Ya benimki de bu ay 600 gram almış Dr normal dedi ama bana az geldi hep 800-1000 alıyordu. Bir kaç gün yemedi ondan sanırım :-( gerçi boyu uzamış 64 cm olmuş boyu daha önde gidiyor dedi ama kilo olarak az geri bana da
kilosu kaç merak ettim .boyu da iyi bizim oğlanın da boy 64 cm kilo 6 kilo idi10 gün önce ama sanırım bu ay çok alıcak hastalıktan dolayı çok az emiyor hiç fark yok gibi bişey
Kusmuk ve kilo almada azalma biz de de başladı. Dr normal diyor ama her ay 1 kiloya yakın almasına alışınca azmış gibi geliyor
yok canım ilk 3 ay 1er kilo alıyorlar sonra 800-700 öyle öyle gidiyor ,ek gıdadan sonra biraz daha azalıyor kilo alımı çünkü hareketlenme de başlıyor
Ya bazen esiyor anlıyor da arada işte
yoksa dayanamazdim. Artık bende borderline olduğunu düşünmeye başladım sinir oluyorum sonra gece kuzu kuzu uyurken gidip sariliyorum dayanamayıp. Bilinçaltı çok temiz hiç gururu da yok gece sarılır öper sever beni. Gündüz hatırlamaz
gündüz kavgalı gece sevdalı bi evlilik bizimkisi de
Ayy bilemem şimdi malum bizimle 6 saat arayla ablamin da torunu oldu. Şimdi herkese mavi boncuk dagitmayalim adayları degerlendirecez bakalım. En yakın zamanda kızımızın cv sini bekliyoruz
Bizim emzik de aynı durumda sık sık
inş iyileşir kuzu nane limon iç sen de bol bol bal zencefil ye sütünden geçer düzelir inş. İhlamur verebilirsin belki. Ayak konusunu da çorap giyip wc ye değil öncelikle lazimliga alistirmakta buldum çözümü çünkü ben giysem bile büyük kesinlikle giymiyor çorap usutur diye korkuyorum sık sık islaninca. Ben de merak ediyorum senin bidigi
Hangi sektör canım neyle ugrasiyordunuz ki?
Aynı.lafı dün arkadaşa yazmıştım
tabi iki çocukla versiyonunu. Belki bizimkine de birşey olmuştur ama sütten şüpheliyim ben. İlk 3 dk dışında emmiyor uyanıkken o kadar bile emmiyor. 3. Dk bitince diğer göğüse alıyorum uykuda yoksa o göğüse dev etmiyor. Ne ilginç huyları var küçücük şeyin yaa.
Bu arada gene anlamadım yeni ev kira mi sizin mi?
gündüz kavgalı gece sevdalı cümlesi hoşuma gitti alemsiniz hee :) olsun herkesin tarzı farklı yeter ki ayrılık olmasın ,eskiden eşinin aldattığı ama boşanmayan kadınları görünce tuhaf gelirdi ama evlenince insan farklı düşünüyormuş ,ilk önce yavrularını düşünüyor insan ,artık o insanları da anlıyorum ve zamanında önyargılı davrandığım için kızıyorum kendime ,Rabbim kimsenin başına vermesin ama öyle bir durumda insan ne yapar bilemiyorum yalnız şu var ki evlilikte anneler hep yavrularını düşünmek zorunda bu bir gerçek ,ondan diyorumya ciddi şeyler olmadıktan sonra idare etmek lazım ,evlilik bir denge olayı ..benim oğlan sağ göğsümü emmiyor ucu ufak bi de o taraftan almayı sevmiyor o göğsümü hiç almıyor nerdeyse sağıcam mecburen o göğsü ..
dün akşam oğlanı emzirirken kızım geldi yanıma anne bebek süt içiyo dedi ,ben de içicem dedi ,gel kızım iç dedim ,hiç tahmin etmedim ağzına alıcağını ,memeyi ağzına aldımı tam çekicekti valla zor kurtardım :) kıskanç değil hiç ,bebeği çok seviyor maşallah ,ona sevsin diye sürekli görev veriyorum baya alıştı ,mesela kızım git bebeğin emziğini tak ,aa büşracım bebek ağlıyo git beşiğini salla diyorum ,şimdi öğrendi bebek ağlayınca önce koşup emziğini veriyo sonra sallıyo beşiğini , sonra da Oğuzhan hişşş suuusss yiye ağlıyoşuuunnn diyo :)
büyük oğlan da iyi bebeğe karşı ,zarar vermiyorlar çok şükür ,hep bebekle oynaşmak istiyorlar ,akılları eriyor yavaş yavaş ,bu da beni çok mutlu ediyor ,bi de kızım bak bebek seni çok seviyo sana güldü filan tarzı konuşuyorum ki sevsinler diye ,kızım bebeğe çok düşkün ,üstü açılsa anne oğuzhanın üstü açıldı diye gidip üstünü örtüyor ..
