2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Canim kiloya takilma saglikli ololsunlar yeter.bizim danalar da ek gidaya gecince kilo vermislerdi daha da duzgun alamadilar, e cocuklara muhallebi bile yedirmedim nasil kilo alsinlar:)) karbonhidrat vermedimki hep protein vitamin verdim . Canim valla destek yardimcin varsa olur tabi ama bize iki bile fazla ama Allahtan mucize oldu lafimiz yok ama inan kikikorkudan cinsel hayatimiz bitecek yakinda :)) yani suan bile cok zor bize 3cocuk.canim öyle deme kilom cok degil ama fit degilim.bi kere miyomdan dolayi göbek var gibi duruyo pantolonlari bi beden buyuk aliyorum on kapanmiyo kilolu duruyorum o yuzden 3-4kilo vermem sart.bi de belim yanlardan kalinlasmis ki hep ince belli iri goguslu bir hatundum simdi yuvarlak hatta gectim:)) cok zayıflamak istemyrm ama ruhen gozume goruntum hos gelmiyo.rahat hissetmem icin vermem sart .
canim emzirirken saglikli zayiflama oluyor bu yontem. Yarim litre suya bir cay kasigi ingiliz karbonati koyup iyice karistiriyorsun.yemeklerden yarim saat once ve yemekten 2saat sonra iciyorsun.abartiya kacmadan istedigini de yiyebilirsin.karbonatli su , suyun phini yukselterek vucudumuzda ise yaramayan atik maddeleri temizleyerek kilo verdirtiyor, detoks da yapmis oluyorsun
kusma normal zamanla duzeliyo .oglum da cok kusardi büyük . Mide leri buyuyo alisiyo sibdirime ondan kusuyorlar

sağol canımm.. bu abah doktora götürdüm çok öksürüyor balgamı var , c,şimdilik ciğerlerde bir sorun yok. ama her gün sen de dinle kötüleşirse hemen getir dedi.. çokçabuk bronşit olurlarmış..inşallah atlatıruz yaa
karbonatlı suyu deneyenler var çevremde ama ben yapmadım hiç.. faydasını görğrsen biz de başlayalım..
bebişin kilosunu takmıyorum tatlım.. tam ortalama değerinde.. zaten kafası küçük boyu da.. emse kusmasa alırdı ..ne yaoalım sağlıklı olması yeter bana tombiş olmasının ne yararı varki

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum minnosa

Kizlar gelemedim isyerimi devredeyorum ....kizlsr yarin saglik ocagina gidiyorum 3 ayda asi yapiliyomu ben unutmmusum yaa kafam durdu

Sevgili arkadaşlar ,annelik yolculuğunda yoldaslar
Hep okuyorum aklımda kalanları yazayim önce. Saç dökülmesi olayı normal çünkü hormonlar normale dönüyor. Vitamin bi nebze etkileyebilir biraz da şampuan. Ben bu sefer ciddi bir şampuan araştırması yaptım içlerinden en doğal olanı seçtim sipariş ettim bekliyorum. Zaten dikkat ediyordum ama yine başka zararlı ya da şüpheli madde öğrendim işte. Kıl tüy de cilgin_anne_ ye özellikle içimizden bi testesteron yükü çıktı azalacak tabi
F freetalking canım hoşgeldin tekrar. Eş olmak ve ebeveyn olmak çok farklı. Diğerleri bizden nispeten iyi durumdalar biz de eşimle hamilelikte özellikle çok sıkıntı yaşadık. Göbeğimle mahkemeye basvurmaya utanmasaydim davamız açılmıştı bile. 3.yıla girdik önceden tanisikligimiz da yoktu ancak tanıyoruz birbirimizi. Maşallah bu hafta çok iyiydik ama yükün %70i bende. Neler çekiyorum ama ne yapacaksın akşam babasını gördüğünde canım babam seni çok özledim diye boynuna atlayan 2.5 yaşındaki oğlum varken artık asla birşey yapamam. Mecbur o bana Ben ona ktlanmayi öğreniyoruz. Biraz daha yardım etse belki sorun daha da azalır. Umarım sizinki de aşılabilir
C cumbo senden cesaret aldım yazıyorum. Benim Bebiş de boyda da kgda da ortalama değerde. 150 anne 160 babadan ne beklenirse boy olarak. Ama çok şükür daha tam teslim etmedik hastalığa bebeği. Biraz öksürük biraz hapsirik o.kadar elhamdülillah. Kg dediğin gb emse alacak. Hala 3 5 dk emiyor bi ara süt de kesildi gb oldu yorgunluktan. Şimdi düzeltmeye uğraşıyorum hala. İlk oglumda 6 ay göğüs pedi kullanmıştım bunda 2 ayda gerek kalmadı :-( esmankara canım ev sıcak tshirt le geziyoruz halen. Oğlan tek donla tshirt giyiyor kolay oluyor. Çok şükür hali ya degil parkeye yapıyor kerata hali ya da yapmisligimiz var. Zor tabii. Bi de kakadan korkuyor onu aşmaya çalışıyoruz şimdi. Küçüğün altını degistirirken yahut uyuturken denk geliyor çoğu zaman yakalayamıyorum maalesef. İki çocukla zor muş. Bi de bizimki günde rahat 3 kere kaka 10 kereden fazla çiş yapıyor normal mi bilmiyorum o da

