- 6 Kasım 2014
- 839
- 448
- 73
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #3.301
Canim benimki de sabaha karsi ihhhh ihhhh basliyo. uyumuyo. baslasalar bi donmeye rahatlasakSenin gaz ne âlemde :) benim son surat devam . nurse sise bitti gaz bitmedi bıraktım bende .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benimki de sabaha karsi ihhhh ihhhh basliyo. uyumuyo. baslasalar bi donmeye rahatlasakSenin gaz ne âlemde :) benim son surat devam . nurse sise bitti gaz bitmedi bıraktım bende .
EE donmede gecicekse nie 9ay çeken varki?Canim benimki de sabaha karsi ihhhh ihhhh basliyo. uyumuyo. baslasalar bi donmeye rahatlasak
Evet canim benim de seyreklesti tuylerim zaten azdi ama simdi ayda 1 kez agda yetiyo rahat rahat.saclarim cok sukur dokulmuyo ben vifamin kullaniyorum ama dr un tavsiyesiyle belki ondandirgünaydın herkese .oğlan 4ten beri ayakta yeni uyudu ,o da iş yaparken yanıma aldım gürültüye uyudu ya da dayanamadı ,nefes alamıyor garibim sürekli burnunu açıyorum ama zaman alıcak iyileşmesi sanırım ...
cumbo canım rüyamda seni gördüm valla yanımda gibiydin inanırmısın ..
size gelmişim evde çocuk 4 tane haberin olsun:) iki tane de yardımcın var yanında ..balık yapmışsın ama çok kılçıklı bir balık ,güya ufaklığa yedireceksin ama ufaklık 7-8 aylık ve erkek bebek .neyse banım bu çok kılçıklı istersen başka bir şey yedirelim bebeğe .evin darmadağın :) sen ordan oraya koşturuyorsun. ayyy saçma sapan bi rüya işte :) ama seninle olmak güzeldi be yaaa :)))) dün çikoltalı milföy yaptım bayıldım yaa çok az yapmışım ,bugün beyaz çikolatalısını da ekleyip yapıcam bi tepsi :) daha önce de sormuştum ama cevap veren olmadı tekrar sorayım ... kılım tüyüm çok azaldı bu hamilelikten sonra ,resmen döküm döküm dökülüyor ,saç da öyle diğer yerler de öyle ,yaradı bu durum tabi ,kaşım bile bir aya anca gıdım gıdım uzuyo ,oğlan tüm vitaminlerimi emiyo ,sizde de saç dışındaki yerlerde böyle bir durum var mı
Gececek canim olumlu dusun biraz seninkinin Istahi nasil? Benimki sanki ayni gibi kilo almiyo gibime geliyo canim sikiliyo [/QUOTE][QUOTE="edsofi, post: 38335504, member: 573813I]EE donmede gecicekse nie 9ay çeken varki?
Ayyyy benim inanılmaz dokuluo sen ne kullanionki canmEvet canim benim de seyreklesti tuylerim zaten azdi ama simdi ayda 1 kez agda yetiyo rahat rahat.saclarim cok sukur dokulmuyo ben vifamin kullaniyorum ama dr un tavsiyesiyle belki ondandir
Allah yardımcın olsun ama ben nurseyi tek başına kullanmadım flatuben ile birlikte kullandım bence flatuben daha etkili idi flatubeni 8 saatte bir 20 damla şeklinde veriyorsun gayet rahatlatıyor doktoruna bir sor istersen.Ay hatırlamak bile istemiyorum canm bende yarim koydum çok kotu oldu . nursede yaramadı
Hoşgeldin canım nasılsın merak ettik seni döndünmü Tr'yeslm kızlar epey oldu yazmayalı okumayalı umarım herkes iyidir bebeklerimiz 4 ayın içinde aşağı yukaru benim ki 3 ayı 2 gün önce bitirdi
hamilelik kilolarım hepsini loğusalıgımda verdim 40 ım çıktıgına 75 kılodan 59 a dusmustum sımıdı 61 lerdeyım kı hamıle kalmadan oncekı kılom bu konuda çok mutluyum 3 ayda 2 kerede adet gördüm sezeryandan da sıkıntı çıkmadı çok şükür yalnız kel olcam 3 haftadır inanılmaz saçlarım dökülüyor bariz açılma oldu kafamda
