- 20 Mayıs 2013
- 565
- 62
- 53
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #2.481
canımm ya allah razı olsun eşinin ailesindenn büyük sevap alior eltinn saolsunn beni eşim baktı 34 gün kız kardeşlerim yanımdaydı sonra eşime kaldıkk bol bol emzirdim için yemege vaktim kalmiodu 2 3 saat emiordu süt olmadından sürekli memedeydii çektim ann agliordu eşimde allahtan ögleey kadar çalişiodu 1 ay idare etti beni sonra biz mamaya geçtik vakit buldum yemek yapmya ayaklandım ama iyikide böle olmuşş kendi annemde olsa insanın işine çok karişiolar kafam rahattı eşime diorum hastanede sen kal yanımda kimseyi istemiorumm oldu kadar yapabildmiz kadar yaparız geriisi sorun deill ama 1yaşındada kızım var bakıma ihtiyacı var kim bakçak bilmiorum olmadı hastaneye getirrim ben orda ikisinede bakarımm üzülme canımm 18 gün çabuk geçer kavuşursun eşine inşallahh anliorum ama senii insan boşluğa düşüorAz değilsin çılgın evde olayım ben de bunların hepsini yapicam :-( nasıl evime hasret kaldım burada yaa. Baştacı yapıyor eltim hakkını 40yıl odeyemem ben yemeden çocuklarına bile yemek vermiyor kadın doymam canım çeker diye. Lakin evde olmak için günlük oturup ağlar oldum. Eşim bugün gidiyor o da koydu tabii.. 18 gün sonra gelecek bayrama ama neyleyim? O da şimdi diyor böyle kötü olacağını bilseydim kadın tutar 10gün baktirirdim diye. Ben de hep anneme gönül koyuyorum her yere gezmeye gidiyor bi yanıma gelmemek için ne olaylar çıkarttı düşünsenize Eltimin evinde kalıyorum. Bebeği görmeye gelip 6 saat durup gittiler bu ler ilgili yani sağolsun. Kendimi dalda yetişen armut gb görüyorum sayesinde daldan düştüm sahibim yok :-( iyi ki çok iyi aileye gelin gelmişim. Allah bin kere razı olsun. Sarılık geçmedi bizde hep emzirmeye bağlıyorum bugün belki test falan yaparlarsa sünnet bile olmayabiliriz.