2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım ilk merkezimde doktor seçimi yapılmıyordu ve hangi doktora dek gelirsen muayenelerde o muayene ediyordu durumun hakkında o bilgi veriyordu toplamda 4 doktor baktı bana ve uzun protokol mecburi pko lusun dendi...sonraki merkezimde de 2 doktor muayene etti beni ısrarla ben kısa protokol istiyorum dememe rağmen asla olmaz ohss olursun yumilerden istediğimiz sonucu alamayız birazı büyür diğerleri küçük kalır dediler uzun protokol yaptılar..hepte kısa protokol için ısrar etmişimdir ama yapamayız dediler..toplamda 3 tüp denemem uzun protokolle oldu pko luyum diye...

Kizlar ben geldiiimm :) doktorum ultrasonda beni iyyiiiiice inceledi rahim filmime bakti veeee hidrosaypenks yok sende lutfen takilma bunlara dedi. Tedaviye basliyorum insallah bu adetimin 21.gununde lucrinle

Gözün aydın canım bak boşuna üzüldün hadi geçmiş olsun bende bu ay lucrinle uzun protokole başlayacağım ayın 29 aralıkta seninki ne zaman?

herkeseeee günayddddıııııııııınnnnnnnnnnnnnn

günaydın canımcım..

yok şekerim dün akşam aldım
hadi bakalım bismillah deyipnasipse bugün başlıcam ilaca

ben dün akşam bi tane hüplettim aç karnına az öncede bi tane içtim..
yan etki görmedim mide bulantısı yapabilir diye yazıyor ama olmadı çok şükür...
sabah akşam birer paket içicem şifa olur inşallah..

günaydın canım..
aynen bende senin dediğin gibi biliyorum uzun protokol daha çok sorunlu hatunlara uygulanıyor..

herkese günaydın saat 10:00 olmuş nasıl geçti vakit işlerin yoğun haftası kamu kurumunda çalışıyorum ve yıl sonu bütçeler kapanacak tüm ödeme evrakları düzenleniyor bu hafta zor 129. sayfada kalmıştım dün maşallah hızınıza yetişilmiyor ancak okudum ve yazıyorum umarım tüm olumsuzluklar bizden uzak olur

günaydın bacılar

fazla giremiyorum ama takiptesiniz

bide bu pıhtılaşma testi 1ayda falan çıkıyo diye okudum öle mi kızlar bilgisi olan var mı :26:

günaydın şekerr

günaydın canımcım..

ben dün akşam bi tane hüplettim aç karnına az öncede bi tane içtim..
yan etki görmedim mide bulantısı yapabilir diye yazıyor ama olmadı çok şükür...
sab..
tekrar günaydın canım..
şifa olsun arkadaşım afiyet olsun bende baktım az öncede yanıma almamısım akşama içiçem artık canım

anaaaa bi tek nafiyemi var burda bize niye günaydın yok şekerim...
kıskanmayalım kıskanmayalım

günaydın canım evet yıl sonu sebebiyle çalışan arkadaşlarım çok yoğunlar sende de o yoğunluk var demek kolay gelsin...

günaydın bacılar

fazla giremiyorum ama takiptesiniz

bide bu pıhtılaşma testi 1ayda falan çıkıyo diye okudum öle mi kızlar bilgisi olan var mı :26:

günaydın canım..
ben pıhtılaşma testi yaptırdım özel labaratuvarda bir kaç günde çıkıyor ama hastanelerde 1 ayı bulabiliyor sonuç..

günaydın şekerr

tekrar günaydın canım..
şifa olsun arkadaşım afiyet olsun bende baktım az öncede yanıma almamısım akşama içiçem artık canım

kıskanmayalım kıskanmayalım

o zaman bi günaydın daha benden gelsin akşama kadar günaydın diyelim akşam olunca iyi akşamlara geçeriz
ama olmazki istikrar şart daha başlamadan koyvermişsin ilacı evde dikkat edelim litfen...
ne kıskancam beee

o zaman bi günaydın daha benden gelsin akşama kadar günaydın diyelim akşam olunca iyi akşamlara geçeriz
ama olmazki istikrar şart daha başlamadan koyvermişsin ilacı evde dikkat edelim litfen...
ne kıskancam beee
aynen hee ne cok günaydın dedik ama napalım 11 e kadar günaydın gecer
sabah son anda canta değiştirdim geç kalıyorum diye sanırım onun içinde kaldı şekerim napayım gec olsunda güç olmasın

ben su simgeye bayılıyorum yaaa

geç oluyor güç oluyor ama adet kaçtı gitti unuttu seni acil bişiler yapman lazım diye diyorum kendini kandırma avutma kadıııınnnnnnnn benimde en çok sevdiklerimdendir kendileri umursamaz ukala bir yapısı var sarı kafanın

günaydın canım..
ben pıhtılaşma testi yaptırdım özel labaratuvarda bir kaç günde çıkıyor ama hastanelerde 1 ayı bulabiliyor sonuç..

benim bakıldı diye biliyorum ben canım 2.düşükten sonra benimde öle bikaç günde çıkmıştı burda bikaç yerde 1ayda çıkıyo diye

okuyunca tereddütte kaldım acaba yapılmadı mı diye eşimle bana genetik tarama yapıldı onun çıkması 1aya yakın sürdü o test bile

yapıldı pıhtılaşma testi gözden kaçamaz heralde eve gidince bakıyim ben en iyisi testlerime :26:

Canım maliyeti nedir özelde ne kadara yapıyorlar ki?

epey zaman oldu ama sanırım 150 civarı bir ücret ödemiştim...
şöyle olmuştu yalnız önce merkezimde bakıldı pıhtılaşma değerlerime onun sonucu yaklaşık 20 günde belli oldu sonra bir değerse sorun çıkınca özel labaratuvara yönlendirdiler beni acil sonuç lazım diye 2 değerime orda bakıldı iki değer için yaklaşık 150 lira ödemiştim..

he valla yaa unuttu gitti bakalım ne zaman gelicek canım
kaç gün süreceğini ögrenmek için almıyorum aslındasöktürücüyü gittim kistte yokmus o yüzden bekleyeyim dedim bakalım kaçgüne uzayacak en son 45 gün olmustu 6-7 ay önce beklediğimde
şimdi sat ı 8 ekim zannediyodum ama ben o gün negatifi görmüşüm 12 ekimde adet olmusum şimdiden 66 gün oldu
erken menopaza gircem sanırsam (ağlancak halime gülyorum orası ayrı dert)

129. sayfaya bak sana cevap yazmıştım ne yaptın ?

okudum canım teşekkür ederim. 12. güne kadar sabredip 22 Aralık Pazar günü kan vereceğim inşallah. Eğer olmuşsa 100'ün
üzerinde bir değer çıkar, ben de rahat ederim diye umuyorum. Beklemek zor ama yine de umutlarım olduğu için güzel. Negatifi alacaksam duymak istemiyorum.

düşüklerde ilk bakılan testlerdendir canım mutlaka yapılmıştır sanada...
hastaneye göre değişiyor sonucun çıkması 1 ayı bulan arkadaşlar oldu...

dikkat ettiğini biliyorum uğraştında zamanında onuda biliyorum tıbbi destekte aldın ama kilo vermen şart gibi görünüyor kuzum sadece kilo ile adetleri düzene girenler var sende biliyorsun keşke az bişi verebilsen...ilaçlarla adet olmak yerine kilo vererek çözümlenebilir inşallah başarabilirsin...erken menapoz değil çok şükür....pko belası uğraş dur işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…