oğlumda genel olarak kolay bır bebek yada bana öyle geliyor gazlı falan değil bazen çıldırmış gibi ağlama krizlerine giriyor 1 saat susturamıyoruz ağular gülümsemeler başladı henüz dönmeye başlamadı ki hiç heycanla beklemediğim bir durum yalnız bırakıp tuvalete bıle gıdilmez herhalde anne sütüyle besliyorum allahın bir mücesi emzirmek yattıgum yerden dayıyorum agzına gece istifime bile bozmadan uykuya ikimizde devam ediyoruz bebekleri emmeyen sütü gelmeyenlere allah yardım etsin emzirmek bebeğe terapi gibi birşey
umarım herkesin keyfi yerindedir
Sormama gerek yok kullnirm denerim 7bucuk kilo 65 cm cnmAllah yardımcın olsun ama ben nurseyi tek başına kullanmadım flatuben ile birlikte kullandım bence flatuben daha etkili idi flatubeni 8 saatte bir 20 damla şeklinde veriyorsun gayet rahatlatıyor doktoruna bir sor istersen.
Maşallah kusmuyor demekki bebeğin o kadar Gazlı olmasına rağmen Gelişimi gayet iyi demişsin kaç kilo ?
Boyu kaç cm?
Maşallah canım çok iyi inşallah gazıda biter tamamen rahatlarSormama gerek yok kullnirm denerim 7bucuk kilo 65 cm cnm
Benim bacaklarimda hic tuy yok zaten kendimi bildim bileli diger yerlrde de bazen elime bile geliyo dokuluyoEvet canim benim de seyreklesti tuylerim zaten azdi ama simdi ayda 1 kez agda yetiyo rahat rahat.saclarim cok sukur dokulmuyo ben vifamin kullaniyorum ama dr un tavsiyesiyle belki ondandir
Canim 6kilo suan 3kilo dogmustu u ay 800gr aalmis.bizde tombis bebek yok ailede genetik sanirim.kilosuna gore boyu uzun .ayni babasi gibi olucak esim de 1, 80 ..otribebe var evde ama kullanma o sadece on kismi acar arkalari acamaz bol bol serum sık birak cekme genzine aksin akinca oralari da acar oksuruk de azalir cekersen burnu tahris eder dedi .ben de bir tupu bir seferde yari sini bir burna yarisini bir burna gunde 3kez kullaniyorum.burnuna iyice sokuyrmki taa iceri aksin.Çılgın maşallah güzel uzamış boyu kilo da almış mı ?Geçmiş olsun kıyamam yaa neyle açıyorsun burnunu doktor otribebe önerdi bize aldık ama çok ağladı burnunu temizlerken bende süt akıtarak çıkarıyorum daha rahat çıkıyor.
Bana doktor emzirdiğin sürece balık yağı be vitamin kullan dedi ilk ay kullandım hic dökülmedi saçım sonra gazıydı sazıydı derken unuttum hep içmeyi ama başlayacağım yine çok saçım dökülmeye başladı benimde diğer taraflar hala aynen çıkıyor ama ...keşke onlar dökülse
bizimki de seviyo oyun halisini .ikizlerden kalani kullaniyorum ben .esim yeni alalim diyo ama gerek yok .bir iki cingirak astim elinin yakinina vuruyo vurmaya calisiyo.bikac ay cingiraklarla oynayacak suan baska bisrye gerek yok cunku daha ellerini bile yeni kesfediyo.bir ay sonra eline tutabilecegi cingiraklar verilebilir.tutmayi ogrendikce cingiragi sallar sesi ilgisini ceker .6aydan sonra emekleme oyuncaklarina geceriz artik.Günaydın arkadaşlar
Maşallah kuzum oyun halısını çok seviyor siz oyuncak aldınız mı hiç?
Bu dönemde neler alınabilir yada neler almayı düşünüyorsunuz ??
