- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Günaydınn Günaydın Günaydınnnnnnnnnnn
çişimi yapıyom çisimi yapıyom popom kupkuru kalıyorrr,,
Henuz yok vukuatt
Günaydınn Günaydın Günaydınnnnnnnnnnn
çişimi yapıyom çisimi yapıyom popom kupkuru kalıyorrr,,
Henuz yok vukuatt
Yok annem bizde de bi vukuat yok duvarlara taşlara :)irezil oluruz valla
hoşgeldiniz :)) ay ben ben geldim diyorum ,biz geldik desem çok oluruz 3 taneyle
ohh ne güzel ,ben de su içme özürlüyüm yaa ,ne olacak halim bilmem ,günde 2 fincan çay ,2 fincan elmalı ıhlamur ,1 litreye yakın da su içiyorum ..
o hamilelik kabusları çok olur bundan sonra ,sürekli şizofren gibi dolaşırsın ortalıkta
ben de bu ara sürekli oğlum doğmuş onu emziriyorum ,göğüslerim süt dolu ,sıpa birini bitiriyor öbürünü çekiyo pipet gibi ağzı var
Oyyyy maşallah çılgın annenin çılgınn oğlusu olcak o zaman
hamile kadının irezilliği olmaz ,çişini de yapar ,gazını da çıkartır
bizde gaz bedava ne yapalım sıka sıka içerdeki mi rahatsız olsun ,gün gelecek o da patlama yapıcak
poponu görücem ben sonra senin
günaydın mona mona
benim çişte vukuat yok da memişler her geçen gün büyüyo ,yakında ağzıma girecekler
niye tüketmiyorsun ,hamurlu gıdalar memişleri mayalıyor mu da şişiyorlarbenımkıler 1 beden buyumüşlerdir anca okadar buyumedi , ben ekmek, hamurlu gıdalar nerdeyse hiç tuketmiyorum belki sebebi budur ,
ilk 3 ay bulantılardan saçımı bile tarayamamıştım daçevremdeki bazıları ( daha önce doğum yapmış) " ay sen ne biçim hamilesin hamilelik böyle mi olur biraz bak kendine demişti " Neymiş çok çirkinmişim çökmüşüm bitmişim diyorum ki bulantılardan ölüyorum geberiyorum, o kadar da abartma diyip karşıma geçip ahkam kesmişlerdi, malesef anlamıyolar anacım hamile kadının derdinden anlamıyolar
yok yok bi eve bi deli yeter ,ikinci ağır gelir
sabah eşimin anahtarını almışım ,servise geç kalıcakmış sıpa bana artistlik yapıyo aradı zırladı biraz ,dedim malına sahip çık ,senin anahtarını da ben mi kontrol edicem ,atmışım cebime ne varservise geç kaldım diyo yalandan ,dedimki kıvırma hadi öptüm güzel dudaklarından
dün kuaföre gittim ohh rahatladım kaç gündür kıl tüy ,hiç de sevmem hee ,zaten kılım tüyüm de yokya ,olanı da yolduruyoruz
bugün çok yoğunum çokkköğleden sonra bir kermese gideceğim ,hayır için, program yapmışlar ordayım ,sorna dermatolojiye randevum var ,kaşıntı için ,uyuz gibi kaşınıyorum sonra ordan çıkınca da çocukları alırım
öğleden sonrası için yıllık ıznınden mı yazıyorsun ne dıyosun işyerine ,
ben hep rapor yazdırıyorum iznimden düşmesin die ,
niye tüketmiyorsun ,hamurlu gıdalar memişleri mayalıyor mu da şişiyorlar
yok ya onunla alakası yok şişeceği varsa şişer .
çok kilo almak istemiyorum o yüzden hamur işini abartmıyorum ..
niye tüketmiyorsun ,hamurlu gıdalar memişleri mayalıyor mu da şişiyorlar
yok ya onunla alakası yok şişeceği varsa şişer .
