Canlarım, kardeşlerim günaydın hepinize...
Ben sonunda Gülden'in dediğine geldim, yarın 10. günüm ve yarın sabah gidip kan vereceğim. Yemin ederim ömrümden ömür gitti yaa...
Bana dua edin lütfen, yanımda olmanıza çok ihtiyacım var. İnşallah yarın size güzel haberler vereceğim. Ay yazarken bile gözlerim doluyor. :2:
Ben sonunda Gülden'in dediğine geldim, yarın 10. günüm ve yarın sabah gidip kan vereceğim. Yemin ederim ömrümden ömür gitti yaa...
Bana dua edin lütfen, yanımda olmanıza çok ihtiyacım var. İnşallah yarın size güzel haberler vereceğim. Ay yazarken bile gözlerim doluyor. :2:
Güldencim yeni topis hayırlı olsun, herkese uğur getirsin insallah :)
Çok fazla yazamıyorum ama yazmisken hayırlı haberlere yazayım dedim :) canım bebisin yola çıkmış, annesine kavusmak için gün sayiyor, hayirli olsun Allah kucagina almayı nasip etsin inşallah :) değer biraz düşük ama test için acele ettiğinden olsa gerek :)
Kizlargunaydinnnnn....
Bundan sonra ki her gun benim icin heyecan verici...... bugunn esim geldi ve birazdan Tese aameliyatina girecek....
merhaba, ben tüp bebek tedavisi için yakında başvuracağım, şu anda endometriozis ten ötürü 9 aydır
normal gebelik olmuyor ve rahimiçi ilm çektireceğim. Rahimiçi filmin yanetkisi enfeksiyon riski var mı?
Bir de tedavideki uzun ve kısa protokol nedir?
teşekkürler...
kızlar merhaba...bende aranıza yeni katıldım tedavimin 13. günündeyim gonal f ve lucrin ile devam ediyoruz. bu arada bilgilerimi yazıyım yaş 27 sebepsiz infertilite merkez anatolia hakan yaralı
arkadaşlar bugun dayanamadım test yaptırdım 9. gunum bugun sonuç 32. 51 cıktı ne oluyo bu şimdi :18::18:
kızlar merhaba...bende aranıza yeni katıldım tedavimin 13. günündeyim gonal f ve lucrin ile devam ediyoruz. bu arada bilgilerimi yazıyım yaş 27 sebepsiz infertilite merkez anatolia hakan yaralı
ayy çok teşekkür ederimm yemin darısı hepinizin başına İNŞALLAH
hoş geldin cnmm tedavin hayırlı olsunkızlar merhaba...bende aranıza yeni katıldım tedavimin 13. günündeyim gonal f ve lucrin ile devam ediyoruz. bu arada bilgilerimi yazıyım yaş 27 sebepsiz infertilite merkez anatolia hakan yaralı
Canım hoş geldin, aynı merkezdeyiz. Benim de 7. günüm, heyecanla reglimi bekliyorum..İnşallah peş peşe güzel haberlerimizi alırız..
Canım hoş geldin, aynı merkezdeyiz. Benim de 7. günüm, heyecanla reglimi bekliyorum..İnşallah peş peşe güzel haberlerimizi alırız..
hadi bakalım cnmm hayırlı haberler ile gel inşallah :)
inşallah cnmm benımmmm....
hoş geldin cnmm tedavin hayırlı olsun
günaydın canım nasılsın bugün
içim sena fena halde kaynamış durumda nolcak bilmiyorum
benimdeee öyle şekerimm..ne olcak kanki olcazzzz hepsi bu
bu arada iyiyimm allaha şükürr ne olsun iş güç..sen nasılsın???
:13:
bende de iş güç ama evde
zor tutuyorum oyun kulübüne girmemek için en güzeli ben tüpten önce oyun için bi tedavi alayım
tut beni girmemem lazım
evin işi gene hiç bitmiyoo tatlımmmmmmmm..Kolay gelsin valla zorr çok zor
Bence de oyun alışkanlığı içinnn ayrıca tedavi görr..bu ne kardeşimm aaaaaaaaaaa....bu kadar ciddi bi konu açmışken seni oyun sahaların da deıl konunun başında görmek isteriz bi kerem
sıkı sıkı tuttttttttttum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?