- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #3.381
Oo baya buyumus akuzu. Benimkide 3ay 20gun.iki hafta var aramizda ki ayni sayilir kilolari normal yani .canim hareket li bebek kilo az aliyor ama cabuk yuruyo hareket gerektiren sşeyleri daha cabuk yapiyo bu da guzel bisey.dusun bizimkiler 3, 5aylikken sag sol donuyorlardi ve ondan sonra kilo alımları azaldiBademellsenin ost: 38515957 .!.:4 ay 3 günlük 6400 kg
Çok hareketli beslenirken bile kıpır kıpır. Sen demiştin ya hamileyken karnında hareketlise hareketli bebek olacak diye aynen öyle oldu.
Ama kilo olayı bana azgldi bir kaç gün de çocuk yemedi ya o Yüzden ona bağlıyorum sürekli
canım iyileşmenize çok sevindim kendi kendine mi geçti öksürük ekstra bir şey yaptınmıselam kızlar... telefondan girilmiyor hala kkya..
cilgin_anne_ çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır kuzucuk..
benimki iyi maaşallah azaldı öksürüğümüz..
J jang_bogo canım yaa aslında eşin biraz vurdumduymaz olmasa çok daha güzel olur hayatınız.. normalde kızmazsı belki ama hormonlarımız hala farklı .. üzülme sen zamanla aşılır bunlar..
ben dışarda yaptırmıyorum hamileyken kokuyordu bi o zaman dışardan getiriyordu eşim ,ben evde kendim yapmayı seviyorum dışarının pişirmesini beğenmiyorum canım ,ee Karadenizli olunca balığını kendi evinde yapmayı beğeniyor insan :)geçmişi okudum neler neler konuşmuşsunuz..
balık konusunda en kolay benim işim aranızda.. hamsiyi eşime söylüyorum gelirken balıkçıya uğruyor hamsi tava yaptırıyor getiriyor yiyoruz.. büyük balık da eşim fırında yapıyor sağolsun.. ben ellemem balığa hiç ..
kızlar geçen gün kız arkadaşlarla eğlenmeye gittim o kadar iyi geldi ki, anlatamam.. gelen gidenim yok benim, ailem başka şehirde, arklar çalışıyor.. görümcem vardı sağolsun ounla vakit geçiriyorduk o da bir süreliğine ülke dışına gitti.. çok sıkııyordum ilaç gibi geldi bana..eşimden allah razı olsun ben kızım hasta gitmeyeyim dedim ama zorladı beni gitmem için.. kv ile ikisi baktı ben gittim.. geldiğimde uyumuşlardı hepsi..
keşke yakın otursaydık buluşurduk ara sıra..
Hoşgeldin canım ben de trabzonluyum neresindensin .kızlar cocuklarınıza simdiden maşallah subhanallah barekallah dıyorum balık konusunda konuşmuşsunuz ben balık sevmem karadenizliyim ama sevmem esim bayılir
sagol canim kac yıllık memursun branşın ne.imkanin varsa en güzeli ücretsiz izin canim iyi yaparsın. Blogumun adicılgıncım senin enerjine hayranım 3 cocukla maşallah bende memurum iznim bır haftasonra bıtıyor ama ucretsız ızın kullanacam cunku cocugumu bırakacak kımse yok 1 sene oldu buraya tasınalı o yuzden cevrem pek yok
Ayyy cok seker masallah
Canim hastanedeydik dun ben asiri pimpirikli bi anne oldum yaaHerkese günaydın. Yazılacak çok şey var maşallah herkesin günleri güzel geçiyor. Allahım hep mutlu mesut etsin bizleri evlatlarimizla iki cihanda. Cuma sabahı ya otomatik dua moduna mi geçtim ney
Aklımda kalanlardan başlayayım
C cumbo canım tapatalk tan girmeye calisiyorsan yeni sistem normal Internetten giriliyor tapatalkla Ben de sorun yaşadım. Kuzuya maşallah iyi olmuş. Eglenmene de sevindim.
esmankara bugün bir dergide okudum bi limonu ikiye böl suya koy odadaki kötü kokuları alır.yazıyordu denemekte fayda var. Bu arada senin kız kardeşe karşı nasıl davranıyor hiç yazmiyorsun merak ettim.
@yildiz63Whisper84 F freetalking M mona neredesiniz vatandaşlar.
