- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #3.341
Canim kiloya takilma saglikli ololsunlar yeter.bizim danalar da ek gidaya gecince kilo vermislerdi daha da duzgun alamadilar, e cocuklara muhallebi bile yedirmedim nasil kilo alsinlar:)) karbonhidrat vermedimki hep protein vitamin verdim .selam kızlar.. uzun zaman giremedim.. telefondan bir türlü giremeyirum kk ya.. sizde de öyle mi..bilgisayar tamirdeydi yeni geldi ondan yazıyırum şimdi.
geçmişi okudum biraz..
cilgin_anne_ cılgıncım rüyan hayırolsun.. okurken birara korktum hamilemiyim acaba diye ..geçmiş olsun miniğe biz de aynıyız..
F freetalking badamella hoşgeldiniz tekrardan merak etmiştik sizi..
ben iyi sayılırım.. bu aralar herkeste olduğu gibi bizde de hastalık var.. bir tek be hasta değilim evde.. miniğim öksürüyor balgamı var zaten azıcık emiyordu onu da kusuyor..
kontrolde 600 gr ancak almış miniğim.. ama boyu da kafası da küçük..minyon olacak herhalde..sütüm var yeterli ama emmiyor ki.. zorla tıkıyorum ağzına 5 dk emiyor, yarısını da kusuyor.. nasıl kio alacak ki..
oğluşum da öyleydi. ek besine geçince almıştı kilo..
artık sık sık girerim.. öpüyorum hepinizi..
Canim valla destek yardimcin varsa olur tabi ama bize iki bile fazla ama Allahtan mucize oldu lafimiz yok ama inan kikikorkudan cinsel hayatimiz bitecek yakinda :)) yani suan bile cok zor bize 3cocuk.canim öyle deme kilom cok degil ama fit degilim.bi kere miyomdan dolayi göbek var gibi duruyo pantolonlari bi beden buyuk aliyorum on kapanmiyo kilolu duruyorum o yuzden 3-4kilo vermem sart.bi de belim yanlardan kalinlasmis ki hep ince belli iri goguslu bir hatundum simdi yuvarlak hatta gectim:)) cok zayıflamak istemyrm ama ruhen gozume goruntum hos gelmiyo.rahat hissetmem icin vermem sart .Aslında 3-4 istiyorum ama nasip tabi istemekle olmuyor yetiştirmek çok zor bu zamanda hem madden hem manen her yonden yetiştirmek zor gerçekten ama 2 oğlum 2 kızım olsun diye hayal ederdim hep hayırlısı olsun inşallah
Canım nasıl bir karışım içtiğin karbonatlı su anlatırmısın ?
Birde zaten sende bişey yokki neyi vermeye çalışıyorsun eşin böyle seviyordu Bırak adam biraz tadını çıkarsın işe başladığında illaki verirsin zaten vermişin çoğunu
canim emzirirken saglikli zayiflama oluyor bu yontem. Yarim litre suya bir cay kasigi ingiliz karbonati koyup iyice karistiriyorsun.yemeklerden yarim saat once ve yemekten 2saat sonra iciyorsun.abartiya kacmadan istedigini de yiyebilirsin.karbonatli su , suyun phini yukselterek vucudumuzda ise yaramayan atik maddeleri temizleyerek kilo verdirtiyor, detoks da yapmis oluyorsun
3 gecedir bizim oğlan mum tutturdu resmen hele dün gece allahım çok ağladı çok uyandı en son sabaha karşı 4 te kaka yaptı eşim alıp salıncağa götürüp salladı sabahta sağolsun kahvaltıyı hazırlayıp öyle kaldırdı beni.
Canım ya sen daha iyi bilirsin ama ÇİŞ için yazı bekleseydin daha iyi olmazmıydı şimdi çok zorlanmayacakmısın? İnşallsh kolay alışır ..
Bizde oğlan sürekli kucakta gezmek istiyor diye evde kullanmak için kanguru almıştık hafta sonu minik danam zor sığdı içine yarım geri verip torba şeklindeki tutumlardan alacağım gece sürekli üzerini açıyor tepinerek
kusma normal zamanla duzeliyo .oglum da cok kusardi büyük . Mide leri buyuyo alisiyo sibdirime ondan kusuyorlarC cumbo hoşgeldin canım ben hiç pc den girmedim buraya hep Telden giriyorum bir sorun yok canım ..
Bizimkide çok kusuyor ya dün akşama kadar kaç defa değiştirdim hem kendi üstümü hem bebeği bilmiyorum babası ve anannede aynı şekilde herkes nasiplendi kusmuktan:)
Ayda 700 gr alıyor bizimki de normal diyor doktor ama kusması na üzülüyorum ben ne yaptıysak olmadı bi gün iyi ertesi gün aynı
Böyle böyle büyüyecekler işte napalım sağlık olsun
Geçmiş olsun canım hepinize Allah şifa versin