- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #2.501
kilolara ne oldu kizlar ..yarin haftam dolacak sadece 5 kilom gitmiş
.benim morali sifir sifir sifir sifir. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim daha cok yeni.zamanla gider.benim 7-8kilom gitmis 3-4kilom kalmis .hepsi de gobek.gobek gittimi is tamamdir .kirkim cikana kadar vakit verdim kendime.sonucta 2, dogum.kilolar daha zor gidecek haliylekilolara ne oldu kizlar ..yarin haftam dolacak sadece 5 kilom gitmiş
Allahtan havalar serinledi korse pisirmiyor.aman takmiyorum kocam bu halime bayiliyo o yuzden biraz balik etli olsam da bisey olmaz.hep cok zayiftim biraz da dolgun olmayi denerim.5 kilo 5 kilodur cumbocumm gerisi gelir eger abartıya kaçmazsann emin ol bolda sıvıı alll cilgin anne senide tebrik ederim 7 8 kilo çok güzell sen 40 kına eririsinn ama karnını takma oda gidior zamanla rahim toparlandıkça korse çok önemli sarkma olmaması için pişirsede takınnn ben ilk doğumumda ihmal etttimm3 ay sonrada günlük memekik çekersin hop incecik karıncıklarımız olur
maasalkah bisryin kalmamış srnin..zaten az kilo aldın. .ben 20 kilo aldim ustelik kilolu hamile kalmistim..vercegim 25 kilo. ..canim daha cok yeni.zamanla gider.benim 7-8kilom gitmis 3-4kgörünüyor .hepsi de gobek.gobek gittimi is tamamdir .kirdiyecikana kadar vakit verdim kendime.sonucta 2, dogum.kilolar daha zor gidecek haliyle
verecegim kilo cok olunca 5 kllo az gorunuyor..5 kilo 5 kilodur cumbocumm gerisi gelir eger abartıya kaçmazsann emin ol bolda sıvıı alll cilgin anne senide tebrik ederim 7 8 kilo çok güzell sen 40 kına eririsinn ama karnını takma oda gidior zamanla rahim toparlandıkça korse çok önemli sarkma olmaması için pişirsede takınnn ben ilk doğumumda ihmal etttimm3 ay sonrada günlük memekik çekersin hop incecik karıncıklarımız olur
Allahtan havalar serinledi korse pisirmiyor.aman takmiyorum kocam bu halime bayiliyo o yuzden biraz balik etli olsam da bisey olmaz.hep cok zayiftim biraz da dolgun olmayi denerim.
canim son hafta ben de biraz sistim .10kilo almisken 11-12kiloya ciktim.korseyi ben de bir hafta sonra takmaya basladim.maasalkah bisryin kalmamış srnin..zaten az kilo aldın. .ben 20 kilo aldim ustelik kilolu hamile kalmistim..vercegim 25 kilo. ..
ilkinde de zor vermistim..bakalkm belki nunda hizli veririm.pozitif olumlama ...
verecegim kilo cok olunca 5 kllo az gorunuyor..
korse ben de taktim 1-2 gun..sonra dikislerim islandi sargiyi kaldirdi dr..takmadim ben de korseyi pisik olur mikrop kspar diye..2 gune dikisletim alinir ben de takarim
canim 65kiloyum suan .ama goguslerim cok buyuk bi 5kilo onlar vardir:]] yukum agir:] onceden manken gibiydim de suan degilim balik ete dondum:]] bak canim dogumdan sonraki halim asagida .bu arada minnaki kontrole goturduk.sarilik ayni 5-6civari artmamis dedi.kuzum 8gunde 250gr almis 3350olmus.demekki az emsede yetiyo kuzuya .isitme testi de temiz cikti.bi daha 15gun sonra kontrol dedicanimcim su an kac kilosun..boyun kac ..merak ettim..fotolarda msnken gibisin valla
valla fıstık gibisin... benim de memeler bomba gibi tartsan 3er kilo gelir..Eki Görüntüle 1246261 canim son hafta ben de biraz sistim .10kilo almisken 11-12kiloya ciktim.korseyi ben de bir hafta sonra takmaya basladim.
