canım dr hormon yaş rahim durumuna göre ilaç dozunu ayarlar bunlara hiç kafanı takma dr güven SONU GÜZEL BİR TEDAVİ OLSUN İNŞMerhaba kizlar
Ben de bugun ilk ignemi oldum :)
Ya kizlar bende 2 adet kist vardi dr igneler kisti de buyutecek ama en kotu ihtimal opuda onlari da aspire ederiz bakalim dedi busekilde tedavi olaniniz var mi?Acaba bi risk olusturur mu baska yumlarin buyumesi acisindan
Gonal f 450 verdi 300 kullanicakmisim kalanini ertesi gun dediler doz nasil sizce hic anlamiyorum da :)
Yaninda baska herhangi bir ilac vermedi simdilik.
Biara sogan suyu dusundum ama olusan folikullere zarar verir mi diye kalkismayayim dedim.
Son birsey daha simdi bu igne kullanma surecinde bana ne onerirsiniz beslenme olarak ve dikkat etmem gereken seyler konusunda :)
Canim cetrotide de var aldirdigi ilaclar arasinda sadece kontrole geldiginde yaninda bulunsun simdilik kullanmayacaksin dedi ozaman kisa protokol oluyor demekkicanım tedavin hayırlı olsun,doz hakkında konuşmamız doğru olmaz sanırım çünki dozlar kişinin durumuna göre doktor belirliyor herkeste farklı,bence de soğan falan yapma tedavi sırasında belli olmaz yan etki falan yapar,sen uzun protokol mü deniyosun kısa mı,uzunsa baskılayıcı iğne vermez cetrotide gibi kısaysa verir mesela ben kısa protokol gonalf225 sonra merional75 bunlar hergün sonra cetrotide eklendi bunlara yumurta toplamadan bir gün önce sadece cetrotide yaptım göbekten diğerleri yok sonra toplandı,şuan fitil endol ve progestan iğne hergün transfere kadar böyle transferden sonra progestan iğne yada jel,folikasit,coraspin,oksapar göbekten iğne kan sulandırıcı bunlar tahlil gününe kadar bunlara devam,sonuç pozitif olunca başka ilaç vardır belki bilmiyorum hiç pozitif görmediğim için yalnız progestan iğne ve kan sulandırıcılar devam ediyor diye duydum olanlardan,sen tedavine odaklan doktoruna güven o ne yapacağını biliyordur,onunla konuş ona sor daha rahat eder için ben bişi olunca hemen soruyorum doktoruma anlatıyor,ona soru sormam hoşuna bile gidiyor aferin bilinçli hastasın diyor..:))
Tesekkur ederim :)canım dr hormon yaş rahim durumuna göre ilaç dozunu ayarlar bunlara hiç kafanı takma dr güven SONU GÜZEL BİR TEDAVİ OLSUN İNŞ
canim cok uzuldum tutmadigina, allah sabrini versin yuzumuzu guldursun insallah..
biz de ayni durumdayiz genetikler yapildi, hic bi sorun yok, embriyo genetigine baktirmadik gerci ama, bence ona da gerek yok..
cok depresyondayim bu ara.. boyle yeni dogmus bebeklerini arabaya koyup geziolar ya, nasi icim yanio.. kiskanclik degil bu.. degisik bi duygu..
isyan da degil..
asla..
canım yazdım az önce okursunCanim cetrotide de var aldirdigi ilaclar arasinda sadece kontrole geldiginde yaninda bulunsun simdilik kullanmayacaksin dedi ozaman kisa protokol oluyor demekki
Kistlerden korktum ama hayirlisi ne ise o olsun hepimiz icin insallah birde catlatma ignesi yazmisti onu da zaten sonra kullanicam baska bisey soylemediler peki sizler bu donemde yeme icme konusunda ozellikle dikkat ettiginiz birsey oldu mu tavsiye ettiginiz birsey nebileyim incir diyorlar havuc suyu vs okuyorum biryerlerde
Tesekkur ederim :)
Amin herkes icin guzel sonuclar olsun insallah Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
Ben akdenizde yasamis biriyim zaten beslenme seklimiz yesillikti fakat suan yasadigim sehirde o saydiklarindan baska birsey yokki onlari yemesem ne yicem ac kalirim :) ama dikkat ederim cok tesekkur ederimsevgili yeloyelo unuttum az önce yeni aklıma geldi,yumurta toplama gününe kadar tedavi öncesinde başlanıyo yada tedaviyle,protein almıyosun,et,süt,yumurta,hayvansal tüm proteinler ve baklagiller,yemiyosun akdeniz usulü diyet yapıyosun yeşillik,sebze meyve tüketiyosun,yumurta toplandıktan sonra tam tersi protein ağırlıklı beslenmen gerek çünki embriyo ve rahmin proteine ihtiyacı oluyor o yüzden mesela yumurta araştır sende bak göreceksin rahmin iç dokusuna yardım ediyor ve embriyo tutunması ve gelişimini sağlıyor yumurtada ki A vitamini yapıyor bunu,benim doktorum tüm hastalara bu diyeti yaptırıyor bilimsel olarak kanıtlanmış zaten bende araştırdım o dönemde vücudun neye ihtiyacı varsa ona göre davranıyorsun,ben yaptım hala devam ediyorum günde altı yumurtam var ama sayı çok olunca ben bıldırcın yumurtası yiyorum küçük ya daha kolay oluyo tiksinmiyosun hem protein oranı daha yüksek diğer yumurtadan ,senin doktorun söyledi mi bilmiyorum ama tüm acıbadem hastaneleri böyle çalışıyor,ayy çok acıktım hadi ben çıkıyorum,az önce çıkıyorum dedim hala burdayım..:))
