- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
hoş geldin naılsınsevindim canım turp gibi olsun inşallah hep
hepimiz olalım
sen nasılsın görüşmeyeli ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin naılsınsevindim canım turp gibi olsun inşallah hep
hepimiz olalım
sen nasılsın görüşmeyeli ?
inşşşş güzel günler yaşrsın canımHaklısın canım zaman ilacımız sadece zaman..
hoşbuldum canım med-cezir mode on bi bakayım dedim ne haberler var diye dehoş geldin naılsın
iyiym canım bende karagül deyim ama yorgunum bu gün kız kardeşim in bebişi için alışveriş yaptık doğum şubatta inşş kardeşimin erken doğum riski varmış dr öyle dedi çıkıp alalım eksikleri dedik çok yorulduk koşturmaktan ama ZEVKLİYDİ tabikihoşbuldum canım med-cezir mode on bi bakayım dedim ne haberler var diye de
sen nasılsın görüşmeyeli
iyiym canım bende karagül deyim ama yorgunum bu gün kız kardeşim in bebişi için alışveriş yaptık doğum şubatta inşş kardeşimin erken doğum riski varmış dr öyle dedi çıkıp alalım eksikleri dedik çok yorulduk koşturmaktan ama ZEVKLİYDİ tabiki
ben özcan denizi seviyorum dizilerde onu izlemek için başladım kara güle özcan gitti diziden benkaldım dizide evet kuzu ya muhteşemdi emzikler biberonlar bezler mis gibi şampuanlar sabunlar kremler ama tabiki en keyifli kısmı cicler diayy ne güzel maşallah ne zevkli bi alışveriş olmuştur
inşallah zamanında gelir bebiş
karagül izlemiom ben med cezir günüm cuma günleri
biliyormusun (geçenlerdede yazmıştım ) 2011 yılında bir tüp bebek merkezine gitti eşimle oradan eşimden bazı testler istediler yaptırdık prolaktin hormonu 20 lerde olması gerekirken 500 çıktı tomğrafi mr vs derken eşimin beyninde 5 cm bir timör görüldü hemen ameliyat dediler hocalar bulduk bi işte uzman ameliyata girmeleri için 10 bin tl paramızı istediler verdik dr beni aldı karşısına bak eşinin ameliyat olmassa ölür ameliyat olursada ölebilir felç kalabilir engeli olabilir dedi ama bu ameliyattı olmassa kesinilikle ölür dedi çok uzun bir ameliyattı 15 saatmi sürdi 17 saatmihatırlamıyorum 22 gün eşim yoğun bakımda kaldı ben her gün 3 saatlik yolu gittim akşamevime geldim ama yatak odamıza girip uyuyamadım eşim çıktı eve geldi yürükemte zorluk çekiyordu gözünün birini kaybetti bense aklımı kaçırdığımı düşünüyordum geceleri kabus dolu günler uykumda eşim ölmüş ben onun cenazesindeyim çığlık çığlığa uyanıyorum uyuyorum kendime geldiğimde eşimin başında nefes alıyormu diye onu kontrol ederken buluyorum çok zor atlattım pskytr pskoğ a gittim ama onalrın hiç yardımı olmadı insanın en büyük yardımcısı yine kendisiymiş bunu anladım
canım az önce girdim ama rahatsızım hemen çıkacağım şöyle bakmaya çalıştım sayfalara,bu yazdıklarını gördüm,inanamadım sen Allah ın ne kadar sevdiği bir kulsun ki böylesi imtihanlardan geçiyorsun ve sınav olduğunun farkındasın seni tebrik ediyorum sabrın ve olgunluğun için önünde eğiliyorum saygıyla..........biliyormusun (geçenlerdede yazmıştım ) 2011 yılında bir tüp bebek merkezine gitti eşimle oradan eşimden bazı testler istediler yaptırdık prolaktin hormonu 20 lerde olması gerekirken 500 çıktı tomğrafi mr vs derken eşimin beyninde 5 cm bir timör görüldü hemen ameliyat dediler hocalar bulduk bi işte uzman ameliyata girmeleri için 10 bin tl paramızı istediler verdik dr beni aldı karşısına bak eşinin ameliyat olmassa ölür ameliyat olursada ölebilir felç kalabilir engeli olabilir dedi ama bu ameliyattı olmassa kesinilikle ölür dedi çok uzun bir ameliyattı 15 saatmi sürdi 17 saatmihatırlamıyorum 22 gün eşim yoğun bakımda kaldı ben her gün 3 saatlik yolu gittim akşamevime geldim ama yatak odamıza girip uyuyamadım eşim çıktı eve geldi yürükemte zorluk çekiyordu gözünün birini kaybetti bense aklımı kaçırdığımı düşünüyordum geceleri kabus dolu günler uykumda eşim ölmüş ben onun cenazesindeyim çığlık çığlığa uyanıyorum uyuyorum kendime geldiğimde eşimin başında nefes alıyormu diye onu kontrol ederken buluyorum çok zor atlattım pskytr pskoğ a gittim ama onalrın hiç yardımı olmadı insanın en büyük yardımcısı yine kendisiymiş bunu anladım
aminnn inş. cümlemize nasip olurcanım inş yaşamassın benim yaşadıkalrımı allah inş hemencecik verir evladını kucağına
Kızlar birkaç gündür sorcak oluyorum soramıyorum fırsat bulup...ben meryem suresi okudum ayın 17 sinde bitti...her namazımda allahım hayırlısı senden kız erkek farketmez ismini sen ne istiyorsan onu koycam derim hep...işte meryem surelerimi bitirdiğim o gece rüyamda kerpiç evler gördüm hepsi toprak bir avluya bakıyor...ben o evlerden birinden avluya çıkıyorum.Birkaç başörtülü teyze var etrafimda içlerinden biri ne duruyosun oğlunu yusuf ereni kucağına alsana dedi..bende ne oğlu dedim ben mi doğurdum dedim...kadında 1 saat oluyo baygındın dedi...ben mehmet eymen koycaktık oğlumuz olursa dedim..biz onun adını yusuf eren koyduk dediler...öyle uyandım...adetime birkaç gün vardı pek ümitlendiydim ama adet oldum...sizce bu rüya ne ola ki...