canim 65kiloyum suan .ama goguslerim cok buyuk bi 5kilo onlar vardir:]] yukum agir:] onceden manken gibiydim de suan degilim balik ete dondum:]] bak canim dogumdan sonraki halim asagida .bu arada minnaki kontrole goturduk.sarilik ayni 5-6civari artmamis dedi.kuzum 8gunde 250gr almis 3350olmus.demekki az emsede yetiyo kuzuya .isitme testi de temiz cikti.bi daha 15gun sonra kontrol dedi
korkma canim rahat olmaya calis..40 in biraz gecmesini brkleyrbiliurlar..once suni sanci veriliyor olmaxsa sezaryan..sma doktora gore drgusir bu durumlar..Son 8 gün cok heyecanliyim ve korkuyorum doğum sirasinda bebisime birşey olur diye40 oldugunda daha da gelmezse hemen sezaryenle mi alıyorlar yoksa bekliyorlar mi
cumboost: 36964632 .!.:korkma canim rahat olmaya calis..40 in biraz gecmesini brkleyrbiliurlar..once suni sanci veriliyor olmaxsa sezaryan..sma doktora gore drgusir bu durumlar..
bisey kalmamis dogumuna bugun yarin gelecek desene..
simdiden hayirli dogumlar saglicakla al kucagina insallah
bu yeni kk da alıntı yapmayı sevmiyorum hıh
ladybug canım; benim ilki normla doğum olmasına rağmen dr 40+3 te sezaryene alırım demişti.. fazla beklemiyorlar. nette arat doğumu tetikleyen şeyler diye birçok makale falan var onlardan akıllı mantıklı olanları yaparsın sen elinden geleni yap nasipte ne varsa o olacak sonuçta.. bi de bol bol dua :)
çılgın seninle aynı fikirdeyiz kuzum.. ben de doğuma 65 le gittim şimdi daha da indim ama inanır msn iki haftadır bi baskül bulup tartılmayı beceremedim dr a eczaneye girdiğimde unutuyorum kimse de tartalım demiyor. ama 10 dan fazlası gitti bence. daha da hayatta zayıflamam dedim eşime zaten dr 52-54 ol diyo beceremiyordum olmayı fırsat bu fırsat..
cumbo sen de verirsin kuzum hiç merak etme.. iki velede sahip olmak hiç kolay değil çünkü.. ikisi arası dengeyi bulmak ayrı ayrı ihtiyaçları için vakit ayırmak eş de ayrı bir çocuk zaten.. öyle böyle derken çalışmasan bile çok rahat verirsin kg yu.. en fazla sabahları koyarsın bebek arabasına veledini öteki babayla yatarken çık bi saat yürüyüş yap ohhh misss.. diyete falan hiç gerek kalmaz merak etme..![]()
çokk güzel karnınn hiç toparlanmicak bir karın gibi durmuor aksıne inceceik olursunn yine esin bu haline seviorsa ne güzel benim eşim kiloyu hiç sevmior beni zor görüor doğurunca gider dimi dio :) dedim merak etme iki bebişle gider hayatım sen dert etmee dedimmAllahtan havalar serinledi korse pisirmiyor.aman takmiyorum kocam bu halime bayiliyo o yuzden biraz balik etli olsam da bisey olmaz.hep cok zayiftim biraz da dolgun olmayi denerim.
doğri diosun insan düşünüor napicam die ama emin ol 15 kgsi bianda gider geriside gelir yavas yasına girdinde erimiş olursun bende kızımda 22 kg aldım 80 le doğuma girdim ikinciye hamile kaldım kilom 61 di suan 71.0 geliorum yeni tartıldım ödem diorum çünki ben enfazla 69 geliodum ama takmiomm kızımdaki gibi şişmedim bende bir 20 kg veremem lazım 15 kgsi gitse 1 2aya gerisini bende veririm allahın izniyleee bol sıvı tempoo incecik olurum yiinemaasalkah bisryin kalmamış srnin..zaten az kilo aldın. .ben 20 kilo aldim ustelik kilolu hamile kalmistim..vercegim 25 kilo. ..
ilkinde de zor vermistim..bakalkm belki nunda hizli veririm.pozitif olumlama ...
verecegim kilo cok olunca 5 kllo az gorunuyor..
korse ben de taktim 1-2 gun..sonra dikislerim islandi sargiyi kaldirdi dr..takmadim ben de korseyi pisik olur mikrop kspar diye..2 gune dikisletim alinir ben de takarim