• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekimde düğünü Olanlar Hadi İçeri :)

Aynı tarihde evleniyoruz desene :D
neden bunaltıyor ki ! bence bu nişanlılık döneminin tadını çıkarmamız gerek

ben de 12 ekim'de evleniyorum kizlarrr :)
ve biraz icinizi rahatlatiyim, daha hicbir seyimi almadim:)
hatta nisanim da 3 agustos'da olacak daha o bile olmadi:)
icinizi rahat tutun her sey oluyor, nisan elbisemi bastan diktirdim toplamda 1 ayda bitti. gelinlik icinse hazir begenip ustume gore ayarlatmayi planliyorum onda da sorun olacagini sanmiyorum.
ben mi cok rahatim acaba :D

ben de 12 ekim'de evleniyorum kizlarrr :)
ve biraz icinizi rahatlatiyim, daha hicbir seyimi almadim:)
hatta nisanim da 3 agustos'da olacak daha o bile olmadi:)
icinizi rahat tutun her sey oluyor, nisan elbisemi bastan diktirdim toplamda 1 ayda bitti. gelinlik icinse hazir begenip ustume gore ayarlatmayi planliyorum onda da sorun olacagini sanmiyorum.
ben mi cok rahatim acaba :D

Oyle ol, ak lazim aslinda biz boya rengi icin bile gunlerce dusunuyoruz omrumuz gidiyor resmen:)

meraba kızlar ben geldim 21 haziranda nişan yaptım kendime ancak girdim burdada hiç kimse yokmuş sık sık girip sohbet edelim burd

meraba kızlar ben geldim 21 haziranda nişan yaptım kendime ancak girdim burdada hiç kimse yokmuş sık sık girip sohbet edelim burd

Merhaba :)
Nasıl geçti nişanın . Malesef kimse sohbet etmiyor bu topicte sessiz sedasız sanırım herkes kendi telaşında.
Kalabalık bir nişan mı oldu yoksa aile arasında mı

Ben dün tül, perdelerimi beğendim 3000 TL tuttu ama çok güzeller evimi canlandırıyorum gözümde çok güzel olacak herşey :):)

Merhaba :)
Nasıl geçti nişanın . Malesef kimse sohbet etmiyor bu topicte sessiz sedasız sanırım herkes kendi telaşında.
Kalabalık bir nişan mı oldu yoksa aile arasında mı

Ben dün tül, perdelerimi beğendim 3000 TL tuttu ama çok güzeller evimi canlandırıyorum gözümde çok güzel olacak herşey :):)

Sağol canım tşk ederim nişanım çok güzeldi kişi falan geldi biraz daha fazla kişi olsaydı nerdeyse tam düğün gibi olacakmış. herkes çok beğendi restoranda yaptık yemekler falan da çok güzeldi herkes mutlu ayrıldı.
mira siz evi tuttunuz mu canım biz daha tutmadık ramazandan sonra tutcaz.
inş çok güzel olur senin perdelerin , evin eşyaların:3:

Sağol canım tşk ederim nişanım çok güzeldi kişi falan geldi biraz daha fazla kişi olsaydı nerdeyse tam düğün gibi olacakmış. herkes çok beğendi restoranda yaptık yemekler falan da çok güzeldi herkes mutlu ayrıldı.
mira siz evi tuttunuz mu canım biz daha tutmadık ramazandan sonra tutcaz.
inş çok güzel olur senin perdelerin , evin eşyaların:3:

Oh oohh :16: düğün gibi geçmiş ne güzel rabbim nişanı atlattığınız gibi hayırlısıyla düğünüde atlatmayı nasip etsin.
Ramazandan sonra tutcaksınız sanırım eşyalarada o zaman bakarsınız tuttuğunuz eeve göre.

Sara benimm nişanlımın evi var o yüzden birçok şeyi halledik gibi birşey bir tek televizyon ve halılarımız kaldı onlarıda ağustos ortası yada sonu gibi halledicez artık. Eylül 'ün 20 sinde ev yaşanmaya müsait olacak bir aksilik olmazsa inşllah sonra o heyecanın tadını çıkarmaya bakacagız.

