2014 eylül anneleri geyik formatı :))

[QUOTE="Bademella, post: 36887326, member: 55828"dun mu sende
bebek var malum hiç giremiyorum takip edemiyorum
Hosgeldin canim kayboldun nrrelerdesin sen iyice bosladin.kuzu nasil.
Ben cumbo mona jang hepimiz dogurduk.
Bu arada mona carsamba gunu dogurmus haberiniz olsun[/QUOTE]

Hepimizin gözü aydın olsun

Ben doğumdan 2 hafta sonrasına kadar bebeği emzirmeye çalışmakla geçirdim günleri. Sezeryan da ani oldu plansız gelişti olaylar...
Şimdi de bebekle uğraşıyorum. Gelen giden oldu baya bir. Epey hareketli geçiyor günler.
Göbeğimi eritmeye çalışıyorum işte Kilolar gitti ama göbek kaldı alt kısımda

Bu arada mona carsamba gunu dogurmus haberiniz olsun

Ben doğumdan 2 hafta sonrasına kadar bebeği emzirmeye çalışmakla geçirdim günleri. Sezeryan da ani oldu plansız gelişti olaylar...
Şimdi de bebekle uğraşıyorum. Gelen giden oldu baya bir. Epey hareketli geçiyor günler.
Göbeğimi eritmeye çalışıyorum işte Kilolar gitti ama göbek kaldı alt kısımda[/QUOTE]
Nasil emiyormu artik kuzu . Gobegi nasil eritmeye calisiyorsun hemen erimez o zaman lazim biraz.kirkin cikana kadar zaman ver.rahmin eski haline donmesi 6haftayi buluyormus.o gobek de rahmin genislemesinden kaynaklaniyor o yuzden toparlanmasi icin 6haftaya ihtiyaci var.bendede gobek var ama acele etmiyorum henuz.tartimiz da bozuldu kac kilo verdim bilmiyorum.yinede bi 4-5kilom var o da gobek seklinde .zamanla gidecek ins.

ohhh kuzuzlar masslahh rabbim evlatrımızı hayırlı eylesin inşallahh bende arkanızdan geliorum eylülü bitirmeden doğurmak isterim açıkcası bayrama kalmak istemorum bol bol yürüyorumm bol suuu patlamam yakındır :)

Selam kizlar evimize geldik biz de...kuzum gayet iyi maasallah
benim de tek sıkıntım buyuk tuvalete çıkamadım hala...
jangcim sünneti hayirli olsun canim
maşşlah canım size hoş geldiniz rezene tavsıye ederim anosonda düşür içine demle kaynatma fazla 10 numara işe yaramıştı bende öpüyorum sizii

Bu arada mona carsamba gunu dogurmus haberiniz olsun

Göbeğimi eritmeye çalışıyorum işte Kilolar gitti ama göbek kaldı alt kısımda[/QUOTE]
sezaryan olmana üzüldüm ama bazen yapcak bir şey olmuyor hayırlısı canımmm ohh ne güzell canım bol bol emzirrr yarasın inşallah boll bol sütün olsunn kaç kg aldın doğumda kaç kg gitti

Nasil emiyormu artik kuzu . Gobegi nasil eritmeye calisiyorsun hemen erimez o zaman lazim biraz.kirkin cikana kadar zaman ver.rahmin eski haline donmesi 6haftayi buluyormus.o gobek de rahmin genislemesinden kaynaklaniyor o yuzden toparlanmasi icin 6haftaya ihtiyaci var.bendede gobek var ama acele etmiyorum henuz.tartimiz da bozuldu kac kilo verdim bilmiyorum.yinede bi 4-5kilom var o da gobek seklinde .zamanla gidecek ins.[/QUOTE]

ben de tartılamadım doğumdan 2 gün sonra tartıldığımda sadece 5 kg gitmişti. ama iki hafta sonra baya bir indi şişliklerim. sanırım hala iniyor 40ın çıkmasını bekliyorum tartılmak için.
senin önceki doğumda sezeryandı göbeğin hiç kalmamıştı dimi...
bir kaç pilates hareketi yapıyorum çok ağır olmayan.
bir de korse giyiyorum ben, belime baya iyi geldi. dr giyme demişti ama hareket kabiliyetimi arttırmıştım ilk günler hala da giyiyorum.
Mememin ucu birazcık büyüdü sanki ama mama da veriyorum mecburen, çünkü çocuk doymuyor, sütüm yetmiyor sanırım. emzirme haricinde günlük 80 cc falan sağıp onu veriyorum biberonla. 25 inde doktora gideceğiz bakalım ne durumdayız.
sezaryan olmana üzüldüm ama bazen yapcak bir şey olmuyor hayırlısı canımmm ohh ne güzell canım bol bol emzirrr yarasın inşallah boll bol sütün olsunn kaç kg aldın doğumda kaç kg gitti[/QUOTE]

