- Konu Sahibi cilgin_anne_
ben de o yüzden genel anesteziyi tercih ettim ,çünkü işlem yapılırken görürsem kalkarım ameliyat masasından ,kendimi biliyorum ,burnumda sorun var yıllardır lokal yapıyorlar diye ameliyat olamıyorum ,istiyorum ki uyuyup uyanayım olay bitsin .
ben ikiz diye mecbur sezeryan oldum ve bu da ilki sezeryan olduğundan mecbur sezeryan olacak ,bana kalsa ikiz olmasa normal doğururdum orası kesin ama sezeryanı tercih edecek olan için kesinlikel genel anestezi diyorum ben de ..
hErkeste aynı belirtiler olmuyormuş tabiki işini bilen biri yapması lazım , Allah korusun daha kötü şeylerede sebebiyet verir.
karnımı kestirmek hiç istemiyorum ama büyük ihtimal sezeryan olacak ..
kısmet bakalım ..
bünyeden bünyeye iz durumu değişiyormuş ama benim kuzenin sadece beyaz bir çizgi var mesela, bazılarında göbekte kalıyor. düşününce korkunç geliyor insana ama küçücük bir kesik sonuçta, önemli olan sağlık. çatısı dar olan, başka sıkıntısı olan mecbur sezeryan yaptırıyor.
Senin neden sezaryen olaacak?
kıs tutmayan ayakla nasıl kalkıcaksın sakinleştiricide yapıyorlarmış ,
o gerginlikle deli gücü geliyor insana, zaten o kadar hissizleşssen hissetmezsin birşey ama göz görrerek ve kulağın duyarak o anı yaşamak hiç hoş değil