Oh oohh :16: düğün gibi geçmiş ne güzel rabbim nişanı atlattığınız gibi hayırlısıyla düğünüde atlatmayı nasip etsin.
Ramazandan sonra tutcaksınız sanırım eşyalarada o zaman bakarsınız tuttuğunuz eeve göre.

Sara benimm nişanlımın evi var o yüzden birçok şeyi halledik gibi birşey bir tek televizyon ve halılarımız kaldı onlarıda ağustos ortası yada sonu gibi halledicez artık. Eylül 'ün 20 sinde ev yaşanmaya müsait olacak bir aksilik olmazsa inşllah sonra o heyecanın tadını çıkarmaya bakacagız.

canım benim nişanlımın evleri var ama işyerine yakın olsun diye birde kiracıları var birde ailesinin evinin karşısı istemiyor orda oturmak . Ramazan çıkınca evi tutcaz eşyalarıda hemen sipariş vercez ev tutulduktan sonra onlar bir haftada halledilir.
benim çeyiz tamam dört dörtlük yaptı annem... halılarımızda aldı annem çok şükür...
gelinlik baktım ama nişanlımın halası amerikaya gidiyomuş ben sana diktiririm dedi bende tamam dedim. gelinliğe karışmıycam.
inş senin de istediğin gibi olur herşeyin rabbbimin izniyle:34:

canım benim nişanlımın evleri var ama işyerine yakın olsun diye birde kiracıları var birde ailesinin evinin karşısı istemiyor orda oturmak . Ramazan çıkınca evi tutcaz eşyalarıda hemen sipariş vercez ev tutulduktan sonra onlar bir haftada halledilir.
benim çeyiz tamam dört dörtlük yaptı annem... halılarımızda aldı annem çok şükür...
gelinlik baktım ama nişanlımın halası amerikaya gidiyomuş ben sana diktiririm dedi bende tamam dedim. gelinliğe karışmıycam.
inş senin de istediğin gibi olur herşeyin rabbbimin izniyle:34:

Anladım Bence nişanlın en iyisini yapıyor o halılar bile hazır maşallah ev tutulduktan sonra eşyalar begenilir halledilir. Amerikadan vayy süpermiş o telaşında olmıcak sanada amerika ne güzel düşünmüş inşllah istediğin gibi olur gelinlik. Amin canım herbirimizin istediği giibi olur inşllah herşey sonuçta bir kere olucak allahın izniyle hayatımız boyunca.

Buarada nerelisin ? Çalışıyomusun ?

[sıze=3]merhaba arkadaşlar ekim ayında evlenecekler neler aldınız bakalım yada neler almayı planlıyoruz sorunlarımız neler dökülün bakem :46::46::46::46::46::46::46::46:[/sıze]

heyoooo slm slm bnde buradayım benım de 9 ekım perşembe kına 11 ekım cumartesı akşamı dugun

merba kızlar benim düğün tarihim 11 ekim cumartesi akşam çeyizim tamam yatak örtülerim masa örtüleri mutfak eşyalarım mutfak setleri falan annem halılarımı da aldı. tanıdığmız mobilyacı var yatak odasınında sadece modelini beğenecez düğün mekanım hazır :3:

amanın aynı gun evlenıyoz bızde :))))) çok heyecan yaptım bızım de dugun yerı bellı oldu kına yerı hazır bn mutfak ıvırı zıvırı tamm sadece elektrıklı supurgem yok ve ufak tefek onları da artık yavs yavs zamn yaklastıkca alırım kırlı sepetı tost mak gıbı bıkaç kucuk sey bızımde beyaz esyalar tamm şukur sadece y odası oturma odası o kdr evımız kuzuk oldugu ıcın esyayla bogmak ıstemıyorz az esya çok huzur :)))

