Ben de tam tersini biliyorum
Yumurtalıklarının işlevinde sıkıntı olmayanları uzun protokole alıyorlar, aynı boyda ve çok sayıda yumurta geliştirme şansı olanları yani. Bende de pko var ve uzun protokol hiç düşünülmedi bile. Çok şaşırdım şimdi:26:
bu arada günaydın hepinize... Güzel, aydınlık bir gün olsun.
Kizlar ben geldiiimm :) doktorum ultrasonda beni iyyiiiiice inceledi rahim filmime bakti veeee hidrosaypenks yok sende lutfen takilma bunlara dedi. Tedaviye basliyorum insallah bu adetimin 21.gununde lucrinle
herkeseeee günayddddıııııııııınnnnnnnnnnnnnn
yok şekerim dün akşam aldım
hadi bakalım bismillah deyipnasipse bugün başlıcam ilaca
günaydın kızlar :)))) güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah :)
yumurtalık işlevinde sorun olanları uzun protokole alırlar diyebiliyorum bende.... bana 2 kez uzun protokol başlandı, biri yarıda kaldı ama sonuçta muhtemelen yine gitsem yine uzun yapılır. bende ilk tedavimde 3 yumurta toplanmıştı ....çok yumurtam yok yani
günaydın nafiyemm
günaydın şekerrEki Görüntüle 898707 Eki Görüntüle 898709 Eki Görüntüle 898708
Güüüüünnnaayyddıınnnnn
Güpgüzel şapşahane müsmükemmel birgün diliyorum hepimize
Herşey gönlünüzce olsun
Eki Görüntüle 898710 Eki Görüntüle 898710 Eki Görüntüle 898710
tekrar günaydın canım..günaydın canımcım..
ben dün akşam bi tane hüplettim aç karnına az öncede bi tane içtim..
yan etki görmedim mide bulantısı yapabilir diye yazıyor ama olmadı çok şükür...
sab..
kıskanmayalım kıskanmayalımanaaaa bi tek nafiyemi var burda bize niye günaydın yok şekerim...
herkese günaydın saat 10:00 olmuş nasıl geçti vakit işlerin yoğun haftası kamu kurumunda çalışıyorum ve yıl sonu bütçeler kapanacak tüm ödeme evrakları düzenleniyor bu hafta zor 129. sayfada kalmıştım dün maşallah hızınıza yetişilmiyor ancak okudum ve yazıyorum umarım tüm olumsuzluklar bizden uzak olur
günaydın bacılar
fazla giremiyorum ama takiptesiniz
bide bu pıhtılaşma testi 1ayda falan çıkıyo diye okudum öle mi kızlar bilgisi olan var mı :26:
günaydın şekerr
tekrar günaydın canım..
şifa olsun arkadaşım afiyet olsun bende baktım az öncede yanıma almamısım akşama içiçem artık canım
kıskanmayalım kıskanmayalım
aynen hee ne cok günaydın dedik ama napalım 11 e kadar günaydın gecero zaman bi günaydın daha benden gelsin akşama kadar günaydın diyelim akşam olunca iyi akşamlara geçeriz
ama olmazki istikrar şart daha başlamadan koyvermişsin ilacı evde dikkat edelim litfen...
ne kıskancam beee
günaydın canım..
ben pıhtılaşma testi yaptırdım özel labaratuvarda bir kaç günde çıkıyor ama hastanelerde 1 ayı bulabiliyor sonuç..
aynen hee ne cok günaydın dedik ama napalım 11 e kadar günaydın gecer
sabah son anda canta değiştirdim geç kalıyorum diye sanırım onun içinde kaldı şekerim napayım gec olsunda güç olmasın
ben su simgeye bayılıyorum yaaa
günaydın canım..
ben pıhtılaşma testi yaptırdım özel labaratuvarda bir kaç günde çıkıyor ama hastanelerde 1 ayı bulabiliyor sonuç..
Canım maliyeti nedir özelde ne kadara yapıyorlar ki?
he valla yaa unuttu gitti bakalım ne zaman gelicek canımgeç oluyor güç oluyor ama adet kaçtı gitti unuttu seni acil bişiler yapman lazım diye diyorum kendini kandırma avutma kadıııınnnnnnnnbenimde en çok sevdiklerimdendir kendileri umursamaz ukala bir yapısı var sarı kafanın
129. sayfaya bak sana cevap yazmıştım ne yaptın ?
benim bakıldı diye biliyorum ben canım 2.düşükten sonra benimde öle bikaç günde çıkmıştı burda bikaç yerde 1ayda çıkıyo diye
okuyunca tereddütte kaldım acaba yapılmadı mı diye eşimle bana genetik tarama yapıldı onun çıkması 1aya yakın sürdü o test bile
yapıldı pıhtılaşma testi gözden kaçamaz heralde eve gidince bakıyim ben en iyisi testlerime :26:
he valla yaa unuttu gitti bakalım ne zaman gelicek canım
kaç gün süreceğini ögrenmek için almıyorum aslındasöktürücüyü gittim kistte yokmus o yüzden bekleyeyim dedim bakalım kaçgüne uzayacak en son 45 gün olmustu 6-7 ay önce beklediğimde
şimdi sat ı 8 ekim zannediyodum ama ben o gün negatifi görmüşüm 12 ekimde adet olmusum şimdiden 66 gün oldu
erken menopaza gircem sanırsam(ağlancak halime gülyorum orası ayrı dert )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?