2014 eylül anneleri geyik formatı :))

canımm ya allah razı olsun eşinin ailesindenn büyük sevap alior eltinn saolsunn beni eşim baktı 34 gün kız kardeşlerim yanımdaydı sonra eşime kaldıkk bol bol emzirdim için yemege vaktim kalmiodu 2 3 saat emiordu süt olmadından sürekli memedeydii çektim ann agliordu eşimde allahtan ögleey kadar çalişiodu 1 ay idare etti beni sonra biz mamaya geçtik vakit buldum yemek yapmya ayaklandım ama iyikide böle olmuşş kendi annemde olsa insanın işine çok karişiolar kafam rahattı eşime diorum hastanede sen kal yanımda kimseyi istemiorumm oldu kadar yapabildmiz kadar yaparız geriisi sorun deill ama 1yaşındada kızım var bakıma ihtiyacı var kim bakçak bilmiorum olmadı hastaneye getirrim ben orda ikisinede bakarımm üzülme canımm 18 gün çabuk geçer kavuşursun eşine inşallahh anliorum ama senii insan boşluğa düşüor

Jang canim sikma kendini ins.hersey duzene girer esinede kavusursun.
Nezle oldum galiba hapsirip duruyorum.
Bugun kargom geldi .Kargoyu gonderen burda ikiz annesi olarak tanıştığım faceten arkadasligimizi ilerletip kanki olduğum bir arkadasim. Cok sevdik birbirimizi.2yila yakindir arkadasiz , bu kadar kafadar bi arkadas arasam bulamazdim.Hem ikizlere hem findiga ciciler gondermis sagolsun.Istanbula gidrsem ilk isim ona gitmek olucak ins.cok mutlu etti beni bugun , bazen yabanci biri aileden bile daha düşünceli ve samimi olabiliyor.illa kan bagina gerek yok.
Bugun yine disari ciktik.park bahce gezdik bir saat .

Merhabalar annecikler...
nasılsiniz bakalim bebisler nadil..
biz iyiyiz cok şükür. .kontrolumuz var bugun..
annem kv kizkardesim kaplca hamama gittiler esim de cocugun okiluna..kızımla başbaşa kaldik sessizliği özlemişim valla..

slm kızlar ben daha doğuramadım çok panikledim biran önce doğurmak istiyorum artık. ne açılma ne sancı hiç bişi yok bende tempolu yürüyüşte yapıyorum ama bizim kızın gelmeye niyeti yok.

freetalking, adisevda nerelerdesiniz dogum yaptuniz mi

cumbocum ben hala doğuramadım sen nasılsın bebekle aran nasıl tabi sende tecrübede var. ben nasıl kucağıma alıcam miniği diye düşünüyorum. yeni doğum yapmış komşunun yanına gittim minicikti bebek alamadım kucağıma.

Merhaba arkadaşlar
Çılgın geçmiş olsun dikkat et kendine bebeğe geçmez inşallah
Biz bebeği her gün yıkadık hastaneden öyle söylediler benim kadın doğum doktorumda aynısını söyledi her gün yıkandı kuzum 7 günlükken de göbeğimiz düştü
Cumbo insan arıyor bazen sessizliği bizde bu hafta sonu mevlidi yapalım annemde kv demde gidecekler .
Bakalım nasıl geçecek günlerimiz.

Zamanla herseye alisirsin bi bakmissin anneligin kitabini yaziyorsun.
benim ikizlerde de yikamayin demisti beklemistim .mevlidiniz hayirli olsun.ben de kirki cikinca yapicam ins.ikizlerde yapamadim.bu sefer üçünün adina yapmis olucam ins.

slm kızlar ben daha doğuramadım çok panikledim biran önce doğurmak istiyorum artık. ne açılma ne sancı hiç bişi yok bende tempolu yürüyüşte yapıyorum ama bizim kızın gelmeye niyeti yok.
canımm ya içindekini anlıyorum ilk doğumda bir ben doğuramıcam derdimm :) 41+2 doğurdum bekle eminimki gelecek inşallah daha özletmez kendisini saglınla kucaına aldaa haberlerini beklioruz

canim benim hic kafana takma dogurursun mutlaka..bebegin olsun hele bir ,bir numarali anne olursun..benim gorumcem de dokunamaz bebege yanımda refakatci kaldi maasallah cok da guzel bakti bebege..
ben ilkinde de göbeği dusene kadar yikamayin dediler bunda da...
benim de annem birkac gun daha kalacak sonra gider..zaten bebekle ben ilgileniyorum o evle ilgilenuyor..

ya benim eşim de idare ederdi ama bi de evde kuduruk bi 2 yaşına oğlan olunca mecbur birine ihtiyacım oldu. tam okulların açıldığı zamana da denk gelince mecburen ben buraya geldim. ben de hep dua ediyoum. ikizleri var birinin ayağı anne karnından yamuk çıktı 13 aylık hala daha sürünmüyor bile. ona dua edin ne olur ayaklansın yürüsün artık kafa mr ına ısrar ettik hiçbir dr istememiş düşünsenize. ona da 3 ay sonaya ün verdiler inş temiz çıkar ama korkuyoruz da.. 2 yaşındaki oğlumu hastaneye getirdim uyur diye düşündüm gece kalsın dedim ama uyumayınca amcayla eve yolladık. ondan ayrı kaldım diye sabaha kadar sıçradım uykudan.. inş gidince sözü var müdürler dinlerse eylül 2015 e kdr il dışı göreve gitmeyecek..

