• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Selam kızlar. .kontrole gittik suyumuzcdaha da azalmis.beklemeyrlim defi dr..yarin 9 da giriyorummmmmm ..kızıma kavusucam cok heyecanliyim
Ayyy bende heyecanlandım şimdi inşallah sende bebeğinde sağ salim çıkarsınız canım ameliyattan ..
Doğum sorasında benim içinde bebeğim içinde dua edermisin Msj okursan tabi☺️
Annen ler geldi mi bu arada ??

sagolun kzlaar..heyecandan uyuyamiyorumbki..
sancim başladı gibi..stresten de olabilir.
esmacim tabiiki ederim canim..
annrmler yolda.ya aksam ya sabah gelin dedim gece ciktilar yola..ilk dogimda da gece gelirken kaza yapmışlardı korkuyorum onun da stresi var simdi...
yarin olsun artiiikkkkkkk..dua edin bana ve kizima olur mu

annrmler yolda.ya aksam ya sabah gelin dedim gece ciktilar yola..ilk dogimda da gece gelirken kaza yapmışlardı korkuyorum onun da stresi var simdi...

Slm kızlar dr dan geldik köye geçiyoruz acil yazayım dedim moralim bozuk. Azıcık sarılık, pipi deliği darlığı, kafa çevresi azıcık standart altı takip gerekiyor, ayağı anne karnındaki durusundan kaynaklı egrilik var kalça usg sinde sorun olursa bakılacak. Öff öff zaten evimde değilim diye depresyona girmek üzereyim. Şimdi bi de bunlara üzüldüm

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sağlıcakla gelsin bebiş ınş herşey çok güzel olacak :-)
Canim ins en kisa zamanda hersey yoluna girer Rabbim beterinden korusun ins
Sarılık emzirmeyle geçer dedi. Pipi için sünnet şart erkene almaya çalışıyoruz zaten olacaktı ama. Bu arada bebeğin ismini son anda gördüğüm rüyadaki gibi Hüseyin koyduk. Biz de etraf da halen alışamadık. Kafa çevresi oğlumun da geri sürekli takip can sıkıyor. D vitamini kullandirmiyor drlar bu sefer de boy uzamiyor. İnş bu da sıkıntısız bi kafa gelişimi geçirir: ( kg da kıyafetle 100 gr fazla geldi aynı yani 10 gün almaz dedi dr
Isminiz de hayirli olsun .ilk 10gun kilo almaz verir bebek zaten yeterki cok kilo kaybi olmasi n

canım nasıl geçti kont bebekte sende iyisinizdir umarım .
Doktor ne yazmıştı göğüs için merak ettim
Iyiydi canim, az sarilik var dedi emzir bolca dedi onun disinda hersey normaldi.
Kendi kontrolumde ise yaram iui ama etrafinda kan topakari olmus buz kompres yap ddedi.zaten karnim hala sis, gaz var, elleyince topak topak biseyler geliyo elime, odem var yani .
canim saglicakla dogur ins.haber ve resimlerini bekliyoruz.Rabbim yardimciniz olsun ins

maşallah ne güzel kavuşuyorsunuz bugün inşallah güzel bir ameliyat ve doğum olur canım merakla haberlerini bekliyorum

Herkese gunaydin .dun korse aldim.egilip kalkarken aci veriyordu dikislerim.korse iyi geldi o bolgeyi sikinca egilip kalkmam kolaylasti . Bu sicakta cok zor oluyor hic de sevmem korse olayini , ilk defa kullaniyorum zaten ama ise yaradi biraz kullanayim agrilarim gecsin de cikarip aticam:]
Cumbo ne yapti acaba

Masallh cumbo canim gozunaydin. Rabbim saglik sihhat versin ins.sen nasilsin ameliyat nasil gecti spinalmi genelmi oldun

sağolasın cilgincimm
epidural anestezi oldum
dun aksam ve gece sancim oldu stresten defim
sabah geldik nst de sancim cikti..Ameliyatta dr dedi biz almasak da bugun cikacakmis bu cok da sancin olmus dedi. .
cok sukur iyiyiz foto atmaya calisiyorum olmuyor.face attim ama
öpüyorum hepinizi firsat bilursam yazarim

sağolasın cilgincimm
epidural anestezi oldum
dun aksam ve gece sancim oldu stresten defim
sabah geldik nst de sancim cikti..Ameliyatta dr dedi biz almasak da bugun cikacakmis bu cok da sancin olmus dedi. .
cok sukur iyiyiz foto atmaya calisiyorum olmuyor.face attim ama
öpüyorum hepinizi firsat bilursam yazarim
allah analı bablı büyütsün canım :) sende tezinden ayaklan inşallahh öptüm sizi

kızlar lansinoh göğüs ucu kremi n zamn kullanılmaya başlanılmalı doğumdan kaç gün önce yada emzirmeden önce mi ve günde kaç kere? bide sadece ucamı sürülüyo etrafınadamı sürülür

