- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.461
Hosgeldin canim kayboldun nrrelerdesin sen iyice bosladin.kuzu nasil.[QUOTE="Bademella, post: 36887326, member: 55828"dun mu sende
bebek var malum hiç giremiyorum takip edemiyorum
Hosgeldin canim kayboldun nrrelerdesin sen iyice bosladin.kuzu nasil.
Ben cumbo mona jang hepimiz dogurduk.
Bu arada mona carsamba gunu dogurmus haberiniz olsun
maşşlah canım size hoş geldiniz rezene tavsıye ederim anosonda düşür içine demle kaynatma fazla 10 numara işe yaramıştı bende öpüyorum siziiSelam kizlar evimize geldik biz de...kuzum gayet iyi maasallah
benim de tek sıkıntım buyuk tuvalete çıkamadım hala...
jangcim sünneti hayirli olsun canim
Hosgeldin canim kayboldun nrrelerdesin sen iyice bosladin.kuzu nasil.
Ben cumbo mona jang hepimiz dogurduk.
Bu arada mona carsamba gunu dogurmus haberiniz olsun
Nasil emiyormu artik kuzu . Gobegi nasil eritmeye calisiyorsun hemen erimez o zaman lazim biraz.kirkin cikana kadar zaman ver.rahmin eski haline donmesi 6haftayi buluyormus.o gobek de rahmin genislemesinden kaynaklaniyor o yuzden toparlanmasi icin 6haftaya ihtiyaci var.bendede gobek var ama acele etmiyorum henuz.tartimiz da bozuldu kac kilo verdim bilmiyorum.yinede bi 4-5kilom var o da gobek seklinde .zamanla gidecek ins.[/QUOTE]Hepimizin gözü aydın olsun
Ben doğumdan 2 hafta sonrasına kadar bebeği emzirmeye çalışmakla geçirdim günleri. Sezeryan da ani oldu plansız gelişti olaylar...
Şimdi de bebekle uğraşıyorum. Gelen giden oldu baya bir. Epey hareketli geçiyor günler.
Göbeğimi eritmeye çalışıyorum işteKilolar gitti ama göbek kaldı alt kısımda
sezaryan olmana üzüldüm ama bazen yapcak bir şey olmuyor hayırlısı canımmm ohh ne güzell canım bol bol emzirrr yarasın inşallah boll bol sütün olsunn kaç kg aldın doğumda kaç kg gitti[/QUOTE]Hepimizin gözü aydın olsun
Ben doğumdan 2 hafta sonrasına kadar bebeği emzirmeye çalışmakla geçirdim günleri. Sezeryan da ani oldu plansız gelişti olaylar...
Şimdi de bebekle uğraşıyorum. Gelen giden oldu baya bir. Epey hareketli geçiyor günler.
Göbeğimi eritmeye çalışıyorum işteKilolar gitti ama göbek kaldı alt kısımda
evet onceki de sezeryandi.kirkim ciktiginda sifir gobrk vardi ama bu sezeryanim daha zor gecti.karnimda kan topaklanmalari var icerde , elime topak topak biseyler geliyo, az kilo almama rağmen bu sefer şişlik daha fazla oldu.bu sefer gobegimi eritmem daha uzun surcek gibi . Meme ucu icin silikon meme uclari varben de tartılamadım doğumdan 2 gün sonra tartıldığımda sadece 5 kg gitmişti. ama iki hafta sonra baya bir indi şişliklerim. sanırım hala iniyor 40ın çıkmasını bekliyorum tartılmak için.
senin önceki doğumda sezeryandı göbeğin hiç kalmamıştı dimi...
bir kaç pilates hareketi yapıyorum çok ağır olmayan.
bir de korse giyiyorum ben, belime baya iyi geldi. dr giyme demişti ama hareket kabiliyetimi arttırmıştım ilk günler hala da giyiyorum.
Mememin ucu birazcık büyüdü sanki ama mama da veriyorum mecburen, çünkü çocuk doymuyor, sütüm yetmiyor sanırım. emzirme haricinde günlük 80 cc falan sağıp onu veriyorum biberonla. e
Bende ankaralıyım beypazarıankarada canim.cikardim disari hava cok sicakti.20dakika guneste biraktim .biraz da golgede.mis gib uyudu ben de hava aldim.
canim bizimki 2--3 saate bir 5dakika emiyo.doyiyo herhalde doymasa aglar.hizli cekiyo belkide ondan az emiyo.ins cok sutun olur canim.canim oturup kalkarken uzun sure ayakta kalinca oluyor agrim.rahat hareket derken dun temizlik yaptim duramiyorum huyum kurusun .yemek yapiyorum sutlac yaptim dun.ama cocuklari kucagima almiyorum kaldirmiyorum.sende durumlar nasil
Gözünüz Aydın canım eve çıkmışsınız ..Selam kizlar evimize geldik biz de...kuzum gayet iyi maasallah
benim de tek sıkıntım buyuk tuvalete çıkamadım hala...
jangcim sünneti hayirli olsun canim
yok canim kimsem yalnizim.bakici vaeBende ankaralıyım beypazarı
Ohhh yarasın kuzuya güneş temiz hava inşallah .
Doyuyordur canım .
Mama verdiğim zaman 60 cc hepsini bitirmiyor ama emmesinden kısa sürüyor ve daha uzun uyuyor.
Inşallah olur canım hala uğraşıyorum
Malt içeceğini içemedim sadece onun dışında her şeyi denedim .
