- Konu Sahibi _bilgehan_
Malesef pek yok :)
olsun bitsin biran önce stres falan çok zor ne kadar kısa sürede olursa o kadar iiyi valla :) düğün ne zaman.
ağustos 30 canım gün beklıyoruz ıste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef pek yok :)
olsun bitsin biran önce stres falan çok zor ne kadar kısa sürede olursa o kadar iiyi valla :) düğün ne zaman.
Merhaba Hoşgeldin.
Şükür bir ekim gelini geldi :)
nasıl gidiyor hazırlıklar.
Bizim dugunde 1 yil rotarli bu sene olucam ekimde kismetse Nikah tazeleme dahil herseyi yeni bastan yapiyoruz :))
Nereye gelin gidiyosun cnm nasil gidiyo hazirliklar bende senden bi hafta sonra gelin olucam
ağustos 30 canım gün beklıyoruz ıste
hoşbuldum canım
hazırlıklar iyi şuanda
düğün mekanımız tutuldu, diğerleri de yavaş yavaş olacak inş.
senin hazırlıklar ne durumda
benim de dugunum ekimde olacak gibi. Daha tarihi netlestiremedik Ve ceyiz olarak ta sadece mutfak kismi tamam (mutfakta da buzdolabi ve birkac kucuk eksik var). Baska da hicbirsey yapmadim. Cok mu gamsizim ve ya yavasim? sizleri duyunca panikliyorum:18:
merba kızlar benim düğün tarihim 11 ekim cumartesi akşam çeyizim tamam yatak örtülerim masa örtüleri mutfak eşyalarım mutfak setleri falan annem halılarımı da aldı. tanıdığmız mobilyacı var yatak odasınında sadece modelini beğenecez düğün mekanım hazır
Merhaba :)
Hoşgeldin sara12 oyy maşallah sende birçok şeyi hazır edenlerdensin ohh ne güzel artık eylülde de heyecanı yaşamaya başlarız. :) nerden bu arada.
Merhaba kizlarr
Yeni katildim ben de araniza :) ekim gelini bu kadarcik mi dedim geldim :)
24 ekim kına 28 ekim düğün insallahh :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin :)
Öyle düşünme canım gamısızlıkla alakalı bir durum değil olur herşey ama bence birşeylerin planını yap ona göre hareket et ki eylülde zorlanmayasın düğün zamanı zaten yeterince stres oluyormuş iyice panikleme düğün tarihin belli olunca bizimlede paylaş.
Haklisin tatlim ama benim daha ev belli degil o belli olmayincada esya bakamiyoruz , esya olmayinca da elim kolum baglaniyor. Esyalara uygun ortuler alayim diyorum . Bakalim insallah yakin zamanda netlestirebiliriz. Tabi ki tarih belli olunca haber veririm. Allah islerimizi kolaylastirsin ins.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba kokosh10 ne iyi yaptın gelmekle ekim ayı gelinleri olarak bir elin parmakları kadarız ama olsun yeteriz.
Kınanla düğünün arasında 4 gün olduğuna göre farklı şehirlerde olacak sanırım.
Nasıl gidiyor hazırlıklar.
Saoll miraa :)
Yok canim ayni şehirde kına dugun. Sehirdisindan gelecek kimse de yok arada vakit olsun dinleniyim dedim :)
Aynen benim de asyacan gibi. Ev kira olacagi için agustos gibi tutacagiz. E ev olmadan da esya, beyaz eşya, hali perde vs. Alinmiyor. Gelinlikciler daha erken diyor ona da bakamadim daha (
onun disinda buyuk tabak canak nevresim utu falan gibi seylerim hazir.
Bugün nihah günümüzü aldik tek gelisme o suan:sly:
Senin nasil gidiyorr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
11 ekim 2014 benimde :)evimizi aldık şükürler olsun beyaz eşyaları aldı nişanlım ben yatak odamı aldım çeyizimle ilgili ilk başladığım anda liste çıkardım iğneden ipliğe herşeyi yazdım aldıklarımı işaretledim sadece banyo setim klozet takımım amerikan servis takımım ve kadeh setim kaldı onun dışında herşey tamam ağustos gibi eşyaları yerleştirmeye başlayacağız o zamanda işte perdeler halılar falan halledilecek :)ama evde çeyizden kıpırdayacak yer kalmadı[sıze=3]merhaba arkadaşlar ekim ayında evlenecekler neler aldınız bakalım yada neler almayı planlıyoruz sorunlarımız neler dökülün bakem [/sıze]
merba kızlar benim düğün tarihim 11 ekim cumartesi akşam çeyizim tamam yatak örtülerim masa örtüleri mutfak eşyalarım mutfak setleri falan annem halılarımı da aldı. tanıdığmız mobilyacı var yatak odasınında sadece modelini beğenecez düğün mekanım hazır
Merhaba :)
Hoşgeldin sara12 oyy maşallah sende birçok şeyi hazır edenlerdensin ohh ne güzel artık eylülde de heyecanı yaşamaya başlarız. :) nerden bu arada.
tşk ederim mira ben ankaradan canım düğünüm 11 ekim kınam 10 ekim
canım inş sende hazırlıklarını tamamlarsın bende pek eksik yokta erkek tarafında baya var ben daha nişan telaşındayım 21 haziranda da nişanım var.