- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
Phalaa canım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah bu mübarek günlerde
mervsh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Phalaa canım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah bu mübarek günlerde
mervsh
Kızlar durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyenler lütfen özel mesaj göndersin bana...
Sohbet esnasında yazdıklarınızı takip etmem zor...
Kizlar sis ne demek bilgisi olan aciklayabilir mi
ben nereye gidiyorum hayatım yanlış yazdın her halde:26:
Allah canini almasin ben ecel terleri dokuyorum sen dalga gec aferin sana...:)))
Kuzum bilmiyorum onumu yapcaklarmis :26:
Allah canini almasin ben ecel terleri dokuyorum sen dalga gec aferin sana...:)))
Kizlar sis ne demek bilgisi olan aciklayabilir mi
hım o başka sis miymiş tedaviyle alakalı![]()
tedaviyle ilgili canım benim hiç gulecegim yoktu çokta güzel aciklamissin
![]()
edirne tıp fakültesi prof.dr.koray eltertedavin hayırlı olsun cnm.. doktorun kim ismi nedir..?
ama ama benmle dalga geçmeyin ağlarım bakyeniyim küçüküm ben daha minicigim bak
![]()
canım sen 5 ay öncemi evlendin öyle yazıyor yazılarının altında.. kaç yaşındasın..
Ama finali güzel yaptınbu arada bilgi sahibi olduk
![]()
hım o başka sis miymiş tedaviyle alakalı![]()
cnm sabırlar dilerim bundan sonra umarım güzel günler görürsün...Arkadaşlar merhaba beni hatırlayan vardır mutlaka
Transferim 12.günü değerim 17 idi en son 80lere kadar çıktı ve sonra düşmeye başladı 74 ve en son baktırdığımda 9 olmuş ve herşey bitmîştibebeğim beni terketti anlıycağınız üstüne üstlük izinden döndüm ve 2buçuk yıldır bnmle olan canımın içi can parçam bir tanecık papağanımın da öldüğünü öğrendim
Rabbim sabrımı sınıyor
Mart'ın 18inde tam kanama başladı ve henüz adet olmadım düşükten sonra ne zaman adet olucam onu da bilmiorum
28 nısanda kontrolüm var
Hamile olan arkadaşları tebrik ediorum
Gün sayan arkadaşlar ve bekleyenler içinde dua etmeye devam edıorum
Buzlu bebeklerımı ne zaman alırım bilmiorum
Sevgiyle kalın
yarın değerlerin çok çok katlanmış olarak görürsün kagıttaGünaydın arkadaşlar... Bugun güzel birgün olsun yarın test günüm hala adet olmadım direniyorummmm:))) baş ve karın ağrısını saymazsam herşey çok güzel gidiyor benim için...
hayırlı olsun tebrik ederim umarım değerlerin artar bebeğin hep seninle olur...phala merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum ama şahin beyde tedavi görüyordum daha önce yazışmıştık.transferimin 10 günündeyim.7.günü eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım nasılsa çıkmaz onun gönlü olsun diye,teti yaptım yanına getirdim ve 2 dk sonra bak yok işte dedim tabi o ana kadar teste bakmamıştım bi baktımki ikinci çizgi silik çıkmış tabi başladım ağlamaya 4 yıldır hiç görmediğim silik çizgi karşımda duruyordu.Tabi ertesi gün hemen kan tahlili yaptırdım yani 8 gün değerim 89 çıktı pozitif dediler ama ben halan daha inanamıyorum.Çarşamba acıbademe gidip kan testini tekrarlatıp şahin beyle görüşücem.allahında izniyle umarım devamı gelir.
dualarım seninle git bebeklerini al ve hep seninle olsunlarArkadaşlar allah nasip kısmet ederse bebişlerimi almaya gidiyorum... Ne olur dua edin... bu mübarek haftada inşallah rabbim hepimize bebeklerimizi nasip eder.