canım şöyle bişey var benim sağ tüpüm yok alındı. sol tarafta da yumurta oluşmuyor o yüzden aşılama yapılamıyor
Canım lapaskopi sonucunu götür yanındacanım şöyle bişey var benim sağ tüpüm yok alındı. sol tarafta da yumurta oluşmuyor o yüzden aşılama yapılamıyor
HADİ maşallah kuzum sayı güzel kaliteside iyi olur inşşş bi sürü bebişin olsun inşşş seni bekleyenSelaammmm..
Benden haberler..
150 doz fostimona bugün cedrodite eklendi yani erken çatlamayı önleyici iğne...
e2 değerim her zaman ki gibi ohss riskinde seyrediyor..
çatlatma iğnesi vurmayabilirim bu sebeple başka bir iğne ile çatlaması sağlanacak ama o iğne hangisi bilmiyorum..
sormuyorum akışına bıraktım rahatım...
sağda 10 solda 8 yumi var ama bunların kaçı olgun hale gelirde toplanır göreceğiz...
10 tane kesin olur üzeri olursa da tadından yenmez
cnm ya sayıya takılma gerçekten kaliteli yumoşlar olsun inşlh ohss inşlh olmazsın güzel haberler devam etsin böylece...Selaammmm..
Benden haberler..
çatlatma iğnesi vurmayabilirim bu sebeple başka bir iğne ile çatlaması sağlanacak ama o iğne hangisi bilmiyorum..
sağda 10 solda 8 yumi var ama bunların kaçı olgun hale gelirde toplanır göreceğiz...
Üzülme canım lütfen doktorun dediklerine harfiyen uyucan artık napıcaksın Allaha şükür ki bebeğin hala seninleİyi akşamlar... Çok mutsuzum...
Doktordan geldim 30. Haftadayım... Plasentanın çevresinde kanama alanı oluşmuş ancak pıhtılaşmış...
Doktor doğuma kadar mutlak istirahat verdi.... Yemek, banyo dışında ya yatar ya da oturur pozisyonda olacakmışım... Offffffffff yaaaaadua edin oğlum zamanında gelsin nolurrrrr
Selaammmm..
Benden haberler..
Hayırlı olsun canım tedavin bu sefer bebeğini kucağına alırsın umarım2.tur pazartesi günü başlıyor.
İyi akşamlar... Çok mutsuzum...
Doktordan geldim 30. Haftadayım... Plasentanın çevresinde kanama alanı oluşmuş ancak pıhtılaşmış...
Doktor doğuma kadar mutlak istirahat verdi.... Yemek, banyo dışında ya yatar ya da oturur pozisyonda olacakmışım... Offffffffff yaaaaadua edin oğlum zamanında gelsin nolurrrrr
Güldürdün beni yaaa allah seni
Kızzz bende az su içiyorum hatta hiç içmediğim gün bile oldu
Bende dikkat edeyim bol bol su içmeye çalışayım
Geçmiş olsun canısı hemencecik geçer inşallah
Hayırlı olsun canım tedavin bu sefer bebeğini kucağına alırsın umarım
kuzumm geçmiş olsun geçen gün burada ayzdım seninle aynı haftada kardeşim dr onada söyledi erken doğum riskin var diye iş yapma kendini yorma vs diye allahın izni ile bir şeycik olmayacak dikkat et biraz zamanında gelecek kuzular inşİyi akşamlar... Çok mutsuzum...
ballı süt iyi geliyor canımkızlar çok fena nezle oldum.
gözümün önünü göremiyorum.
hiç halim yooook..
ilaçda almayınca
neler yapabilirim.
lütfen bir akıl verin.
ballı limonu sıcak su içiyorum...
antalya2011, 3 dakika önce Düzenle
Selaammmm..
Benden haberler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?