2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Benimki uzanıp vurmuyor Tesadüfen eli çarpıyor. Gelişim tablosunda tutup kavrar inceler yazıyor benim kız hala eline Alıp incelemiyor oyuncakları :-(

Benimki uzanıp vurmuyor Tesadüfen eli çarpıyor. Gelişim tablosunda tutup kavrar inceler yazıyor benim kız hala eline Alıp incelemiyor oyuncakları :-(
Benimki de eline alip bakmiyo canim sadece tutup dokusunu falan kesfetmeye calisiyo. Her bebek bir degil ki seninki de benimkinin yapamadigi baska bisiyI yapiyodur

Kizlaaar nerelerdesiniz
subatta göreve baslicam 5 saat evde olamicam sutumu sagicam ama kızım biberon almıyo bana onerebileceginiz biberon ya da bi taktik var mı? ?

bol bol burnunu temizledim canım.. bir de mukoral şurup verdim 2 gün..
yaa sorma bizim de hemen yanımızda var canlı müzik vs yapılıyor ama gidecek kimse yok..komşularle pek samimiyetim yok.. arkadaşlarım da bir kısmı başka şehşrde.. burda olanların da iş güç .. arada iyi oluyor ama.. keşke yakın olsak yaa amma gezerdik haa..
selam kızlar bende eylul annesıyım 2014 15 eylul de bır kızım oldu benıde aranıza alırmısınız hep sızı takıp ettim uye olmak bugune nasıp oldu erzurumda oturuyorum ama trabzonluyum
merhaba canım hoş geldin. benim kızım da 11 eylül doğumlu..
Ohhh super yapmissin canim bi dahakine bizi de cagir beraber dokelim kurtlari
ayyy ne güzel olur aslındaaaa.. şöyle eylül anneleri matinsei yapsak..
bu arada geçmiş olsun kuzuna.. bişey çıkmamıştır inşalah
ayy maaşallah kuzuyaaaa.. benim kızıma benziyor yaa..
Guzellik merkezimiz vardi cnm...dun aksam kizlar..dun aksam sira hecesine gittik ohhh bir eglendik :)
sıra gecesine ben de çok gitmek istiyorum çok merak ediyorum.. ne güzel olmuş ..insan ne kadar deşarj oluyor değil mii

Kizlaaar nerelerdesiniz
subatta göreve baslicam 5 saat evde olamicam sutumu sagicam ama kızım biberon almıyo bana onerebileceginiz biberon ya da bi taktik var mı? ?
şubatta artık ek besine başlarsın yavaş yavaş.. sütünü de biberonla değil de kaşıkla verirler.. ben ilki çocukta öyle yapmıştım.. hem yemeğe de daha koaly alıştırıyorsun biberondan kaşığa geçerken zorlanmazsın da..