Eyyy masallah tosuncuga :)Sormama gerek yok kullnirm denerim 7bucuk kilo 65 cm cnm
Canim hali elimize bugun gecek Insallah. Onun disinda tiny love muzik kutulu donencemiz var onu da cok seviyo.kutu ayri da kullanilabiliyo muzikleri cok guzel her tur muzik klasik dunya beyaz gurultu ninni falan. Bunlarin disinda vardemin cingirak setini aldim 10 cesit cingirak var icinde bazilari dis kasiyicili guzel bisi suan alip oynamadigi icin ben yetisebilecegi yerlere iple astim cok guzel oynuyo tavsiye ederimGünaydın arkadaşlar
Maşallah kuzum oyun halısını çok seviyor siz oyuncak aldınız mı hiç?
Bu dönemde neler alınabilir yada neler almayı düşünüyorsunuz ??
Maşallah canım benim ki oyun halısından sarkan çıngıraklı oyuncağı yakalıyor Ağzına götürmeye çalışıyor biberonunu da arada kendisi tutuyor maşallahCanim hali elimize bugun gecek Insallah. Onun disinda tiny love muzik kutulu donencemiz var onu da cok seviyo.kutu ayri da kullanilabiliyo muzikleri cok guzel her tur muzik klasik dunya beyaz gurultu ninni falan. Bunlarin disinda vardemin cingirak setini aldim 10 cesit cingirak var icinde bazilari dis kasiyicili guzel bisi suan alip oynamadigi icin ben yetisebilecegi yerlere iple astim cok guzel oynuyo tavsiye ederim
Benimki donence canim ve muzik kutusu. Ben de projektorlu bisi bakmistim alirken ama onlarin oyuncaklari cok cekici degildi. Bunun oyuncaklari cok buyuk cok renkli muzik kutusu da baya uzun omurlu kullanilir. Ama sen simdi alacaksan donenceye gerek yok cunku bikac aya uzanip yakalicaklar tehlikeli bile olabilir. Sen muzikli bi projektor al bence ben de bikac ay sonra dusunuyorum.Maşallah canım benim ki oyun halısından sarkan çıngıraklı oyuncağı yakalıyor Ağzına götürmeye çalışıyor biberonunu da arada kendisi tutuyor maşallah
Yazdığın dönenceye bakacağım kızımdan kalan vardı tavana Işık saçıp dönüyordu içinden saçılan resimler dönmez olmuş sadece müziği var ve ışığı tavana yansıyor o kadar eşim içini açıp bakacaktı öyle kaldı olmazsa yenisine bakacağım seninki sadece dönencemi tavana ışıkta saçıyor mu??
Maşallah canım sağlıkları yerinde olsunda kilo hiç önemli değil bencedeBenim bacaklarimda hic tuy yok zaten kendimi bildim bileli diger yerlrde de bazen elime bile geliyo dokuluyo
Canim 6kilo suan 3kilo dogmustu u ay 800gr aalmis.bizde tombis bebek yok ailede genetik sanirim.kilosuna gore boyu uzun .ayni babasi gibi olucak esim de 1, 80 ..otribebe var evde ama kullanma o sadece on kismi acar arkalari acamaz bol bol serum sık birak cekme genzine aksin akinca oralari da acar oksuruk de azalir cekersen burnu tahris eder dedi .ben de bir tupu bir seferde yari sini bir burna yarisini bir burna gunde 3kez kullaniyorum.burnuna iyice sokuyrmki taa iceri aksin.bizimki de seviyo oyun halisini .ikizlerden kalani kullaniyorum ben .esim yeni alalim diyo ama gerek yok .bir iki cingirak astim elinin yakinina vuruyo vurmaya calisiyo.bikac ay cingiraklarla oynayacak suan baska bisrye gerek yok cunku daha ellerini bile yeni kesfediyo.bir ay sonra eline tutabilecegi cingiraklar verilebilir.tutmayi ogrendikce cingiragi sallar sesi ilgisini ceker .6aydan sonra emekleme oyuncaklarina geceriz artik.