• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Phalaa canım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah bu mübarek günlerde

mervsh

:53::53::53::53: ben nereye gidiyorum hayatım yanlış yazdın her halde:26:

Kızlar durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyenler lütfen özel mesaj göndersin bana...
Sohbet esnasında yazdıklarınızı takip etmem zor...

Benim kadın doktorum ilaç için sana buradan rapor çıkartırım dedi, nasıl olur biliyor musun? Heyetsiz çıka bilir mi?

Kızlar merhaba.esila tebrik ederim.negatif sonuç alan arkadaşlarımada allah sabır versin üzmeyin canınızı vardır bir hayır.benim bugün son iğnem yarın kontrolüm var.bugünle beraber 2250 dozaj menapur olcak.perşembe solda tek yumiş vardı.kızlar sizce artar mı yumişler bu dozla.menapur kullanan var mı kızlar.

Allah canini almasin ben ecel terleri dokuyorum sen dalga gec aferin sana...:)))

bak hemen telafi ediyom hatamı :17: araştırdım buldum ki:34: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=2532
Sis (salin infusion sonografi, rahim içine sıvı verilerek yapılan endometrium değerlendirmesi), hsg (histerosalpingografi, rahim filmi), h/s (histeroskopi, endometriumun gözle görülerek incelenmesini sağlayan bir tür operasyon) ; kimlere, neye göre, nasıl, ne zaman yapılır ve önemi nedir?

SIS (salin infusion sonografi), ultrason ile yapılan muayene sırasında rahim iç duvarı dediğimiz endometrium ile ilgili şüpheli bir görünüm, polip ya da myom görüntüsü olduğunda, ultrasonografi eşliğinde rahim içine sıvı verilerek yapılan bir işlemdir. İnce bir kateter yardımıyla verilen sıvının etkisi ile rahim iç duvarı kaynaklı myom, polip ve yapışıklıklar hakkında bilgi edinilebilmektedir. Bu işlem anestezi gerektirmemekte ve ciddi bir ağrı oluşturmamaktadır. Genellikle adet bittikten sonraki bir hafta içinde yapılması önerilmektedir.

canım sen 5 ay öncemi evlendin öyle yazıyor yazılarının altında.. kaç yaşındasın..

aa çıkıyo mu o şey bende görmüyom çıkmıyo heralde diyodum:9: ben 24 yaşındayım sonra düğün olarak 6 ay olmak üzere, resmi nikah olarak bi seneyi geçti, evlilik olarak da bi sene olmak üzere ayy ne karışıgım:9::9::9::9::8::8:

Ama finali güzel yaptın :9::9::9: bu arada bilgi sahibi olduk :1::1:

öle hatamı hemencik telafi ederim valla çok utandım:17: çok güldüm kendimeee:9::9::9:

Arkadaşlar merhaba beni hatırlayan vardır mutlaka
Transferim 12.günü değerim 17 idi en son 80lere kadar çıktı ve sonra düşmeye başladı 74 ve en son baktırdığımda 9 olmuş ve herşey bitmîşti :( bebeğim beni terketti anlıycağınız üstüne üstlük izinden döndüm ve 2buçuk yıldır bnmle olan canımın içi can parçam bir tanecık papağanımın da öldüğünü öğrendim:(

Rabbim sabrımı sınıyor
Mart'ın 18inde tam kanama başladı ve henüz adet olmadım düşükten sonra ne zaman adet olucam onu da bilmiorum
28 nısanda kontrolüm var
Hamile olan arkadaşları tebrik ediorum
Gün sayan arkadaşlar ve bekleyenler içinde dua etmeye devam edıorum
Buzlu bebeklerımı ne zaman alırım bilmiorum
Sevgiyle kalın
cnm sabırlar dilerim bundan sonra umarım güzel günler görürsün...
Günaydın arkadaşlar... Bugun güzel birgün olsun yarın test günüm hala adet olmadım direniyorummmm:))) baş ve karın ağrısını saymazsam herşey çok güzel gidiyor benim için...
yarın değerlerin çok çok katlanmış olarak görürsün kagıtta:49:
phala merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum ama şahin beyde tedavi görüyordum daha önce yazışmıştık.transferimin 10 günündeyim.7.günü eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım nasılsa çıkmaz onun gönlü olsun diye,teti yaptım yanına getirdim ve 2 dk sonra bak yok işte dedim tabi o ana kadar teste bakmamıştım bi baktımki ikinci çizgi silik çıkmış tabi başladım ağlamaya 4 yıldır hiç görmediğim silik çizgi karşımda duruyordu.Tabi ertesi gün hemen kan tahlili yaptırdım yani 8 gün değerim 89 çıktı pozitif dediler ama ben halan daha inanamıyorum.Çarşamba acıbademe gidip kan testini tekrarlatıp şahin beyle görüşücem.allahında izniyle umarım devamı gelir.
hayırlı olsun tebrik ederim umarım değerlerin artar bebeğin hep seninle olur...
Arkadaşlar allah nasip kısmet ederse bebişlerimi almaya gidiyorum... Ne olur dua edin... bu mübarek haftada inşallah rabbim hepimize bebeklerimizi nasip eder.
dualarım seninle git bebeklerini al ve hep seninle olsunlar:49::16::16:

Back
X