canım en son 25 kg almıştım sonra tartılmadım moralim bozulduğu için. 50 kg lik bir insanım hayatımda hiç 55 kg olmadım ama hamilelikte sağlıklı beslenmeme rağmen aşırı kilo aldım. Dr östrojen fazlalığı bu duruma sebep olmuş olabilir dedi en son.
doğumda 5 kg gitti ama sonradan baya gitti çünkü eski kıyafetlerim oluyor üstüme ama göbek yüzünden kapanmıyor düğmeler. O da 3-4 ay içinde gidrmiş diyorlar, bakalım.
doğumdan bir kaç gün önce aşırı bir şişlik vardı bende. göz kapağıma kadar şiştim. doğumdan iki gün sonra indi o şişliklerde

evet onceki de sezeryandi.kirkim ciktiginda sifir gobrk vardi ama bu sezeryanim daha zor gecti.karnimda kan topaklanmalari var icerde , elime topak topak biseyler geliyo, az kilo almama rağmen bu sefer şişlik daha fazla oldu.bu sefer gobegimi eritmem daha uzun surcek gibi . Meme ucu icin silikon meme uclari var
Cok ise yariyor, bebek onlarla cok rahat ceker memeni

sezaryan olmana üzüldüm ama bazen yapcak bir şey olmuyor hayırlısı canımmm ohh ne güzell canım bol bol emzirrr yarasın inşallah boll bol sütün olsunn kaç kg aldın doğumda kaç kg gitti[/QUOTE]
bademellaaaa :)
canım en son 25 kg almıştım sonra tartılmadım moralim bozulduğu için. 50 kg lik bir insanım hayatımda hiç 55 kg olmadım ama hamilelikte sağlıklı beslenmeme rağmen aşırı kilo aldım. Dr östrojen fazlalığı bu duruma sebep olmuş olabilir dedi en son.
doğumda 5 kg gitti ama sonradan baya gitti çünkü eski kıyafetlerim oluyor üstüme ama göbek yüzünden kapanmıyor düğmeler. O da 3-4 ay içinde gidrmiş diyorlar, bakalım.
doğumdan bir kaç gün önce aşırı bir şişlik vardı bende. göz kapağıma kadar şiştim. doğumdan iki gün sonra indi o şişliklerde[/QUOTE]
hımm bende aynı baya kilo aldım ilk doğumda 4 ayda 100/80 ni gimişti emzirerek birazda dikat spor hiç dert deill şimdi ikinci gelior iki çocukla eririm bunda 10 kg aldım geçen hafta 9 du bakalımm dikkat ediorumm biraz ama taratı ole demior :)benimde şişliğim oldu çokk aciodu her yerimm tuzu kestim hamuru bol suu ındıler allaha sukurr inşallah giderr birazda dikkat inşallah hamur işi abur cubur fazla şeker süt yapmior güzel bir psikolojı bol bol su bitki çayları güzel düzenli bebekle uyumak bende mama verdim benim kızım kiloda almadı triodleri çok çalişiodu mamam verildi ve sütüm 12 satte 30 cc di enfazla 50 cc oldu dahada artmadıı

Bende ankaralıyım beypazarı
Ohhh yarasın kuzuya güneş temiz hava inşallah .
Doyuyordur canım .
Mama verdiğim zaman 60 cc hepsini bitirmiyor ama emmesinden kısa sürüyor ve daha uzun uyuyor.
Inşallah olur canım hala uğraşıyorum
Malt içeceğini içemedim sadece onun dışında her şeyi denedim .
Kolay değil canım ameliyat oldun hemde aynı yerden maşallahın var yinede ..
Benim çok şükür göğüs ucu dışında bir sıkıntım kalmadı.
Oda geçer inşallah.
Temizlikle falan uğraşma canım yaaa
Annenler falan yokmu yanında yada yapacak birileri ..??

