2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tunaydinlaaaaaar
inofolic hafif mide bulantisiyla istah kesilmesi hissediyorum

kizlar ben adetimin 6 ay gectigini bilirim sonunda sokturucuyle olmustum simdi sukurler olsun 8aydir 35 gunde bir oluyorum kk saolsun
kuzum bekarken 1 gün bile sasmazdı benm evlenmemem yakın 20-22 günde olmaya başladım 1 sene sonra 40-45 güne uzadı şimdilerde 2 ayda bir oluyor pko dan dolayıymıs bide kkilo var tabi..
40-45 günü geçtiğinde söktürücü alıp oluyodum ama bu sefer almıcam bakalım ne zaman gelicek kaç güne uzadı onu merak ediyorum

kilo vermeyi bir de hayiti ha bi dr sbvogan kurunu denedin mi nfy cim
canım hayıtı denemedim soğan kürünü kullandım bi ara o dönem normal oldu sonra yine uzadı araları o yüzden onuda bıraktım..
kiloyuda cok zor veriyorum canım yaa pko cok engel oluyo bide adette olamayınca ödem cok topluyor

oyyyy epey olmuş be kuzum..
resmen pko lu bir hatunsun tebrik ederim

Günaydın kızlar, güzel bir hafta ve bol hamiş haberi alırız inşlh...

Amin canım inşallah güzel haberleri bol bir hafta bizi bekliyordur..

tunaydinlaaaaaar

kizlar ben adetimin 6 ay gectigini bilirim sonunda sokturucuyle olmustum simdi sukurler olsun 8aydir 35 gunde bir oluyorum kk saolsun

ayyy ciddenmi bende bugün alıyorum başlarım akşama bakalım bende nelere sebep olcak:26:

doktorumun demesine göre uzun protokolde yumiler daha kaliteli oluyormuş...
lucrin kontrollü büyümeyi sağladığından yumiler yaklaşık aynı boyda büyüyorlar mesela 10 yumi varsa büyümeye aday iğnelerin 5.gününde biri 8mm diğeri 12mm ise yani aralarında fazla fark varsa biri toplama gününde olgun diğeri henüz olgunlaşmamış oluyor toplansada işleme giremiyor..lucrin yakın büyüklüklerde olmasını sağlıyor...daha fazla olgun yumurta demek uzun protokol..[/QUOTE]

İyiymiş o zaman ne güzel doğru kısa protokolde farklı büyüklüklerde yumurta oluyor

canlarim ben bunlari hep kk dan aldim
hayiti mutlaka deneyin kilo vermek bi pko olarak zor ama diyet ve sporla 8 kilo verdim bir de hazir ped kullanmiyorum bunu da bi teyze soylemisti hayiti hala kullaniyorum metformin kullaniyorum etkisi var mi bilmiyorum cok sukur ben bu kadar duzen li gordugumu ilk defa goruyorum vucut agirligini yuz de 5 kadari bile yumurtlama duzeni icin yetiyormus

tesekkur ederım cnm verdıgın bılgı ıcın

oyyyy epey olmuş be kuzum..
resmen pko lu bir hatunsun tebrik ederim
evet sekerim öyleyimmm

canm ben 10 ayda diyetisyenle 10 kilo yagdan verdim 8 kilo su arttı vücudumda
hayıtı nasıl yapıyosun canım

canim 1 yil once hayitin suyuna baskamistim aktardan aldim simdi kapsulunu kullaniyorum

arkadaşlar merhaba bizde 2014 yılında ilk tüp bebek denememizi yapacağız insaAllah ilkinde başarılı olur
bizim sorunumuz azospermi eşim microtetese olacak şu anda rapor çıkartmak için uğraşıyoruz ama hastane işi zora kosuyor yok raporu dışarı vermiyoruz diyor şimdide bizden 3 tane sperm tahlili istediler bizim elimizde zaten 2 tane vardı kabul etmediler illaki burda yapacaksınız diyorlar 2 tanede orda yaptırdik 3. için zamanın dolmasını bekliyoruz ama ben beklemek istemiyorum yasal olarak benim diğer elimdeki diğer sperm tahlilleride geçerli bunun için itiraz adina ne yapabilirim ?

tunaydinlaaaaaar

bende hiçbi yan etkiye sebep olmadı canım iki ay düzenli kullandım sonra iki ay hiç içmedim tamamen üşengeçlikten ama şimdi yine başladım

canlar ben bir kaç saatliğine dışarı çıkıyorum inofolicimi alayım birazda dolaşayım hava alayım...
gelcem ilk fırsatta...

canlar ben bir kaç saatliğine dışarı çıkıyorum inofolicimi alayım birazda dolaşayım hava alayım...
gelcem ilk fırsatta...
bende verdim ilacımın siparişini gelmedini bekliyorum..
git gez gör gel bakalım sekerimmm

müge anlıyımı seyrettin kıss

hayırlısı olsun cnm bende de aynı sorun var esım azosperm tese olucak bakalım inşallah sperm bulunur..
benımde ilk denemem ocakta olacak allahın ıznı ıle...
valla canım ne yapabılırsın bılmıyorum ama eğer raporu ordan alacaksan pek itiraz etsende değişen bişey olmaz gibime geliyor..
tup bebek işi sabır gerektıren bısey napalımm beklicezz..
elbet bızımde anne olma zamanımız gelecek..

gelcem ilk fırsatta...

hadı bakalım iyi gezmeler cnm

Kızlar nbrrr? inofoliğemi başladınız? Bende Yeni bıraktım çok şükür Kurtuldum:)Darısı gebelik vitaminleriniz olsun:)

evet önce beyinde bitiyo , beynimizin içindeki, negatif düşünceyi çıkartamıyosak acaba beynimizimi atsak ki kökten çözüm hee nasıl olur

Bugun anlıycaz artık canım, başka bir doktora gidicem. Ne derse öyle yaparız. Eğer görüp şüphelenirse zaten hemen yaptırırım
geçmiş olsun canım bence bi kaç dr a daha danış inş dr'un yanılmıştır
geciken adet sürpriz yumurta olarak geri dönmesin sakın
inş öyledir gecikirmiydi hiç bu kadar:26::44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…