kuzum bekarken 1 gün bile sasmazdı benm evlenmemem yakın 20-22 günde olmaya başladım 1 sene sonra 40-45 güne uzadı şimdilerde 2 ayda bir oluyor pko dan dolayıymıs bide kkilo var tabi..tunaydinlaaaaaar
inofolic hafif mide bulantisiyla istah kesilmesi hissediyorum
kizlar ben adetimin 6 ay gectigini bilirim sonunda sokturucuyle olmustum simdi sukurler olsun 8aydir 35 gunde bir oluyorum kk saolsun
tutcak tutcak ben inanıyorum bu sene bizim senemiz olacakahhh keşke bi tane tutaydı
canım hayıtı denemedim soğan kürünü kullandım bi ara o dönem normal oldu sonra yine uzadı araları o yüzden onuda bıraktım..kilo vermeyi bir de hayiti ha bi dr sbvogan kurunu denedin mi nfy cim
sizin adetler 1 er hafta geçiyomuş ben son negatifimi 8 ekimde gördüm 10 ekimde adet oldum o zamandan beri tık yok gelmediler hala
bi kaç kez test yaptım 15-20 günden beri teste yapmıyorum inat ettim söktürücüde almıcam dr a gittim kist filan yok o nedenle kullanmıcam söktürücüyü boykot ediyorum kırmızıları
Günaydın kızlar, güzel bir hafta ve bol hamiş haberi alırız inşlh...
tunaydinlaaaaaar
kizlar ben adetimin 6 ay gectigini bilirim sonunda sokturucuyle olmustum simdi sukurler olsun 8aydir 35 gunde bir oluyorum kk saolsun
selam canım ınofolicden eski sayfalarda bahsetmiştik ben sana kısaca anlatayım yine
genelde pko hastalaerına verilio
diyabet direnci olanlarda yumurta kalitesini artttırıo 30 adet toz poşetler
ben sabah 2 akşam 2 günde 4 paket kullanıom
sgk ödemeio
fiyatı 18 tl civarı bi kutu 1 hafta gidio
evet sekerim öyleyimmmoyyyy epey olmuş be kuzum..
resmen pko lu bir hatunsun tebrik ederim
canm ben 10 ayda diyetisyenle 10 kilo yagdan verdim 8 kilo su arttı vücudumdacanlarim ben bunlari hep kk dan aldim
hayiti mutlaka deneyin kilo vermek bi pko olarak zor ama diyet ve sporla 8 kilo verdim bir de hazir ped kullanmiyorum bunu da bi teyze soylemisti hayiti hala kullaniyorum metformin kullaniyorum etkisi var mi bilmiyorum cok sukur ben bu kadar duzen li gordugumu ilk defa goruyorum vucut agirligini yuz de 5 kadari bile yumurtlama duzeni icin yetiyormus
tunaydinlaaaaaar
hımm tamam canım..canim 1 yil once hayitin suyuna baskamistim aktardan aldim simdi kapsulunu kullaniyorum
bende verdim ilacımın siparişini gelmedini bekliyorum..canlar ben bir kaç saatliğine dışarı çıkıyorum inofolicimi alayım birazda dolaşayım hava alayım...
gelcem ilk fırsatta...
müge anlıyımı seyrettinKızlar bir kadın hayatı boyunca ortalama 480 kez gebe kalabilirmiş en fazla yumurta durumumuzdan..Bu da maksimum 22 kez doğum yapabilir demekmiş..
Erkeklerde de 10 milyar kez gebe bırakma potansiyeli varmış...
Bu nasıl bir adalettir yaaa
arkadaşlar merhaba bizde 2014 yılında ilk tüp bebek denememizi yapacağız insaAllah ilkinde başarılı olur
bizim sorunumuz azospermi eşim microtetese olacak şu anda rapor çıkartmak için uğraşıyoruz ama hastane işi zora kosuyor yok raporu dışarı vermiyoruz diyor şimdide bizden 3 tane sperm tahlili istediler bizim elimizde zaten 2 tane vardı kabul etmediler illaki burda yapacaksınız diyorlar 2 tanede orda yaptırdik 3. için zamanın dolmasını bekliyoruz ama ben beklemek istemiyorum yasal olarak benim diğer elimdeki diğer sperm tahlilleride geçerli bunun için itiraz adina ne yapabilirim ?
canlar ben bir kaç saatliğine dışarı çıkıyorum inofolicimi alayım birazda dolaşayım hava alayım...
gelcem ilk fırsatta...
evet önce beyinde bitiyo , beynimizin içindeki, negatif düşünceyi çıkartamıyosak acaba beynimizimi atsak kidöv şekerim elini korkak alıştırma koca dediğin hem dövülür hem sevilir dimi ama
aldınmı randevunu merkatayım canımcım şimdi akşam sen gelene kadar öğrenemicemmi ben yaaa
diğer verilen terapiye ek olarak nesef egzersizleride veriliyor..
doğru nesef alınması çok önemliymiş...
beyine oksijen gitmiyormu acaba bizim beyinde bitiyorya bu bebe meselesi
geçmiş olsun canım bence bi kaç dr a daha danış inş dr'un yanılmıştırBugun anlıycaz artık canım, başka bir doktora gidicem. Ne derse öyle yaparız. Eğer görüp şüphelenirse zaten hemen yaptırırım
geciken adet sürpriz yumurta olarak geri dönmesin sakınsizin adetler 1 er hafta geçiyomuş ben son negatifimi 8 ekimde gördüm 10 ekimde adet oldum o zamandan beri tık yok gelmediler hala
bi kaç kez test yaptım 15-20 günden beri teste yapmıyorum inat ettim söktürücüde almıcam dr a gittim kist filan yok o nedenle kullanmıcam söktürücüyü boykot ediyorum kırmızıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?