- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #3.061
Canım aynen benimki de öyle benziyolar sanırım bu sabah ilk kez 5 ten sonra 7 ye kadar uyudu aşırı mutlu oldum inşallah yarın sabah da öyle olur şu 3 ayi bi doldursunlar güzel bi eğitime cekelim:) sabır ve kararlılıkla basaririz evelallahnerdeeee 3 saatlik rutin bizde canı istediğinde sıkıysa verme. ortalığı katıyor birbirine. ufff bu uyku konusu beni çok geriyor. gecen hafta pzt salı 2 gün o kadar güzel uyudu ki rutine binmişti.çarşamba bütün gün uyumadı. aynı şeyleri yapmıştım oysa ki
her agladiginda gitmeyrceksin bekleyeceksin mesela.bi sure sonra aglamalari azaliyo ve aglamayi birakiyo.atiyorum once onbes dakika agliyo sonra on sonra bes.bakiyorki aglamakla cozulmuyo vazgeciyo.bebek aglar aglamaz gitmeyeceksin gideceksen de bi sure aglasin oyle git ki aglar aglamaz istedgnin yapildgni anlamasin yoksa bunu hemen kullanmaya kalkiyo .bebek oldgna bakma adi bebek ama cok akillilar:]]tabi tabi maaşallahhhhhhhh. ağlatmak derken biraz anlatırmısın? ben bu gün denedim . bıraktım kendi haline. ağladı ağladı avazı çıktığı kadar bağırdı.yine aldım kucağıma. kırk taklaatıyorum . yok yine uyumuyor.
benimki de karsi kirk kere elini cikarip emzik dusuruyo kirk kere kundagi yeniden yapiyorum.tam boynundan yapiyorum sikica elleri acilmiyo ozaman.bi kere benimki kundağa karsı. ellerinş içeri sokamıyoruz. bana çekmişhep dışarıda olacak battanıyede falan. işte en büyük hatam, yarım kundak yapmamak
kiz masallah sana..atkilar da supet olmus valla ellerine saglik..benim oglN da seninki hibi yapisiyo opuyor..gerci biz hep oyleydik ama az da olsa kiskaniyor denekki..Gelelim bana:]] sabahtan beri yaptiklarim : 4 makine camasir yika katla, 4gomlek utule, makarna patates oturtma komposto yap, etrafi sil supur , dusa gir , birazdan da ufakligi yikiycam.cok yorgunum dun gece oglan 3kere kalkti ama ne kalkma aglak zirlak.anne de anne.yanina yatyrm tam daldi diyorum hatta horluyor ama kalkar kalkmaz gozunu acip anne diye agliyo.kiskaniyo sanirim.gunduz de on kere opup sevip kucakliyo beni.normal adam gibi iki eli iki cenemde tutuyo annem diye seviyo opuyo sariliyo, saclarimi oksuyo, emzirsem emcek valla:]]] ufaklik da sabaha dogru 6-8arasi uyumuyo mir mir yapiyo.iyice kundak yapiyorum ama ne yapip edip tepine tepine kundagi aciyo elleriyle emzogi ittirip atiyo.cok hareketli masallh ikizleri gecicek.gozleriyle sag sol arka on beni takip ediyo, odasindan cikar cikmaz mirlamaya basliyo? Acayip insan istiyo yaninda, , surekli opcen kokluycan konuscaksib istiyo, beni görür görmez gülmeye basliyo ve yanindan gidene kadar guluyo, agu magu ses cikariyo tepki veriyo.
