2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım dr hormon yaş rahim durumuna göre ilaç dozunu ayarlar bunlara hiç kafanı takma dr güven SONU GÜZEL BİR TEDAVİ OLSUN İNŞ

Canim cetrotide de var aldirdigi ilaclar arasinda sadece kontrole geldiginde yaninda bulunsun simdilik kullanmayacaksin dedi ozaman kisa protokol oluyor demekki
Kistlerden korktum ama hayirlisi ne ise o olsun hepimiz icin insallah birde catlatma ignesi yazmisti onu da zaten sonra kullanicam baska bisey soylemediler peki sizler bu donemde yeme icme konusunda ozellikle dikkat ettiginiz birsey oldu mu tavsiye ettiginiz birsey nebileyim incir diyorlar havuc suyu vs okuyorum biryerlerde
canım dr hormon yaş rahim durumuna göre ilaç dozunu ayarlar bunlara hiç kafanı takma dr güven SONU GÜZEL BİR TEDAVİ OLSUN İNŞ
Tesekkur ederim :)
Amin herkes icin guzel sonuclar olsun insallah Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin

canlarım izninizle az çıkıyorum biraz dinlenicem yemek hazırlamam gerek acıktım acaba ne pişirsem,protein ağırlıklı besleniyorum usandım et yumurta en iyisi kahvaltı mm öyle yapim ben şimdilik hepinizi öpüyorum..Allah'a emanet ediyorum hepinizi..:)

canım sorun cıkmamasına sevindim yolumuza devamedeceğiz inşallah pes etmek yok bizim sınavımız belkide bu bende çok istiyorum bebeğimle gezmeyi dolaşmayı ama umudum bitmedi elbet bir gün o günlerde gelecek o yüzden üzülmüyorum sende olumlu düşün lütfen kıskançlık olmadığını çok iyi biliyorum aynı şeyleri hissediyoruz çünkü ama bizde o arabaya bebek koyacağız unutma bunu :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

sevgili yeloyelo unuttum az önce yeni aklıma geldi,yumurta toplama gününe kadar tedavi öncesinde başlanıyo yada tedaviyle,protein almıyosun,et,süt,yumurta,hayvansal tüm proteinler ve baklagiller,yemiyosun akdeniz usulü diyet yapıyosun yeşillik,sebze meyve tüketiyosun,yumurta toplandıktan sonra tam tersi protein ağırlıklı beslenmen gerek çünki embriyo ve rahmin proteine ihtiyacı oluyor o yüzden mesela yumurta araştır sende bak göreceksin rahmin iç dokusuna yardım ediyor ve embriyo tutunması ve gelişimini sağlıyor yumurtada ki A vitamini yapıyor bunu,benim doktorum tüm hastalara bu diyeti yaptırıyor bilimsel olarak kanıtlanmış zaten bende araştırdım o dönemde vücudun neye ihtiyacı varsa ona göre davranıyorsun,ben yaptım hala devam ediyorum günde altı yumurtam var ama sayı çok olunca ben bıldırcın yumurtası yiyorum küçük ya daha kolay oluyo tiksinmiyosun hem protein oranı daha yüksek diğer yumurtadan ,senin doktorun söyledi mi bilmiyorum ama tüm acıbadem hastaneleri böyle çalışıyor,ayy çok acıktım hadi ben çıkıyorum,az önce çıkıyorum dedim hala burdayım..:))

canım yazdım az önce okursun

Ben akdenizde yasamis biriyim zaten beslenme seklimiz yesillikti fakat suan yasadigim sehirde o saydiklarindan baska birsey yokki onlari yemesem ne yicem ac kalirim :) ama dikkat ederim cok tesekkur ederim
Afiyet olsun tekrar tesekkurler :)

kimseler yok ya nirdesiniz hatunlarrrrr

canım hayırlısı olsun :) inşallah hayırlısı ile ocakta gelir bebişin :)

canım inşallah allahım kardeşine zamanında sağlıkla doğum nasip eder ve bebişini kucağına alır :)
inşallah canım bende sana dua ediyorun benim duam da odur ki sağlıkla bebişin mükafatın olurrrrrrr :)

canım yarın hayırlısı ile embriyoların çoooook kaliteli olur veeeee sana sıkı sıkı tutunur inşallahhhh :)

canım tedavin hayırlı olsun :) sonu bebişli olsuuuuuuun :) ben yumi toplanana kadar proteinsiz sadece sebze ile beslendim yumi toplandıktan sonraaaa bol bol proteinli beslendim :) allahım yardımcın olsun :)

arkadaşlar 2 sorum olacak

1. eurofertil tüp bebek merkezi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
2. tüp bebek için rapor nasıl çıkarılıyor?

şimdiden teşekkürler

yeter günaydın ben de adana başkentte ilk tüp denemmemi yapmayı düşünüyorum ocak sonu gibi okullar tatil olunca.memnunmusun hangi dr. gidiyosun .benım tüpler kapalı laparoskopide açılamadı .
Canım adanada gidebilecegin çok fazla yer yok zaten Dr eğer randevu alabilirsen esra hanıma al yoksa tayfun bey sana bu Dr önerebilirim

Amin amin inş hepimiz için

arkadaşlar 2 sorum olacak

1. eurofertil tüp bebek merkezi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
2. tüp bebek için rapor nasıl çıkarılıyor?

şimdiden teşekkürler
Merkez hakında bilgim yok 2.rapor birinci ile ayni şekilde çıkıyor canım sadece 2.için giderken 1.raporun fotokopi sini götürüyorsun

teşekkürler canım ben 2. sorum anlamında 2 yazdım ilk kez rapor çıkarıcam
Cnm ist da isen semiha sakirde cikartmistim.ben ilk adetli muyane sonra kan.tahlili sonra hsg sonra adetsiz muyane ssk dokum aile nufus kayit irnegi istediler esimdende kan testi ve sperm testi sonrada heyet rapor verdi 1 1,5 ayda halledersin zeynep kamilde oyleymis ama biraz daha yogunmus universitwleri bilmiyorum

teşekkürler canım ben 2. sorum anlamında 2 yazdım ilk kez rapor çıkarıcam
HIM bende 2. Anladım canım 3 yılık evlilik 2 aşılama 900 gün ssk pirimi 5 yıllık sigorta girişi 23 yaş şartı var bunları evrak olarak haxirlayacaksin evlilik cüzdanı nüfus cüzdanı fotokopileri 2 şer adet resim sen bunları vetceksin merkeze onlar seni yönlendirir

canım şöyle bişey var benim sağ tüpüm yok alındı. sol tarafta da yumurta oluşmuyor o yüzden aşılama yapılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…