amanın aynı gun evlenıyoz bızde :))))) çok heyecan yaptım bızım de dugun yerı bellı oldu kına yerı hazır bn mutfak ıvırı zıvırı tamm sadece elektrıklı supurgem yok ve ufak tefek onları da artık yavs yavs zamn yaklastıkca alırım kırlı sepetı tost mak gıbı bıkaç kucuk sey bızımde beyaz esyalar tamm şukur sadece y odası oturma odası o kdr evımız kuzuk oldugu ıcın esyayla bogmak ıstemıyorz az esya çok huzur :)))

meraba çok ortak noktamız var benimde çeyiz hazır halılar falan hazır elektrik süpürgesiyle tost makinem eksik onuda nişanlım alsın artık valla çok masraf yaptık bende çalışmıyorum ...
benim bu cumartesi nişanım vardı çok güzel oldu tıpkı düğün gibi kınamıda orda yapcaz . Nişanım yemekli oldu kınamda öyle olcak aynı yer aynı menü olcak. düğünüde yemekli yapcaz.
birşey sorcam canım kınan bir gün önce mi olcak birde ben ankaradan sen nerden

Anladım Bence nişanlın en iyisini yapıyor o halılar bile hazır maşallah ev tutulduktan sonra eşyalar begenilir halledilir. Amerikadan vayy süpermiş o telaşında olmıcak sanada amerika ne güzel düşünmüş inşllah istediğin gibi olur gelinlik. Amin canım herbirimizin istediği giibi olur inşllah herşey sonuçta bir kere olucak allahın izniyle hayatımız boyunca.

Buarada nerelisin ? Çalışıyomusun ?

sağol canım çok iyisin ben ankaradan sen eskişehir galiba ...
ben atanamayan öğretmen olduğum için çalışmıyorum .
gelinlik işine gelince çok dükkan gezdim araştırdım halası amerikaya gidiyomuş sana ordan gelinlik diktircem dedi canıma minnet hiç karışmıycam. biliyosu cumartesi nişan yaptık çok güzeldi herkes mekana bayıldı annem kınayı da orayla anlaştı. düğün yeri de hazır ankarada göksu gölünde olcak. nikaha da bu hafta başvurcaz inş alnımızın akıyla çıkarız canım.
bu arada daha iyileri senin olsun miracım:40:

meraba çok ortak noktamız var benimde çeyiz hazır halılar falan hazır elektrik süpürgesiyle tost makinem eksik onuda nişanlım alsın artık valla çok masraf yaptık bende çalışmıyorum ...
benim bu cumartesi nişanım vardı çok güzel oldu tıpkı düğün gibi kınamıda orda yapcaz . Nişanım yemekli oldu kınamda öyle olcak aynı yer aynı menü olcak. düğünüde yemekli yapcaz.
birşey sorcam canım kınan bir gün önce mi olcak birde ben ankaradan sen nerden

:)))))) istanbuldayım tatlım ben aslında cuma gunu ıstıyordum ama malesef yer yoktu ona sebep perşembe gunune aldık zaten o zaman da bulamasaydım kına faln yapmıcakdım :)))))) artık

merhaba kızlar çeyizinde eksik olanlar varsa elimde iğne oyası tülbentler var uygun fiyata anlasılır:)

meraba kızlar elimde iğne oyası tülbentler bulunmaktadır isteyenlere fotoğraf gönderirim fiyatta anlaşılır:)

bırde düğün günü yedek ayakkabı babet mı olmalı convers mı ıkısı arasında kaldımmm :33: sımdıden alıp kenara koymak ıstıyorum kı aklımdan cıksın zaten o sıra dusuncek cok sey olacagından sakınken almak daha mantıklı gelıyor :21:

:)))))) istanbuldayım tatlım ben aslında cuma gunu ıstıyordum ama malesef yer yoktu ona sebep perşembe gunune aldık zaten o zaman da bulamasaydım kına faln yapmıcakdım :)))))) artık

perşembe de güzel olur dinlenirsin ben üstüste yaşıycam benim bir gün önce cumadan olcak o yüzden çok yorulcam daha güzel olmuş bence canım :40:

Back