2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

günaydın canım seninde herşey gönlünce olsun

tatlım bende pko luyum ama iki tedavimdede kısa protokol uygulandı hiç uzun protokolün adı bile geçmedi biliyomusun :44::44::44::44::44::44::44::44::44: neyseki bi sorunda olmadı

kızlar arkadaşımız bugün transfer oluyor kendisi gelip yazamıyor bu ara ben bilgilendiriyorum..
test günü beklemeye başlayacak bugün itibariyle..
canım çekti yaa test günü beklediğim zamanlarım geldi aklıma transfer heyecanı yaşamak istiyorum ben

canım pko olup ohss illa olacaksın diye birşey yok e2 değeri herkeste yükselmiyor zaten..
demekki daktırın sende yumurtlama bozukluğu görmedi genelde yumurta ve yumurtlama sorunu yaşayabilecek hastalara uygulanıyor...
düşünsene benim ikinci tedavimde 2 tane çatlatma iğnesine rağmen yumilerim opu saatinde çatlamamıştı 2 kez opu oldum 3 tane yumi alındı 20 tane beklenirken...bariz yumi çatlatma sorunum var benim..

canım arkadaşım desteğin için teşekkür ederim haklısın bunun bende farkındayım ama biraz azim ve kafamın rahat olması lazım suan kendimi buna hazır hissetmiyorum..
belki bakarsın 1-2 hfta içinde karar verir yeni yıla azimle girerim canım ama suan kilo verme sürecide beni yıpratıyor sürekli gel git ve ve kilo vereme bu da psikolojimi bozuyo

ayy hadi bakalım hayırlısıyla alsın bebişinide hiç bırakmasınlar 9 ay boyunca birbirlerini

evden kk ya giremiyormusun canım akşamlarıda gelsen keşkem...
iyi akşamlar

tatlım evde de net var ama genelde internete girmiyorum anca eve git yemek ye çay iç falan.
eşimle dizi izliyoruz çoğunluklaa

evet tatlım haklısın ya içimi karartmıcammmmmmmmmmm napalımm böyle uygun görüldü böyle olsun.
benım başladığım yer fakülte hastanesi ya cnm hepsi farklı yerlerde ondan bana karışık geldı :))

Kizlar ben geldiiimm :) doktorum ultrasonda beni iyyiiiiice inceledi rahim filmime bakti veeee hidrosaypenks yok sende lutfen takilma bunlara dedi. Tedaviye basliyorum insallah bu adetimin 21.gununde lucrinle

hayırlısı olsun canımm..

Arkadaslarr ablamin gaziyla idrar testi yaptik her zaman ki gibi tek cizgi cikti .. bu seferde olmadi sanirim

dur daha erken tatlımm ya azcık sabret bakalım üzülmeee...

hayırlııı olsunnnnnn bol bol bebiş olsun canımmmmmmmmmmm....

ayy inşallah sonu da güzel olur cnm ya..
hamiş haberini alırız.....

canım bilyosundur belki, yumurta çatlama sorunlarında incir kürü çok faydalıymış.İbrahim SARAÇOĞLU demişti..

günaydın bacılar

fazla giremiyorum ama takiptesiniz

bide bu pıhtılaşma testi 1ayda falan çıkıyo diye okudum öle mi kızlar bilgisi olan var mı :26:

günaydın canım
pıhtılaşma testi genelde 20-25 gün buluyor, benim 1ayı bulmuştu,

o zaman beklenen azim gelsin hemen inşallah..
yeni yıla az kaldı herşey güzel olsun bu yıl 2013 de kendi adımıza olumsuz şeyler yaşadık be nafiye artık düzelsin yolunda gitmeyenler..

demek kocacınla vakit geçiriyorsun iyide yapıyorsun canım bana bakma sen 7/24 her daim burda olalım isterim normal değilim yani

canım bilyosundur belki, yumurta çatlama sorunlarında incir kürü çok faydalıymış.İbrahim SARAÇOĞLU demişti..

evet canım duymuştum hatta bir sürü incir almıştım başlayım diye sonra okudumki incir e2 hormonunu yükseltiyormuş kür yapamadım ve sade olarak yedim...benim zaten e2 hormonum yükseliyor sorunum bu tedavi sırasında o nedenle yapamadım...tedavi sürecimi bi rahat geçirsem belki gebe kalacam ama olmuyor her an iptal olabilir endişesi yaşıyorum...rahat rahat opu ya gidemiyorum uyandığımda acaba var olan yumiler toplanabilecekmi korkusu yaşıyorum...