CANIM GEÇMİŞ OLSUN .dün akşam 8den 11e kadar hastanedeydim.evimin yanı özel hastane yeni yapıldı ama bir kalabalık anlatamam ,ne müdürde ne personelde iş var ,acile gelenleri polikliniğe yönlendirip her geleni alınca bir kavga çıktı sonunda ,doktor iyi memnunum ama personel rezalet .perişan olduk valla ,ikizler babayla evde ben hastanede .doktor bana da çok çabuk ciğere iner çünkü çok ufak ilaç da veremiyoruz buhar vericez 2 gün ve de iğne dedi , buharda da ufaklık durmadı ağladı mı 15 dakikada olucak şey oldu 45 dakikada .yorgunluktan öldüm ,bi de oturunca kaydırıyor kendini durmuyor ,bi saat kucağımda bi elimde maskeyle buhar vermeye uğraştım .eşim de evde danaları yedirmiş uyutmuş sağolsun bi de arıyor beni aşkım herşeyi halletim canını sıkma sana meyve yapayımmı gelince yersin diye .Rabbim nazar etmesin bu adamı arasam bulamazdım çocuklarım babadan yana çok şanslılar akraba olmasa da babaları onlara yeter ..neyse diyeceğim o ki hiç ihmal etme en ufak şeyde atla git doktora ,ciğere inerse biliyorsun hastanede tedavi edilmesi gerekir ..karbonatlı su işe yarıyor canım baya toparladı karnımı ,kiloda da emzirdiğimiz için yavaş yavaş verdirsin razıyım sütü azaltmasın ...
adı ne bu şampuanın merak ettim ,ben de denedim bir çok şampuan kendimi bildim bileli bende de saç dökülmesi var ..

canım şu eşinin kafasına taş düşmesi için dua ediyorum ,umarım zamanla sana yardımcı olur yoksa kadınların işi zor gerçekten .tuvalet işine gelince çok uğraşıyorsun kaç gün oldu biraz daha büyüse çok daha çabuk öğrenmez mi ,benimkiler çok hazır aslında ama malum bebekle çok zor ama nisan gibi havalar ısınsın hemen öğreticem ben ne olursa olsun .ahh ahh o günde kırk kere yapan bebelerden bende 2 değil 3 tane var :) ufaklık da çok yapıyor öldüğümün resmidir :))
bir sürü şey yazıcaktım uçtu aklımdan .sabah yine buhara gittik .evimin yanı hastane ama 10 da gittik 12 de geldik ,biraz bekliyorsun ,e buharda da oğlan arıza çıkarıyo derken bu saat oldu ,neyse iyileşsin de yeterki ,akşama yine gidicez mecbur ..akşama kısır ,dızmana ,tavuk göğsü ve makarna salatası yapıcam ,çok canım çekti gün menüsü yapayım dedim :)
bu ara ben de full aktivite odaklıyım sıpalara ,bloğumda var merak eden bakabilir ..:)
hele bi fotom var 3 çocukla bi yandan bi ayağımla ufaklığın beşiğini sallarken bi yandan aktivite yaptırıyorum danalara :)
vay anam vay bu sıpalara hakkımızı sittin sene ödeyemezler :) aman iyi olsunlar da hiçbişeycik istemiyorum onlarda nn.
dün bütün evi kaldırdım yine ,bi tek camları kapıları silmedim onları da geçen hafta silmiştim . evi ellerimle sildim süpürdüm dip köşe ,anam ağladı 150m2 lik evde ama olsun tertemiz oldu .4 makine çamaşır yıka katla ,bu ara iki gün peşpeşe balık yedik ,ilk gün hamsi buğulama ,dün de barbun balığı ama bi türlü balığa doyamadım ,sanırım evde her gün balık pişiricez :) tam bir balık ailesiyiz valla ..
dün netten oğluma çıngıraklı bileklik ve çorap siparişi verdim çok hoşuma gitti bakalım nasıl bişey ,bi de pelüş çıngırak oyun halısına arabasına asarım diye ..çıngır çıngır çıngırdasın tosun paşa bakalım :))
bu arada eşime diyorum ki hayatım temizlikçilerden güzel iş çıkardım bana 130 tl borçlusun :)
aldığım cevap çok hoştu ama :)) tost yaptım ıhlamurla hüpleticem

