2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

çok tatlısın ya
mesajını okurken şey gibi düşündüm
hani alışveriş yaparken deriz ya bunun bi büyük veya küçük bedeni varmı diye
ama ben inanıyorum ki zaman içinde yumurta için olanınada bi çare bulurlar elbet canım
çok şükür imkanlarımız çoğalıyor Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin bizede o imkanlara gerek duymayalım
ayyyyyy heryer göbiş heryer bebiş yeni sloganımız olsun

valla canım hani umudum yok ama yinede test yapmadan emin olmadan ilaç içmeye gönlüm razı olmuyor
hepimiz görelim canım bende inanıyorum yürekten sadece sabır diliyorum o güne kadr

Acıbademde varmış, Fakat yumurta için olmaz bu çip spermleri sanki kadın tüplerinde hareket ediyormuş izlenimi veriyor. Yumurtaya ulaşan sperm en iyi dna ya sahip olduğundan bu makine sayesinde sperm kendini tüplerde ilerliyor gibi sandığı için dna sı düzgün olan varış noktasına ulaşıyor ve onu yumurtaya enjekte ediliyor.

Kızlar ya bende bu smiley kar çıkmıyor bir türlü. Ne yapmam Lazım?

Mobil kullanınca benimde görünmüyor gülen adamların oysa ben çok seviyorum onları kulanmayı

Canısı naptın sonucu ne zaman alacaksın

canım sonucumu aldım gösterdim doktora tabi doktora girmeden b hcg yi yorumladım kendimce
baktım ki bi hevesle ama hamile değilim
b hcg yi söyliyim öncelikle 1.20 daha 2 3 4.... basamaklı olacagı günlerde değilim anlaşılan
sorunum da idrar yolları enfeksiyonu olmuşum
bi kaç ilaç verdi onları kullanıcam işte geçicek Allah ın izniyle
bide demirim düşük çıktı onada hap yazdı okadar çok şükür önmli bişey yok
ve bol bol su içmen gerek sen az su içiyorsun dedi evet dogru ben bu aralar pek az su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…