Geçmiş olsun canım dikkat et bebeğe de pamukçuk olmasın. Karbonatli Kaynamis suyla hem.bebeğin ağzını hem göğsünü önce ve sonra sil. İmkan varsa güneşte kurut memeni. Kuru kalması için göğüs kalkanı çok iyi oluyor. Göğüs pedi de olabilir. Garmastan çok iyi bir krem. İlk oğlumda 5.6 aylıkken olmuştu da çay kasigini ısırıp öyle.emziriyordum acıdan. Bunda henüz o kadar değil ama garmastan a başladım bile çok.acıyor çünkü. Sana da geçmiş.olsun. ben sezaryen olmadım ama genelde kahve iç diyorlar
Oyy oy su topik başladığından beri seninle benim hayat duzelmedi bi türlü :-( inş hayırlısı olur kuzum. Kafanıza göre bir yer bulursunuz. Biz de araba alacağız mecburen ama bakalım hangi parayla. Eldeki para anca şahin e yeter
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
bana kalsa razıyım ama Eşim klasmanina yakistirmiyr kredi de çekmek istemiyoruz tek maaşla bakalım ne yapacağız. Evimiz var satalım dedi abimler ama Eşim kabul etmedi kira getiriyor diye. Bakıcı nız da ınş iyi birilerini bulursun kuzum. Çok.dua ediyorum bakıcı arayanlara zor çünkü kafaya göre bulmak. İşe peki ne zaman döneceksin belli.mi?