- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #2.981
Canim benimki de az emiyordu 5250ciktiben de spiral tsktircam canım. .benim iki kuzumun arasinda bir gebeligim daha var maakesef dusukle sonlanan..onda kondomla hsmile kalmistim guvenemiyorum simdi ..
masallah sana da minige de..kilosu nadil..brn bu kadar az emme ve kusmaya 5 kilo grlekse bari diyordum 5200 olmus..
oyy naasallah kuzuya
benim 3500 dogdu ama akamadi kilo..buyugu de oyleydi..bir de gripten kusmadan beslenemefi hethalde..maasallah ..
bizim de oyle..gaz nedenli..bizimkinin kaja ve gaz cikarma saati sabah 4-5..ikiniyor sıkıniyor ayni srnin gibi
aman yaaa ne tip insanlar var..vet emlakciya hic ugrasma valla
ins.bir sıkıntı yokturbiz de dun olduk asimizi ..az agladi kuzucum..atedimiz olmadi...
doktora yarin gidicez kontrole..kusmslarini da sorucam..azicik emiyor onu da geti kusuyor..
Bebege bağlı herbebek farklıdır standardi olmaz bubisinNe zaman şöyle ses çıkarmadan ara ara uyanmadan gündüz uykusunu görürüz miniklerimizin?
Bence ayakta sallamayi bifaknkrndi kendime uyanana kadar sabretGündüzleri ben de sürekli ayagimda salliyorum bırakmadan durduğum an uyaniyo. En azından 1 saat olsun diye uğraşıyorum ama ona rağmen uyaniyo çoğu kez. Çok şükür gece düzenli sayılır akşam en gec 9; da uyutuyorum 2 kez uyaniyo gece boyu sabah dq 5 de mutlaka uyaniyo sonrası gündüz uykusu zorlu.uyku eğitimi istiyorum ama daha çok küçük 3 ay dolunca hayirlisiyla başlayalım heart moon destek oluruz birbirimize
bence gündüz uyumayip gece uyumasi em gzeliCanım yaa allah kolaylik versin. Ben gündüz uyumuyo diye dert ediyorum maşallah sen bi sürü is yapmışsın insallah gece güzel uyur minikler sen de Rahat nefes alırsın
evet canım uc tane.biri kol ikisi bacakKızlar yaa çok .merak ediyorum sizin bebise de 3 tane mi vuruldu aşı aynı anda? ?