Dun bi de banyo gunumuzdu sel gunune dondu.cocuklara kuvete su doldurup bi saat kuvette oynatip oyle yikiyoruz cok seviyorlar.ikidebir anne bici bici diyorlar.hem hava soguk hem de yorgunluktan haftada bir yikiyoruz yikamisken eglensinler diyoruz.dun oglan ağladı emzireyim diye iceri gittim esim de lavabodaydi.5dakikada ellerindeki kovalarla tum banyoyu suyla doldirmuslar.iki saat banyonun suyunu cektim temizledim .ayy bi de atki ordum atkilari bitti cok sukur.siradan ama iş gorsun yeter .esim sen os yapma hastasisin bu kadar seyin arasina bi de örgü soktun diyo:]] annem de boyle ona cekmisim hic bos duramiyorum.karadeniz kadiniyiz iste caliskaniz .
burdayiimmmmm.annen gelsin de insallah isone yarar dinlenirsin..extra yorulmasan bari...benim annemlerde haftadonu gelceklermis..Yaa Cumbo nerde yaa :-( gelmiyor uzun zamandır. Büyüğü yan komşu aldı küçük salincakta dip köşe temizlik yapıyorum çok şükürbi oda bitse yeter bana bugunluk. Babam aradı annem akşam otobüse binecekmis yarın bizde yani azıcık uyurum 3 gündür 20 dk da bir uyanıyoruz gece gündüz daima mahvoldum artık bugün dayanacak hal kalmadı ne bende ne adamda :-(
ayy cok gecmis olsun canim..insallah otekilete bulasmaz yaa...Bisey yok bi yoklama yapayim drdim :]] benim kiz gece kusmus babasi temizlemis bu sabah ishalide basladi hicbisey yemedi hasta sanirim, ufaklik da dun bi kustu tum midesi bosaldi sipanin , usuttulermi anlamadim, kresten gelicekler bizinkileri ozlemisler kek yaptim tarcinli, sabahtan beri uc bebe toplamda 12bez almisim saka gibi
bana da bana daaaaJangseni merak ediyrm facete resmin de yokwhatsup iin filanda mi yok .faceten bi resim atsana bana :]]
allah bagisladin xanim..valla jang ve cilgin anne ikisi de manken gibi onlara sorma kiloyu..bana soooooorrrr..10 kilo vetdim 10 kilom duruyor ama soyle bisry var zaten kilolu hamileckaldim..vetecegim 20 kilo var anlayacagin..Slmmm 24 eylukdecok sukur oglumu normal dogumla... kucagima aldim...kiloom kaldihala dogru durust veremedim.. sizler nasilsiiz :) hersey yolundami 2kizlerin nasil ..bebisi kiskaniyolarmi benim oglan arada bagiriyor aglmaa suss diyorum basim sisti diyor :) arada kimseye vermm kardesim benim diyor
Canım ben delice 26 kg aldigim için anca 16 sını verebildim diyet spor da yok 10 kaldı bakalım allah kerim
allah bagislasin xanim..benim kizim da 11 eylul dogumlu..merhaba. 12 eylül dogumlu bebeğim var. gunduzleri hiç uyumuyor desem yeridir. 15 er dklık kısa kestırmeler.. o da 2 3 sefer.sabah 6.30 da uyandı. 12 saati geçti 2 saat uyumamıştır. ne yapcağımı şaşırdım. hem emziriyorum hem de mama yiyor.ama yine de sankı çıldırmış gibi ellerini ağzına götürüyor ve ağlıyor. şu anda bile göğsümde. sırtı yere gelince başlıyor ağlamaya. aklıma dişleri mi kaşınıyor dıye geliyor. daha gecen hafta kontrolümüz vardı. görünen başka rahatsızlığı yok. diş için erken mı sizce,var mı ben gibi olan? ne emmede ne uyumada bir düzen tutturamadık. ben mı çok beceriksizim?
