farkettim valla yokluğunu iç sesimle bir süre seni konuştuk kar yağmaz bizim buralara dediğin için aklıma kar altında kalabileceğin gelmedi tabii
canım beni de eklermisin listeye
bizde nasipse mart gibi falan düşünüyoruz
inşallah 2. ve son deneme olur hayırlısıyla
Daha önceden bir taze bir de dondurulmuş denemem vardı. Dondurulmuşu saymıyorlar. Öyle bakınca ikinciydi. İlk kez bu sefer pozitif gördüm ama kimyasalmış. Bu da bir şeydir. 3. ye başlıyoruz şimdi, dondurulmuşu sayarsan 4. Senin de 4 yazıyor? Hepsi taze mi?
EVET CANIM HEPSİ TAZE 3. GÜNDEN SONRAYA GİTMİYOR BENİM BIRAK DONDURMAYI....DAYANMAZ DİYORLAR DONDURSAKDA SAYI ÇOK OLUYOR AMA KALİTE İİ DEĞİL GERÇİ SON DEMEMDE 1. KALİTEMİ DİYE SORDUĞUMDA TRANSFER ESNASINDA,DAHA DA ÜST KALİTE DEMİŞLERDİ ....
SONRADANDA,YOK İŞTE PARTİKÜLLER VARMIŞEMBRİOLARDA NE DEMEKSE ANLAMADIM YETERİNCE CEVVAL DEĞİL EMBRİYOLARIN DİYOLAR ÇOK NAZİKLERMİŞ HİÇ SIKINTIYA GELEMİOLARMIŞ ANALARI GİBİ
iyi akşamlar melekcim nerelerdesin
aaa valla yeni öğreniyorum yoksa en son benmi öğrendim foto kursunu
doğurcan bebenin fotolarınıda çekip bize göstertcen bi kere..
evrene negatif enerji yayma...
afiyet olmuştur eminim bende az önce menemene ekmek bandım
fenerbahçelileri listeye almıyom ben takımı değiştirde gel
fenerlide olsan seviyorum seni
yaşınıda yazsana nerde tedavi görcen onuda söyle listeye eklicem..
kız bende fenerliyim yaa FANATİKKKKK HEMDEEEE
hemen başla hemde hemen benim yerimede iç güldenin niyetine şifa olsun de hüplet gebe kalayım inşallah
ben bulamıyom ya içmek için
gunaydinlar hayirlu cumalar
tedavi sureci baslayacak arkadaslara kolayliklar dilerim hayirlisiyla evlat sahibi olmalarini dilerim
Kızlar az önce lucrin iğneme başladım..Cuma gününe denk gelmesi nedense içimi ayrı bir rahatlattı. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Heyecanlı bir süreci başlattık bakalım :)
gunaydinlar hayirli cumalar
tedavi sureci baslayacak arkadaslara kolayliklar dilerim hayirlisiyla evlat sahibi olmalarini dilerim
her eczanede yok canım zaten yeni yeni tanına bir ilaç daha doğrusu gıda takviyesi hastane yakınlarındaki eczanelerden bulabilirsin yada büyük eczanelerden
günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun
dün akşam seslendim ben sana burdan gel artık aramıza diyeeee sonunda ses verdin çok mutlu oldum canım...
ekliyorum bilgilerini..
bu kez bebeğin gelsin ve seninle kalsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?