Ben rezene anason da veriyorum 2-3 Kaşık.
Yarım Çay bardağı suda yarım çay kaşığı kimyonu ve 4/1 Küp şekeri kaynatıp ılıtıp veriyorum, baya farketti.
Minicik biberonlar var ya onlardan veriyorum emzirmedenönce acıktığı için içiyor, kaşıkla ne versem çıkarıyor ağzından.
Yemekten önce veriyorum ben sonra hem yiyor hem gaz atıyor

Canım evde kolay olursa işte dışarı çıktığınızda vs kaçırırsa üşütür Allah korusun bi kere başlamışsın artık Bırakma bu ÇİŞ Vakası başlayıp bıraktıkça içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
3 yıllık evlilik ve 2 çocuk senide ayrıca tebrik ederim inşallah eşinlede aranızdaki bütün Anlaşmazlıklar hallolur anannem rahmetli el ocağı yakmak zordur yavrum derdi.
Birde koca nın koca koca taşları olur iyi bişey olsa niye Gül dememişler gonca dememişler derdi canım anannem nurlar içinde yat inşallah ...
Erkekler zaten çok farklı duygu ve düşüncelere sahip ler zaten ayak uydurmak zor birde böyle sorumluluğun büyük kısmını kadının üzerine yıkıyorlar ya dahada zorlaşıyor herşey ama maşallah üstesınden geliyorsun anladığım kadarıyla ..Rabbim yardımcın olsun yardımcımız olsun inşallah
Hangi şampuanı sipariş verdin ve hangi şampuanı kullanıyordun merak ettim ??

Canım ben istiyorum ama bi taraftan da gözüm korkuyor yok bacım ne yardımcısı annem 8 yıldır hatta 9 olacak nerdeyse ilk defa bu kadar uzun kaldı bende zaten hasta Kadıncağız Allah düşürmesin ama bakıcı vs konusunda da çevremde çok çalışan anne var komşumun bir tanesi heralde 10 olmuştur değiştirdiği bakıcı evini soyup gidenimi ararsın pisini mi ararsın konu komşuya arkasından laf edenimi ararsın yani Rabbim düşürmesin
Ben isteyerek yaptınız zannediyordum 3. Yü böyle erkenden demek kaza kurşunu..

Anaaaamm sizin maç hayatı bitecekse bizde hiç kalmaz o zaman
Canım İngiliz karbonatlı normal karbonattan farklı mı??
Birde günde hem yemekten önce hem sonra içiliyorsa yarım litreden fazla içebilirim değil mi?
Benim iştahım çok açıldı bu aralar ya aslında bana iştahımı biraz kapatacak bi formül lazım

Benimki de kaşığı hiç sevmiyor yaaa bir hafta sonra yoğurt ve meyve püresine başlatacağız biberonla denerim bu tarifini canım sağolasın

Geçmiş olsun canım yaaaa nasıl üşüttü bu kadar ??
Yoksa Çocuklardan mı mikrop aldı??
Bizde Balığı çok çok seviyoruz hatta ben Balıkçı kızıyım babam hala balıkçılık yapar :)
Ama evden kokusu 3 gün çıkmıyor büyük fritöz aldım pencereyi açıp önünde yapıyoruz yinede kokuyor ev 3 gün sen nasıl gideriyorsun kokuyu bir önerin var mı?
Güle güle kullansın oğluşun çıngıraklarını..