ben bu yeni yontemleri hic bilmiyorum..nadil bisey bu ..netten bakayim metak ettimisterim tabi sonucta bu ömürlük bir durum. keşke düzen ottutturabilsek. geç mi kaldık bilmiyorum. benim arkadaşım hoggun sshh pat yöntemiyle uyutuyor. bilmem benimki alışır mı
Inşallah olur canım. Bilmiyorum batıl mi sutum azalınca sıcak sutlac yiyip sıcak ni duş alıyorum. Cidden artiyo ya da bana öyle geliyo bi dene:)kizlaar yaa dun aksam sutum amiden gitti sanki..cocuk emiyo agliyo bi baktim sut gelmuyo..msma verdim birazcik susunca sut sagma makinesini actim..bir yandan aagiyorum bir yandan agliyorum...yok 3-5 cc anca geldi..oturdum bir demey dereotu yedim..simdi biraz dolu gibiler..insallah olmaz bi daha...
dogum sonrasi raporum bitti rapor almaya gidicem bugun..ocakta kura var onu da deneyeyim diyorum..insallah bu sefer olur..olmazsa istifa etmek zorunda kalicam cunku..
Bi de humananin still teasini içiyorum ben günde bi bardakkizlaar yaa dun aksam sutum amiden gitti sanki..cocuk emiyo agliyo bi baktim sut gelmuyo..msma verdim birazcik susunca sut sagma makinesini actim..bir yandan aagiyorum bir yandan agliyorum...yok 3-5 cc anca geldi..oturdum bir demey dereotu yedim..simdi biraz dolu gibiler..insallah olmaz bi daha...
dogum sonrasi raporum bitti rapor almaya gidicem bugun..ocakta kura var onu da deneyeyim diyorum..insallah bu sefer olur..olmazsa istifa etmek zorunda kalicam cunku..
yukariya yazdim yanlislikla yapicam sutkac sagol..Inşallah olur canım. Bilmiyorum batıl mi sutum azalınca sıcak sutlac yiyip sıcak ni duş alıyorum. Cidden artiyo ya da bana öyle geliyo bi dene:)
ven 5-6 kupa rezene iciyorum..steel tea de gunde bir bardak iciyorum...aslinda rezene ve dereotu ile cok iyi sutum oluyor..buyuk kuzuma hic mama vetmefim iki yasina kadar emzirfim bunlarka....dun ilk defa boyle oldu..umarim daha olmaz..Bi de humananin still teasini içiyorum ben günde bi bardak
Maşallah canım çok şükür benim de bol süt. Yorulduysan öyle olmuştur. Bi daha olmaz inşallahyukariya yazdim yanlislikla yapicam sutkac sagol..
ven 5-6 kupa rezene iciyorum..steel tea de gunde bir bardak iciyorum...aslinda rezene ve dereotu ile cok iyi sutum oluyor..buyuk kuzuma hic mama vetmefim iki yasina kadar emzirfim bunlarka....dun ilk defa boyle oldu..umarim daha olmaz..
Evet cnm ama ne ....zaman lazimmisCanım bişiler yapmak gerek valla hayatımda ilk kez gobegim var boş kaldığım an olursa canımı sıkıyor
Canm hic bir bebek kundagi kabul etmez ...hafif uykulu oldugunda kundakla hemen el cabukluguyla sonra emzir uykuya dalar Inslh benimki uyurda yanliz uyku arasi kisa yarimsaat ya uyur ya uyumzCanım kundak benimki de sevmiyo ben ayagimda sallarken tutuyorum kollarInı hafifçe öyle daha kolay daliyo
Tartildim vercegime 1 kg almışımEvet cnm ama ne ....zaman lazimmis
sagol canim.ah canim kizdan bana gecti sanirim otekileri birak .canim traccy hogg ablayi mutlaka oku bir suru yontrmi var kadinin ise de yariyorkiz masallah sana..atkilar da supet olmus valla ellerine saglik..benim oglN da seninki hibi yapisiyo opuyor..gerci biz hep oyleydik ama az da olsa kiskaniyor denekki..
burdayiimmmmm.annen gelsin de insallah isone yarar dinlenirsin..extra yorulmasan bari...benim annemlerde haftadonu gelceklermis..