Selam kizlar evimize geldik biz de...kuzum gayet iyi maasallah
benim de tek sıkıntım buyuk tuvalete çıkamadım hala...
jangcim sünneti hayirli olsun canim
Gözünüz Aydın canım eve çıkmışsınız ..
Bende normal doğum yapmış olmama rağmen 3.yada 4. Günde çıkmıştım büyük tuvaletime koca bir tabak kıvırcık salatası yemiştim onun faydası oldu .inşallah rahatlarsın bir an önce

yok canim kimsem yalnizim.bakici vae
R

sütü gelmeyenler yada az olanlar galactago diye bir damla verdiler bana hastaneden tamamen bitkisel, bide annem günlük banyoya gir gögsğne sıcak su tut dedi onuda yapıyorum ben faydasını gördüm denemenizi tavsiye ederim.

Canım her yolu denedim ama o kadar küçük ki emdikçe iyice sönüyor. Emzirme şeklimi görsen gülersin. eğiliyorum memeyi iyice sıkıyorum ki kahverengi kısmını iyice ağzına alsın diye ama her zaman alamıyor. Benim de eğilmekten sırtım tutuluyor iki büklüm.
Ama hiç yoktan iyidir. En azından her gün anne sütü verebiliyorum, hiç verememekten iyidir.

Benim ameliyatta miyomumu ve kistlerimi de aldılar. Göbeği tuttuğumda içinden sesler geliyor

sezaryan olmana üzüldüm ama bazen yapcak bir şey olmuyor hayırlısı canımmm ohh ne güzell canım bol bol emzirrr yarasın inşallah boll bol sütün olsunn kaç kg aldın doğumda kaç kg gitti
bademellaaaa :)
doğumdan bir kaç gün önce aşırı bir şişlik vardı bende. göz kapağıma kadar şiştim. doğumdan iki gün sonra indi o şişliklerde[/QUOTE]
hımm bende aynı baya kilo aldım ilk doğumda 4 ayda 100/80 ni gimişti emzirerek birazda dikat spor hiç dert deill şimdi ikinci gelior iki çocukla eririm bunda 10 kg aldım geçen hafta 9 du bakalımm dikkat ediorumm biraz ama taratı ole demior :)benimde şişliğim oldu çokk aciodu her yerimm tuzu kestim hamuru bol suu ındıler allaha sukurr inşallah giderr birazda dikkat inşallah hamur işi abur cubur fazla şeker süt yapmior güzel bir psikolojı bol bol su bitki çayları güzel düzenli bebekle uyumak bende mama verdim benim kızım kiloda almadı triodleri çok çalişiodu mamam verildi ve sütüm 12 satte 30 cc di enfazla 50 cc oldu dahada artmadıı[/QUOTE]

Hiç yoktan iyidir. Ben sağlık ocağına gittim, oradaki hemşire gıcık etti. Zorla emzireceksin, mama kesinlikle vermemelisin ilk 6 ay dedi. Sanki ben emzirebiliyorum da mamayı tercih ediyormuşum gibi ama takmıyorum artık.
Ben de mamayla büyüdüm gayet sağlıklı ve zekiyim

hımm bende aynı baya kilo aldım ilk doğumda 4 ayda 100/80 ni gimişti emzirerek birazda dikat spor hiç dert deill şimdi ikinci gelior iki çocukla eririm bunda 10 kg aldım geçen hafta 9 du bakalımm dikkat ediorumm biraz ama taratı ole demior :)benimde şişliğim oldu çokk aciodu her yerimm tuzu kestim hamuru bol suu ındıler allaha sukurr inşallah giderr birazda dikkat inşallah hamur işi abur cubur fazla şeker süt yapmior güzel bir psikolojı bol bol su bitki çayları güzel düzenli bebekle uyumak bende mama verdim benim kızım kiloda almadı triodleri çok çalişiodu mamam verildi ve sütüm 12 satte 30 cc di enfazla 50 cc oldu dahada artmadıı[/QUOTE]