inşallah evlat hasreti diner bu tedavisiyle

haklısın canım herkeste aynı olmuyo dediğin gibi

ooof oooof belim çok ağrıyo şu andaki en büyük sorunum bu

inşallah evlat hasreti diner bu tedavisiyle

haklısın canım herkeste aynı olmuyo dediğin gibi

ooof oooof belim çok ağrıyo şu andaki en büyük sorunum bu

adet olmak bile ne büyük nimet şükretmek lazım...
ağrısız olaydı iyiydi ama dimii
son adetin olsun inşallah 9 ay hiçç adet olma emi

engunal;
evet canım duymuştum hatta bir sürü incir almıştım başlayım diye sonra okudumki incir e2 hormonunu yükseltiyormuş kür yapamadım ve sade olarak yedim...benim zaten e2 hormonum yükseliyor sorunum bu tedavi sırasında o nedenle yapamadım...tedavi sürecimi bi rahat geçirsem belki gebe kalacam ama olmuyor her an iptal olabilir endişesi yaşıyorum...rahat rahat opu ya gidemiyorum uyandığımda acaba var olan yumiler toplanabilecekmi korkusu yaşıyorum...[/QUOTE]

ya canım evet bi rahat olabilsek herşey güzel gidicek ama kendimizi zindana çeviriyoruz böylemi olucak, şöylemi olucak vs.
incir kürünü bilmiyordum e2 yükseltiğini ama olabilir valla ben tedavi sürecimde yapmıştım ve e2 cidden yüksekti ama ozamn farkında değildim valla...

Son düzenleme:

yeni tedavide nasıl hissedecem bakalım bu kez rahat olurum gibi hissediyorum başıma gelebilcekleri az çok tahmin ediyorum Rabbime sığınacam ve takdiri ona bırakacam endişe etsemde sonucu değiştiremiyorum ne yazıldıysa onu yaşıyoruz...
aynen canım e2 yi yükseltiyormul bi de maydanoz e2 yükseltiyor tedavi dönemlerimde dikkat ediyorum yememeye..

o zaman beklenen azim gelsin hemen inşallah..
yeni yıla az kaldı herşey güzel olsun bu yıl 2013 de kendi adımıza olumsuz şeyler yaşadık be nafiye artık düzelsin yolunda gitmeyenler..
.
hani derler ya tek rakam ugursuzdur diye pek inanmam ama bu yıl bana cidden ugursuz geldi galiba ama yinede her şerde bi hayır vardır diye düşünmek istiyorum..

yılbası tedaviye başladım cok güzel bi zaman geçirdim mutlu oldum derken 2 ay sonra kürtaj oldum..
sonra 2. tedavi ve arkasından negatif elde var yine sıfır..
canımdan cok sevdiğim dedem ve arkasından cok sevdiğim amcam dedem gibi sevdiğim insanı kaybettim..
bu yıl benden cok seyler aldı..
umarım bu aldıkları yeni gelen yılda vereceği güzellikler içindir diye umut ediyorum canım

bide pko olunca adet olamıyor musun yoksa az mı oluyosun ben geçen ay normal olduğumun yarısı oldum tam adet günümde test yaptım negatif acaba üstüne mi gördüm diye kist falan oluşmuş mudur yoksa stresten mi az gelmiştir :26:

biliyorum canım bu yaşadıklarını gün gün birlikte paylaşmıştık zor bir yıl oldu...
bende aralıkta başlamıştım son tedavime ocakta da kapı gibi negatifimi almıştım
sonra 3 dayım ve bir teyzemi bi de kayınpederimi kaybettik...
fena bir yıldı yani...
artık hatırlamıyoruz ama dimiiii

bendeki durumu anlatayım adet oluyorum ama son bir kaç yıldır az oluyorum daha önceleri bol bol olurdum tedavi sürecine girdiğimden beri 4 yıldır daha az olmaya başladım sebebini bilmiyorum...

farkettimki ben açım kahvaltı yapmamışım bişiler hazırlayıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…