2014 eylül anneleri geyik formatı :))

erken yiyebilirsem yemeği 11,30 DA erken yiyeceğim ,sonra direk eve ,yemek yap ortalığı toparla ,hazırlan ,çık ,ALLAhTAN araba var da zaman sorunu olmuyor yoksa bu işler hayatta yetişmez

speedy anne
karnın şiştiği dönemlerdede kullandın mı araba ben panık yaparım die yanaşmıyorum ,,
ikizlerde aldık arabayı o zaman araba kullanmıyordum ,ama şimdi doğurana kadar kullanırım herhalde
ok canım ben alıştım usta sürücü oldum artık
Maşallah canım :)

sağol canım .eve dolmuşla gideceğim ama sonrasında araba kullanacağım

renkli makarna aldım ,çocukların ilgisini çeker diye ,yapacağım bakalım sevecekler mi

evet severler ,, onların dinazorlusu vs var , yesinler miss gibi,

bende akşam yapayım makarna yemeğimin yanına ...

eşim şehir dışınday bende evde tek kalıyorum ( inat ettim annemlere gitmicem die ) , akşamları biraz tırsıyorum tam yemek yicem elektrikler gitmesin mi ay benı bır korku aldı , telefonum şarjı bitti tablette şarj yok 3 tane mum buldum onları yaktım tam bir rezalet 15 dk geçirdim , karşı komşunun kapısını çaldım elektrik arızayı arasınlar eğer gelemeyecekse annemlere gidecektim , tam söylerken elektrikler geldi ohh dedim ,

abooo o kadar korkma ayol ,ben senelerce yalnız yaşadım :) şimdi bu hamiş halimle bile eşim 3 kere göreve gitti evde bebelerle yalnızdım ,ben alışkınım yalnızlığa ,korkmam da hiç ...bişey olmaz korktukça korkarsın bak benden söylemesi :))

çılgın anne maşallah çok tatşı çocukların ya hele oğlana bayıldım

benim de malum bahar alerjisi tam gaz hapşurmaktan bıktım. doktor ilaç vermediği için de geçmiyor maalesef :S

çılgın anne maşallah çok tatşı çocukların ya hele oğlana bayıldım

benim de malum bahar alerjisi tam gaz hapşurmaktan bıktım. doktor ilaç vermediği için de geçmiyor maalesef :S

sağolasın canım ,daha güzeli senin olsun .herkes oğlana aşık zaten :) sürekli böyle güler yavrum çok pozitiftir kızım daha cooolll :))
geçmiş olsun o bende de var da seninki kadar değil ,hapşırıyorum ama ara sıra ..inş. çabucak geçer ..

Aman allahım ne tatlılar maşallah maşallah maşalahh yerim ki onları ben :)

sağol canım ,daha güzeli senin olsun inş. bütün yavrular annelerine güzeldir ,seninki kimbilir nasıl güzel olacak ..
heee ikisi de babaya çekmiş söyleyeyim :))

Son düzenleme:
sağol canım ,daha güzeli senin olsun inş. bütün yavrular annelerine güzeldir ,seninki kimbilir nasıl güzel olacak ..
heee ikisi de babaya çekmiş söyleyeyim :))

Sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallah. Geçen renkli ultr. ilk resmini aldık kızımızın şimdilik pek birşeye benzemesede :) bana melekk gibi geliyor.

Sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallah. Geçen renkli ultr. ilk resmini aldık kızımızın şimdilik pek birşeye benzemesede :) bana melekk gibi geliyor.

amin inş. yok yok benzer o da tam görememişsindir şimdi :) bizim kızı ayrıntılıda gördüğümüzde doktor taa o zaman demişti güzel olacak bu zilli diye :)) ultrasonda nasılsa gerçekte de aynısı çıktı :) oğlanın ise hiç yüzünü göremedik ,hiç göstermedi sıpa.
ay zaten doğunca çok farklı oluyorlar ,eciş bücüş ,o doğan çocuk sonra o kadar değişiyor ki şaşıyorsun .
bak şimdi bizimkiler ilk doğduğunda böyleydi

dermişin bunlar aynı çocuk :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…