2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Canım terleme genetik geçen tvde izlemiştim ne güzel sss ise yaramış gündüz uykularinda da dene bakalım inşallah olur bana da anlat ama:)

herkesin en büyük sorunu olan uyku düzeni konuşulmuş.ben de nacizane bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak istedim tecrübesiz bir anne olarak.Bebeklerin ilk 3 aylık dönem de 50-60 dakikalık uyku döngüleri oluyormuş.yani 50 -60 dakika bir hafif uykuya geçiyorlarmış daha sonra tekrar derin uyku.hafif uykudan derin uykuya bizim gibi kendiliğinden geçemeyebiliyorlarmış.Eğer 1 saat uyuyorsa bebeğiniz sonra uyanıyorsa tekrar emzirmeden altını değiştirmeden hangi yöntemi kullanıyorsanız aynı şekilde tekrar uyutmaya çalışabilirsiniz.Benim kızımda işe yaradığı oluyor.Hatta böyle 45 dakika sonra falan kontrol edip hareket ediyorsa pışpışlayabilirsiniz de belki.Benim kızım da çok bariz bu döngü var.
bi de bebeklerin ilk uyuduklarında derin uykuya geçmeleri 20 dakikayı buluyormuş.bundan daha az uyuyup uyanıyorsa hiç derin uykuya geçmemiş olabilir belki.Uygulanan yöntem biraz daha uzatılarak bebeğin derin uykuya geçmesi sağlanabilir belki.
benim kızımda da el emme bir ay kadar önce başladı.hatta bu hafifi uykuları sırasında el emmeye uğraşırken uyanıyordu.Bir de eldivenliyken de elleri çıplakken de ememiyordu.Sonra biraz unuttu şimdi daha köt bir şekilde devam ediyor.Hatta kafa sallayarak emmeye çalışınca ben de acaba diş mi diye düşündüm.Ayrıca benim kızımnda emzik almıyor hiç alacak gibi değil dudağına dediği an yüzün ekşitiyor.

benim aklım ermiyor bu bebilere... 9.30 da uyuyan bebek hala uyuyor. arada bir mızırdandı sshhh yaparak devam ettirdim. ama hep yanındayım işte o saatten beri. mamarooda sallanmaya devam ettiği için mi acaba bukadar uyudu dedeim. en son bir yarım saat kadar önce iyice açtı gözlerini uayndı sandım.aldım emzirdim 5 dk kadar baktım gözler kkayıyor. koydum koltuğun üstüne yarım saattir de orda uyuyor.galiba banaders vermeye çalışıyor. beni zorlama ben canım istediği zaman,istediği yerde uyurum diyor. bilsem bu kadar uyuyacak bende yatardım yanındaki koltuğa. hep böyle yapıyor zaten. uyuyacağımı hissettiğinde 20dkdakalkıyor. yok ben göze almışsam oturmayı saatlerce uyuyor...neyse bir gün daha buyudü iştr,öyle bakmaya başladım duruma ben seviyorum keratayı

Yavas yavas uyku duzenr giriuyor bak yüzüstü yatirmayA gelince benim ikixler dogduklarindan beri yuzustu yatiyorlar ben de oyle yatarim bana cekmisler.yuzustu hem gazi cikar hem bebeklrr seviyo rahat ediyorlar.nefes almada bisey olmaz .kafadini bi yarafa çevirip bu rnunu acik birak yeter.benim büyük oglummun da kafasi terler ufakligim da ayni.ben degistirmiyorum .genetik sanirim bu .

he birde şunu diyim,kucağımda uyuturken battanıyeye iyice sardım,neredeyse kundak gibi oldu. o kımıldamaya kalktıkca ben de onu sıkıca kucakladım. her açılma çabası olumsuz sonuçlandı yani.belki bununda etkisi vardır.

Canım son anlattıkların aynı benimki:))

Bunların hepsi internette var evet hepsini okudum ben de ama uygulamak mesele

Canım son anlattıkların aynı benimki:))

iyi geçinmrye çalışalım bari. bükemediğimiz eli öpmekten başka çare yok. bu arada bir oyun halısı ve bir basit dönenceyle bu gün ve dün de öyleydi yaklaşık 2 saat verdi bana ufaklık. yemek yaptım,eşimle beraber yemek yedim. bu bile bişeymiş .

Super canim donence kesinlikle benim de hayatimi kurtariyo. Oyun halin ne marka memnun musun

Canım nası uyuttun akşam bebisi

merhaba bende eylül annesiyim.bu forumu yeni keşfettim.paylaşımlar çok güzel eğitici.umarım ben de faydalanırım ve deneyimlerimi de sizinle paylaşabilişrim.ben de ayagında kundaklayıp sallayan anneler arasındayım umarım 3 ay dolunca düzene sokabiliriz...deeneyimlerimizi paylaşalım lütfen.buarada sütüm de az neler yaptım olmadı..denemediğim şey kalmadı..emzirip üstüne mama veriyorum.buşekilde yapan varmı? yaklaşık60-90 cc mama veriyorum.siz nekadar veriyorsunuz 3 saatte 1?