Kolay değil canım ameliyat oldun hemde aynı yerden maşallahın var yinede ..
Benim çok şükür göğüs ucu dışında bir sıkıntım kalmadı.
Oda geçer inşallah.
Temizlikle falan uğraşma canım yaaa
Annenler falan yokmu yanında yada yapacak birileri ..??
evet onceki de sezeryandi.kirkim ciktiginda sifir gobrk vardi ama bu sezeryanim daha zor gecti.karnimda kan topaklanmalari var icerde , elime topak topak biseyler geliyo, az kilo almama rağmen bu sefer şişlik daha fazla oldu.bu sefer gobegimi eritmem daha uzun surcek gibi . Meme ucu icin silikon meme uclari var
Cok ise yariyor, bebek onlarla cok rahat ceker memeni
bademellaaaa :)sezaryan olmana üzüldüm ama bazen yapcak bir şey olmuyor hayırlısı canımmm ohh ne güzell canım bol bol emzirrr yarasın inşallah boll bol sütün olsunn kaç kg aldın doğumda kaç kg gitti
hımm bende aynı baya kilo aldım ilk doğumda 4 ayda 100/80 ni gimişti emzirerek birazda dikat spor hiç dert deill şimdi ikinci gelior iki çocukla eririm bunda 10 kg aldım geçen hafta 9 du bakalımm dikkat ediorumm biraz ama taratı ole demior :)benimde şişliğim oldu çokk aciodu her yerimm tuzu kestim hamuru bol suu ındıler allaha sukurr inşallah giderr birazda dikkat inşallah hamur işi abur cubur fazla şeker süt yapmior güzel bir psikolojı bol bol su bitki çayları güzel düzenli bebekle uyumak bende mama verdim benim kızım kiloda almadı triodleri çok çalişiodu mamam verildi ve sütüm 12 satte 30 cc di enfazla 50 cc oldu dahada artmadıı[/QUOTE]Canım her yolu denedim ama o kadar küçük ki emdikçe iyice sönüyor. Emzirme şeklimi görsen gülersin. eğiliyorum memeyi iyice sıkıyorum ki kahverengi kısmını iyice ağzına alsın diye ama her zaman alamıyor. Benim de eğilmekten sırtım tutuluyor iki büklüm.
Ama hiç yoktan iyidir. En azından her gün anne sütü verebiliyorum, hiç verememekten iyidir.
Benim ameliyatta miyomumu ve kistlerimi de aldılar. Göbeği tuttuğumda içinden sesler geliyor
bademellaaaa :)
canım en son 25 kg almıştım sonra tartılmadım moralim bozulduğu için. 50 kg lik bir insanım hayatımda hiç 55 kg olmadım ama hamilelikte sağlıklı beslenmeme rağmen aşırı kilo aldım. Dr östrojen fazlalığı bu duruma sebep olmuş olabilir dedi en son.
doğumda 5 kg gitti ama sonradan baya gitti çünkü eski kıyafetlerim oluyor üstüme ama göbek yüzünden kapanmıyor düğmeler. O da 3-4 ay içinde gidrmiş diyorlar, bakalım.
doğumdan bir kaç gün önce aşırı bir şişlik vardı bende. göz kapağıma kadar şiştim. doğumdan iki gün sonra indi o şişliklerde
hımm bende aynı baya kilo aldım ilk doğumda 4 ayda 100/80 ni gimişti emzirerek birazda dikat spor hiç dert deill şimdi ikinci gelior iki çocukla eririm bunda 10 kg aldım geçen hafta 9 du bakalımm dikkat ediorumm biraz ama taratı ole demior :)benimde şişliğim oldu çokk aciodu her yerimm tuzu kestim hamuru bol suu ındıler allaha sukurr inşallah giderr birazda dikkat inşallah hamur işi abur cubur fazla şeker süt yapmior güzel bir psikolojı bol bol su bitki çayları güzel düzenli bebekle uyumak bende mama verdim benim kızım kiloda almadı triodleri çok çalişiodu mamam verildi ve sütüm 12 satte 30 cc di enfazla 50 cc oldu dahada artmadıı[/QUOTE]Canım her yolu denedim ama o kadar küçük ki emdikçe iyice sönüyor. Emzirme şeklimi görsen gülersin. eğiliyorum memeyi iyice sıkıyorum ki kahverengi kısmını iyice ağzına alsın diye ama her zaman alamıyor. Benim de eğilmekten sırtım tutuluyor iki büklüm.
Ama hiç yoktan iyidir. En azından her gün anne sütü verebiliyorum, hiç verememekten iyidir.
Benim ameliyatta miyomumu ve kistlerimi de aldılar. Göbeği tuttuğumda içinden sesler geliyor
bademellaaaa :)
canım en son 25 kg almıştım sonra tartılmadım moralim bozulduğu için. 50 kg lik bir insanım hayatımda hiç 55 kg olmadım ama hamilelikte sağlıklı beslenmeme rağmen aşırı kilo aldım. Dr östrojen fazlalığı bu duruma sebep olmuş olabilir dedi en son.
doğumda 5 kg gitti ama sonradan baya gitti çünkü eski kıyafetlerim oluyor üstüme ama göbek yüzünden kapanmıyor düğmeler. O da 3-4 ay içinde gidrmiş diyorlar, bakalım.
doğumdan bir kaç gün önce aşırı bir şişlik vardı bende. göz kapağıma kadar şiştim. doğumdan iki gün sonra indi o şişliklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?