yeter günaydın ben de adana başkentte ilk tüp denemmemi yapmayı düşünüyorum ocak sonu gibi okullar tatil olunca.memnunmusun hangi dr. gidiyosun .benım tüpler kapalı laparoskopide açılamadı .günaydınlarrr
kimseler yok ya nirdesiniz hatunlarrrrr
aslında ben azap çiçeğine gidecektim ama seans cok geçttio yüzden murat boz izledim eee yakışıklı çocumk canım kız kardeşim çok iyi çok şükür 30. haftanın son günlerinde dr erken doğum olabilir bebek ters duruyor dedi dikat et dedi onun haricinde her şey güzel
hoş geldin tekrar o zaman,harikasın iyi olmana çook sevindim canım benim,bende iyiyim bugün transfer vardı ama yapmadı doktorum pazar gününe erteledi blast yapcak inş.bakalım hayırlısı,bekliyorum.tedavimi Eskişehir acıbadem Ahmet Fatih Öğüç doktorum orda yapıyorum,dualarınızı bekliyorum bende tüm kalbimle herkese hayırlı sonuçlar diliyorum,inşallah 2015 bol göbüş bol bebişli olur..:))
canım tedavin hayırlı olsun :) sonu bebişli olsuuuuuuun :) ben yumi toplanana kadar proteinsiz sadece sebze ile beslendim yumi toplandıktan sonraaaa bol bol proteinli beslendim :) allahım yardımcın olsun :)Canim cetrotide de var aldirdigi ilaclar arasinda sadece kontrole geldiginde yaninda bulunsun simdilik kullanmayacaksin dedi ozaman kisa protokol oluyor demekki
Kistlerden korktum ama hayirlisi ne ise o olsun hepimiz icin insallah birde catlatma ignesi yazmisti onu da zaten sonra kullanicam baska bisey soylemediler peki sizler bu donemde yeme icme konusunda ozellikle dikkat ettiginiz birsey oldu mu tavsiye ettiginiz birsey nebileyim incir diyorlar havuc suyu vs okuyorum biryerlerde
Tesekkur ederim :)
Amin herkes icin guzel sonuclar olsun insallah Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
Canım adanada gidebilecegin çok fazla yer yok zaten Dr eğer randevu alabilirsen esra hanıma al yoksa tayfun bey sana bu Dr önerebilirimyeter günaydın ben de adana başkentte ilk tüp denemmemi yapmayı düşünüyorum ocak sonu gibi okullar tatil olunca.memnunmusun hangi dr. gidiyosun .benım tüpler kapalı laparoskopide açılamadı .
Amin amin inş hepimiz içincanım hayırlısı olsun :) inşallah hayırlısı ile ocakta gelir bebişin :)
canım inşallah allahım kardeşine zamanında sağlıkla doğum nasip eder ve bebişini kucağına alır :)
inşallah canım bende sana dua ediyorun benim duam da odur ki sağlıkla bebişin mükafatın olurrrrrrr :)
canım yarın hayırlısı ile embriyoların çoooook kaliteli olur veeeee sana sıkı sıkı tutunur inşallahhhh :)
canım tedavin hayırlı olsun :) sonu bebişli olsuuuuuuun :) ben yumi toplanana kadar proteinsiz sadece sebze ile beslendim yumi toplandıktan sonraaaa bol bol proteinli beslendim :) allahım yardımcın olsun :)
Merkez hakında bilgim yok 2.rapor birinci ile ayni şekilde çıkıyor canım sadece 2.için giderken 1.raporun fotokopi sini götürüyorsunarkadaşlar 2 sorum olacak
1. eurofertil tüp bebek merkezi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
2. tüp bebek için rapor nasıl çıkarılıyor?
şimdiden teşekkürler
Merkez hakında bilgim yok 2.rapor birinci ile ayni şekilde çıkıyor canım sadece 2.için giderken 1.raporun fotokopi sini götürüyorsun
Cnm ist da isen semiha sakirde cikartmistim.ben ilk adetli muyane sonra kan.tahlili sonra hsg sonra adetsiz muyane ssk dokum aile nufus kayit irnegi istediler esimdende kan testi ve sperm testi sonrada heyet rapor verdi 1 1,5 ayda halledersin zeynep kamilde oyleymis ama biraz daha yogunmus universitwleri bilmiyorumteşekkürler canım ben 2. sorum anlamında 2 yazdım ilk kez rapor çıkarıcam
HIM bende 2. Anladım canım 3 yılık evlilik 2 aşılama 900 gün ssk pirimi 5 yıllık sigorta girişi 23 yaş şartı var bunları evrak olarak haxirlayacaksin evlilik cüzdanı nüfus cüzdanı fotokopileri 2 şer adet resim sen bunları vetceksin merkeze onlar seni yönlendirirteşekkürler canım ben 2. sorum anlamında 2 yazdım ilk kez rapor çıkarıcam
canım şöyle bişey var benim sağ tüpüm yok alındı. sol tarafta da yumurta oluşmuyor o yüzden aşılama yapılamıyorHIM bende 2. Anladım canım 3 yılık evlilik 2 aşılama 900 gün ssk pirimi 5 yıllık sigorta girişi 23 yaş şartı var bunları evrak olarak haxirlayacaksin evlilik cüzdanı nüfus cüzdanı fotokopileri 2 şer adet resim sen bunları vetceksin merkeze onlar seni yönlendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?