aminnn canım inşallah.Kızlar nbrrr? inofoliğemi başladınız? Bende Yeni bıraktım çok şükür Kurtuldum:)Darısı gebelik vitaminleriniz olsun:)
nasip canım ama pek zannetmiyorm yinede Rabbim bilir..geciken adet sürpriz yumurta olarak geri dönmesin sakın
inş öyledir gecikirmiydi hiç bu kadar:26::44::44:
selaamm arkadaslaarr bende gelddııımmm ..
iyiyidri balım sen nasılsınnafiş napiyon Kuzum?
aminnn canım inşallah.
ben kendi adıma c.evap vereyim nasipse başlıyorum ilaç geldiğinde inofolice
nasip canım ama pek zannetmiyorm yinede Rabbim bilir..
40-45 gün geciktiğini biliyorum ama daha fazlasını bilmiyorum canım o yüzden söktürücü kullanmak kanda beta baktırmak filan istemiyorum.
annem de söktürücü almamı istemiyor bunu sebebide kendiside bize hamile kalmadan önce 3 ayda bir olurmus adetini hatta benim bile tam dogum zamanımı anlay.amadıklarından evde doğmusum
o yüzden annem istemdi bende anne sözüdür dedim ve bu sefer onu dinlemeye karar verdim
hoş geldin canımanlatsana ne yaptın merak ettim seni:26:
hadi bakalım az kalmış inş güzel haberini yazmanahoşşş bulduuumm caannıımm .. napım 2 tane yumos toplandı ikiside iyi durumdaydı transver yapıldıı bugun 1 hafta oldu.. beklemedeğimm öyle iştee
evet canım dr lar bana israrla 9 aylık deyip 1 ay öncesi annemi hastaneye yatırmışlar suni sancılar filan neler cekmiş sonrada ben doğmayınca imza atıp cıkmıs hastaneden 1 ay sonra banyoya esyaları yerleştirmeye gidiyo ve sancısı baslıyor hastaneye gitmeye vakit yokmus saclarım görünmüş bile ama annem anlamamışdemek o zaman annene çektin
bencede kullanma hiç belli olmaz:26:inş umut ettiğimiz gibidir
demek evde doğmuşsunşartmı canım hastanede doğum...
kıs olsa keşke bizimde bizde evde doğursak razıyım yani
başla canım çok güzel inofolic.İnşallah kendiliğinden gebe kalırsın.İnofolic içerken kalan Oluyormuş.aminnn canım inşallah.
40-45 gün geciktiğini biliyorum ama daha fazlasını bilmiyorum canım o yüzden söktürücü kullanmak kanda beta baktırmak filan istemiyorum.
annem de söktürücü almamı istemiyor bunu sebebide kendiside bize hamile kalmadan önce 3 ayda bir olurmus adetini hatta benim bile tam dogum zamanımı anlay.amadıklarından evde doğmusum
o yüzden annem istemdi bende anne sözüdür dedim ve bu sefer onu dinlemeye karar verdim
canm karnim ağrıyor ya.az önce bi ağrı girdi Sanki bıçak batıyor popama kadar gitti ağrısı korktum oturdum hemen.Yarın gidiyoruz canım dua edin bana.iyiyidri balım sen nasılsın
keseyi gördünüz gerisi pıtpıtlara inşallah canım ona ne zaman gideceksiniz
canım o agrılar normaldir diye biliyorum yorma kendini bol bol dinlen..başla canım çok güzel inofolic.İnşallah kendiliğinden gebe kalırsın.İnofolic içerken kalan Oluyormuş.
canm karnim ağrıyor ya.az önce bi ağrı girdi Sanki bıçak batıyor popama kadar gitti ağrısı korktum oturdum hemen.Yarın gidiyoruz canım dua edin bana.