Suan itibariyle gobegimiz dustu.artik yarin banyo yaptiririz bebise.kokucakti yavrucak.
iyi hayırlı olsun biz 12.günü bekliyoruz abinin de o gün düştü.. inş düşer biran önce..

ohh kafanı dinle canım :) kontrol nasıl geçti?

h
jangcim üzülme canim sayili gün çabucak gecer..Inşallah bir daha ayrilmazsiniz

maasallah..ben de bekliyorum dusse de yıkasam kuzumu

sağolasın canim..allah isteyen herkese nadip etsin inşallah
inş yaa çok üzüldüm bu sefer.. halbuki 3 senedir böyle yaşıyoruz.. ayy bi de pınar reklamına çok ağlıyorum halbuki kaç senedir yayınlanan reklam. sonu beni mahvediyor..

canım sen benim yaptıklarımı okumadın mı? perş doğuramazsan pzt sezaryen dediler cuma gece yatış yaptım :) hurma ye, ahududu yaprağı çayı iç bulabilirsen ben bulamadım, defne tohumunu öğüt balla karıştır günde 3 kere birer tatlı kaşığı ye ben yanlış okumuşum 1 tatlı kaşığı yiyordum günde, z.yağı ile perine masajı yap, adaçayı demle iç. çömelme kalkma ve çalkalama hareketi durum acil değilse 10 u geçmesin ama. son gün elimden geldiğince yaptım. eşini ikna et istersen spermler tetikleyici rol oynayabiliyor,istemezsen de göğüs masajı rica edebilirsin.. bunların birçoğunu cuma sabahtan yaptım akşam 9 da suyum gelerek hastaneye gittim. sırayla dene derim.. denememekten iyidir. en az riskli olandan yazmaya başladım..

ben ilk oğlumda günaşırı yıkadım yine de göbek iltihap kapmıştı çok üzüldüm. o kadar kurutuyorduk yine de olan olmuştu. bunda da karar verdim düşene kadar yıkamak yok diye.. şimdi de sünnet olduk 5 gün banyo yasak. gerçi dr demedi ama öncekinden biliyorum. en erken 15. gün yıkanacak. günlük z.yağı masajı yapmaya çalışıyorum öncesinde de vernix e zarar vermeyen ıslak mendille siliyorum. biraz daha devam edeceğiz bakalım böyle..

Bugun kanamam yok kesildimi acaba . Bu kadar erken kesilirmi .ikizlerde kirk gunde kesilmisti.doktorilk 3ay igne sonrasinda spiral onerdi korunmak icin.
Bizim oglansurekli hickirkyo.sizinkiler de oylemi

Bugun kanamam yok kesildimi acaba . Bu kadar erken kesilirmi .ikizlerde kirk gunde kesilmisti.doktorilk 3ay igne sonrasinda spiral onerdi korunmak icin.
dr ye gittinmi canımm kanaman kesilince benim 69 gün sürdü rezil gibiydimm bir türlü kurtlamamıştım hasta bezinden dikişimde 25 güne düşmüştü ikisi dier ikiside 1 ay sonra düşmüştü süreç zordu kısa sürmesi iyidir bence korunma konusu bende saglama alicam spralimi taktırcam iğneyi kim yapior kadın doğumcumu yazior bu iğneyi

Benim karnımdayken de hıçkırıyordu şimdi de hıçkırıyor

kırkı çıkınca napıcaz bebekleri kızlar bilen var mı? bu arada babama oyuncak çıktı, bebeği şimdiden kucağa alıştırdı, neredeyse bana bile vermeyecek sanırım torun baldan tatlı dediklerini görebiliyorum artık

Kanamam geri geldi bir gun ara vermis meger:] igneyi kadin dogumcu yaziyor alip yaptiriyorsun.

Karnimda benim de hickiriyorduda simdi de cok hickiriyor.kirki cikinca ne yapicaz derken? Valla ben yanimda besikte yatiriyorjm.ne kucaga ne kokuya alistirmadim.kirki ciksin saatli emzirmeye de alistircam ins.

Günaydın kizlar..
dunvkontrole gittik kuzucum iyi naasallah kiloalimina gecmis..anne ssütü yeterli geliyor demekki devam et dedi.sarilik da yok..
benim de son 2 gündür ozellikle banyodan sonra dikis yerimde agri vardi onu gisterdim..su gecmis alta o yuzden aciyormus bandaji acti banyovyapma 2-3 gun sonra dikisleri akalim dedi. .
siz napiyosunuz..
cilgincim kucaga alistirmaman ne guzrl ben yapamıyorum. sureklu koklamam ustiyorum...dogumkontrol yontemi benvde rahimici arac istiyorum sma daha konusmadim doktorumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…