Acıbademde varmıymış bu...ne güzel bunu bayam içinde kullanılanı olmaz mı..mesela rezerv azlığında kaliteli yumurtaları çipliycekler falan...aman tadından yenmez herkes hamiş ortaliķ göbüş ve bebiş kaynar oleeeyyyy beee...
Olsun kuzu belli olmaz iyi düşünmüşsün yarın güzel haberlerini bekliyoruz
O gördüğün birin yanında bol sıfırlar göreceksin allahın izniyle inanıyorum hepimiz hamile kalacağız ahanda buraya yazıyorum
kızlar netim geldi şükür
yarın evde değilim ama inşl akşamına görüşürüz özledim ayol sizleri
Acıbademde varmış, Fakat yumurta için olmaz bu çip spermleri sanki kadın tüplerinde hareket ediyormuş izlenimi veriyor. Yumurtaya ulaşan sperm en iyi dna ya sahip olduğundan bu makine sayesinde sperm kendini tüplerde ilerliyor gibi sandığı için dna sı düzgün olan varış noktasına ulaşıyor ve onu yumurtaya enjekte ediliyor.Acıbademde varmıymış bu...ne güzel bunu bayam içinde kullanılanı olmaz mı..mesela rezerv azlığında kaliteli yumurtaları çipliycekler falan...aman tadından yenmez herkes hamiş ortaliķ göbüş ve bebiş kaynar oleeeyyyy beee...
ah canımm
seni üzmek için demedim...:))
en kısa zamanda sende sevinitrin inşallah
İnternetten ovulasyon testi aldım yine denemekten başka carem yok
İnternetten ovulasyon testi aldım yine denemekten başka carem yok
valla canım hani umudum yok ama yinede test yapmadan emin olmadan ilaç içmeye gönlüm razı olmuyor
hepimiz görelim canım bende inanıyorum yürekten sadece sabır diliyorum o güne kadr
BendE cok almıştım :)) ay o heyecan bile güzel ya Rabbim tez zamanda versin evlatciklarini :)
Günaydın kızlar :)
kızlar netim geldi şükür
canım tedaviye başladın mı merak ettim seni :)kızlar netim geldi şükür
Canısı naptın sonucu ne zaman alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?