hoşşş bulduuumm caannıımm .. napım 2 tane yumos toplandı ikiside iyi durumdaydı transver yapıldıı bugun 1 hafta oldu.. beklemedeğimm öyle işteesen nasılsın melegiiimmm
hadi bakalım az kalmış inş güzel haberini yazmana
inş bu son denemen olur
bi bakarsın ikiz olur bellimi olur...beklemek çook zor deme zaman geçmiyor hiç
aminnn canım inşallah.
iyiyidri balım sen nasılsın
keseyi gördünüz gerisi pıtpıtlara inşallah canım ona ne zaman gideceksiniz
canm geçen hafta daktara gittim ya ağrın Çok mu dedi.Var biraz dedim.içerde kanama alanları oluşmüş OPU dan kalma hasarlar var dedi.İnşallah yarın seviniriz canım.canım o agrılar normaldir diye biliyorum yorma kendini bol bol dinlen..
dualarımız seninle güzel haberlerle gel inşallah yarın
üzülme canım bişeyolmayacak Allah ın izniye.. dualarım seninle..canm geçen hafta daktara gittim ya ağrın Çok mu dedi.Var biraz dedim.içerde kanama alanları oluşmüş OPU dan kalma hasarlar var dedi.İnşallah yarın seviniriz canım.
canım inofolic yeni piyasaya sürülen genelde pko hastası olan bayanlar kullanılıyor içeriği dolayısıyla üremeyle ilgili bi takım olumsuzlukları azaltıyormuş..lKızlar bu infolic ne için kullanılıyor?
inşallah canım.Gebelik iyi durumda demişti.Günde kaç tane içeceksin inofdiği.üzülme canım bişeyolmayacak Allah ın izniye.. dualarım seninle..
kanama alanlarıda zamanla kaybolabiliyomus..
inşallah kuzun inatcıdır annesi
canım inofolic yeni piyasaya sürülen genelde pko hastası olan bayanlar kullanılıyor içeriği dolayısıyla üremeyle ilgili bi takım olumsuzlukları azaltıyormuş..l
yeni yeni piyasaya sürülmeye başlandı..
bi çoğumuzun dr unun önerisiye kullanmaya basladık yada başlıyacagız
üzülme canım bişeyolmayacak Allah ın izniye.. dualarım seninle..
kanama alanlarıda zamanla kaybolabiliyomus..
inşallah kuzun inatcıdır annesi
canım inofolic yeni piyasaya sürülen genelde pko hastası olan bayanlar kullanılıyor içeriği dolayısıyla üremeyle ilgili bi takım olumsuzlukları azaltıyormuş..l
yeni yeni piyasaya sürülmeye başlandı..
bi çoğumuzun dr unun önerisiye kullanmaya basladık yada başlıyacagız
canım glukofende kullanmaya baslamıstım ben günde 2 adet..inşallah canım.Gebelik iyi durumda demişti.Günde kaç tane içeceksin inofdiği.
evet canım dr lar bana israrla 9 aylık deyip 1 ay öncesi annemi hastaneye yatırmışlar suni sancılar filan neler cekmiş sonrada ben doğmayınca imza atıp cıkmıs hastaneden 1 ay sonra banyoya esyaları yerleştirmeye gidiyo ve sancısı baslıyor hastaneye gitmeye vakit yokmus saclarım görünmüş bile ama annem anlamamış
annemin dogumu yaklastı diye annanem varmıs evde sonrada annanem dogurtmus annemi
bişey değil benm eşimde evde doğmus benm cocuk olurda ana babasına cekerse kesin bende yasarım ilginç olaylar
hadi hayırlısı kuzum:)canım glukofende kullanmaya baslamıstım ben günde 2 adet..
sanırım buda günde 2 adet olacak ou carsamba günü netleştiricez dr umla
yok beaa ben bu sefer oylee hiiiiçççç dikkat etmedımm normal hayatımı yaşıyorum valla .. dikkat ettik de noldu sankım
bana kalsa ıynelerı falanda olmicam ama bizimki zorla götürüyooolmuyor sonraa o kadar acı çektiğimle kalıyorum daha çok sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?