Hiç yoktan iyidir. Ben sağlık ocağına gittim, oradaki hemşire gıcık etti. Zorla emzireceksin, mama kesinlikle vermemelisin ilk 6 ay dedi. Sanki ben emzirebiliyorum da mamayı tercih ediyormuşum gibi ama takmıyorum artık.
Ben de mamayla büyüdüm gayet sağlıklı ve zekiyim [/QUOTE]
Merhaba canım
Bebeğini güle güle sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah.
Bende seninle aynı durumdayım
Ne denediysem ne yiyip içtiysem artmıyor sütüm ama emzirmeye devam ediyorum .
İnşallah en az 6-7 ay bu şekilde de olsa Emer yavrum .
Seninde Allah yardımcın olsun .
Inşallah bollaşır sütümüzde cuk cuk Emer meleklerimiz.
Sağlık ocağındakinin değil kimsenin dediğini takma kafana .
Kim ister süt varken mama vermeyi .
Ilk hafta biz çocuk doktoruna gittik beni odada emzirmemi görmek için emzittirdi canımın çok acıdığını görünce bu böyle olmaz dedi ve mama bana vitamin bebeğe de mama takviyesine başladı .
Evde annem ve kv dem var sürekli kv dem mama vermeye karşıyım yemek ye gelir sütün diyordu ki ilk çocuğumda 3 ay emdi sadece onda da olmamıştı sütüm .
Birde o can acısıyla emziriyordum bebek göğsümde uyuyordu uyuyan bebeği alıp gazını çıkarmadan uyutma diyerek gaz çıkarmaya çalışıyordu
Sonra bebek uyanıyordu hadi daha göğüs acısı geçmeden ni daha emzir vs vs.
Doktora sorduk gazı Olan bebek zaten uyumaz uyuyan bebeğe dokunmaya gerek yok dedi eşimde eve gelince annesine söyledi kv başladı ağlamaya bi daha dokunmam odasına bile girmem bebeği almam diye 2 gün konuşmadı benimle
Sonra alıştılar mama vermemede bişey demiyorlar uyuduysa eğer bebek onada dokunmuyorlar .
Ama ilk haftalar ne olursa olsun zor geçiyor

Selam.benim duzenim de su :2-2, 5saatte bir az veya cok ne kadar emerse emzirmek.once emziriyorum.genelde kakasini yapmis oluyo.emerken bi daha doooorrrt diye gaz cikarip kaka yapiyo.5dakika emziriyorum gazini aliyorum.hemen uyku moduna geciyo altini ozaman aliyorum uykusu aciliyo.bi 5dakika daha yada ne kadar emerse emziriyorum gazini aliyorum yallah yataga .bazen kendi uyuyo kaliyo.uyumadigindada tekrar gogsume aliyorum.zaten uykusu geldiginden iki cekiyo uyuyo.hemen atiyorum yataga.
Gazini mutlaka cikarin yoksa uyurken kusma ihtimali cok yuksek.o anda aglamaz gazdan ama uykusunda tutar sancisi.hep yan yatirin kusarsa doye.bizimki cok hickiriyo mesela hickirirken de az da olsa kusuyo.yan yatiriyorum hep..

Dün duvar sildirdim bugun büyük temizlik yaptirdim.ben de bi yandan makine attim cikardim
Kuzuyu emzkrip biraktim pazara gittim.bu halimle araba kullandim .delinin tekiyim dimi soyleyin cekinmeyin:]

Az değilsin çılgın evde olayım ben de bunların hepsini yapicam :-( nasıl evime hasret kaldım burada yaa. Baştacı yapıyor eltim hakkını 40yıl odeyemem ben yemeden çocuklarına bile yemek vermiyor kadın doymam canım çeker diye. Lakin evde olmak için günlük oturup ağlar oldum. Eşim bugün gidiyor o da koydu tabii.. 18 gün sonra gelecek bayrama ama neyleyim? O da şimdi diyor böyle kötü olacağını bilseydim kadın tutar 10gün baktirirdim diye. Ben de hep anneme gönül koyuyorum her yere gezmeye gidiyor bi yanıma gelmemek için ne olaylar çıkarttı düşünsenize Eltimin evinde kalıyorum. Bebeği görmeye gelip 6 saat durup gittiler bu ler ilgili yani sağolsun. Kendimi dalda yetişen armut gb görüyorum sayesinde daldan düştüm sahibim yok :-( iyi ki çok iyi aileye gelin gelmişim. Allah bin kere razı olsun. Sarılık geçmedi bizde hep emzirmeye bağlıyorum bugün belki test falan yaparlarsa sünnet bile olmayabiliriz.

Resmen lohusa depresyonunaa giriyorum kıZlar bi de bu halimle oturup çarş günkü seminere bildiri hazırlıyorum. Son güne birakanin hali tipik ben :-(

Ben de mamayla büyüdüm gayet sağlıklı ve zekiyim [/QUOTE]
:) ben mamayla bile büyüyememişim 4 ay sonra anne sütü anca içmişi oda annemin zorruyla :) benimde ne yaptıyasm sütüm olmadı şiştim en sonunda bıraktım artık olursa olur dedim mama iii bişi deil aama o çocugun ac kalması aclıktan aglamsı daha üzücüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…