2014 eylül anneleri geyik formatı :))

yağız değil canım yiğit .evet canım Büşra sanırsın 3 yaşında herşeyi konuşuyor maşallah çok dilli ,bir keresinde bizimkiler 1,5 yaşındayken hastaneye gitmiştim orda da bizim Büşra gibi bir çocuk vardı annesine sormuştum 2 yaşında demişti ,şaşırmış şok olmuştum ,bizimkilerden sadece 6 ay büyük ama şakır şakır nasıl konuşuyor diye ,büşram şimdi o çocuğu geçti ben de şoklardayım ,çocuk milleti bir günde bile çok gelişiyo valla ,benim oğlan az öz konuşanlardan ,konuşması kıza göre geri ama kafası daha zehir ,konuşmaya ihtiyacım yok der gibi tavırları :)) Büşra da çok geveze başım şişiyo bazen :) sabah annecim hırkamı kapatabilir misin diyo bana düşün:) kapatabilir misine dikkat o kadar uzun kelimeyi bile aklında nasıl tutmuş şaşmamak elde deil ,gerçi ben de 8 aylıkken yürümüş ve konuşmuş biri olarak anasına bak kızını al modundayız ..canım Büşra esprisine yapıyor biraz da sonra kıkır kıkır gülüyo .yaa kreşin öyle çok faydası var ki arkadaşlar size anlatamam daha dün bir bugün iki iki tane şarkı öğrenmişler ,hem söylüyorlar hem hareketlerini yapıyorlar ,sosyal ortamda çocuklar çok çabuk öğreniyor ,evde uğraşsam aylarca öğretemezdim ,artık kreşten yana kafam rahat ,günde on kere resim video atıyorlar bana sağolsunlar ,çocuklar da orda mutlular çok şükür ,kızım her sabah anne parka anne parka diyor kreşe gitmek için ..
canım neler yaptınız montessori olarak merak ettim .
ne güzel canım herşeye alışsınlar tabi ,yapamayacakları bişey yok aslında bizler engel olmazsak yeterki destekleyelim .bizimkiler de kreşten gelir gelmez kapıda ayakkabılarını çıkarıyorlar üstlerini başlarını çıkarıyorlar geçiyorlar odaya ,odada temiz eşofmanları giyiyoruz öyle devam ediyoruz ,ben de herşeyi kendileri yapması için çok teşvikçiyim bloğumda uygulamalarımın bir kısmı var . bloğumun adı
montessorimaceramiz . blog spot . vom ben yarı yazıyorum çünkü kk iptal ediyo siz hepsini birleştirip yazın adres alanına ..
canım ben ta baştan beri hep çocuklarla geziyorum alışkınım ,benimkiler rahat mı duruyor hayır çok da hareketliler ama yine de gidiyorum bi çay içsem bi yudum yemek yesem o bile yetiyor bana ,şimdi çocuklar kreşteya bebekle gidiyoruz daha çok kahvaltıya da bebekle gittik yani , ama mesela pazar günü arkadaş hamsi ziyafeti veriyor 6-7 aile olucak cümbür cemaat gidicez ,ben alışkınım peşlerinde gezmeye o yüzden bana çok zahmet gelmiyor ,iki sohbet etsem bi çay içsem bile yetiyor mutlu olmama :) ufak şeylerden mutlu olmayı öğreniyor insan 3 çocuk olunca :) ne güzel canım ben kitap olayını iyice askıya aldım ,bi sene sonra tam gün işe başlayınca iş yerinde okumaya başlıycam artık .

Ayyy cok seker masallah
sağol canım
geçmiş olsun canım ama bu kadar takılma sonra sana zararlı olur
Hahaha supersiniz masallah enerjinize. Biz de film Izledik 2 gece. Guzel oluyo eski gunlerdeki gibi
biz hep böyleyiz canım en ufak fırsatta film izleriz sohbet ederiz ,elele göz göze otururuz ,birbirimize çok vakit ayıran bir çiftiz maşallah deyin..
herkese günaydın .bugün ben avm ye gidicem öğleden sonram dolu hep .. alışveriş vs .yapıcam .

Bu da

C Canim ben caykara ilcesindenim daha 2 yillik memurum din gorevlisiyim canim blogun cok guzel olmus kizim buyusun yaralanirim canim cocuklarin cok taatli masallah

maşallah kuzuya canım tombik döner bu sar sar ye :)
C
Canim ben caykara ilcesindenim daha 2 yillik memurum din gorevlisiyim canim blogun cok guzel olmus kizim buyusun yaralanirim canim cocuklarin cok taatli masallah
canım ne güzel ,din öğretmenimisin kuran kursumu ,ben de imamhatip mezunuyum .oyy daha çömez memursun ,benim 10 yıl olucak nerdeyse

alışverişe gittim ama öldüm ,önce avmden market alışverişi de 40 parça vardır ,ordan çocuklara eğitici oyuncak ve ufak tefek kıyafet ,kendime bi kaç parça kıyafet aldım derken 12de çıktım 1530 da evdeydik ,kuzu da yoruldu hiç uyumadı dışarda eve geldim emzirdim sızdı resmen ..ay eskisi gibi s bedene giremiyorum ayol moralim bozuluyor hep salaş şeyleri tercih eder oldum :) haftasonu arkadaşlara gidiyoruzya bisürü kıyafetim var ama üzerime oturmayan salaş bişey almam lazımdı :)

Hehe sagol canim:) aslinda o kadar tombik degil babaya cok benziyo yanaklar bi gozlerini benden almis gerisi komple baba

Canım seninki oyun ha
Kısıtla oynuyor mu? Çıngırak dişlik falan tutabiliyor mu?
Benimki pek ilgilenmiyor ve uzattığım şeyleri almıyor da !?
Canim beimki vuruyor o yuzden fotodaki gibi bi duzenek kurdum. Kisa sureli kavriyo nesneleri. Halisinda da oyuncaklara bakiyo elinin hizasinda ses cikkaran bi oyuncak var ona vuruyo ve aynasina bakip degisik sesler cikariyo :) oyle eline alip cingirak falan sallamiyo tabi ki

Kızlar hayırli geceler Kızimi uyutuyom. Dedim bi gireyim erzurum malum çok soğuk o yüzden eşim bahara kadar çocukla yasak etti hastalanmasın diye arkadaşların sana gelsin diyof bi tek hastane işi oldugunda cikiyöz

Guzellik merkezimiz vardi cnm...dun aksam kizlar..dun aksam sira hecesine gittik ohhh bir eglendik :)

Benim tel yine donuyor ...uzun bir aradan sonra iyi geldi biraz cikip eglenmek sira gevemizde cook guzel oldu :)....kizlar bebisleriniz cok tatli ALLah bagislasin :)

Sizinkilerin uyku düzeni nasıl
Sizinkilerin uyku düzeni nasıl
Canim uyku duzenini sormussun benim kizim (genelde tabi)gunduzleri 4 kez 45er dakikalik uykular yapar ayagimda sallanarak ya da disardaysak arabasinda. Aksamlari da banyo masaj ninni meme 7 gibi baslar bu uyku rutini. 8 en gec 8bucukta gece uykusuna gecer 10 11 gibi ruya sutunu emer bundan sonrasi gunun nasi gectigine bagli olarak genelde 2 kez bazen 1 bazen 3kez uyanir emip tekrar uyur. Sabah da en gec 7de yeni gunumuz baslar simdilik boyle uyku duzenimiz.6 aylik olduktan sonra insallah gece emmesini kesmeyi ve rutinden sonra kendi basina uyumasi icin bi egitim dusunuyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…