ayy cok gecmis olsun canim..insallah otekilete bulasmaz yaa...
bana da bana daaaa
allah bagisladin xanim..valla jang ve cilgin anne ikisi de manken gibi onlara sorma kiloyu..bana soooooorrrr..10 kilo vetdim 10 kilom duruyor ama soyle bisry var zaten kilolu hamileckaldim..vetecegim 20 kilo var anlayacagin..
kilon kac peki
allah bagislasin xanim..benim kizim da 11 eylul dogumlu..
yuzustu yatirmayi denedin mi..
bizi. uyku cok sorun olmuyor maasallah...
genelde yuzustu yatirinca daha uzunvuyuyor..sirtusu gazi varsa uyumuyor.
ben bu yeni yontemleri hic bilmiyorum..nadil bisey bu ..netten bakayim metak ettim
ayyy aman bol su ic .yorulmussundur .ben de rezeneyi biraktim valla ama devam edicem iyi geliyor.onun disinda bisry yapmiyorum ne bulursam yiyorum valla:]]] ay canim ins ataman olur cok icten dua ediyorum olmasi icin.kizlaar yaa dun aksam sutum amiden gitti sanki..cocuk emiyo agliyo bi baktim sut gelmuyo..msma verdim birazcik susunca sut sagma makinesini actim..bir yandan aagiyorum bir yandan agliyorum...yok 3-5 cc anca geldi..oturdum bir demey dereotu yedim..simdi biraz dolu gibiler..insallah olmaz bi daha...
valla yakin olsan yapar getirirdim.nasil olsa yapa yapa sutlacta ehlilestim.sagol canim..helva yiycem bu sabah..gelirjen sut alayim da yapoayim sutlac..
cilgiiiinn nerdesin sutlac yap banaaaaaaaaa...
Ben hamile kalmadan once 70 kiloydum yanlizbenim boy uzun pek kilolu oldugum belli etmzdi simdi 81 kiloyumTartildim vercegime 1 kg almışım61 kg yum hamile kalmadan 50 ydim sen kaç kgsun canım
Canım benim boy 1.60 top gibi bişi oldum acil vermem gerekBen hamile kalmadan once 70 kiloydum yanlizbenim boy uzun pek kilolu oldugum belli etmzdi simdi 81 kiloyum
Geçmiş olsun canım bol sıvı tuket dinlensagol canim.ah canim kizdan bana gecti sanirim otekileri birak .canim traccy hogg ablayi mutlaka oku bir suru yontrmi var kadinin ise de yariyor
ayyy aman bol su ic .yorulmussundur .ben de rezeneyi biraktim valla ama devam edicem iyi geliyor.onun disinda bisry yapmiyorum ne bulursam yiyorum valla:]]] ay canim ins ataman olur cok icten dua ediyorum olmasi icin.
valla yakin olsan yapar getirirdim.nasil olsa yapa yapa sutlacta ehlilestim.
Gunaydin herkese.sabaha karin agrisi ve ishalle basladim cok kotuyum.bu ara herkes boyle sulardan mi acaba anlamadim.hamileyken bi olmustumya hatirlarsaniz ayni oyle oldum .umarim cabuk gecer.cocuklari tvnin basina oturttum ben de yanlarinda battaniyenin altindayim.mecbur kaldim tvye ayaga kalkicak halim yok.esim öğleden sonra gelicek.sureklu wcdeyim bi kilo birakmisimdir.cok kusasim var .
Cumbo canim yorgunluktan da vucut dusunce olur mu bu tip hastaliklar sen bilirsin doktorsun .bide bu tip ishal filan benden ufakliga gecermi.hani grip geciyor da bunu bilemedim.umarim gecmez.hastayim yatiyorum elim is gormuyoya sinir oluyorum:)) oyursamya popomun ustune ne var yapamiyorum kiziyorum kendime ama huy iste degismiyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?