2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

cevaplar için teşekkür ederim canım. İlk sayfaya da hukuk yazdım tabloda, bakabilirsin, insan hedefini görünce duygulanıyor

Bu arada 2. soru ile ilgili bir şey soracağım. Sorunun cevabını başka bir sitede gördüm. Alta kopyaladım, burada "a ve b aralarında asal olmalıdır" diyor, bunu demesinin sebebi nedir sence?

Nihayet Obeb-Okek konusunu bitirdim ve bugün baştan bir tekrar yaptım. Malum 1 aydır kitap yüzü açtığım yok.
Sadece 2 konum kaldı, onları da yarın tamamlamayı ve yeni konuya geçmeyi düşünüyorum inşallah.

60 tane de soru çözmüşüm, kim bilir kaç yıldır bu kadar çözmemiştim

hakkımızda hayırlısı inşallah iyi puanlar alıp güzel yerlerde okumak nasip olur
benimkinin yanına da kpss fatihi alalım

hoşgeldin lalasko. İstanbul Üniversitesi'nde mi okuyorsun Adalat bölümünü?

Evet İstanbul üniv de okudum bitti mezunum şimdi kurs araştırmasındayım tasarı ve karacan arasında kaldım ikisi arasında ders saati aynı fakat fiyat konusunda uçurum var doğrusu karar veremedim.Bilgisi olan var mı ?

obebleri 3 yaa a ve b aralarında asal olucakki (yani a ve b nin ortak bir böleni olmayacakkk bu soru gereği öyle olmalı)
3a+3b=36dan
a+b=12 olunca a ve b yi bulurkennnn birincilikle ikisi farklı olucakkk ve a ve be ninn ortakkk bir katı olmayacakkkk ona göreee ayırcazz mesela 6 ile 6 toplmaıda 12 ama aynı sayı ve aynı katlar
bunun yanısıra 4+8 de olabilir amaa bunlarda kendisinn katı yani ortak çarpanları varsa aralarında asal olmuyor böyle yapan aralarındaa asal eden sayı
11+1 olabilir ama buda sorudaki en büyük değeri sağlamazzz bu yüzden sayılar aralarında asal olurken birbirine yakın olucak 7ve 5 bu sayılarda......
not: aralarında asal demek iki sayının ortak bir böleninin olmaması demek
örneğin
7 ve 5
7 ve 8
10- 11
3 -17
4- 9

mesela bu sayılar aralarında asaldır.....

maşallahhhh

maşALLAh maşALLAh
inşALLAH daha iyi tempoyla devam eder:)
ben henüz kitap almadım

konu anlatımı için tasarı tavsiye etmişlerdi. arkadaşımda yargı alcak öyle düşünüyoruz bakalım
siz ne tavsiye edersiniz

bidamı gircen kpss ye
ne işin var burda

asıl amacım dgs ile bilgisayar mühendisliği okumak
kpss giriveririm bidaha sizin standart sapmalar için

ciddimisin ne zaman aldın bu kararı :26:
ıı şeeey mühendis olunca memırlığııdaa bana ver bari

Son düzenleme:

ciddimisin ne zaman aldın bu kararı :26:
ıı şeeey mühendis olunca memırlığııdaa bana ver bari

eskidende çok istiyodum. ama gidip üniversiteyi okumayı gözüm almıyordu.
çok şükür şimdi öyle düşünmüyorum. inşALLAH güzel bir üniversitede okumak nasip olur

sana vermeme gerek yok sen kendin başaracaksın zaten
mail attım forward geldimi?

Bol bol kıtap okuyorum turkce paragraf sorularıyla baska turlu basa çıkılmaz yenı yılın kıtapları cıksın alıp ders calışmaya baslıycam bakalım

bendeee hiçççç kitap araştırmıyorummmm
ufff ufff bakalımmmmm
bol bol kıtap okuyorum turkce paragraf sorularıyla baska turlu basa çıkılmaz yenı yılın kıtapları cıksın alıp ders calışmaya baslıycam bakalım
ewet benimde türkçeye odaklanmmam gerek hatta kitap okurdum amaa yaz sezonunda yavaşladım yeniden hız gerek...hatta onu bile burdan takip ediyorummm kitap topicmiz bile varr amaa ruhhh şarttt azim şarttt

hakkımızda hayırlısı inşallah iyi puanlar alıp güzel yerlerde okumak nasip olur
benimkinin yanına da kpss fatihi alalım

Çok güzel, demek sen de memursun :))
Bahseder misin biraz?

Dgs için mi, kpss için mi kurs arıyorsun?

Aralarında asal olsunlar ki, obeb'leri 3 olsun, başka ortak bölenleri olmasın )
Teşekkür ederim canım, şimdi çok iyi anladım.

Ben şu an "karekök yayınları, matematik sıfır"dan çalışıyorum canım. Kendimi eksik hissettiğim için. Geçen yıl da Tasarı'dan çalışmıştım. Matematik temelin varsa her türlü kaynaktan çalışabilirsin. Tasarı, matematik temelinin var olduğunu düşünerek hazırlamış o yayınını. Fena değildi yani :)
Senin temelin yok mu dersen, var aslında ama kendimi yetersiz hissediyorum. Çok yavaşım.
Fena değildi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…