M minnakim2014 arkadaşım sen de hoşgeldin. İlginç ben de malatyalıyim ama trabzondayizgelirsen trabzona beklerim evim ayasofyaya çok yakın. Ben de yeni taşındım geçen sene martta ama oturmaya 40 ımız çıkınca geldim. Eşimin arkadaşlarıyla takılıyoruz da bu ara herkesin çocuğu hasta seninki minik atlatamaz diye gelmek gitmek istemiyorlar. Biz de sokak sokak geziyorduk bu haftaya kadar bu hafta da evde çiş öğreniyoruz büyük 2.5 yaşındaki oğlumla
cilgin_anne_ busra yagizdan daha iyi konuşuyor galiba kız ne de olsa bizimki de yapıyor aynı şeyleri şükür kardeşine sürekli hüseyin ağlama diyor aglayinca ama beşiği bi sallıyor benim bile başım dönüyor. Canım memeyi hiç verme geçende ne oldu anlatayım. Oğlan bir gün bi göğsümü almadı hep.diğerini di o da şişti sagayim dedim. Başladım anne ne yapıyorsun dedi. Süt sagiyorum dedim. Ben de içmek istiyorum dedi ki ayda toplasan bi çay bardağı ancak içer sütü. 19 ay da emdi kerata tadını beğenmez nasılsa dedim bardaktan bi yudum icirdim 2.5 yaşına henüz gelmemişti daha. Anne bu süt çok güzelmiş içine şeker koy ben iceyim dedi şeker konmaz annecim buna dedim zor kaçırdım sütü. Blogunu ben de unuttum canım dün bayağı bi Montessori yaptık evde herşey oğlana yönelik. Ayakkabısını alıyor kapıya ayakkabiliga kendi koyuyor montunu askiyla askiliga asıyor kendi havlusu ve taburesi var banyoda muslugu bana açtırıyor ama sonrasını kendi hallediyor maşallah deyin kuzuma. Dün badem ceviz fındık vs.kırmak için oturduk badem e gucum yetmiyor kiramiyorum dedim diyor ki anne yapabilirsin sen neyse ceviz kırdım diyor ki bak gördün mu sen yaptın tek başına yaptın yapabilirsin işte
Bi de senin şu gezmelerin yok mu anacim eyvallah biz de dışarı çıkıyoruz ama yemek yemekten çok oğlanı mekan parkında oynatmakla geçiyor gün. Yemekten de birşey anlamıyoruz küçük bağırıyor kalk büyüğü kontrol et yemek yemesi için uğraş didin yemesin yine iyice sinir ol. Bu yüzden tek.mekan belirledik ona gidiyoruz misafir geldikce. Bakıcısı var oyun alanında kız çok ilgili Bizimkini de çok seviyor sen gel burada yedir diyor ama ben beceremiyorum peşinden koşup yedirmeyi. Evde sevdiği şeyleri yapıp dışarı alışverişe çıkıyoruz genelde. Bi de büyük sağolsun 8buçukta odaya giriyoruz 10 a doğru ancak uyuyor. Aylarca orada burada kalınca çocuğun tüm düzeni gitti. Deli gb yoruyorum gündüz ona rağmen uyumuyor rahatça.
Ohh yazdım yazacağım hepsini. Kendinize iyi bakın. Wc eğitimi hakkında da yazacağım bi ara ama dua edin lütfen kakadan korkuyoruzkitaplarım gelmiş dun güya gelmiş bulamamislar bizi evde sabah çıkıp alacağım kargodan dediklerimin hepsini aldım dün 100 sf kitap okudum bu ara fırsat bulmaya yahut yaratmaya çalışıyorum sürekli. Şimdi de bebeler uyanmadan evi toplayıp kahvaltı sonra yine kitap vakit kaldıkça
Hahaha supersinizGece gece açtık sarı sarı yıldızı oynadik kocamla .düğüne gitmiş kadar olduk:)) hem oynadik hem gulduk öldüm gülmekten delimiyiz neyiz:)))
Ohhh super yapmissin canimgeçmişi okudum neler neler konuşmuşsunuz..
balık konusunda en kolay benim işim aranızda.. hamsiyi eşime söylüyorum gelirken balıkçıya uğruyor hamsi tava yaptırıyor getiriyor yiyoruz.. büyük balık da eşim fırında yapıyor sağolsun.. ben ellemem balığa hiç ..
kızlar geçen gün kız arkadaşlarla eğlenmeye gittim o kadar iyi geldi ki, anlatamam.. gelen gidenim yok benim, ailem başka şehirde, arklar çalışıyor.. görümcem vardı sağolsun ounla vakit geçiriyorduk o da bir süreliğine ülke dışına gitti.. çok sıkııyordum ilaç gibi geldi bana..eşimden allah razı olsun ben kızım hasta gitmeyeyim dedim ama zorladı beni gitmem için.. kv ile ikisi baktı ben gittim.. geldiğimde uyumuşlardı hepsi..
keşke yakın otursaydık buluşurduk ara sıra..
Canim az almamis bence.cilginin dedigi gibi harejetleri ilgileri değişiyor. Ben emzirmek için resmen kırk takla atiyorum4 ay 3 günlük 6400 kg
Çok hareketli beslenirken bile kıpır kıpır. Sen demiştin ya hamileyken karnında hareketlise hareketli bebek olacak diye aynen öyle oldu.
Ama kilo olayı bana azgldi bir kaç gün de çocuk yemedi ya o Yüzden ona bağlıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?