Kizlaaar nerelerdesiniz
ben de başlıycam 2-3 hafta sonra yarım gün birini bulursam
ben de denemedim hiç ama anne göğsü gibi ucu olan biberonlar var onlardan dene ben de öyle bişey alıcam olmazsa kaşıkla verirler ,gitmeden iyice emzirirsin ,artık büyüyorlar iyi emerse 3-4 saat aç kalabilir ..ek besine de geçersen o arayı süt vermeden bile atlatabilirsin
canım doktor bize şurup filan vermedi yaa ,mukoral ne için ,geçmiyor bir türlü hırıltısı öksürüğü ,yarın tekrar götürücem ,ben de mukoral versem mi acaba canım keser mi öksürüğü ,yaa şu serumlar varya bi tüpü bi seferde iki burnuna damlatıyordum yani bol bol ama kısa süreli açılıyo gibi oluyo sonra yine hır hır ,gece daha çok gündüz çok sıkıntı yok da ..
ay çocuğun huyu değişti yaa gece gündüz uyumaz oldu ,kaç gündür çıldırcam uykusuzluktan ,haftasonum çok zor geçti danalar da huysuzdu delircektim valla ,hem de eşim yardım etmesine rağmen ,ufaklığın hastalığı çabuk atlatması lazım yoksa heder olucaz hepimiz , ayy sorma valla ben çok gezentiyim takardım sni de peşime :)
bugün klasik pazartesi temizliği yine heryeri kaldırdım sildim süpürdüm ,akşama sütlaç ve sarımsaklı yoğurtlu brokoli var .dün akşamdan da z bişey lahmacun vardı bu akşamı kapatıcam öyle ,komşum geldi demin diyorki iyice ev hanımlığına sardın sürekli temizlik yapıyorsun ,kış kış ne bu cam silme her hafta diyor ,ne yapayım evde durunca batıyo insanın gözüne ,bi de hızlı bi insanım iki dakikada siler çıkarım öyle olunca hiç pis bekletmek istemiyorum ,keşke ağır kanlı miskin olsaydım hiç değilse rahat olurdu kafam ..
dün balığa gittik arkadaşlara ,4-5 aile vardık ,sanırım orda nazara geldim ,bugün 2 saattir sütlaçla uğraşıyorum
, ay sütlacın dibi yandı başka kaba boşalttım yine yandı hem de bi yandan karıştırıyorum ,sanırım pirincinden ,ilk defa bu kadar becereiksizim :) dün utandırdılar beni yine bu yüzden bi ortama giresim de gelmiyor valla ,beni övüp durmalarından cidden rahatsız oluyorum ,mesela bi arkadaş var kızları da bizimkilerle aynı yaşıt ,bize geliyorlar ,adam bizim çocuklara hasta ,özgürlerya bizimkiler ,kendi kızı da hem karısı hem kayınvalidesinden ötürü hep kucaklarda ,çocuk herşeyi geç yapıyo çok aşırı mızmız bir çocuk ama suç anne ile anneannede yere indirmiyorlar acayip nazlı bişey ,bizimkiler de evde istedikleri gib igeziyo oynuyo ,düşüyorlar tık yok kalkıp devam ediyorlar filan ,kendi kendilerine biçok şeyi yapıyorlar ,bunlar bize gelince kavga edip dönüyorlar ,adam karısına bak çocuklara bizimkini de böyle yetiştirmediniz mızmız yapıp çıkardınız çocuğun özgüveni sıfır filan diyo ,haklı adam aslında ama insan bi tuhaf oluyo ,sevdiğimiz de insanlar ,hangi ortama girsem maşallah deyin bizimkilere herkes gıptayla bakıyo ,işte niye bizim çocuklar böyle değil filan diyorlar ,anlatıyorum her çocuk bir olmaz diye ama nafile ,dün mesela büşranın konuşmasına herkes bitti ,bu nasıl 2 yaş 3 yaşındaki çocuk gibi ne güzel kendini ifade ediyo filan dediler sürekli ,sanırım nazar değdi sütlacı yaktım :) napıcam bilmiyorum her ortamda sürekli beni övüyorlar ben de rahatsız oluyorum ,ben çocuklarıma ilgi alaka gösterdim eğittim bunu kimse inkar edemez ,onlar hep tembel oldular uğraşmadılar şimdi çocukları özgüvensiz ,bu benim suçum değil ,bazı çocuklara acıyorum bile inanın anne baba çok rahat ve ilgisiz ,neyse diyeceğim o ki bir ortama giresim gelmiyor ,eşim de çocuklara nazar değicek diye gidesi gelmiyor ama hakkaten öyle oluyor ,bi süre bi yere gitmesek daha iyi mi ne ,nereye gitsek gidip de gelene kadar bizim çocuklara herkes hayran hayran bakıyo konuşuyo çünkü ..
dua edin bana gerçekten duaya ihtiyacım var biliyorsunuz ..
neyse bugün yine çok yoruldum çokkk ..
öpüyorum gençler genç kalanlar genç hissedenler sizi :))