Sormama gerek yok kullnirm denerim 7bucuk kilo 65 cm cnm
Maşallah kuzuya canım inş gazi da geçer

Hayırlı olsun eviniz. İnş alıp tasinmissinizdir bu devirde ben gb kiralarda sürülmek zor dişleri kasiniyor emmiyor evet ama daha dur.en az 2 3 ay daha çekicez sonra da 18 aya kadar her huysuzluga diş diyeceğiz

Kizlar gelemedim isyerimi devredeyorum ....kizlsr yarin saglik ocagina gidiyorum 3 ayda asi yapiliyomu ben unutmmusum yaa kafam durdu
Hayırlısı olsun canım niye ki Bi müddet sonra calismayacak msn? 3 ayda kontrolü var sadece

Yaa çılgın senin başlığın altında Cumbo ve.diğer arkadaşların bebeklerine de geçmiş olsun diyorum iki bebeyle yazarsan unutuyorsun işte Aah ah o kocam ben de dün olanları anlatayım. 2 de aradım sipariş vermek için eve geldim asagidayim dedi. 2 buçuk ta eve geldi kapı önünde park edecek yer aramış durmuş karar verememiş ,pes. Sonra dedim karnım aç balık getir yapayım hemen yoksa Oğlanla kendimize yemek yapalım açım. Dur sifonu tamir edip gidiyorum dedi. Sonuç 4 te evden çıktı köşedeki 4.balıkçıların balığı alıp eve gelmesi 4.50 oldu. Oğlanı 2.kere emzirdim bu arada benim tansiyon yerle.bir.oldu açlıktan. Bi balığın köşedeki balikcidan eve girmesi tam 2buçuk saat aldı :-( tansiyon düşünce yükselişin diye apar topar ne varsa yedim dinlenmeye geçtim mecburen tabii küçüğü de yanımda uyuyarak dinlenme sizmisim. Balığı hazırlamış sağolsun 600gr kızartması 1.5 saat sürmüş 3 tencerede. yıkayıp hazırladığım salata malzemeleri malzeme olarak sofraya gelmiş bi kalktım daha çok sinir oldum. Üstelik balığı da yemiş bana 4 tane falan kalmış ben ne yapayım bu adamı atsan atılmaz satsam gerçekten satılmaz. Balık bitti aç kaldım başka yemek de yok balık yumurtası koymuş balıkçı. Başta tiksinmistim hiç etmedigim için onu kizarttim salatayi yaptım kendime ama kafa 1500. Z.yağı bile koymamisim aceleden gözümü kapatıp yedim yumurtaları açlıktan :-( bugün de doymadım diye balık istedim biri fırın biri kızartma iki çeşit balığı yanında sağlanmasıyla yapıp minigime uyutmak toplamda 20 dk mi aldı bana bi baksa ben bütün eve bakicam Allahın izniyle de ne yapalım benim de imtihanim bu adam. Keşke seninle iyi.olsaydık da kayinvalidem le.kötü olsaydık hiç değilse ev dışında kalırdı diyorum. Hele geçen gün gittiğimiz lokantadaki rezaleti anlatsam komedi. Bi gün vakit.kalırsa anlatırım gulersiniz biraz

Önce sampuandan başlayayım. Gliserin bile bitkisel diye yazmazsa domuzdan elde edilebiliyormus. Raen kullanıyordum güzel.kopuruyor saçlarım da pırıl pırıl. Şimdi Gliserin olmayan ardicli çıkarmışlar bi tane ondan bi tane de bitkisel Gliserin diye yazan ecosert sertifikalı parfumsuz urtekram bebe saç vücut şampuan aldım tüm aile saç ve dus olarak kullanırız işte
Dışarı çıkarken de çiş yaptırıp çıkıyorum 1 saate geri dönüyorum yahut çiş kulodu giydiriyorum. Kaka saatleri benzer oluyor genelde o saatte kakayi yapıyor dışarı firliyoruz geçen restorandaki rezalet ev yle.ılgili zaten.
Ananenin diline sağlık nur.içinde yatsın. Derdi var da kimseye bakmaz bende de sigorta gevsektir biraz çabuk atar salt er geri çabuk.düzelir o halimi de çekiyor. Ne yapalım Allah kurtlu baklaya bile kör alıcı vermiş bizimki de o hesap tencere kapak işte daha demin elime verseler bi.kaşık suda bogacaktim şimdi gidip yanında oturacağım daha bile o surat yapar bana.

Geçmiş olsun canım yaa inşallah bir an önce iyileşir Kötüye gitmez insan minikler hasta olunca ne yapacağını şaşırıyor değil mi ..

Canım ya valla kusura bakma ama çok gamsızmış sen o kadar saat açım açım de dur adam saatler sonra getirsin onuda yapsın yesin birde üstüne bu kadar bulaşık iş çıkarsın sana çok sinir bozucu bir durum gercekten Yürekten söylüyorum Rabbim yardımcın olsun
Bide naz yapacak surat yapacak bunca şeyin üstüne öylemi Ayyy çok sinir bi durum yaaa
Senin sütün bu kadar strese iyi bile geliyor valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…