aşı daha olduk unuttum Adını
Bebeğim yine 670 gr almış sanırım miyon tipli bir çocuk olacak kilosu ortalamada boyu ve baş Çevresi maşallah 6 aylık çocuk ölçüsünde dedi doktor
Bu ay demir damlasına ek kan damlası verdiler sağlık ocağında birde ek gıdaya başladık ilk deneyim çok kötü sonuçlandı kan damlasını vermeden en az 40 dak önce emmemiş ve mama yememiş olması gerekiyor ve verdikten sonrada 40 dak aynı şekilde emmeyecekmiş çünkü süt demirin emilimini yok ediyormuş hiç vermemiş gibi olur dedi hemşire ve doktorumuz.
Doktorun önerisi ile dün meyve suyuna karıştırıp verdik çok büyük bir hata yaptım yani daha ilk denememizdi vermesem daha iyi olurdu çocuk meyve suyunun tadını alamadan tadını damla ile bozdum zaten :(
Neyse verdiğim azıcık bişeydi zaten onuda komple kustu ve çok rahatsız oldu.
Bugün uyanır uyanmaz önce meyve suyu verdik 30 cc onu içti dibinde kalanla da kan damlasını kaşığa koyup verdim çok şükür sorun olmadı bugün ama benim oğlan normalde uyanır uyanmaz emer sonra en fazla 1.30 2 saat durur ve yine emerek uyur bu şekilde de damla yı aç olarak vermek çok sorun olacak nasıl düzene sokacağım bilmiyorum ..
Ilk 2 gün meyve suyu verip sorun olmazsa 3. Gün Püre ver dedi doktor
Sonra armut
Havuç vs ile devam et dedi 10 gün sonra keçi sütü ile yoğurt yapıp 2 Kaşık olarak ver hergün artır dedi doktor keçi sütünü nerden bulacağız bakalım araştırıyoruz sonra sebze çorbasına geçeceğiz..
Markette ki pastörize keçi sütü nü alıp mayalamak sağlıklı olmaz bence bakalım araştırıp bulacağız inşaşlah yer ben hic sevmem keçi koyun ürünlerini ...

Back