2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Oyyyy maşallah çılgın annenin çılgınn oğlusu olcak o zaman

Oyyyy maşallah çılgın annenin çılgınn oğlusu olcak o zaman

yok yok bi eve bi deli yeter ,ikinci ağır gelir
sabah eşimin anahtarını almışım ,servise geç kalıcakmış sıpa bana artistlik yapıyo aradı zırladı biraz ,dedim malına sahip çık ,senin anahtarını da ben mi kontrol edicem ,atmışım cebime ne var servise geç kaldım diyo yalandan ,dedimki kıvırma hadi öptüm güzel dudaklarından
dün kuaföre gittim ohh rahatladım kaç gündür kıl tüy ,hiç de sevmem hee ,zaten kılım tüyüm de yokya ,olanı da yolduruyoruz
bugün çok yoğunum çokkk öğleden sonra bir kermese gideceğim ,hayır için, program yapmışlar ordayım ,sorna dermatolojiye randevum var ,kaşıntı için ,uyuz gibi kaşınıyorum sonra ordan çıkınca da çocukları alırım

hamile kadının irezilliği olmaz ,çişini de yapar ,gazını da çıkartır
bizde gaz bedava ne yapalım sıka sıka içerdeki mi rahatsız olsun ,gün gelecek o da patlama yapıcak

ilk 3 ay bulantılardan saçımı bile tarayamamıştım da çevremdeki bazıları ( daha önce doğum yapmış) " ay sen ne biçim hamilesin hamilelik böyle mi olur biraz bak kendine demişti " Neymiş çok çirkinmişim çökmüşüm bitmişim diyorum ki bulantılardan ölüyorum geberiyorum, o kadar da abartma diyip karşıma geçip ahkam kesmişlerdi, malesef anlamıyolar anacım hamile kadının derdinden anlamıyolar

benımkıler 1 beden buyumüşlerdir anca okadar buyumedi , ben ekmek, hamurlu gıdalar nerdeyse hiç tuketmiyorum belki sebebi budur ,
niye tüketmiyorsun ,hamurlu gıdalar memişleri mayalıyor mu da şişiyorlar
yok ya onunla alakası yok şişeceği varsa şişer .

onlar seni kıskandıklarından öyle diyorlardır ,sanki kendileri çok süperdiler zamanında ,görmek lazım o hallerini .
boşver sen ben pasaklı hamileyim sefam olsun de ,sinir olsunlar

öğleden sonrası için yıllık ıznınden mı yazıyorsun ne dıyosun işyerine ,
ben hep rapor yazdırıyorum iznimden düşmesin die ,

öğleden sonrası için yıllık ıznınden mı yazıyorsun ne dıyosun işyerine ,
ben hep rapor yazdırıyorum iznimden düşmesin die ,

canım bizde yılda 10 gün mazeret izni var o da 80 saate denk geliyor .yılda 80 saate kadar kısa süreli izin yazabiliyorsun ,ordan kullanıyorum ..
hastane iznimiz de zaten hastane izni diye geçiyor ,kullanabiliyorsun istediğin kadar abartmamak şartıyla .
ben zaten çok izin alan biri değilim o yüzden sorun olmuyor

bende hastalık izni yazıyorum , yıllık iznim sonra lazım olacak ..

bende hastalık izni yazıyorum , yıllık iznim sonra lazım olacak ..

bana da çok lazım yıllık izin , ama bu zaten yıllık izin değil ,yıllık izin harici bizde 10 gün mazeret izni diye bir şey var ,acil durumlarda kullanmak için ,ama bize iyi denk geldi ,eylülde doğum yapsak seneyi kapatırız doğum izniyle ,öbür seneye tekrar yıllık izin rapor hakkımız olur ,ben 7 ay uzatmıştım o şekilde ikizlerde ,bunda da o kadar olur herhalde inş.
ben de mesela hastaneye gideceksem hastane izni yazıyorum özel işimse öbür izinden yazıyorum .
bugün hastaneye de gideceğimden hastane izni yazacağım ..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…