Bugün tv de hep anne izinleriyle ilgili haberlere denk geldim. Geçen gün böyle bi haberde ladin bakıcıya bıraktım onun elinde büyüdü deyince hüngür hüngür ağladım. Para bile istemiyorum yeter ki şu izinleri uzatsinlar bari ucretsizi uzatsalar. Bugün diyor ki biri 206 maddelik torba yasa 146 maddeye düşürüldü içinde analık izni de vardı. Seneye seçim var belki çıkar diyo. Şimdi 3.çocuğu ne zaman yapayım yine izin bitmeden izne ekleyeyim hem bebeler hem ben sefil mi olayım. Yoksa iyice buyusunler çalışıp sonra yine ara mi vereyim. Şimdi kafamdan geçen de 2 sene bebek iznini 1 sene de ihtiyari izni kullanıp 3.yü de aradan çıkarmak. Keşke biraz daha destek olsaydı devlet. İse alışınca eve dönmek eve alışınca ise gitmek çok zoruma gidiyor.
canım gerçekten ben de 3 senedir doğru düzgün işe gidemedim ,gerçekten insan handikap yaşıyor ,alışamıyor bi türlü ama bence en iyisi bir an önce hepsini büyütmek ,sonra rahat etmek ,rahata erince inan çok daha zor oluyor ,aralarında 2-2,5 yaş olursa süper bence ..
valla geçen işe gittim ,açıksözlü biriyimdir ben herkes bilir ,dedimki bizim müdür diyordurki bu kadının da işi gücü doğurmak 3 senedir doğru düzgün işe gelmedi ,işyerindeki arkadaşlar gülme krizine giriyor :))
Bende severim fırın balığını ama eşim illa Kızartma olmadan ben lezzetini anlamıyorum dediği için genelde kızartıyoruz canım
Ben fırında da yapsam kokuyor yaa sonra birde bütün fırının demirlerini falan söküp onu temizlemekle uğraşıyorum
En son çünkü Üzerindeki folyoyu açınca kızarsın diye hem sıçrıyor fırın duvarlarına hem kokuyor ..
Velhasılı kelam balık yemek çok güzel ama çok zahmetli bence..
bana hiç kokusu da pişirmesi de zahmetli gelmiyor ,en zevk aldığım şey balık pişirmek ve yemek ,kokarsa koksun valla o zevkimden mahrum olamıycam 3 günlük dünyada
Çılgın canım ben bir komşumun yaşadığını yazdım bir diğeri ise aynı bakıcı ile yıllarca devam etti biz bile apartman sakinleri olarak çok sevmiştik o bayanı..
Sen olumsuz Düşünme ..
Olumsuz düşünecek olursak Allah korusun TV'de her gün ne bakıcı hikayeleri dinliyoruz ..
Insan mecbur olduktan sonra illaki birilerinin yardımına bırakılıyor bakıcıya.
Rabbim hayırlı işini seven vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın inşallah senin çalışmanda yavrularının geleceği için sonuçta.
Eee Rabbim yeterki istesin dediğin gibi olduramayacağı şey yok maşallah çok güzel bir hikaye..
Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah yavrularını ne stres yaşamışsındır hamile olduğunu öğrendiğinde çok büyük bir mutluluk aynı zamanda ama doktorların söylediklerini de düşününce neyseki Rabbim sağ salim vermiş yavrunuzu..
Bizden de neler neler istediler 2. Çocuğumda anne karnında Mr bile çekilecekti biz istemedik ..
Canım ek gıdaya kızımdada 4.ayda başladık biz hem anne sütü alan hem mama ile takviye edilen bebeklerde 4. Ayda geçiliyor ek gıdaya yoğurt ve meyve püresi veriliyor sadece ..
Karbonatlı suya bende başlayayım iştahımı azaltmıyorum bari bunu içerek kilo almamı önlerim belki .
Greyfurt portakal ve limon suyu birde elma sirkesi karışımı yapıyordum aslında istediğini yine yiyorsun bunuda yemeklerden yarım saat önce içiyorsun haftada 2 gün aslında kilo da verdiriyor ama benim midemi ağrıttığı için bıraktım ..ufaklık nasıl oldu?
Daha iyidir inşallah.
Balık kokusu için bizim bebeğin salıncağı mutfakta olduğundan pişerken malesef açamıyorum bi yeri kapıyı kapatıp aspiratörü açıyorum sonra kapı açılınca ister istemez yayılıyor koku
inşallah canım inş. Rabbim iyilerle karşılaştırsın .aslında üst katta bir bayan var apartmandan başkasının çocuğuna bi süre baktı ona versem diyorum ,zaten 4 saatliğine bakıcak ,yarısında ufaklık uyur zaten ne yapabilir ki diyorum sanırım ona vericem bi 4-5 ay .
zaten 830 da verir 1230 da alırım ..haa canım tabi mamayı unutmuşum mama varsa tabi erken başlanır ek gıdaya .ben bunda 6-7 ayı bulucam inş. biraz süte doysun istiyorum ..canım öksürük geçmiyor bir türlü yaa genel durumda bir şey yok da öksürük var işte geçmezse pazartesi tekrar götürücem doktora