- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #3.021
Teşekkürler canim modelli değil kafadan uydurdum isimi gorsun yeter. Canim tekrar hesapladim 8-18:00arasi 4saat uyuyo cok degil aslinda bu aylarda sürekli uyumasi lazinAyy çok seker canım atkilar :) Güle güle kullansinlar. Canım 5 saat uyuyosa gunduz daha ne maşallah süper
normal canim.Canım o agular takipler benimkinde de var çok seker yicem vallaama daha başını tutamiyo normal ama dimi?
Bizimkiler uyanık olacak demek ki canım heheTeşekkürler canim modelli değil kafadan uydurdum isimi gorsun yeter. Canim tekrar hesapladim 8-18:00arasi 4saat uyuyo cok degil aslinda bu aylarda sürekli uyumasi lazin
Benim buyuk oglum da uykyubsevmiyo az uyur yani nnBizimkiler uyanık olacak demek ki canım hehe
Canim benimkiBenim buyuk oglum da uykyubsevmiyo az uyur yani nn
Olsun canim saglikli mutlu olsun da yavrularimiz varsin az uyusunlarBenim buyuk oglum da uykyubsevmiyo az uyur yani nn
Aynen yaa noldu ki meraktayim ben deNe oldu kız çılgın
Gözün aydın canım benimki gidiyo seninki geliyo. Ohh rahat edersiniz birazYaa Cumbo nerde yaa :-( gelmiyor uzun zamandır. Büyüğü yan komşu aldı küçük salincakta dip köşe temizlik yapıyorum çok şükürbi oda bitse yeter bana bugunluk. Babam aradı annem akşam otobüse binecekmis yarın bizde yani azıcık uyurum 3 gündür 20 dk da bir uyanıyoruz gece gündüz daima mahvoldum artık bugün dayanacak hal kalmadı ne bende ne adamda :-(
Slmmm 24 eylukdecok sukur oglumu normal dogumla... kucagima aldim...kiloom kaldiBisey yok bi yoklama yapayim drdim :]] benim kiz gece kusmus babasi temizlemis bu sabah ishalide basladi hicbisey yemedi hasta sanirim, ufaklik da dun bi kustu tum midesi bosaldi sipanin , usuttulermi anlamadim, kresten gelicekler bizinkileri ozlemisler kek yaptim tarcinli, sabahtan beri uc bebe toplamda 12bez almisim saka gibi
Canım ben delice 26 kg aldigim için anca 16 sını verebildim diyet spor da yok 10 kaldı bakalım allah kerimSlmmm 24 eylukdecok sukur oglumu normal dogumla... kucagima aldim...kiloom kaldihala dogru durust veremedim.. sizler nasilsiiz :) hersey yolundami 2kizlerin nasil ..bebisi kiskaniyolarmi benim oglan arada bagiriyor aglmaa suss diyorum basim sisti diyor :) arada kimseye vermm kardesim benim diyor
Ayrıca hayırlı olsun bebisin sağlıcakla buyutursun inşallahSlmmm 24 eylukdecok sukur oglumu normal dogumla... kucagima aldim...kiloom kaldihala dogru durust veremedim.. sizler nasilsiiz :) hersey yolundami 2kizlerin nasil ..bebisi kiskaniyolarmi benim oglan arada bagiriyor aglmaa suss diyorum basim sisti diyor :) arada kimseye vermm kardesim benim diyor
Geçmiş olsun canım hemen düzelir insallah miniklerBisey yok bi yoklama yapayim drdim :]] benim kiz gece kusmus babasi temizlemis bu sabah ishalide basladi hicbisey yemedi hasta sanirim, ufaklik da dun bi kustu tum midesi bosaldi sipanin , usuttulermi anlamadim, kresten gelicekler bizinkileri ozlemisler kek yaptim tarcinli, sabahtan beri uc bebe toplamda 12bez almisim saka gibi
hayirli olsun bebis Güle güle büyüsün .ben de iyiyim uc çocukla uğraşıyorum .kiskanclik var ama asiri degil.senin büyük kac yasinda.Slmmm 24 eylukdecok sukur oglumu normal dogumla... kucagima aldim...kiloom kaldihala dogru durust veremedim.. sizler nasilsiiz :) hersey yolundami 2kizlerin nasil ..bebisi kiskaniyolarmi benim oglan arada bagiriyor aglmaa suss diyorum basim sisti diyor :) arada kimseye vermm kardesim benim diyor
Amin cnm hepimiz saglikla buyuteliminslh...bende 20 kilo aldim..8 kilo gitti 12 kaldi :)Ayrıca hayırlı olsun bebisin sağlıcakla buyutursun inşallah
Saol hepimizinki ..inslh...7 yasinda oglum ..hayirli olsun bebis Güle güle büyüsün .ben de iyiyim uc çocukla uğraşıyorum .kiskanclik var ama asiri degil.senin büyük kac yasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?