Maşallahhh.. Daha da iyi olur herşey ... Çok güzel veriler bunlar :)Kızçelerim kendimden haber vermeye geldim..
Toplanan 24 yumiden 20 tanesi işleme girmiş yani olgunmuş..
Bunlarında 14 tanesi döllenmiş..
Embriyolarım fazla fire vermeden yola devam ederler inşallah...
Sırada cgh genetik tarama var...
hayırlı olsun inşlh 6 ocakta hamile olduğunu öğrenirsin....Kızlar iyi akşamlar ben dün transfer oldum evde yatıyorum arada rahmimde sizi hissediyorum korkuyorum 6 ocak test tarihim 5. Gün embriyosu inşallah güzel olur sonu
geçmiş olsun canım evet kadınlarda infertilite sebebidir bu hastalık erkeklerdede var ve hemen her erkek(% 98 de varmış) anne karnında omur ilik oluşurken bu şekilde kitle ile doğuyormuş bu kitleler kaza darbe stres veya açıklanamayan bir sebebpten büyüme göstrebiliyormuş (yada büyümüyormuş )bu yüzden dedi dr biz erkek hastaların budurmuna alışığız mr mutlaka çektirmelsin prolaktinede baktırmalısın oldukca ciddi bir sorun çünkü bunu çocuk isteği için değil kendi sağlığın için yapmalışıncanım ben senin sabrına , azmine , tevekkülüne hayran kaldım. Rabbim tez zamanda en hayırlısını nasip etsin senin için. Çok büyük bir sınav vermişsin ancak bu hastalığın erkeklerde de olduğunu duymak beni çok şaşırttı. Aynı rahatsızlıktan bende de var. Hormonlarımı alt üst edip yumurtlamamı engelleyen de bu lanet şey zaten. Prolaktinim 100 lerde benimde ve tümörüm yanlızca 6mm (en son 2011 öyle idi gerçi sonradan hiç mr çektirmedim) Erkeklerde de olabileceğini hiç bilmiyordum. Çok büyük geçmiş olsun. Umarım tez vakitte eşinde sen de muradınıza erersiniz
canımm allah derdi verdiğinde sabrını ve dayanama gücünüde veriyor rabbim hepimize ferah günler nasip etsincanım az önce girdim ama rahatsızım hemen çıkacağım şöyle bakmaya çalıştım sayfalara,bu yazdıklarını gördüm,inanamadım sen Allah ın ne kadar sevdiği bir kulsun ki böylesi imtihanlardan geçiyorsun ve sınav olduğunun farkındasın seni tebrik ediyorum sabrın ve olgunluğun için önünde eğiliyorum saygıyla..........
6 ocak bayramın olsun inşşşşşKızlar iyi akşamlar ben dün transfer oldum evde yatıyorum arada rahmimde sizi hissediyorum korkuyorum 6 ocak test tarihim 5. Gün embriyosu inşallah güzel olur sonu
Kızlar birkaç gündür sorcak oluyorum soramıyorum fırsat bulup...ben meryem suresi okudum ayın 17 sinde bitti...her namazımda allahım hayırlısı senden kız erkek farketmez ismini sen ne istiyorsan onu koycam derim hep...işte meryem surelerimi bitirdiğim o gece rüyamda kerpiç evler gördüm hepsi toprak bir avluya bakıyor...ben o evlerden birinden avluya çıkıyorum.Birkaç başörtülü teyze var etrafimda içlerinden biri ne duruyosun oğlunu yusuf ereni kucağına alsana dedi..bende ne oğlu dedim ben mi doğurdum dedim...kadında 1 saat oluyo baygındın dedi...ben mehmet eymen koycaktık oğlumuz olursa dedim..biz onun adını yusuf eren koyduk dediler...öyle uyandım...adetime birkaç gün vardı pek ümitlendiydim ama adet oldum...sizce bu rüya ne ola ki...[/QUO