2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar nbrrr? inofoliğemi başladınız? Bende Yeni bıraktım çok şükür Kurtuldum:)Darısı gebelik vitaminleriniz olsun:)
aminnn canım inşallah.
ben kendi adıma c.evap vereyim nasipse başlıyorum ilaç geldiğinde inofolice
geciken adet sürpriz yumurta olarak geri dönmesin sakın
inş öyledir gecikirmiydi hiç bu kadar:26::44::44:
nasip canım ama pek zannetmiyorm yinede Rabbim bilir..
40-45 gün geciktiğini biliyorum ama daha fazlasını bilmiyorum canım o yüzden söktürücü kullanmak kanda beta baktırmak filan istemiyorum.
annem de söktürücü almamı istemiyor bunu sebebide kendiside bize hamile kalmadan önce 3 ayda bir olurmus adetini hatta benim bile tam dogum zamanımı anlay.amadıklarından evde doğmusum
o yüzden annem istemdi bende anne sözüdür dedim ve bu sefer onu dinlemeye karar verdim

demek o zaman annene çektin
bencede kullanma hiç belli olmaz:26:inş umut ettiğimiz gibidir
demek evde doğmuşsun şartmı canım hastanede doğum...
kıs olsa keşke bizimde bizde evde doğursak razıyım yani

hoş geldin canım anlatsana ne yaptın merak ettim seni:26:

hoşşş bulduuumm caannıımm .. napım 2 tane yumos toplandı ikiside iyi durumdaydı transver yapıldıı bugun 1 hafta oldu.. beklemedeğimm öyle iştee sen nasılsın melegiiimmm

Son düzenleme:
hoşşş bulduuumm caannıımm .. napım 2 tane yumos toplandı ikiside iyi durumdaydı transver yapıldıı bugun 1 hafta oldu.. beklemedeğimm öyle iştee
hadi bakalım az kalmış inş güzel haberini yazmana
inş bu son denemen olur
bi bakarsın ikiz olur bellimi olur...beklemek çook zor deme zaman geçmiyor hiç

demek o zaman annene çektin
bencede kullanma hiç belli olmaz:26:inş umut ettiğimiz gibidir
demek evde doğmuşsun şartmı canım hastanede doğum...
kıs olsa keşke bizimde bizde evde doğursak razıyım yani
evet canım dr lar bana israrla 9 aylık deyip 1 ay öncesi annemi hastaneye yatırmışlar suni sancılar filan neler cekmiş sonrada ben doğmayınca imza atıp cıkmıs hastaneden 1 ay sonra banyoya esyaları yerleştirmeye gidiyo ve sancısı baslıyor hastaneye gitmeye vakit yokmus saclarım görünmüş bile ama annem anlamamış
annemin dogumu yaklastı diye annanem varmıs evde sonrada annanem dogurtmus annemi
bişey değil benm eşimde evde doğmus benm cocuk olurda ana babasına cekerse kesin bende yasarım ilginç olaylar

başla canım çok güzel inofolic.İnşallah kendiliğinden gebe kalırsın.İnofolic içerken kalan Oluyormuş.
iyiyidri balım sen nasılsın
keseyi gördünüz gerisi pıtpıtlara inşallah canım ona ne zaman gideceksiniz
canm karnim ağrıyor ya.az önce bi ağrı girdi Sanki bıçak batıyor popama kadar gitti ağrısı korktum oturdum hemen.Yarın gidiyoruz canım dua edin bana.

canım o agrılar normaldir diye biliyorum yorma kendini bol bol dinlen..
dualarımız seninle güzel haberlerle gel inşallah yarın

hoşşş bulduuumm caannıımm .. napım 2 tane yumos toplandı ikiside iyi durumdaydı transver yapıldıı bugun 1 hafta oldu.. beklemedeğimm öyle iştee sen nasılsın melegiiimmm

hadi bakalım az kalmış inş güzel haberini yazmana
inş bu son denemen olur
bi bakarsın ikiz olur bellimi olur...beklemek çook zor deme zaman geçmiyor hiç

yok beaa ben bu sefer oylee hiiiiçççç dikkat etmedımm normal hayatımı yaşıyorum valla .. dikkat ettik de noldu sankım
bana kalsa ıynelerı falanda olmicam ama bizimki zorla götürüyoo olmuyor sonraa o kadar acı çektiğimle kalıyorum daha çok sinir oluyorum

iyiyidri balım sen nasılsın
keseyi gördünüz gerisi pıtpıtlara inşallah canım ona ne zaman gideceksiniz

canım o agrılar normaldir diye biliyorum yorma kendini bol bol dinlen..
dualarımız seninle güzel haberlerle gel inşallah yarın
canm geçen hafta daktara gittim ya ağrın Çok mu dedi.Var biraz dedim.içerde kanama alanları oluşmüş OPU dan kalma hasarlar var dedi.İnşallah yarın seviniriz canım.

canm geçen hafta daktara gittim ya ağrın Çok mu dedi.Var biraz dedim.içerde kanama alanları oluşmüş OPU dan kalma hasarlar var dedi.İnşallah yarın seviniriz canım.
üzülme canım bişeyolmayacak Allah ın izniye.. dualarım seninle..
kanama alanlarıda zamanla kaybolabiliyomus..
inşallah kuzun inatcıdır annesi

Kızlar bu infolic ne için kullanılıyor?
canım inofolic yeni piyasaya sürülen genelde pko hastası olan bayanlar kullanılıyor içeriği dolayısıyla üremeyle ilgili bi takım olumsuzlukları azaltıyormuş..l
yeni yeni piyasaya sürülmeye başlandı..
bi çoğumuzun dr unun önerisiye kullanmaya basladık yada başlıyacagız

inşallah canım.Gebelik iyi durumda demişti.Günde kaç tane içeceksin inofdiği.

teşekkür ederim canım

anne evde doğmuş babada evde doğmuş o zaman sizin sıpanında evde doğması şart bence

bencede daha öncekinlerde hep dikkat ettik yine olmadı yine olmadı
ama sen yinede tedbiri elden bırakmainş güzel haberini yazarsın bizeolmazsada üzülme herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…