Hosgeldin canim.topige bereket geldi valla hergun yeni birileri geliyor maşallah.
Selam gencler:]]
Jabg hergun yeni bir vukuat yazmani bekliyorum heyecanla:]] bugünü bos gectin .
Cumbo canim ses ver deneme bir ki.
Esmankara vardi aklima geldi o da yok uzun zamandir ..
Ben ayniyim muhtardan haber cikmadi bekliyorum evimiz de satis süreci duraksamada .dua edin hayirlisiyls satalim.muallak işleri hic sevmiyorum.
Hic temizlik sirketinden temizlikci cagiraniniz oldumu ben bu ay denemk istyrm.memnun kalanlar var.malzemeleri de onlar getiriyormus sanırım

Canim hangi sehirdesin biz bu yaz esimin gorevi icin geldik elaziga bu eve tasinmsdan sirketle anlastik 3 kadin geldi malzeme falan onlardan dedigin gibi 250 tlye memnun kaldik ama camlara dikkat et bizimkini biraz sallamislar

Canim hosgeldin:) uyutma yontemimiz ayni hehe sevindim canim sutum artsin diye bol bol emziriyorum ve bol sicak dus ve dinlenme ve rahat olma fazla takintili olmama

: 498581"]merhaba bende eylül annesiyim.bu forumu yeni keşfettim.paylaşımlar çok güzel eğitici.umarım ben de faydalanırım ve deneyimlerimi de sizinle paylaşabilişrim.ben de ayagında kundaklayıp sallayan anneler arasındayım umarım 3 ay dolunca düzene sokabiliriz...deeneyimlerimizi paylaşalım lütfen.buarada sütüm de az neler yaptım olmadı..denemediğim şey kalmadı..emzirip üstüne mama veriyorum.buşekilde yapan varmı? yaklaşık60-90 cc mama veriyorum.siz nekadar veriyorsunuz 3 saatte 1?[/QUOTE]
Canim cc bilmiyorum emxirdigim icin ayrica benimki en fazla 2 saat sabrediyo.

Slm millet yeni gelenler hoşgelmis. Topige can gelmiş ben haberleri yazi cam da fırsat kalmıyor by gece de şarj yok hepinizi okudum sabaha aklımda kalanları yazarım çılgın en acilinden sana ve kızına geçmiş olsun

jang canım seni esefle kınıyorum :)))) topiğe can gelmiş ne demek bizi adamdan saymıyor musun :)) küstüm hıh :)) şaka bi yana şarjın bitmese şaşardım ,hatta telefonun kırılmasını ,bilgisayarının yanmasını filan bekliyordum ama sıfır hata ile günü kapattın :)) yıldızımız düşük anacım bizim ..:))

Çılgın canım bi baktım topik 4 sf falan ilerlemiş bi günde hoşuma gitti ondan dedim. Malum bırakıp gittiler bizi mona free esma :-( onları da.özlüyoruz ya Biz de en az 2 bebekliler her daim fırsat olmuyor yazmaya. Atkilar hayırlı olsun kuzum benimkine anneannem ormustu fotosunu atsam kiskanirsiniz o zaman 80 falan yaşındaydı şimdi vefat etti canım benim. Çok yazamayacagim deli gb oto koltugu arıyorum nette. Burada pek.mağaza bilgim yok haftasonu avm ye gideceğiz bilgim olsun suda hemen alıp çıkmayalım diyorum. E annem geli cumbonun dediği gb oturacagima daha çok yorulur oldum. Annem 5.kattaki evimden dışarı çıkmıyor inersem çıkamam merdivenleri diyerek. Bütün gün evde pasta börek yemekle uğra şıyoruz annem de çocuklara alışmaya çalışıyor. Haftaya 24 kasımda öğretmenliğe başlıyorum. 21 gün var maaş ödememek için çalışacağım. Dr antepte olduğundan rapor da alamıyorum burada bakalım belki rapor alacak birini bir yer buluruz şu an.yol izni devama ediyor. Geçen ay 10gün vermişti dr dikişlerin durumundan. Bu sefer şükür iyileşti sanki.onlar da kanamiyor artık. Yalan yere almak da istemiyorum ama geri ödeyecek durum yok şu an 18 bin borç aldık çoğu altın üzerine. Bi yükselirse ki yükselecek yandık biz. Maaşı hemen altına çevirip acil olanlardan birine verdik mecburen. Kaldık şimdi böyle bakalım pzt müdür le konuşalım da ne olacak nasıl olacak bi duruma bakalım. 10 gün hiç değilse çalışıp 10 gün de sağlık ocağından rapor alayım diyorum.
Tracy den bol bol konuşulmuş iki bebegimi de onun rehberliğinde büyütüyorum benim kafama çok yatıyor. Hıı bu ara benim küçük prensim emzik emmeye karar verdi sen emzigi tut 10 dk sonra ben emerim diyor. Küvet de geldi ananeden. Fileyi taktım tek başıma yikadim walla ohh mis. Anca dinleniyorum 4 gün 4 gece 1.5 saat uykuyla yaşadım dün uyudum bu gece yine hortladim yatakta. Büyük oğlan da az düzene girecek gb. Ne zaman gündüz uykusuna alissa o saat bişey oluyor o gün mecbur atlıyor dr randevusu vs gb. Bakalım anane buradayken temizlik duzen mevlüt yapmayı düşünüyorum. Komşu pek kimse gelmez burada diyor ama. Genel temizliğe ancak haftasonu başlarım büyük adamla parka gider küçük ananede kalır ben temizlik yaparım.
Bişey daha var bilgisayar gene bozuldu 3 gün tamirdeydi dün geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…