Herkese gunaydin .dun korse aldim.egilip kalkarken aci veriyordu dikislerim.korse iyi geldi o bolgeyi sikinca egilip kalkmam kolaylasti . Bu sicakta cok zor oluyor hic de sevmem korse olayini , ilk defa kullaniyorum zaten ama ise yaradi biraz kullanayim agrilarim gecsin de cikarip aticam:]
Cumbo ne yapti acaba
Bende takıyorum ama çok sıkıntı veriyor canım bu sıcaklarda hiç çekilmiyor gercekten .
Bugün kızımın okuluna gittik okul kıyafeti vs servis işlerini hallettik.
Ben bebekle kızımı servise indiremeyeceğim için hostesin apartman kapısından alıp bırakmasını rica ettim tamam dediler ama korkuyorum da çocuk asansördeyken elektrik gider bişey olur diye offff napıcaz bakalım bu yıl

Bende takıyorum ama çok sıkıntı veriyor canım bu sıcaklarda hiç çekilmiyor gercekten .
Bugün kızımın okuluna gittik okul kıyafeti vs servis işlerini hallettik.
Ben bebekle kızımı servise indiremeyeceğim için hostesin apartman kapısından alıp bırakmasını rica ettim tamam dediler ama korkuyorum da çocuk asansördeyken elektrik gider bişey olur diye offff napıcaz bakalım bu yıl
canim bisey olmaz duani et yolla neyapacaksin.hem senin yanindayken de olabilir belli olmaz bu is .Rabbim korusun hepsini

Çılgıncım merak ettim canım doktor göğüs için sana hangi kremi verdi ?
madecassol

slm kızlar bugün doktora gittim ne acılma var ne sancı. gününden bi hafta uzaya bilir dedi doktor ama ben dogurmak istiorum hemen. sancım olmazsa suni sancı vereceklermiş acılma olsun diye. ne yapmam lazım bildiginiz bi formül varmıdır. sürekli egilip kalksam faydası olurmuki kendimi yorsam felan

kızlar ciyi dilekleriniz icin cok tesrkkur ederim..darisi brkleyenlerin basina...
minnosum odemden acamiyor gozlerini..sutum iyi maasallah emiyor da iyi kotu...yalniz gaz cikarmak cok zor ..gaz sancisi öldürdü beni...foto ekliycem yukleyebolirsem tabii..
bu arada monadan haber yok..freetslking necyapti acaba
sevda comelip kalkma harekeyi ve hurma ye..bi de esinle yaramazlık olabolir

slm kızlar bugün doktora gittim ne acılma var ne sancı. gününden bi hafta uzaya bilir dedi doktor ama ben dogurmak istiorum hemen. sancım olmazsa suni sancı vereceklermiş acılma olsun diye. ne yapmam lazım bildiginiz bi formül varmıdır. sürekli egilip kalksam faydası olurmuki kendimi yorsam felan
öncelikle canımm bu ilk doğumun galiba ben miadıı doldurmmustu kızım öle doğum yaptım nişanım geldi 40 haftada bol yürüyüş su ve hurma yedim ama 1 satt deil 2 saat 3 ssatt yürüdüm normal tempoda ve nişanım geldi açılma 2.5 cmydi 40haftama girdimde daha snra 3 4 gün içinde sancım geldi ve hastaneye gttk suni sancı verildi 2.5 cm bianda 10 oldu ve doğurdum :)ama bizim kız kaka yapmiştı zamnını geçti için böle yanılmalar 1 hafta olablecegini demişti dr doğum için egilme konusna bişey diyemem ama imkanın varsa yürü bol su hurma hayırlısıyla zmanında alacaksın kucagına inşllah allah bir nesefste kurtarmayı nasıip etsin bizlere aminnnnnnnnnn

Back