çok kilo almak istemiyorum o yüzden hamur işini abartmıyorum ..
hımmm ,ya bebek büyüdükçe ister istemez alacağız ,şuan ufak ama hele bi 24.haftayı geçelim hızla büyümeye başlayacak ,haftada 200 gram alacak mesela her hafta ,o zaman yedik naneyi
canım bizde yılda 10 gün mazeret izni var o da 80 saate denk geliyor .yılda 80 saate kadar kısa süreli izin yazabiliyorsun ,ordan kullanıyorum ..
hastane iznimiz de zaten hastane izni diye geçiyor ,kullanabiliyorsun istediğin kadar abartmamak şartıyla .
ben zaten çok izin alan biri değilim o yüzden sorun olmuyor
hımmm ,ya bebek büyüdükçe ister istemez alacağız ,şuan ufak ama hele bi 24.haftayı geçelim hızla büyümeye başlayacak ,haftada 200 gram alacak mesela her hafta ,o zaman yedik naneyi
bebek haftada 200 gr alacak wuhuu inşiallah inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda bende cumartesiyi iple çekiyorum saat 3 te detaylıya randevum var ,
bu doktora ilk defa gidicem yorumla hakkında iyi , inşallah bizide iyi sözleriyle mutlu eder..
bende hastalık izni yazıyorum , yıllık iznim sonra lazım olacak ..
inş. iyi şeyler söyler ,ben de haftaya devlete gideceğim ayrıntılı için ,kadın doğum hastanesine ,bir arkadaşım çok memnun kalmıştı ordan ,geçenki doktordan tatmin olmadım hiç çünkübebek haftada 200 gr alacak wuhuu inşiallah inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda bende cumartesiyi iple çekiyorum saat 3 te detaylıya randevum var ,
bu doktora ilk defa gidicem yorumla hakkında iyi , inşallah bizide iyi sözleriyle mutlu eder..
inş. iyi şeyler söyler ,ben de haftaya devlete gideceğim ayrıntılı için ,kadın doğum hastanesine ,bir arkadaşım çok memnun kalmıştı ordan ,geçenki doktordan tatmin olmadım hiç çünkü
İşlerinden bıkkınlık geldiyse, düzgün hizmet veremeyecekseler o koltukaları boşuna işgal etmesinler değilmi , doktorunda iyisi var kötüsü var alakalısı var , dengesizi var
İşlerinden bıkkınlık geldiyse, düzgün hizmet veremeyecekseler o koltukaları boşuna işgal etmesinler değilmi , doktorunda iyisi var kötüsü var alakalısı var , dengesizi var
aynen ,ne doktorlar var canım ,ALLAH vicadanlılarla karşılaştırsın .
benim arkadaşıma 3 aylıkken gittiği doktor kalbini alamıyorum kalbi durmuş demiş ,kız hüngür hüngür ,alacaklarmış bebeği ,sonra son anda eşinin arkadaşının doktoru varmış ,gel bi de ona görünelim demiş ,gitmişler ,adam kalbini de duymuş dinletmiş de ,kıl payı kenarından dönmüşler düşün..o bebek şimdi 3 yaşında
bir de kadın daha önce de aynı sebeple bebeğini aldırmıştı ,o zaman keşke başka doktora gitseydim acaba o da mı böyleydi diye aklına geldikçe çok üzülüyor ..doktor işte adı ...
aynen ,ne doktorlar var canım ,ALLAH vicadanlılarla karşılaştırsın .
benim arkadaşıma 3 aylıkken gittiği doktor kalbini alamıyorum kalbi durmuş demiş ,kız hüngür hüngür ,alacaklarmış bebeği ,sonra son anda eşinin arkadaşının doktoru varmış ,gel bi de ona görünelim demiş ,gitmişler ,adam kalbini de duymuş dinletmiş de ,kıl payı kenarından dönmüşler düşün..o bebek şimdi 3 yaşında
bir de kadın daha önce de aynı sebeple bebeğini aldırmıştı ,o zaman keşke başka doktora gitseydim acaba o da mı böyleydi diye aklına geldikçe çok üzülüyor ..doktor işte adı ...
Allah iyilerle karşılaştırsın çok acı bir durum ,
Allah iyilerle karşılaştırsın çok acı bir durum ,
amin canım ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?