Whisper84 canım seni emziren annlerin diyet topiğinde gördüm.. oraya da yazdım ama sana burdan da söyleyeyim.. İspanyol benim yakın arkadaşım.. internetinde problem varmış. aramış bugün cumaya kadar gelir hallederiz demişler.. o yüzden bir süre giremeyebilir merak etmeyin.. aradı bugün beni, illaki yaz merak ederler diye.. bi de sizi çok seviyormuş yeni yılınızı kutluyormuş

benim sağ göğsü oğlan almıyor bugünden itibaren sağıcam mecbur yoksa gidicem sütüm ,niye almıy oanlamadım gitti yaa

canım benim kıın ciğerlerine inmemişti daha .. bildiğim kadarıyla seninkine buhar tedavisi de verdiler.. mukotral balgamı seyreltip rahat çıkarması için verdi. sabh akşam yarım ölçek 3 gün fln verdim.. burun için damla yerine tonimer pediatrik sprey verdi. daha fazla alana ulaşır dha rahatlar dedi.. istersen kullanabilirsin mukoralı rahatlatır..

canm benim yorulmuşsundur zaten çocuklar huysuz bu aralar biraz erteleseydin temizliği.. benim de sabah bir sakarlık başladı.. bitmez ama yatana kadar devam eder benim artık.. nazardan değil benimki sakarlıktan.. sen söyleme dışarda.. temizlik ayda bir yapıyorum de.. bebek hiç uyumuyo emmiyo hep ağlıyor de.. kızım 5 yaşında ancak bu kadar konuşuyor de.. şaka bir yana ben de ne zaman çocuğun birşeyiyle övünsem ve övülsem illaki bir şey çıkar.. o yüzden kendim hiç söylemiyorum eşime bile. söyleyen olursa da maaşallah deyin diyorum..

canım bizim de cigere inmedi şükür ama buhar pek işe yaramadi. Zaten bizimki nin sorunu da balgam atamamasi deniyeyim olmazsa.
Canim zaten hic söylemem disarda hep kotulerim ama arkadaslar görüyor kendileri diyo ben burda anlatyrm ama sadecw burda .nazar cok degiyo o yuzden disarda hic soylemem.bu arada oglun çocuk universitesibde sanırım oraya zeki çocuklar aliyorlar her çocuğu almiyorlar diye bilyrm.faceten görüyorum masallh ogluna

ıyılerı anlatmayın kımselere kotuyu anlatın esınızın ve cocugunuzun huyu degişir nazar oldugunu ben şöyle anlıyom evımde agırlık kendımde agırlık olur evın havası degişir anlıyorum kı nazar var hemen okuyorum
bebekler cok cabuk nazar alır

benim sağ göğsü oğlan almıyor bugünden itibaren sağıcam mecbur yoksa gidicem sütüm ,niye almıy oanlamadım gitti yaa
benim de sağ mememi zor alıyor.. ben ilk onu veriyorum mızmızlanınca sola geçiyorum.. eğer kaırsa sğıyorum..
mukoralı dene canım atmasını kolaylaştırıyor..çocuk üniversitesi sınav kolejinin okul öncesi bölümü.. herhangi bir sınav falan olmuyor parasını bastır alıyorlar..eğitiminden çok memnunum ama

Hehe Sağol canım meraktaydim gerçekten :) ben de hepinizi seviyorum

Canim sen de koysana foto görelim minnosu

kızlar bu aralar cok mutluyum cunku teyze oluyorum ablam hamıle Allahın ıznıyle agustosda dogum var ınsallha bende giderım dogumuna

bız 7 kız kardesız erkek yok benım kızda ailemızın 8.kızıbakalım ablamın neyi olacak merak ediyorum cok heyecanlıyım

kızımı bıcı bıcı yaptım sımdı uyuyor bende kk ya gireyım dedım burası cok soguk oldugu için sık banyo yaptıramıyorum cok sukur su ana kadar hastalanmadı ama nedense burnu tıkalı oluyor serum fizyolojik ve otrıbebe kullanıyorum işe yarıyor ama yınede genede tıkalı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…