2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Ayy çok seker canım atkilar :) Güle güle kullansinlar. Canım 5 saat uyuyosa gunduz daha ne maşallah süper:nazar:
Teşekkürler canim modelli değil kafadan uydurdum isimi gorsun yeter. Canim tekrar hesapladim 8-18:00arasi 4saat uyuyo cok degil aslinda bu aylarda sürekli uyumasi lazin

Yaa Cumbo nerde yaa :-( gelmiyor uzun zamandır. Büyüğü yan komşu aldı küçük salincakta dip köşe temizlik yapıyorum çok şükür :-) bi oda bitse yeter bana bugunluk. Babam aradı annem akşam otobüse binecekmis yarın bizde yani :-) :-) azıcık uyurum 3 gündür 20 dk da bir uyanıyoruz gece gündüz daima mahvoldum artık bugün dayanacak hal kalmadı ne bende ne adamda :-(

Yaa Cumbo nerde yaa :-( gelmiyor uzun zamandır. Büyüğü yan komşu aldı küçük salincakta dip köşe temizlik yapıyorum çok şükür :-) bi oda bitse yeter bana bugunluk. Babam aradı annem akşam otobüse binecekmis yarın bizde yani :-) :-) azıcık uyurum 3 gündür 20 dk da bir uyanıyoruz gece gündüz daima mahvoldum artık bugün dayanacak hal kalmadı ne bende ne adamda :-(
Gözün aydın canım benimki gidiyo seninki geliyo. Ohh rahat edersiniz biraz

Bisey yok bi yoklama yapayim drdim :]] benim kiz gece kusmus babasi temizlemis bu sabah ishalide basladi hicbisey yemedi hasta sanirim, ufaklik da dun bi kustu tum midesi bosaldi sipanin , usuttulermi anlamadim, kresten gelicekler bizinkileri ozlemisler kek yaptim tarcinli, sabahtan beri uc bebe toplamda 12bez almisim saka gibi

Bisey yok bi yoklama yapayim drdim :]] benim kiz gece kusmus babasi temizlemis bu sabah ishalide basladi hicbisey yemedi hasta sanirim, ufaklik da dun bi kustu tum midesi bosaldi sipanin , usuttulermi anlamadim, kresten gelicekler bizinkileri ozlemisler kek yaptim tarcinli, sabahtan beri uc bebe toplamda 12bez almisim saka gibi
Slmmm 24 eylukdecok sukur oglumu normal dogumla... kucagima aldim...kiloom kaldi :( hala dogru durust veremedim.. sizler nasilsiiz :) hersey yolundami 2kizlerin nasil ..bebisi kiskaniyolarmi benim oglan arada bagiriyor aglmaa suss diyorum basim sisti diyor :) arada kimseye vermm kardesim benim diyor

Slmmm 24 eylukdecok sukur oglumu normal dogumla... kucagima aldim...kiloom kaldi :KK43: hala dogru durust veremedim.. sizler nasilsiiz :) hersey yolundami 2kizlerin nasil ..bebisi kiskaniyolarmi benim oglan arada bagiriyor aglmaa suss diyorum basim sisti diyor :) arada kimseye vermm kardesim benim diyor
Canım ben delice 26 kg aldigim için anca 16 sını verebildim diyet spor da yok 10 kaldı bakalım allah kerim

Slmmm 24 eylukdecok sukur oglumu normal dogumla... kucagima aldim...kiloom kaldi :KK43: hala dogru durust veremedim.. sizler nasilsiiz :) hersey yolundami 2kizlerin nasil ..bebisi kiskaniyolarmi benim oglan arada bagiriyor aglmaa suss diyorum basim sisti diyor :) arada kimseye vermm kardesim benim diyor
Ayrıca hayırlı olsun bebisin sağlıcakla buyutursun inşallah

Geçmiş olsun canım hemen düzelir insallah minikler

hayirli olsun bebis Güle güle büyüsün .ben de iyiyim uc çocukla uğraşıyorum .kiskanclik var ama asiri degil.senin büyük kac yasinda.

Sagol canım deminyine ust bas değişti kizimin cok feci ishal , bide ishal pisik yapmis alt degistirirken cok aciyo sanirim agliyo , anne acıyor diyo zaten .en ufak cis yapsa heme anne kaka pis diyo degistirmemi istiyo.sabahtan beri ne verdiysem yemedi ikiside yumurtayla duruyo.distan iyiler yaramazlik da var :]] ama icten hastalar demekki

Back