2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yok ya bu kadar kar yetti banaüşüyorum ısınsın hava:18::18:

farkettim valla yokluğunu iç sesimle bir süre seni konuştuk kar yağmaz bizim buralara dediğin için aklıma kar altında kalabileceğin gelmedi tabii

canım beni de eklermisin listeye
bizde nasipse mart gibi falan düşünüyoruz
inşallah 2. ve son deneme olur hayırlısıyla

canım beni de eklermisin listeye
bizde nasipse mart gibi falan düşünüyoruz
inşallah 2. ve son deneme olur hayırlısıyla

hosgeldin tatlimm ben de kismetse mart gibi dusunuyorum

liste bilgileri icin yas problem planlanan merkez bilgilerini ver sen canim guldencim ekler

arı sütü kullanan arkadaşlar nerden aldınız acaba? bilgi verir misiniz
güvenilir olsun istiyorum

Hepimiz insaallah yavrularimiza en yakin zamanda kavusuruz.. dualarimdasiniz..

kız bende fenerliyim yaa FANATİKKKKK HEMDEEEE

hemen başla hemde hemen benim yerimede iç güldenin niyetine şifa olsun de hüplet gebe kalayım inşallah
ben bulamıyom ya içmek için

her eczanede yok canım zaten yeni yeni tanına bir ilaç daha doğrusu gıda takviyesi hastane yakınlarındaki eczanelerden bulabilirsin yada büyük eczanelerden

Güüünnaayyddıınnnn cancağızlarım hayırlı cumalar hepimize..
İşlerim var dışarıda çıkabilirim gezmelere bu soğukta belli değil şu an her an herşey olabilir

Kızlar az önce lucrin iğneme başladım..Cuma gününe denk gelmesi nedense içimi ayrı bir rahatlattı. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Heyecanlı bir süreci başlattık bakalım :)

gunaydinlar hayirli cumalar
tedavi sureci baslayacak arkadaslara kolayliklar dilerim hayirlisiyla evlat sahibi olmalarini dilerim

Son düzenleme:
Kızlar az önce lucrin iğneme başladım..Cuma gününe denk gelmesi nedense içimi ayrı bir rahatlattı. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Heyecanlı bir süreci başlattık bakalım :)

mübarek günde tedaviye start verdin sonu bebekli olsun inşallah...
lucrinnn aahhhh lucrin kolumu kessen damarlarımdan lucrin akar

her eczanede yok canım zaten yeni yeni tanına bir ilaç daha doğrusu gıda takviyesi hastane yakınlarındaki eczanelerden bulabilirsin yada büyük eczanelerden

aynen canım değişik tepkilerle karşılaştım sorduğumda belliki heryerde yok henüz..
bir arkadaş bana yakın oturuyor ve eczane ismi verdi bugün gidip alcaktım ama gözüm yemiyor eşime aldırayım başlayım hemen..

günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun

hayırlı cumalar canım

dün akşam seslendim ben sana burdan gel artık aramıza diyeeee sonunda ses verdin çok mutlu oldum canım...
ekliyorum bilgilerini..
bu kez bebeğin gelsin ve seninle kalsın inşallah

canım tşk ettim bundan sonra sizinleyim hep birlilikte hamile haberlerimizle hamile kalmak istiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyoruz artık ALLAHIM YARDIMCIMIZ SEN OL ŞU CUMA GÜNÜ BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL ET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…